Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cnm 1 hafta izinlisin kabul etmiyorum gitmeni diyor ama benim için bitmiştir o işyeriii

ah cnmm çocuk işte hepimizinki aynııı allahım eksikliklerini göstermesinnn mecbur kızıyoruz ama sende biraz sakin ol :KK16: :KK16: :KK16:

şuan daha sakinim cnm unuttum bile oğlusumun canı sağolsun küçük presnsim küçük erkeğim o benim:emir_bebek: teşekkür ederim:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
kızlar çok sinirliyim hatta ağlıyorum sinirden:KK43:oğlum dvdyi bozmuş kapağı açmış tuhaf sesler ötüyo kapanmıyo şimdi nede biz film izliycez:KK50: 5dk mutfağa gittim portakal suyu sıktım kendimede yeşil çay yaptım o arada halletmiş çok yaramaz yaa çok yoruldum:KK50:bi çok kusuyo tüm gün kusmuk temizliyorum bıktım vallahi üstüne bide yaramazlığı off offff gitti dvd:KK43::KK43::KK43:

ayyy kıyamam ya o modelden bizim evdede var bitane bizim dvd gitmişti güme benim oğluş şu an 7 yaşında korkmasa televizyonu açıp içinde ne var ne yok dökecek bebekken elektronik oyuncaklar dayanmazdı hepsinin içini açıp nasıl yapılmış nasıl konuşuyor diye bakardı.kafasında şu an bilim adamı olma hayali var.hiç kızma annesi öğrenecek ve büyüyecek

merhaba canım bende bursadan evet çok kar var ne tuzlama ne bişi bi valiliğin önünü temizliyolardı sabah o kadar

canım belediyeelr sonucta biliyor hava durumunun nasıl olacagını insan hiç acil durum planlaması yapmaz mı perişan olduk :2:

kızlar öle güzel kar yağıyorkii çıktık :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: kartopu oynadıkkkkk küçük kardan adam yaptıkk oğluşum çok mutlu olsu sıpam yaaa:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

anaaaa ilginçmiş:KK52::KK52::KK52: mühendiste iyi yaa keşke olsun:KK52::KK52::KK52:ay çok güldüm çok enterasan:KK52: anası istemiyo demek mühendis olmasını:KK53::KK52::KK52::KK52:

inşAllah canımm hayırlısı olur :KK1: mühendis olmasın doktor olsun öğretmen olsun muhendisin adı kalmış canına okuyor özel sektör :KK52:

ay canım bana dua edermisin benimde hayırlı sağlıklı bebişim olsun benimkide evi dağıtsın :KK23: :KK52:

kızlar öle güzel kar yağıyorkii çıktık :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: kartopu oynadıkkkkk küçük kardan adam yaptıkk oğluşum çok mutlu olsu sıpam yaaa:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

canım seni tanıyorum 70-79 kilo arasındakiler topiğinden nasılsın :KK3: bebişinle kartopu mu oynadınız ay cocuklar bayılıyor bizim sitedede gece 1 e kadar cocuklar dısardaydı kıyamam :KK9::KK8:

dağıldım resmen ya dağıldım...
doktorum programında yoğun bakım konusu vardı..mucize bi konukları vardı..
babamın yoğun bakımda olduğu zaman aklıma geldi üstelik onlarda aynı hastanedelermiş..
bu doktor yoğun bakımda kesinlikle iletişim olmalı dedi her ne kadar uyutulsa da dedi..
oysaki ben babamı 3.gün görebildim ve o gün de kaybettim..
Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum bunlara izin vermeyen doktorlara..
ahirette 2 elim yakalarında Rabbim bize yaşattıklarını biliyor ya gerisi Rabbimin takdiri..

yemek konusunda bende senin gibiyim canım..sözde bugün toparlanıyordum :KK5: bu haftayıda gözden çıkarıcam sanırım :KK59:
evet canım yaa toparlanmak istiyorum artık yeter.
tanıştıqımıza memnun oldum canımm :KK52::KK52::KK52:
:KK60: :KK60:
selam hanımlarrr:KK52:
arzu ablacım iyiyim çok şükür şimdi:KK8:
kendime şekersiz nescafe yaptım uzandım kk da takılıom:KK76:
shrcim hoşgeldin sendemi öğretmensin aysun da öğretmen ohh topicikimiz de öğretmenimiz varEn Büyük TÜRKİYE
ewet akşam menüm de;
1 kase tavuk suyu çorba
4 kaşık portakallı pırasa
az yoğurt ve az salata
:KK56:
evet tatlım öğretmenim.:)))
Selamlar herkese, :KK42:

Bugun hic iyi degilim sabah regl olmusum inanilmaz bel we karin sancim war, cok halsiz hissediyorum kendimi bacaklarima kadar wuruyor,
bugun hc yerimden kalkmadim desem yeridir :KK43:( :KK25:

Sabah carsi isim wardi onlari hallettim arkadas resmen yanimda fast food tuketti bana da cok israr etti ama hayiiir yemicem dedim we yemedim:))
Oysaki asla hyr demiycem bi yiyecekti:)

month canim aksam yemeklerini bence hafif gecistirmeye calis:KK34:
Azerikizi sende bizdensin cnm ama napalim tum cabamizi gosterip cok cok azaltmaya caliscaz tatli tutkumuzu :)
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum :KK42:birlikte motiwasyonumuz tawan yapsin ins su kilolari werelim hep beraber:KK55:

Bugunki menumu yazicak olursam;

Kahwalti:
Kahwaltidan once 1 bardak ilik su
1 bardak sekersiz cay
2 dilim cawdar ekmegine yagsiz kasarli tost
1/2 domates
biraz maydanoz
1/2 yarim salatalik
2 kozlenmis biber

Oglen:
1 parca haslama et, 5 kasik ispanak yemegi+1 bardak ayran

Ara:
1 kuru incir+1 ceviz ici

Aksam:
1 porsiyon az tuzlu,limonlu,acili karnibahar salatasi

Acikirsam 1 bardak sut icmeyi dusunuyorum, yada bir mandalina, 3lt suyumu icerim (henuz 1 lt sini icebildim), 2 bardak bitki cayi icerim..
Kizlar bu arada sabah bi diyetisyenden duydum sizle paylasmak istiyorum belki dikkate alan olur,
suyu yemeklerin yaninda icmemek gerekiyormus yemekten en az 30 dak once we yemekten en az 1 saat sonra su icilebilirmis,
anladigim kadariyla suyun icindeki enzimler yemekle birlesip sindirimi zorlastirirmis :KK34:
geçmiş olsun canım.ben de yemek sırasındahiç su içemem.midem bulanır.yemekten sonra da içersem çok şiş hissederim kendimi.en az1 saat beklerim içmek için.demek doğru yapıyomuşum.
ebru gelmiş :kk77: tarihi birgün falanmı yine neyi kaçırdık acaba :KK51:
:KK60: :KK60: kız alemsin valla.
kızlar burnum felaket akıyor durmuyo bi türlü yaa...selpak yetiştiremiyorumm yokmu bunun bi çaresi :26:
tatlım akması daha iyi yoksa baş ağrısı yapar bırak aksın anacımmm aşağı doğru nolcak.selpağın canı sağolsun:))))
evet cnm öyle oldu bide eşimle çocuk yasta flört etmeye basladım:KK17: ben orta 2deydim oda lise1deydi ilk aşkım o benim bende onun ilk aşkıyım:KK73:
biz deeeebööleyiz.ben lise 2deydim eşim üniversitede.ilk ve tek aşkımmm:KK24::nazar:
selam kızlarrrrr...
burayada çok kar yağdı eşimle çıkalım biraz dedik...kardan adam yaptık kartopu oynadık derken gözlüğüm düştü üstüne bastım kırıldı:KK53::KK53:
üzüldüm ama napalım olacağı varmış:KK53: çok eylendim:21:

senacım ne yaptın müdürle görüştin mi bugün...

evet canım..:KK34:

bu arada çoğunuz annesiniz sanırım ne kadar güzellll allah bebeklerinizi size bağışlasın...
bende anne olmak istiyorum ne olurrrr benimde olsun:26:
amaaannn bu gözlükler başa belaişte.ne güzel eğlenmişsiniz.benim deiçim gidiyo da bizim sıpa izin vermez.canım inşşş sen de çççookkk tatlı bi bebiş sahibi olursun.
kızlar çok sinirliyim hatta ağlıyorum sinirden:KK43:oğlum dvdyi bozmuş kapağı açmış tuhaf sesler ötüyo kapanmıyo şimdi nede biz film izliycez:KK50: 5dk mutfağa gittim portakal suyu sıktım kendimede yeşil çay yaptım o arada halletmiş çok yaramaz yaa çok yoruldum:KK50:bi çok kusuyo tüm gün kusmuk temizliyorum bıktım vallahi üstüne bide yaramazlığı off offff gitti dvd:KK43::KK43::KK43:
aaaaa annesiii benimkinin yaptıklarını bi anllatsammm bana ağlarsın valla.evde eşya namına bişey kalmadıkiiiii:KK30:büyüyecekler iş sahibi olacaklar biz deonların maaşından kesicezzzzzz:KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek:
hoşbuldum canım oğlan iyi büyüyo şükür.sen nasılsın?
mezun oldum 58 le ama 61e çıktım yine :) dur demek için topic açtık bizde:) sende iyi gidiyosun iyi yeme okaaa:KK1:

hoşbuldum cnm oğlan iyi şükür büyüyo artık.sen nasılsın,senin mat.çi olduğunu bilmiyodum,bnim herüf de mat. öğrt:)

58le mezun olmuştum takımdan,şimdi 61le sahalardayım:)topik açtık arzuyla..dizginlemek lazım boğazııı.sende iyisin iyi,yeme okaaa çok:KK1:

mesaj tekrarı olmuş:KK1:demek eşinde mat çı.çok şanslısın(ben eşime ööle derim de o dabi de bana sor der:KK1::KK1::KK1:).ayyy demek sen de verdin ve tekrar aldın.amaaann ben de 66 olmuştm ne güzel demi işte niye yiyosun ki o kadar.canım benim boyum iyi ve çokk kilomu belli etmiyorum heralde o yüzden biraz saldım kendimi.ama en kısa zamanda toparlanıcam.burdan da uzk kalamıyorum işte ööle.vallahi senin kilon çok iyi ben bi 60 olsam yeter.

kızlar ben geldim yine kaçıyorum.oğlum oturmuşpencerenin kenarına beni çağrıyo.gideyim de konuşak biraz:))

selam herkese:KK3:
dün pek giremedim topiğe gece biraz okumuştum eksik kalan yerleri de okudum
maşallah herkes kendini tanıtmış ama ben biraz karıştırdım hepsini birden okuyunca kusura bakmayın:KK53:
her ne kadar topiğinizde aktif olmasam da ben de tanıtayım azıcık kendimi
25 yaşındayım evli değilim henüz düşünmüyorum önce işimi elime alayım inşallah gerisi ztn gelir Allah ne yazdıysa o oluyor sonucta...
gıda teknikerliğini geçen sene bitirdim bi yandan 2.uni olarak aöf okuyordum bir dersten uzattım bu yıl kayıt yaptırmadım önlisanstan kpssye gircem inşallah ona hazırlanıyorum yavaştan...aöf de nasılsa 1 dersi verirsem mezunum o yuzden çok takmıyorum
yaşadığım bazı rahatsızlıklar sonucu yüksek kortizon tedavisi gördüm ve 13-14 yaşından beri kiloluyum son 5 senede 20kg kadar aldım şimdi vermeye çalışıyorum diyet günlüğüm de var...bu arada düzenli ilaç kullanıyorum kortizon da var ama düşük dozda...
ben karbonhidrat diyeti yapmıyorum ama biraz dikkat ediyorum ztn diyet-beslenme hakkında çok şey okuyorum 11-12yıldır hala da devam...puanım yetseydi diyetisyenlik okumak istemiştim aslında ama tekniker oldum
haftalık kilo bildirimlerinizin listesini inşallah ben yapıyorum geçen hafta acemiliğime geldi ama bu hafta inşallah herşey tam istendiği gibi olacak
Aslan burcuyum özelliklerinin bazılarını taşıyorum hepsini değil ama... yükselenim oğlak...
ismimi burdan paylaşmadım bugune kadar paylaşmayı da düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın sizle ilgili değil genel olarak aldığım bir karar...
topiği okuyorum her gün... paylaşımlar için teşekkürler epey şey öğreniyorum...
şimdilik hepinize sevgiler....

selam herkese:KK3:
dün pek giremedim topiğe gece biraz okumuştum eksik kalan yerleri de okudum
maşallah herkes kendini tanıtmış ama ben biraz karıştırdım hepsini birden okuyunca kusura bakmayın:KK53:
her ne kadar topiğinizde aktif olmasam da ben de tanıtayım azıcık kendimi
25 yaşındayım evli değilim henüz düşünmüyorum önce işimi elime alayım inşallah gerisi ztn gelir Allah ne yazdıysa o oluyor sonucta...
gıda teknikerliğini geçen sene bitirdim bi yandan 2.uni olarak aöf okuyordum bir dersten uzattım bu yıl kayıt yaptırmadım önlisanstan kpssye gircem inşallah ona hazırlanıyorum yavaştan...aöf de nasılsa 1 dersi verirsem mezunum o yuzden çok takmıyorum
yaşadığım bazı rahatsızlıklar sonucu yüksek kortizon tedavisi gördüm ve 13-14 yaşından beri kiloluyum son 5 senede 20kg kadar aldım şimdi vermeye çalışıyorum diyet günlüğüm de var...bu arada düzenli ilaç kullanıyorum kortizon da var ama düşük dozda...
ben karbonhidrat diyeti yapmıyorum ama biraz dikkat ediyorum ztn diyet-beslenme hakkında çok şey okuyorum 11-12yıldır hala da devam...puanım yetseydi diyetisyenlik okumak istemiştim aslında ama tekniker oldum
haftalık kilo bildirimlerinizin listesini inşallah ben yapıyorum geçen hafta acemiliğime geldi ama bu hafta inşallah herşey tam istendiği gibi olacak
Aslan burcuyum özelliklerinin bazılarını taşıyorum hepsini değil ama... yükselenim oğlak...
ismimi burdan paylaşmadım bugune kadar paylaşmayı da düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın sizle ilgili değil genel olarak aldığım bir karar...
topiği okuyorum her gün... paylaşımlar için teşekkürler epey şey öğreniyorum...
şimdilik hepinize sevgiler....

memnun oldummm fıstıkkkk.zaten herkesismini vermek zorunda değil canım.maşallah bayağı okumuşsun.ve hala devam ediyosun gerçekten tebrik ediyorum.inşşş kpss yi de kazanırsın.

benim bugünkü menüm :
SABAH:yarım dilim ekmek,yumurta salatası,2adet zeytin,1tatlı kaşığı kadar tahin,2fincan şekersiz çay
ARA:yarım muz,1adet portakal,1 fincan meyve çayı şekersiz:KK34::KK34::KK34:
AKŞAM:balık,salata:KK42::KK42::KK42:
2.5-3LİTRE SU

ya ben rejımdeyım ama oglen patronumuz pızza ısmarları herkese ee bende yedım halıylen sabah yarım sımıt yemıstım oglen ınce dılım pızza peynırlı aksam ne yıyım sızce kılo almamak ıcın :KK1:

canım seni tanıyorum 70-79 kilo arasındakiler topiğinden nasılsın :KK3: bebişinle kartopu mu oynadınız ay cocuklar bayılıyor bizim sitedede gece 1 e kadar cocuklar dısardaydı kıyamam :KK9::KK8:

tşk cnm iyi valla burda devam ediyoruzzz 4 yaşında bi oğlum var cnm yalovadayım buraya kar yağmıyodu uzun zamandır tadını çıkardık

babamın yoğun bakımda olduğu zaman aklıma geldi üstelik onlarda aynı hastanedelermiş..
bu doktor yoğun bakımda kesinlikle iletişim olmalı dedi her ne kadar uyutulsa da dedi..
ahirette 2 elim yakalarında Rabbim bize yaşattıklarını biliyor ya gerisi Rabbimin takdiri..

cnm başınız sağolsun

ya ben rejımdeyım ama oglen patronumuz pızza ısmarları herkese ee bende yedım halıylen sabah yarım sımıt yemıstım oglen ınce dılım pızza peynırlı aksam ne yıyım sızce kılo almamak ıcın :KK1:

benim tavsiyem akşamı çorba salata yada seviyosan nesfitle geçirsen 3-4 kaşık filan telafi edersin gündüz yedklerini

benim bugünkü menüm :
SABAH:yarım dilim ekmek,yumurta salatası,2adet zeytin,1tatlı kaşığı kadar tahin,2fincan şekersiz çay
ARA:yarım muz,1adet portakal,1 fincan meyve çayı şekersiz:KK34::KK34::KK34:
AKŞAM:balık,salata:KK42::KK42::KK42:
2.5-3LİTRE SU
canımmm menün güzel.yalnız muz ve tahin konusunda seni uyarmak isterim.ikisinin de miktarı az ama dikkat et canım.ben de tahin pekmezi çççoookk severimmm...

başın sağolsun canımmm.

bugün yediklerim
sabah:2 dilim kepek ekmeğine kaşarlı sucuklu tost(yağ sürmedim zaten kaşar ve sucuk yağlı),2 yeşil 2siyah zeytin,2 çay k.tahin pekmez,1 fincan şekersiz çay
ara:1 portakal,1 kupa yeşil çay
öğle:lahmacun(pazar gününden vardı buzdolabına koymuştum tost makinasında ısıttım yedim),nescafe(yarı su yarı sütle yaptım)
ara:yeşil çay,8 tane sarı leblebi
aksam:dünkü yemeklerim,2 kepçe tarhana çorbası,2 kepçe bulgur pilavı yanına 2 yemek k. kuşbası tavuk,3 yemek k. yoğurt
3lt suyumu tamamlıycam,1 yada 2 fincan daha yeşil çay içicem yatana kadar:KK16:

Son düzenleme:
X