sen bu işin sırrını öqrenmişsin canımevet cnm öyle oldu ama kilo almıyorum allahtan çünkü az yiyorum normalde olsa 1 tabak dolusu bulgur pilavı 1 dolu kase yoğurtla yerdim çok seviyorum diğer yemekleride yerdim bu benim için çok iyi bi ilerleme yani kendimi tutuyorum kekte öyle normald 3,4 dilim yerdim ama şimdi 1 dilim yiyorum ama arada hergün hamur işi yemiycem tabiki
Çıtırlar beeenn gelldiiimmmm
Selamlar herkese,
Bugun hic iyi degilim sabah regl olmusum inanilmaz bel we karin sancim war, cok halsiz hissediyorum kendimi bacaklarima kadar wuruyor,
bugun hc yerimden kalkmadim desem yeridir(
Sabah carsi isim wardi onlari hallettim arkadas resmen yanimda fast food tuketti bana da cok israr etti ama hayiiir yemicem dedim we yemedim:))
Oysaki asla hyr demiycem bi yiyecekti:)
month canim aksam yemeklerini bence hafif gecistirmeye calis
Azerikizi sende bizdensin cnm ama napalim tum cabamizi gosterip cok cok azaltmaya caliscaz tatli tutkumuzu :)
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorumbirlikte motiwasyonumuz tawan yapsin ins su kilolari werelim hep beraber
Bugunki menumu yazicak olursam;
Kahwalti:
Kahwaltidan once 1 bardak ilik su
1 bardak sekersiz cay
2 dilim cawdar ekmegine yagsiz kasarli tost
1/2 domates
biraz maydanoz
1/2 yarim salatalik
2 kozlenmis biber
Oglen:
1 parca haslama et, 5 kasik ispanak yemegi+1 bardak ayran
Ara:
1 kuru incir+1 ceviz ici
Aksam:
1 porsiyon az tuzlu,limonlu,acili karnibahar salatasi
Acikirsam 1 bardak sut icmeyi dusunuyorum, yada bir mandalina, 3lt suyumu icerim (henuz 1 lt sini icebildim), 2 bardak bitki cayi icerim..
Kizlar bu arada sabah bi diyetisyenden duydum sizle paylasmak istiyorum belki dikkate alan olur,
suyu yemeklerin yaninda icmemek gerekiyormus yemekten en az 30 dak once we yemekten en az 1 saat sonra su icilebilirmis,
anladigim kadariyla suyun icindeki enzimler yemekle birlesip sindirimi zorlastirirmis
kızlar ben çıkıyorum eşim yorulmuş uyuyor
bende ders çalışayım bari boş boş duracağıma bi iş yapmış olayım
sen bu işin sırrını öqrenmişsin canım
hoşgeldinnnnnn
amann biyerini kırmada
Bugun ewdeydim iyi kotu yattim kalktimda yarin is war napicaksam:2: Su konusunda bisey daha ogrendim ben yemek yerkende cok icerdim smdi dikkat ederim artik..
fena mi spor olur sende aman dikkat et bi yerini kirmadaben aldim plates topu kullanmak henuz nasip olmadi sozde bugun leslie ye baslicaktm
ustune regl oldm
saol ablacım benim evet bence biz bu y topicce üşüttük ondan bu denli ağrı çekiyoruzz.
muazzez bende reglimmm ve ağrıdan öldüm 2 gündür
bu arada hayırlı olsun istifan sende kadrolu ev hanımı oldun he şimdilik
ewettt çikolata sevmeyen ben şuan da çikolata krizine girdim resmen
makarna hariç menün gayet güzel canım..makarnayıda haftada 1 yiyorsan hiç sorun yokBugünkü menümü yazayımm eleştririlere açığım canlarımmm
Bursadda çok kötü kar yağdı yollar kapandı işe 2 saat sonra varabildim oyüzden geç kahvaltı yaptım.
SABAH 09.45
1 buyuk kupa 5 şekerli açık siyah çay, 2 poğaça
ÖĞLE 12.45
Yarın kase tavuk çorbası
Yarım porsiyon sulu köfte yemeği
3 kaşık makarna
1 saat sonra yeşil çay
ARA 15.30
2 adet mandalina
AKŞAM 19.30
3 kaşık ıspanaklı yumurta, 1 kk peynir, 1 domates
yarım saat sonra 1 soda
Bolca su
Yorumlarınızı bekliyoorummm
ivitt canım aynen öylee..mesela biraz önce yediklerimden dolayı şuan midem aqrıyoohep derler ya yediklerinin yarısını yesen zayıflarsın diye o düşünceyle gidiyorum insallah doğru gidiyorumdurda zayıflarım ama az yemeğe insan bi müddet sonra alışıyo ve çok yiyincede mide ağrıyo ve ağrıdan uyuyamıyo daha önce zayıfladığımda öyle olmustudagene öyle olur tekrar küçülür midem insallah
ayy iki boğuştuk pestilim çıktııı kaçtım pc kapatmadan size by by yapıyımmm
ev hanımlığına atandım cnm puanıda çok düşük hemen kabul ediyolarrr
BEN KAÇANZEEEE ÖPÜLDÜNÜZ ÇITIRLARRRRRRRRR İYİ GECELERRRRRRRRRRRR
makarna hariç menün gayet güzel canım..makarnayıda haftada 1 yiyorsan hiç sorun yok
ivitt canım aynen öylee..mesela biraz önce yediklerimden dolayı şuan midem aqrıyoobende hala eski düzenime dönemediqim için huzursuzum geçen yılda böyle bir aram olmuştu..75ten 80e kadar çıkmıştım sonra bi başladım 62ye kadar devam ettim..bu seferde 59u görmeden bırakmıcam inşallah...
:79::79::79::79::79::79::79:
makarna hariç menün gayet güzel canım..makarnayıda haftada 1 yiyorsan hiç sorun yok
ivitt canım aynen öylee..mesela biraz önce yediklerimden dolayı şuan midem aqrıyoobende hala eski düzenime dönemediqim için huzursuzum geçen yılda böyle bir aram olmuştu..75ten 80e kadar çıkmıştım sonra bi başladım 62ye kadar devam ettim..bu seferde 59u görmeden bırakmıcam inşallah...
:79::79::79::79::79::79::79:
ooo süper maşallahhhharzu ablacımm CUMADAN bu tarafa düzenli olarak 30dk-40dk spor yapıyorumm arz ederimm
kızlar bende kendimi tanıtıyım
ismim buket,22 yasındayım,ev hanımıyım,3 buçuk yıllık evliyim,1 buçuk yasında oğlum var,çocukken hep zayıftım 18 yasında kilolu değilde balık etli oldum diyelim evlendiğimde 65 kiloydum 1 buçuk senede 75 kilo oldum sonra hamile kaldım doğuma 98 kiloyla gittim daha sonra 4 ay içinde 80e düştüm diyet yapmadım emziriyodum vücudum çok şişmişti ödem çok fazlaydı onlar gitti.... gecen sene bu zamanlar rejime basladım yaza kadar 15 kilo verdim ve 3,4aydırda dikkat etmedim gece yemeler hamur işleri abur cuburlar derken 5 kilosunu geri aldım daha hedefime ulaşmadanhedefim 60 olmak insallah yaza kadar verebilirim.. bu arada tatlıyla haram çok iyi kötü olsun istiyorum...hamileyken hep tatlı yedim ondan kalma bi alışkanlık oldu ne yazıkki (((
kızlar bende kendimi tanıtıyım
ismim buket,22 yasındayım,ev hanımıyım,3 buçuk yıllık evliyim,1 buçuk yasında oğlum var,çocukken hep zayıftım 18 yasında kilolu değilde balık etli oldum diyelim evlendiğimde 65 kiloydum 1 buçuk senede 75 kilo oldum sonra hamile kaldım doğuma 98 kiloyla gittim daha sonra 4 ay içinde 80e düştüm diyet yapmadım emziriyodum vücudum çok şişmişti ödem çok fazlaydı onlar gitti.... gecen sene bu zamanlar rejime basladım yaza kadar 15 kilo verdim ve 3,4aydırda dikkat etmedim gece yemeler hamur işleri abur cuburlar derken 5 kilosunu geri aldım daha hedefime ulaşmadanhedefim 60 olmak insallah yaza kadar verebilirim.. bu arada tatlıyla haram çok iyi kötü olsun istiyorum...hamileyken hep tatlı yedim ondan kalma bi alışkanlık oldu ne yazıkki (((
inşallah canım bol iradelerrAblacım ben bugün basladım sağlıklı yaşamaya
adetliyim tartılamıyorum cuma günü inşallah ilk bildirimimi yapıcam
aminnn canımmm inşallahhh....hmmm fazla kaçamak yaptın demekbende 59,60 arası insallah gidip geleyim allahım göster bize o günleri
kızlar oğlumu besleyip yatırayım sonra grsrz
evet ablacım bi ara yapıyodum bırakmıştım...doğumdan sonra 46 beden etek anca oluyodu şimdi ise 42beden eteklerim azcık sıksada oluyoo