Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet cnm öyle oldu ama kilo almıyorum allahtan çünkü az yiyorum normalde olsa 1 tabak dolusu bulgur pilavı 1 dolu kase yoğurtla yerdim çok seviyorum diğer yemekleride yerdim bu benim için çok iyi bi ilerleme yani kendimi tutuyorum kekte öyle normald 3,4 dilim yerdim ama şimdi 1 dilim yiyorum ama arada hergün hamur işi yemiycem tabiki:KK34:
sen bu işin sırrını öqrenmişsin canım:KK34:
Çıtırlar beeenn gelldiiimmmm :KK16:

hoşgeldinnnnnn:KK3::KK3::KK3::KK3:

Selamlar herkese, :KK42:

Bugun hic iyi degilim sabah regl olmusum inanilmaz bel we karin sancim war, cok halsiz hissediyorum kendimi bacaklarima kadar wuruyor,
bugun hc yerimden kalkmadim desem yeridir :KK43:( :KK25:

Sabah carsi isim wardi onlari hallettim arkadas resmen yanimda fast food tuketti bana da cok israr etti ama hayiiir yemicem dedim we yemedim:))
Oysaki asla hyr demiycem bi yiyecekti:)

month canim aksam yemeklerini bence hafif gecistirmeye calis:KK34:
Azerikizi sende bizdensin cnm ama napalim tum cabamizi gosterip cok cok azaltmaya caliscaz tatli tutkumuzu :)
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum :KK42:birlikte motiwasyonumuz tawan yapsin ins su kilolari werelim hep beraber:KK55:

Bugunki menumu yazicak olursam;

Kahwalti:
Kahwaltidan once 1 bardak ilik su
1 bardak sekersiz cay
2 dilim cawdar ekmegine yagsiz kasarli tost
1/2 domates
biraz maydanoz
1/2 yarim salatalik
2 kozlenmis biber

Oglen:
1 parca haslama et, 5 kasik ispanak yemegi+1 bardak ayran

Ara:
1 kuru incir+1 ceviz ici

Aksam:
1 porsiyon az tuzlu,limonlu,acili karnibahar salatasi

Acikirsam 1 bardak sut icmeyi dusunuyorum, yada bir mandalina, 3lt suyumu icerim (henuz 1 lt sini icebildim), 2 bardak bitki cayi icerim..
Kizlar bu arada sabah bi diyetisyenden duydum sizle paylasmak istiyorum belki dikkate alan olur,
suyu yemeklerin yaninda icmemek gerekiyormus yemekten en az 30 dak once we yemekten en az 1 saat sonra su icilebilirmis,
anladigim kadariyla suyun icindeki enzimler yemekle birlesip sindirimi zorlastirirmis :KK34:

evet cnm haklısın çok az yedim zaten:KK16:

kızlar ben çıkıyorum eşim yorulmuş uyuyor:KK9:
bende ders çalışayım bari boş boş duracağıma bi iş yapmış olayım:KK8:

Bugünkü menümü yazayımm eleştririlere açığım canlarımmm :KK1:

Bursadda çok kötü kar yağdı yollar kapandı işe 2 saat sonra varabildim oyüzden geç kahvaltı yaptım. :KK51:

SABAH 09.45
1 buyuk kupa 5 şekerli açık siyah çay, 2 poğaça :KK57:

ÖĞLE 12.45
Yarın kase tavuk çorbası
Yarım porsiyon sulu köfte yemeği:KK56:
3 kaşık makarna

1 saat sonra yeşil çay

ARA 15.30
2 adet mandalina

AKŞAM 19.30
3 kaşık ıspanaklı yumurta, 1 kk peynir, 1 domates :KK53:

yarım saat sonra 1 soda

Bolca su

Yorumlarınızı bekliyoorummm :KK52:

sen bu işin sırrını öqrenmişsin canım:KK34:

hoşgeldinnnnnn:KK3::KK3::KK3::KK3:

hep derler ya yediklerinin yarısını yesen zayıflarsın diye o düşünceyle gidiyorum insallah doğru gidiyorumdurda zayıflarım ama az yemeğe insan bi müddet sonra alışıyo ve çok yiyincede mide ağrıyo ve ağrıdan uyuyamıyo daha önce zayıfladığımda öyle olmustuda:KK53: gene öyle olur tekrar küçülür midem insallah:KK31:

amann biyerini kırmada :KK53::KK53::KK53:

Bugun ewdeydim iyi kotu yattim kalktimda yarin is war napicaksam:2: Su konusunda bisey daha ogrendim ben yemek yerkende cok icerdim smdi dikkat ederim artik..

fena mi spor olur sende aman dikkat et bi yerini kirmada :KK53: ben aldim plates topu kullanmak henuz nasip olmadi :KK52:sozde bugun leslie ye baslicaktm
ustune regl oldm:KK37:

ayy iki boğuştuk pestilim çıktııı kaçtım pc kapatmadan size by by yapıyımmm:KK15: :KK15: :KK15: :KK15:

saol ablacım benim evet bence biz bu y topicce üşüttük ondan bu denli ağrı çekiyoruzz.
muazzez bende reglimmm ve ağrıdan öldüm 2 gündür:KK37:
bu arada hayırlı olsun istifan sende kadrolu ev hanımı oldun he şimdilik:KK9:
ewettt çikolata sevmeyen ben şuan da çikolata krizine girdim resmen:KK9:

ev hanımlığına atandım cnm puanıda çok düşük hemen kabul ediyolarrr :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

BEN KAÇANZEEEE ÖPÜLDÜNÜZ ÇITIRLARRRRRRRRR İYİ GECELERRRRRRRRRRRR:KK6: :KK6: :KK6:

Bugünkü menümü yazayımm eleştririlere açığım canlarımmm :KK1:

Bursadda çok kötü kar yağdı yollar kapandı işe 2 saat sonra varabildim oyüzden geç kahvaltı yaptım. :KK51:

SABAH 09.45
1 buyuk kupa 5 şekerli açık siyah çay, 2 poğaça :KK57:

ÖĞLE 12.45
Yarın kase tavuk çorbası
Yarım porsiyon sulu köfte yemeği:KK56:
3 kaşık makarna

1 saat sonra yeşil çay

ARA 15.30
2 adet mandalina

AKŞAM 19.30
3 kaşık ıspanaklı yumurta, 1 kk peynir, 1 domates :KK53:

yarım saat sonra 1 soda

Bolca su

Yorumlarınızı bekliyoorummm :KK52:
makarna hariç menün gayet güzel canım..makarnayıda haftada 1 yiyorsan hiç sorun yok:KK34:
hep derler ya yediklerinin yarısını yesen zayıflarsın diye o düşünceyle gidiyorum insallah doğru gidiyorumdurda zayıflarım ama az yemeğe insan bi müddet sonra alışıyo ve çok yiyincede mide ağrıyo ve ağrıdan uyuyamıyo daha önce zayıfladığımda öyle olmustuda:KK53: gene öyle olur tekrar küçülür midem insallah:KK31:
ivitt canım aynen öylee..mesela biraz önce yediklerimden dolayı şuan midem aqrıyoo :KK5::KK5: bende hala eski düzenime dönemediqim için huzursuzum :KK14:geçen yılda böyle bir aram olmuştu..75ten 80e kadar çıkmıştım sonra bi başladım 62ye kadar devam ettim..bu seferde 59u görmeden bırakmıcam inşallah...
ayy iki boğuştuk pestilim çıktııı kaçtım pc kapatmadan size by by yapıyımmm:KK15: :KK15: :KK15: :KK15:

ev hanımlığına atandım cnm puanıda çok düşük hemen kabul ediyolarrr :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

BEN KAÇANZEEEE ÖPÜLDÜNÜZ ÇITIRLARRRRRRRRR İYİ GECELERRRRRRRRRRRR:KK6: :KK6: :KK6:

:79::79::79::79::79::79::79:

arzu ablacımm CUMADAN bu tarafa düzenli olarak 30dk-40dk spor yapıyorumm arz ederimm:21::21:

kızlar bende kendimi tanıtıyım
ismim buket,22 yasındayım,ev hanımıyım,3 buçuk yıllık evliyim,1 buçuk yasında oğlum var,çocukken hep zayıftım 18 yasında kilolu değilde balık etli oldum diyelim evlendiğimde 65 kiloydum 1 buçuk senede 75 kilo oldum sonra hamile kaldım doğuma 98 kiloyla gittim daha sonra 4 ay içinde 80e düştüm diyet yapmadım emziriyodum vücudum çok şişmişti ödem çok fazlaydı onlar gitti.... gecen sene bu zamanlar rejime basladım yaza kadar 15 kilo verdim ve 3,4aydırda dikkat etmedim gece yemeler hamur işleri abur cuburlar derken 5 kilosunu geri aldım daha hedefime ulaşmadan:KK50: hedefim 60 olmak insallah yaza kadar verebilirim.. bu arada tatlıyla haram çok iyi kötü olsun istiyorum...hamileyken hep tatlı yedim ondan kalma bi alışkanlık oldu ne yazıkki:KK43:(((

Son düzenleme:
makarna hariç menün gayet güzel canım..makarnayıda haftada 1 yiyorsan hiç sorun yok:KK34:

ivitt canım aynen öylee..mesela biraz önce yediklerimden dolayı şuan midem aqrıyoo :KK5::KK5: bende hala eski düzenime dönemediqim için huzursuzum :KK14:geçen yılda böyle bir aram olmuştu..75ten 80e kadar çıkmıştım sonra bi başladım 62ye kadar devam ettim..bu seferde 59u görmeden bırakmıcam inşallah...

Ablacım ben bugün basladım sağlıklı yaşamaya :KK23:

adetliyim tartılamıyorum cuma günü inşallah ilk bildirimimi yapıcam :KK51:

hmmm fazla kaçamak yaptın demek:KK53: bende 59,60 arası insallah gidip geleyim allahım göster bize o günleri:KK31:

arzu ablacımm CUMADAN bu tarafa düzenli olarak 30dk-40dk spor yapıyorumm arz ederimm:21::21:
ooo süper maşallahhhh :nazar::nazar::nazar: çok güzel temennim böyle devam etmen canım vücudunun sıkılaştıqını yakın zamanda farkedeceksin canım..en az 1-2 beden farkediyor..kilonda deqişiklik olmasada bil vücudunda incelme oluyor :KK34:
ismim buket,22 yasındayım,ev hanımıyım,3 buçuk yıllık evliyim,1 buçuk yasında oğlum var,çocukken hep zayıftım 18 yasında kilolu değilde balık etli oldum diyelim evlendiğimde 65 kiloydum 1 buçuk senede 75 kilo oldum sonra hamile kaldım doğuma 98 kiloyla gittim daha sonra 4 ay içinde 80e düştüm diyet yapmadım emziriyodum vücudum çok şişmişti ödem çok fazlaydı onlar gitti.... gecen sene bu zamanlar rejime basladım yaza kadar 15 kilo verdim ve 3,4aydırda dikkat etmedim gece yemeler hamur işleri abur cuburlar derken 5 kilosunu geri aldım daha hedefime ulaşmadan:KK50: hedefim 60 olmak insallah yaza kadar verebilirim.. bu arada tatlıyla haram çok iyi kötü olsun istiyorum...hamileyken hep tatlı yedim ondan kalma bi alışkanlık oldu ne yazıkki:KK43:(((

sende benim gibi erken evlenmişsin canım :KK6: nereye acelemiz varsa :KK53:

merhaba canım bende 23 yaşındayım çalısıyorum mühendisim 1,5 yıllık evliyim tontişim :) boyum 168 cm kilom 76 inşallah burda hep beraber çıtır oluruzz :KK16:

canım Allah banada nasip etsin tez zamanda annelik duygusunu hayırlı şekilde inşallah :KK34: 23 kilomu aldın hamilelikte göbeğin çatladı mı insan korkuyor çatlaklardan :KK5:

evet ablacım bi ara yapıyodum bırakmıştım...doğumdan sonra 46 beden etek anca oluyodu şimdi ise 42beden eteklerim azcık sıksada oluyoo:21::21::21:

evet ablacım bi ara yapıyodum bırakmıştım...doğumdan sonra 46 beden etek anca oluyodu şimdi ise 42beden eteklerim azcık sıksada oluyoo:21::21::21:

Merhaba canım ben aysun ne güzel sende annesin Rabbim banada nasip eder inşAllah :)

ne zaman doğum yaptın canım kaç kilo aldın doğumda :KK17:

X