evet ablacım bi ara yapıyodum bırakmıştım...doğumdan sonra 46 beden etek anca oluyodu şimdi ise 42beden eteklerim azcık sıksada oluyoo
Merhaba canım ben aysun ne güzel sende annesin Rabbim banada nasip eder inşAllah :)
ne zaman doğum yaptın canım kaç kilo aldın doğumda
amin aysuncum isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın15ağustosta doğum yaptım canım 63le hamile kaldım 79la doğuma girdim 40ım çıkana kadar 69-70arasıydım sonra memlekete gidince annem ye süt olsun diye diye 73 yaptı beni
geçmiş olsun ablacımm kötü olur oda RABBİM ACİLŞİFALAR VERSİNN
LİMONLU IHLAMUR NANELİ LİMON İÇTİN Mİ ABLACIM benim abim grip olduğu zaman naneli limonla atlatıyo
ooo süper maşallahhhhçok güzel temennim böyle devam etmen canım vücudunun sıkılaştıqını yakın zamanda farkedeceksin canım..en az 1-2 beden farkediyor..kilonda deqişiklik olmasada bil vücudunda incelme oluyor
sende benim gibi erken evlenmişsin canımnereye acelemiz varsa
merhaba canım bende 23 yaşındayım çalısıyorum mühendisim 1,5 yıllık evliyim tontişim :) boyum 168 cm kilom 76 inşallah burda hep beraber çıtır oluruzz
canım Allah banada nasip etsin tez zamanda annelik duygusunu hayırlı şekilde inşallah23 kilomu aldın hamilelikte göbeğin çatladı mı insan korkuyor çatlaklardan
hımmm demek giyim öğretmenisim ben de matematik öğretmeniyim canım.meslektaşız yani.:)))
selam kızlarrrrr...
burayada çok kar yağdı eşimle çıkalım biraz dedik...kardan adam yaptık kartopu oynadık derken gözlüğüm düştü üstüne bastım kırıldı
üzüldüm ama napalım olacağı varmışçok eylendim
senacım ne yaptın müdürle görüştin mi bugün...
evet canım..
bu arada çoğunuz annesiniz sanırım ne kadar güzellll allah bebeklerinizi size bağışlasın...
bende anne olmak istiyorum ne olurrrr benimde olsun:26:
tekrar ben geldimmmm
ders çalışamadım ama ya eşim uyandı tam o sırada hasta olmuş ıhlamur yaaptım meyve yedirdiim derken şu saat oldu
month kuzum kpss ye hazırlanıyorm ben..kamu mezunuyum ben..
arzu ablam geçmiş olsun...kızlar ama ha dikkat havalar tam hastalanmak için müsait
o yüzden bol bol kendinize eşinize çocuklarınıza C vitamini yüklemesi yapın meyvelerle..
aysunum Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin