Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet ablacım bi ara yapıyodum bırakmıştım...doğumdan sonra 46 beden etek anca oluyodu şimdi ise 42beden eteklerim azcık sıksada oluyoo

ne güzel bir duygu deqilmi canım küçük bedenleri giyebilmek...bence herkesin tatması gereken duygularr

Merhaba canım ben aysun ne güzel sende annesin Rabbim banada nasip eder inşAllah :)

ne zaman doğum yaptın canım kaç kilo aldın doğumda

amin aysuncum isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın 15ağustosta doğum yaptım canım 63le hamile kaldım 79la doğuma girdim 40ım çıkana kadar 69-70arasıydım sonra memlekete gidince annem ye süt olsun diye diye 73 yaptı beni

kızlar burnum felaket akıyor durmuyo bi türlü yaa...selpak yetiştiremiyorumm yokmu bunun bi çaresi :26:

Canımm burda hep beraber vericez inşAllah kiloları atıcazz incecik olucaz inşAllah ben sağlıklı şekilde 36 bedeni görmek istiyorumm Bebeğini sağlıkla büyüt inşAllah

LİMONLU IHLAMUR NANELİ LİMON İÇTİN Mİ ABLACIM benim abim grip olduğu zaman naneli limonla atlatıyo

evet cnm öyle oldu bide eşimle çocuk yasta flört etmeye basladım ben orta 2deydim oda lise1deydi ilk aşkım o benim bende onun ilk aşkıyım

evet cnm benimki kilodan çok şişti ödemdi yani albüm olmustum tansiyonum hep yüksekti çok hızlı kilo alıyodum tabi hiç dikkat etmedim habire yedim...çatlak olmazmı cnm ya balon gibi şiştim birden balon gibi indim ama göbeğimde çok çok az var oda doğurduktan sonra oldu onları çok takmıyorum ama bacaklarımda var onlar beni deli ediyo hamileyken çatlak kremini hep göbeğime sürmüştüm işe yaradı akıl edip bacaklarıma sürmemişim sonradan vücut yağı sürdüm gördüğümde bi kaç tanedi ama ne yapsam çatlıycaktı çünkü bacaklarım inanılmaz derecede şişmişti...ama şuan daha iyi görünümü bebek yağı ve nemlendirici losyon ne varsa evde sürüyorum...insallah cnm allah sağlıklı bi evlat nasip eder allah tüm isteyenlere versin...

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr...
burayada çok kar yağdı eşimle çıkalım biraz dedik...kardan adam yaptık kartopu oynadık derken gözlüğüm düştü üstüne bastım kırıldı
üzüldüm ama napalım olacağı varmış çok eylendim

senacım ne yaptın müdürle görüştin mi bugün...

hımmm demek giyim öğretmenisim ben de matematik öğretmeniyim canım.meslektaşız yani.:)))

evet canım..

bu arada çoğunuz annesiniz sanırım ne kadar güzellll allah bebeklerinizi size bağışlasın...
bende anne olmak istiyorum ne olurrrr benimde olsun:26:

Son düzenleme:
sen abla insallah kis zamanda iyilesirsin.. isten yeni geldigim icin anca yaziyorum. bugün ögle yemegimi is yerinde yemek zorunda kalkdim ondan konserve veya hazir corba yemek zorunda kaldim. bu hafta hep böyle olacak

kahvaltim

2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
biber, salatalik

ara
4 badem

öglen
4-5 catal ton baligi ( konserve )
corba

ara
4 kuru üzüm

aksam
corba ve büyük bir tabak salata

ara
1 mandalina

bugün evden is yerine, is yerinden eve yürüdüm

tekrar ben geldimmmm
ders çalışamadım ama ya eşim uyandı tam o sırada hasta olmuş ıhlamur yaaptım meyve yedirdiim derken şu saat oldu
month kuzum kpss ye hazırlanıyorm ben..kamu mezunuyum ben..
arzu ablam geçmiş olsun...kızlar ama ha dikkat havalar tam hastalanmak için müsait
o yüzden bol bol kendinize eşinize çocuklarınıza C vitamini yüklemesi yapın meyvelerle..
aysunum Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin

sabah 1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
3 zeytin 2 dilim salam
kk beyaz peynir
1 domates
3 fincan çayşekersiz

ara 1 mandalina
su su su su

18 .de
1 kase çorba
3.4 kaşık kırmızı et kızartma
2 kaşık pilav
bolca salata ve su yoğurt

yatarkende tarçınlı süt

ohhh ne güzel yaa bende çok seviyorum karda oynamayı izlemeyi hatta eşime dedim ben çıkıyım biraz karda yüriyim dedim sen çocukla dur olmaz dedi hasta olursuan zaten hemencik hastalanıyon dedi aayyy napsın cnm benim yaa soğuklar basladığından beri sürekli nezle grip burun akıntısı tam yeni düzelmişken
amin cnm insallah tez zamanda allah sanada verir olucak insallah

hmmm anladım cnm insallah kazanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…