Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sen bu işin sırrını öqrenmişsin canım
Çıtırlar beeenn gelldiiimmmm

hoşgeldinnnnnn

evet cnm haklısın çok az yedim zaten

kızlar ben çıkıyorum eşim yorulmuş uyuyor
bende ders çalışayım bari boş boş duracağıma bi iş yapmış olayım

Bugünkü menümü yazayımm eleştririlere açığım canlarımmm

Bursadda çok kötü kar yağdı yollar kapandı işe 2 saat sonra varabildim oyüzden geç kahvaltı yaptım.

SABAH 09.45
1 buyuk kupa 5 şekerli açık siyah çay, 2 poğaça

ÖĞLE 12.45
Yarın kase tavuk çorbası
Yarım porsiyon sulu köfte yemeği
3 kaşık makarna

1 saat sonra yeşil çay

ARA 15.30
2 adet mandalina

AKŞAM 19.30
3 kaşık ıspanaklı yumurta, 1 kk peynir, 1 domates

yarım saat sonra 1 soda

Bolca su

Yorumlarınızı bekliyoorummm

sen bu işin sırrını öqrenmişsin canım

hoşgeldinnnnnn

hep derler ya yediklerinin yarısını yesen zayıflarsın diye o düşünceyle gidiyorum insallah doğru gidiyorumdurda zayıflarım ama az yemeğe insan bi müddet sonra alışıyo ve çok yiyincede mide ağrıyo ve ağrıdan uyuyamıyo daha önce zayıfladığımda öyle olmustuda gene öyle olur tekrar küçülür midem insallah

amann biyerini kırmada

ayy iki boğuştuk pestilim çıktııı kaçtım pc kapatmadan size by by yapıyımmm

ev hanımlığına atandım cnm puanıda çok düşük hemen kabul ediyolarrr

BEN KAÇANZEEEE ÖPÜLDÜNÜZ ÇITIRLARRRRRRRRR İYİ GECELERRRRRRRRRRRR

makarna hariç menün gayet güzel canım..makarnayıda haftada 1 yiyorsan hiç sorun yok
ivitt canım aynen öylee..mesela biraz önce yediklerimden dolayı şuan midem aqrıyoo bende hala eski düzenime dönemediqim için huzursuzum geçen yılda böyle bir aram olmuştu..75ten 80e kadar çıkmıştım sonra bi başladım 62ye kadar devam ettim..bu seferde 59u görmeden bırakmıcam inşallah...

:79::79::79::79::79::79::79:

arzu ablacımm CUMADAN bu tarafa düzenli olarak 30dk-40dk spor yapıyorumm arz ederimm

kızlar bende kendimi tanıtıyım
ismim buket,22 yasındayım,ev hanımıyım,3 buçuk yıllık evliyim,1 buçuk yasında oğlum var,çocukken hep zayıftım 18 yasında kilolu değilde balık etli oldum diyelim evlendiğimde 65 kiloydum 1 buçuk senede 75 kilo oldum sonra hamile kaldım doğuma 98 kiloyla gittim daha sonra 4 ay içinde 80e düştüm diyet yapmadım emziriyodum vücudum çok şişmişti ödem çok fazlaydı onlar gitti.... gecen sene bu zamanlar rejime basladım yaza kadar 15 kilo verdim ve 3,4aydırda dikkat etmedim gece yemeler hamur işleri abur cuburlar derken 5 kilosunu geri aldım daha hedefime ulaşmadan hedefim 60 olmak insallah yaza kadar verebilirim.. bu arada tatlıyla haram çok iyi kötü olsun istiyorum...hamileyken hep tatlı yedim ondan kalma bi alışkanlık oldu ne yazıkki(((

Son düzenleme:

Ablacım ben bugün basladım sağlıklı yaşamaya

adetliyim tartılamıyorum cuma günü inşallah ilk bildirimimi yapıcam

hmmm fazla kaçamak yaptın demek bende 59,60 arası insallah gidip geleyim allahım göster bize o günleri

arzu ablacımm CUMADAN bu tarafa düzenli olarak 30dk-40dk spor yapıyorumm arz ederimm
ooo süper maşallahhhh çok güzel temennim böyle devam etmen canım vücudunun sıkılaştıqını yakın zamanda farkedeceksin canım..en az 1-2 beden farkediyor..kilonda deqişiklik olmasada bil vücudunda incelme oluyor

sende benim gibi erken evlenmişsin canım nereye acelemiz varsa

merhaba canım bende 23 yaşındayım çalısıyorum mühendisim 1,5 yıllık evliyim tontişim :) boyum 168 cm kilom 76 inşallah burda hep beraber çıtır oluruzz

canım Allah banada nasip etsin tez zamanda annelik duygusunu hayırlı şekilde inşallah 23 kilomu aldın hamilelikte göbeğin çatladı mı insan korkuyor çatlaklardan

evet ablacım bi ara yapıyodum bırakmıştım...doğumdan sonra 46 beden etek anca oluyodu şimdi ise 42beden eteklerim azcık sıksada oluyoo

evet ablacım bi ara yapıyodum bırakmıştım...doğumdan sonra 46 beden etek anca oluyodu şimdi ise 42beden eteklerim azcık sıksada oluyoo

Merhaba canım ben aysun ne güzel sende annesin Rabbim banada nasip eder inşAllah :)

ne zaman doğum yaptın canım kaç kilo aldın doğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…