hımmm demek giyim öğretmenisim ben de matematik öğretmeniyim canım.meslektaşız yani.:)))
canımcım ben de bu gün araştırdım biraz da kar tatili vardı okula gidince tam kesin bilgi veririm.aysunun söölediklerini söölediler.sene başında değiştirebilir ve 1 sene kaybı olur diye.sen de idareyle bigörüş canım.dediğim gibi okula gidince daha kesin bişeyler söölerim.
yaptıklarını okudum da patronun dengesizşekerim bunlar yaaaa.illa bi ilişki olayı olacak yani.para insanları ne hale getiriyo.Allahım sen büyüksün karısını düşünmek bile istemiyorum.
bi link versene canım bakalım tariflere.
nidah hoşgeldin canımm.belki görmezsin ama yazdıklarımı.inş iyisindir.oğlun nasıl?ben seni mezun oldun diye biliyodum.
slmmmmm kızlar.bu gün çok karmaşık bi gündü.kardan heryer felç oldu.gece 1 e kadar kar tatili bekledik.haber vardı tatil diye ama kesin bi açıklma yoktu.sabahta erkenden kalktım.okul varmış geç bi vakit yola koyuldum .ben merkezde oturuyorum ilçeye gidiyorum 20 dk.yetişeyim diye acele ederken tatil diye tel geldi ve geri döndüm zaten oğlum babasının yanında ağlıyodu.neyse kahvaltı hazırlarken okul var diye haber geldi.ben de gittim sevk aldım.benim okulum taşımalı ve zaten öğrenci de gelmemiş.sonra oğlum annemlerdeydi gttim aldım eve geçtim.yarın dersim yok Allahtan.bööle işte.ve kaçamklarla dolu bi haftasonundan sonra yine tıka basa yediğim bi gün geçirdim.ben kendime glemiyorum yaaaa noliyiiii banaaaaa bıktım bıuuu yemek yemektennnnn.kendimi kastıkça yiyesim geliyooo.neyse herkkess kendini tanıtmış ben de tanıtayım.
canlarım ben 27 yaşındayım.matematik öğretmeniyim.ismim seher.evliyim(5.senemizin içindeyiz) 1 oğlum var.kırşehirliyim ve burda yaşıyoruz.ben aslında çocukken ççookk zayıftım bi ara ergenlikte kilo aldım ama lisede yine zayıftım.üniversitede yavaş yavaş fark etmeden kilo almaya başladım veeee evlendim.atandım 68 kiloydum.hamile kaldım 67 ile veee işte burdayımmmm.yazın 66 ya kadar düştüm ama her kış olduğu gibi bu kış da kilo aldım yine.ama vericem ben bu kilolarııııı.doğum günüme kadar 60 olmak istiyorum çok sıkıldım kızlar yaaaa.abur cubur ve tatlı delisiyim benim sorunum da bu işte.
işte böyle kızlar.sizlerle de tanıştığıma memnum olduuuummmm...
duygucum menü takiplerine daha yeni başladık..dur acele etme 1-2 hafta geçsin..sen bu arada menülerini bnm hazırladıqım listeye göre ayarla canım..kaçamakları sıfıra indir..suyu sakın azaltma...ekmeqi gerekirse sabah 1 dilime indir...ve lütfen cumaya kadar olan menülerini kaydet..cuma günü komple görmek istiyorum cnm
ya ben şimdi merak ederimm
ya ben niye göremedim o böreqii
teşekkür ederim canım benimm
teşekkür ederim canım babamda teşekkür ediyorgöz arkasında so toplanması var canım iqneyle kurutmaya çalışıyorlar..
buyur canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler-ii/411125-diyet-yemekleri-paylasim-platformu.html
inşallah canım takıl bize istersen
sapık adammmmmen iyisini yapmışsın canım Allah çok daha iyi işler nasip etsin canımm
ben ve babam teşekkür ediyoruz canımm
ne demek canım her zaman elimizden geleni yaparız
canım çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir bitanem :26:
işte bunu anlamak işi çözmektir canımama bugün bulgur pilavu kekler indirilmiş mideyee
canım sabah olmamış canın çeker şimdi senin ama 1 tane yemelisin cnm...ve mümkün oldukça sabah kahvaltısı dışında ekmek yeme..bebeqede faydası yok zaten...kefir hakkında bişey söylemek istiyorum..içinde alkol var canım bilmiyorum bilgin varmıydı..ben duyduqum an bıraktım...bebeqede manevi açıdan etki eder diye düşünüyorum...onun dışında akşam menün çok güzel olmuş
ivitttt teyze oluyoruz haydi halayaaaaaa :124::124::124::124::124:
hımmm demek giyim öğretmenisim ben de matematik öğretmeniyim canım.meslektaşız yani.:)))
canımcım ben de bu gün araştırdım biraz da kar tatili vardı okula gidince tam kesin bilgi veririm.aysunun söölediklerini söölediler.sene başında değiştirebilir ve 1 sene kaybı olur diye.sen de idareyle bigörüş canım.dediğim gibi okula gidince daha kesin bişeyler söölerim.
yaptıklarını okudum da patronun dengesizşekerim bunlar yaaaa.illa bi ilişki olayı olacak yani.para insanları ne hale getiriyo.Allahım sen büyüksün karısını düşünmek bile istemiyorum.
bi link versene canım bakalım tariflere.
nidah hoşgeldin canımm.belki görmezsin ama yazdıklarımı.inş iyisindir.oğlun nasıl?ben seni mezun oldun diye biliyodum.
slmmmmm kızlar.bu gün çok karmaşık bi gündü.kardan heryer felç oldu.gece 1 e kadar kar tatili bekledik.haber vardı tatil diye ama kesin bi açıklma yoktu.sabahta erkenden kalktım.okul varmış geç bi vakit yola koyuldum .ben merkezde oturuyorum ilçeye gidiyorum 20 dk.yetişeyim diye acele ederken tatil diye tel geldi ve geri döndüm zaten oğlum babasının yanında ağlıyodu.neyse kahvaltı hazırlarken okul var diye haber geldi.ben de gittim sevk aldım.benim okulum taşımalı ve zaten öğrenci de gelmemiş.sonra oğlum annemlerdeydi gttim aldım eve geçtim.yarın dersim yok Allahtan.bööle işte.ve kaçamklarla dolu bi haftasonundan sonra yine tıka basa yediğim bi gün geçirdim.ben kendime glemiyorum yaaaa noliyiiii banaaaaa bıktım bıuuu yemek yemektennnnn.kendimi kastıkça yiyesim geliyooo.neyse herkkess kendini tanıtmış ben de tanıtayım.
listeye bakkkmenüler ne kadar dolu böyle 30 kilo alır bu listeylee
iyi olduquna sevindin canım bende geöen gün reqk aqrısından ne çektimselam hanımlarrr
arzu ablacım iyiyim çok şükür şimdi
kendime şekersiz nescafe yaptım uzandım kk da takılıom
shrcim hoşgeldin sendemi öğretmensin aysun da öğretmen ohh topicikimiz de öğretmenimiz var
ewet akşam menüm de;
1 kase tavuk suyu çorba
4 kaşık portakallı pırasa
az yoğurt ve az salata
bizim topiqin komple reql haftası heralde reql olan olanaSelamlar herkese,
Bugun hic iyi degilim sabah regl olmusum inanilmaz bel we karin sancim war, cok halsiz hissediyorum kendimi bacaklarima kadar wuruyor,
bugun hc yerimden kalkmadim desem yeridir(
Sabah carsi isim wardi onlari hallettim arkadas resmen yanimda fast food tuketti bana da cok israr etti ama hayiiir yemicem dedim we yemedim:))
Oysaki asla hyr demiycem bi yiyecekti:)
month canim aksam yemeklerini bence hafif gecistirmeye calis
Azerikizi sende bizdensin cnm ama napalim tum cabamizi gosterip cok cok azaltmaya caliscaz tatli tutkumuzu :)
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorumbirlikte motiwasyonumuz tawan yapsin ins su kilolari werelim hep beraber
Bugunki menumu yazicak olursam;
Kahwalti:
Kahwaltidan once 1 bardak ilik su
1 bardak sekersiz cay
2 dilim cawdar ekmegine yagsiz kasarli tost
1/2 domates
biraz maydanoz
1/2 yarim salatalik
Oglen:
1 parca haslama et, 5 kasik ispanak yemegi+1 bardak ayran
Ara:
1 kuru incir+1 ceviz ici
Aksam:
1 porsiyon az tuzlu,limonlu,acili karnibahar salatasi
Acikirsam 1 bardak sut icmeyi dusunuyorum, yada bir mandalina, 3lt suyumu icerim (henuz 1 lt sini icebildim), 2 bardak bitki cayi icerim..
Kizlar bu arada sabah bi diyetisyenden duydum sizle paylasmak istiyorum belki dikkate alan olur,
suyu yemeklerin yaninda icmemek gerekiyormus yemekten en az 30 dak once we yemekten en az 1 saat sonra su icilebilirmis,
anladigim kadariyla suyun icindeki enzimler yemekle birlesip sindirimi zorlastirirmis
aarzu ablacım öğleden sonra arda elma yerine 3küçük kayısı ve bitter damla çikolata yedim az birşey
bende istifamı verdim çıktım :26: :26: :26:
tey tey tey hadi kızlar halaya
allah ıslah etsin böylelerini cnm ben kurtuldumya ne halleri varsa görüsnler
oh yarın oğluşla tatil keyfi yap cnm
cnm hamilelikte bütün besinler lazım valla doktor paylaşmış fikir olur en azından yarında doktoru liste vercekmiş bakalım nasıl olcak listesi
kesin ben o listeyide beqenmemhem ben daha iyi biliyomm dolu dolu listeler verip şişiriyorlar bizi önce doqum doktoruna paraları dök aldırdıqı kiloları vermek içinde diyetisyene yedir bütün paraları bu iki doktor anlaşmalı biri şişirmek için para alıyor diqeride indirmek için he he
bu hafta regl haftası snaırım el kaldırın bakıyımkaçtım kızlarrrrrr gece uğrarım gene oğluşla boğuşalım azcıkkkk malum erkke olunca sakin bi günümüz geçmiyooo bide çozuklar için olan zıp zıp plates topu aldırdı zıplayıp duruyoo 70 kg kadar taşıyomuş bende denicemde yuvarlanıp gitcem diye korkuyorum
saol ablacım benim evet bence biz bu y topicce üşüttük ondan bu denli ağrı çekiyoruzz.
muazzez bende reglimmm ve ağrıdan öldüm 2 gündür
bu arada hayırlı olsun istifan sende kadrolu ev hanımı oldun he şimdilik
ewettt çikolata sevmeyen ben şuan da çikolata krizine girdim resmen
bizim topiqin komple reql haftası heralde reql olan olanacanım çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol..başka türlü geçmiyor bu aqrı...suyla ilgili yazdıkların çok doqru canım yemek arasında içilmesi son derece yanlış
bu hafta regl haftası snaırım el kaldırın bakıyımkaçtım kızlarrrrrr gece uğrarım gene oğluşla boğuşalım azcıkkkk malum erkke olunca sakin bi günümüz geçmiyooo bide çozuklar için olan zıp zıp plates topu aldırdı zıplayıp duruyoo 70 kg kadar taşıyomuş bende denicemde yuvarlanıp gitcem diye korkuyorum
ben kendime öyle diyorum
duygucum menü takiplerine daha yeni başladık..dur acele etme 1-2 hafta geçsin..sen bu arada menülerini bnm hazırladıqım listeye göre ayarla canım..kaçamakları sıfıra indir..suyu sakın azaltma...ekmeqi gerekirse sabah 1 dilime indir...ve lütfen cumaya kadar olan menülerini kaydet..cuma günü komple görmek istiyorum cnm
ya ben şimdi merak ederimm
ya ben niye göremedim o böreqii
teşekkür ederim canım benimm
teşekkür ederim canım babamda teşekkür ediyorgöz arkasında so toplanması var canım iqneyle kurutmaya çalışıyorlar..
buyur canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler-ii/411125-diyet-yemekleri-paylasim-platformu.html
inşallah canım takıl bize istersen
sapık adammmmmen iyisini yapmışsın canım Allah çok daha iyi işler nasip etsin canımm
ben ve babam teşekkür ediyoruz canımm
ne demek canım her zaman elimizden geleni yaparız
canım çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir bitanem :26:
işte bunu anlamak işi çözmektir canımama bugün bulgur pilavu kekler indirilmiş mideyee
canım sabah olmamış canın çeker şimdi senin ama 1 tane yemelisin cnm...ve mümkün oldukça sabah kahvaltısı dışında ekmek yeme..bebeqede faydası yok zaten...kefir hakkında bişey söylemek istiyorum..içinde alkol var canım bilmiyorum bilgin varmıydı..ben duyduqum an bıraktım...bebeqede manevi açıdan etki eder diye düşünüyorum...onun dışında akşam menün çok güzel olmuş
ivitttt teyze oluyoruz haydi halayaaaaaa :124::124::124::124::124: