ooyyyy yerim onu beeen.ayni benim oglum.vallahi benim oglumda öyleydi.kirmadigi sey kalmamisti evde.ama büyüdü ve belli oldu ilgisi.elektronik esyalara cok düskün.
offff bendeeeee.bende 2 gündür wc ye gidemiyorum ve karnim davul gibi sisti.sanki 5 -6 aylik hamile gibiyim.esimin yaninda yürürken karnimi iceri cektim bugün resmen.
bir arkadas vardi,coook zayifti,hatta kilo almak istiyordu.sordum nasil böyle cok yiyipte zayif oluyorsun diye,dediki günde en az 3 kere tuvalete cikiyorum.ne sansli yaaa,hayatin en güzel tatlarini sinirsiz yiyip,tuvalete sürekli cikarak icinde hicbirsey kalmiyor.o bagirsaklardan bende istiyorum yaaaaa:84::84::84:
dedigin gibi cok su icmekte fayda etmiyor.ben yine mecbur bugün dogadan form icicem napiyim
Allah hayir etsin canim,ne oldu?ne seni bu kadar üzdü.?
mümkün oldukça yememeye çalış canım...çok canın isterse 1-2 kaşık al nefsini körle...başka kaçamak yapmamak kaydıyla haftada 1 defa 2 kaşık yiyebilirsin...az sık dişini cuma günü basküldeki düşüşü görünce pilavı falan unutacaksın tatlım
inşallah canım dua edin lütfen....
evet canım aynen öyle
aminn canım inşallahh...
okulada uqradım müdürle görüştüm....bu kızın zekası yerindeki bu bölümü kazanmış dedi...demekki akıl var dedi...isterse yapar çalışsın düzeltsin derslerini dedi...eqerki snıfta kalırsa ancak ozaman başka bir bölüme geçebilir dedi:26:
ooyyyy yerim onu beeen.ayni benim oglum.vallahi benim oglumda öyleydi.kirmadigi sey kalmamisti evde.ama büyüdü ve belli oldu ilgisi.elektronik esyalara cok düskün.
offff bendeeeee.bende 2 gündür wc ye gidemiyorum ve karnim davul gibi sisti.sanki 5 -6 aylik hamile gibiyim.esimin yaninda yürürken karnimi iceri cektim bugün resmen.
bir arkadas vardi,coook zayifti,hatta kilo almak istiyordu.sordum nasil böyle cok yiyipte zayif oluyorsun diye,dediki günde en az 3 kere tuvalete cikiyorum.ne sansli yaaa,hayatin en güzel tatlarini sinirsiz yiyip,tuvalete sürekli cikarak icinde hicbirsey kalmiyor.o bagirsaklardan bende istiyorum yaaaaa:84::84::84:
dedigin gibi cok su icmekte fayda etmiyor.ben yine mecbur bugün dogadan form icicem napiyim
Allah hayir etsin canim,ne oldu?ne seni bu kadar üzdü.?
öğle biraz kaçmış ama genel olarak güzel tatlım.Herkese cici akşamlarrrnasılsınız bitaneler çevirelim yandan yandan
bugünkü menümü siz sevgili jüriye paylaşmak istiyorumm :18:
SABAH 07.25
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 cherry domates
1 haşlanmış yumurta
1 biber
ARA 09.00 (ara değil aslında kar sebebiyle annemlere gittim kahvaltı edıyorlardı)
1 lokma ekmek
2 çatal omlet
ÖĞLE 12.30
1 tabak barbunya
3 kaşık pilav
1 kase düğün çorbası
1 saat sonra yeşilçay
ARA 15.30
2 adet mandalina
AKŞAM 19.30
2 adet haşlanmış pirzola tavuk
4 dilim turp
1 küçük tabak salata
1 soda ve suuuu
nasıl sizcee :18:
aşağı yazdım.[B]
saol tatlim usutmedim aslinda.ama dun baya bi stresli gecti benim icin.sannirim kaslarim fazla gerildi sinirden.butun vucudumdaki kaslar agriyo.dayak yemis gibiyim.kahve icmeme ragmen uyukluyorum.gece uyuyamadimda.insallah bu gece huzurlu bi sekilde uyurum ve dinlenirim.Allah kimseyi huzursuz birakmasin.saglik falan kalmiyo elde.maddi manevi kayiptayim.sanirim benim bagirsaklarimi bu stresli hallerim de etkiliyo.bu hafta 3 kilo birden alirsam hiiic sasirmam.[/B]
tatlım karnabahar suyu bol gaz yapar başka da faydası varmı bilmem.Merhaba hanimlar,
Menumu yazayim, elestirilere aciyim dogru bildigimiz yanlislar olabilir lutfen paylasin,uyaralim birbirimizi
Bugun ogunlerim bayagi bir kaydi kahwaltimi nerdeyse ogle saatinde yaptim, nedense sabahlari fazla istahim olmuyor,
onun yerine gec saatte acikiyorum:44:
Kahwalti;
Sabah kalktigimda dun karnibahar haslamistim 2 bardak kadar onun suyunu ictim:44: (bilmem herhangi bi faydasi yahut zarari war mi)
Asagi yukari 1 saat sonra karisik meywe cayi ictim
2 dilim cawdar ekmegiyle yagsiz hazirlanmis tost (3dilim kasar+2 ince dilim sucukla)
1 domates
1 kozlenmis yesil biber
Ara:
1 mandalina
1 lt suyumu bitirdim, 1 bardak sekersiz cappucino
1.5 saat sonra yesil cay we 1 lt suyumu daha bitirdim
Oglen:
1.5 kofte buyuklugunde yagsiz tuzsuz hazirlanmis tawuk yemegi
2 kasik pirinc pilawi
salata
Ara:
1kuru incir+1 cewiz
yesil cay
Aksam:
yemedim, sut icerim yatarken
yatana kadar 1 lt suyumu daha bitiririm toplamda 3 lt su
canim ben zaten genel olarak stresli bi insanim.bilirsin,insan senelerin getirdigi olumsuzluklarin altindaqn bazen kalkamiyo.bu yuzden sac dokulmesi problemim var.doktorumu degistirdim belki farkli bisey bulur diye ama ne yazikki testler normal cikio.sadece sinir stresten dokuldu saclarim.bi ara senelerce sinir yuzunden sivilcelerden kurtulamadim.daha gecen sene coook agir antibiotikler kullanarak uzun vadeli bir tedavi sonucu kurtuldum o problemden de.ama arada nuksediyo tabi.insan herseyi kendisi ayarlayamiyo,hayatini yonetemiyo.bunun cok farkindayim Allah kimseye dert vermesin tabi.ama sinirler yipraninca da yapilabilecek pek bisey kalmiyo galiba.onune ne gelirse uzuntu veriyo sana.bi kisir dongudur gidiyo iste.birbirini kovaliyo.bu kadar sIkIntinin arasinda bari kilo vereyim diyorum.o da ters tepio.HAYIRLISI
tatlım karnabahar suyu bol gaz yapar başka da faydası varmı bilmem.öğle pilav yemişsinya onun yerine yoğurt veya salata yiyebilirdin.akşam bir kase çorba da olsa iç tatlım.öğle biraz az yersen sorun olmaz.zaten az yemişsin de pilav olmamış dediğim gibi.
o zaman olsun o kadar.ben de severim pilavı ama artık alışkanlıklarım arasında değil..canım yeşil çayı demleme kullan bakalım bi de.harbi baska faydasi war mi diye merak ettim baktim idrar yollari enfeksiyonunu onleyici etkisi warmis ama bi sure tekrarlanmasi gerekiyormus,
arada duzenli olarak yapmaya calisiyim bariBilmiyorum nedendir hep brokoli olsun karnibahar olsun bu tur sebzelerin suyunun faydali oldugunu dusunurdum
arada yaptikca bir bardak suyunu icmeye calisirdim eskiden beri gelen aliskanligim
canim sena haftada bir kere yemekte sorun olmayacagini yazmis cok yenilmek istiyorsa bende bugun pilaw yapmistim aslinda yemeye niyetim yoktu ama
tadina bakarken canim cekti hadi iki kasik yiyeyim dedimbrokoli corbasi yapmistim icebilirsem ondan icerim, bu arada bu hafta regl haftam benim kilomda artis war eksilme yok
diyet listemi uygulamama ragmen sinir oldum ya
Sik tuwalete cikamamamk benim de sorunum ama dikkat ettim bi gun acili ispanak yemegi yapmistim we uclu karisik bitki cayi ictigim gun 3-4 kere wc ye cikmistim acaip
rahatlamistim insan kus gibi hafifliyo resmen, hergun 2-5,3 lt su icmeye calisiyorum we yesil cay bende etkisini goremedim maalesef, ama afedersiniz kucuk wc ye cok cikiyorum
merhabalar kusura bakmayin anca yazabiliyorum isten yeni geldim yine..
kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik
biber
ara
4 badem
öglen
1 kase hazir corba
4-5 cata ton baligi ( konserve )
ara
4 badem
aksam
1 kase hazir corba
1 tabak salata icinde ama patates vardi
kızlar herkes kabızlıktan şikayet ediyo.ben de öyleydim.şimdi yeşil çayı poşet çay olarak değilde normal demlemesini aldım.ve gerçekten sallama yeşil çaydan daha etkili.ve çok güzel bağırsak çalıştırıyo.form çayları da çare ama fazlası zarar ve bağırsak tembelliği yapıyo.ben onları 2 günde bir falan içiyodum.bir de sabah açkarna kayısı veya incir kurusu ve su.gün içinde de bol su içerseniz sorun kalmaz.
harbi baska faydasi war mi diye merak ettim baktim idrar yollari enfeksiyonunu onleyici etkisi warmis ama bi sure tekrarlanmasi gerekiyormus,
arada duzenli olarak yapmaya calisiyim bariBilmiyorum nedendir hep brokoli olsun karnibahar olsun bu tur sebzelerin suyunun faydali oldugunu dusunurdum
arada yaptikca bir bardak suyunu icmeye calisirdim eskiden beri gelen aliskanligim
canim sena haftada bir kere yemekte sorun olmayacagini yazmis cok yenilmek istiyorsa bende bugun pilaw yapmistim aslinda yemeye niyetim yoktu ama
tadina bakarken canim cekti hadi iki kasik yiyeyim dedimbrokoli corbasi yapmistim icebilirsem ondan icerim, bu arada bu hafta regl haftam benim kilomda artis war eksilme yok
diyet listemi uygulamama ragmen sinir oldum ya
Sik tuwalete cikamamamk benim de sorunum ama dikkat ettim bi gun acili ispanak yemegi yapmistim we uclu karisik bitki cayi ictigim gun 3-4 kere wc ye cikmistim acaip
rahatlamistim insan kus gibi hafifliyo resmen, hergun 2-5,3 lt su icmeye calisiyorum we yesil cay bende etkisini goremedim maalesef, ama afedersiniz kucuk wc ye cok cikiyorum
o zaman olsun o kadar.ben de severim pilavı ama artık alışkanlıklarım arasında değil..canım yeşil çayı demleme kullan bakalım bi de.
cnm kucuk wc ye cikabiliyorsun demi, ona da cikamiyorum demeayy evet bende o kadar suya çıkılmazmı yaaa
Cnm yurtdisinda yasadigim icin acik yesilcay bulabilmem zor(
biraz nette arastirdim belki denemek isteyen olur, normal diskilamaya cikamayanlar
b vitamini acisindan zengin besinler tuketmeli we posali yiyecekler tuketilmeli,
kepekli ekmek we kepekli gidalar tuketilmeli, pekmez de iyi bir bagirsak calistirici imis,yogurtta bagirsak tembelligini onlermis, birde sabah ac karna yarim fincan
zeytinyagi faydali imis...
heee birde duzenli olarak sabah diskilamaya cikmak iyimisDD (sanki bizim elimizdede )
cnm kucuk wc ye cikabiliyorsun demi, ona da cikamiyorum deme
çıkıyorum kız zırt pırt hemde
canım neyin var anlatmak istermisin :26:[B]
saol tatlim usutmedim aslinda.ama dun baya bi stresli gecti benim icin.sannirim kaslarim fazla gerildi sinirden.butun vucudumdaki kaslar agriyo.dayak yemis gibiyim.kahve icmeme ragmen uyukluyorum.gece uyuyamadimda.insallah bu gece huzurlu bi sekilde uyurum ve dinlenirim.Allah kimseyi huzursuz birakmasin.saglik falan kalmiyo elde.maddi manevi kayiptayim.sanirim benim bagirsaklarimi bu stresli hallerim de etkiliyo.bu hafta 3 kilo birden alirsam hiiic sasirmam.[/B]
canım seb hergün pilavmı yiyosun :44:Herkese cici akşamlarrrnasılsınız bitaneler çevirelim yandan yandan
bugünkü menümü siz sevgili jüriye paylaşmak istiyorumm :18:
SABAH 07.25
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 cherry domates
1 haşlanmış yumurta
1 biber
ARA 09.00 (ara değil aslında kar sebebiyle annemlere gittim kahvaltı edıyorlardı)
1 lokma ekmek
2 çatal omlet
ÖĞLE 12.30
1 tabak barbunya
3 kaşık pilav
1 kase düğün çorbası
1 saat sonra yeşilçay
ARA 15.30
2 adet mandalina
AKŞAM 19.30
2 adet haşlanmış pirzola tavuk
4 dilim turp
1 küçük tabak salata
1 soda ve suuuu
nasıl sizcee :18:
çok teşekkür ederim seherimmolur tatım ööle çocuklar büyüyo daişte dökülmedik biyer kalmıyo.valla ööle aşkım kocam çok seviyorum bitanemiii.
hayırlısı canım benimmmm.çok iyi anlıyorum yaşadıklarını.ve her zaman duacınım.
gayet güzel...Merhaba hanimlar,
Menumu yazayim, elestirilere aciyim dogru bildigimiz yanlislar olabilir lutfen paylasin,uyaralim birbirimizi
Bugun ogunlerim bayagi bir kaydi kahwaltimi nerdeyse ogle saatinde yaptim, nedense sabahlari fazla istahim olmuyor,
onun yerine gec saatte acikiyorum:44:
Kahwalti;
Sabah kalktigimda dun karnibahar haslamistim 2 bardak kadar onun suyunu ictim:44: (bilmem herhangi bi faydasi yahut zarari war mi)
Asagi yukari 1 saat sonra karisik meywe cayi ictim
2 dilim cawdar ekmegiyle yagsiz hazirlanmis tost (3dilim kasar+2 ince dilim sucukla)
1 domates
1 kozlenmis yesil biber
Ara:
1 mandalina
1 lt suyumu bitirdim, 1 bardak sekersiz cappucino
1.5 saat sonra yesil cay we 1 lt suyumu daha bitirdim
Oglen:
1.5 kofte buyuklugunde yagsiz tuzsuz hazirlanmis tawuk yemegi
2 kasik pirinc pilawi
salata
Ara:
1kuru incir+1 cewiz
yesil cay
Aksam:
yemedim, sut icerim yatarken
yatana kadar 1 lt suyumu daha bitiririm toplamda 3 lt su
yaa bu bendede oluyor ne zaman pilini deqişsen beni delirtiyorrgünaydınlarr herkeseeeeeeeeeeeeee soğuk bi hava varrr offfffffff ve tartıl pil değiştrdikten sonra sapıttı ya fazla ya eksik tartıyo noliyi yaaaaaaaaaaa delircemmm
canım çok sevindim bak gördünmü kırdın vücudunun direncini...demiştim sanagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn....
evet bugün de okullar tatil kar nedeniyle..ama aslında kar yok öyle...
bugün baskül oynadı birazz ve çok çok sevindimmmm motivem baya düşmüştü çnkü bugün yine iyiyim:119:
bugun benim baskul de oynadi baya bi ama artilara dogrubende de motivasyon diye bisey kalmadi artik.
karnim agriyo cok.kahvalti yapasim yok.1 kayisili form cayi ictim.azsonra biseyler atistirmaya calisicam.bunyem form caylarina da alistigi icin tepki vermiyo.hatta biraktigim zaman coook kotu oluyorum.sigara gibi yani.acaba cayi biraktigimda normale donduren bir tedavi sekli varmidir?:44:
bu arada gunaydin herkese.derdimden unuttum selam vermeyi.insallah yarina siz bari guzel bildirimler yapabilirsiniz.bende umut yokk..