Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

boyum maalesef cok kisa canim.1,58 im.senin kac?demek bucugu bucuguna ayni kilomuz.gel berabermi yarissak napsak?

1.66 benim de. Bazen 34 beden oluyor ama genelde 36'yim. Ust bedenim 34. Yarisalim valla. Benim asil hedef 54, insallah basaririm. Beraber yarisabiliriz evet, yemek yemek istedigimizde birbirimizi aklimiza getiririz :)

AYYY canım büyük geçmiş olsun ya

1.66 benim de. Bazen 34 beden oluyor ama genelde 36'yim. Ust bedenim 34. Yarisalim valla. Benim asil hedef 54, insallah basaririm. Beraber yarisabiliriz evet, yemek yemek istedigimizde birbirimizi aklimiza getiririz :)

tamam o zaman canim.bu topikten yarisalim.erginsena ve digerleri de bize yardimci olurlar.sen 54 bende 50 olana kadar devam.ama hergün yediklerimi yazalim.birde ben dayanamiyorum,hemen hergün tartiliyorum.gerci bu yüzden moralimde cok bozuluyor veremeyince hatta alinca.
neyse o zaman verdigimiz gramlari söyleyelim birbirimize.bakalim kim nasil verecek.gerci ben yavas veriyorum ama olsun

hatunlar bende geldim kahvaltıda 1 yumurta domates 1 bardak şekersiz siyah çay ve 1 zeytin yedim ekmek yemedim çünkü ekmekle çok aram yok :) eşim şimdi ders çalışıyor dersi bitsin yürüyüşe gidecm 1 saatte yürüyüş yapacm :)

selam senacım..çok geçmiş olsun canım...allah beterınden saklasın...bende ılk yorumları okuyunca yagan şiddetlı yagmur nededıyle evı su bastı sandım aman allah korusun...eşinede geçmiş olsun canım..neysekı evde kalabakmısınızda hemen toparlamıssınız..inş tekrarı yaşanmaz...o evi ohalde görüpte çıldırmamak eldemı anlıyorum senı tekrar gelmiş geçmiş olsun...ben kk ya fazla gıremıyorum ama sırf senın sayfan için fırsat yarattım kendıme ve burdayım sabah kalhvaltımı lısteye uygun şekılde yaptım ara öğün zamanım şimdı...umarım baş ağrın hafıflemıstir canım...akşamda tam menumu yazarım inş....

cok gecmis olsun üzüldüm

ben bugün kahvaltimi gec yaptim birazdan ise gidecegim

kahvaltim

2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
domates, salatalik
krem peynir ( light ve cok az sürdüm )
cok az kasar

ara da meyve yemeyi düsünüyorum

aksam da 1 tabak salata

( aksam 10 gibi isten ciktigim icin ve aralarda pek zamanim olmadigi icin öglenci oldugum zaman sadece salata yiyorum )

benim kahvaltım :
1.5 dilim kepek ekmeği
50 gr kadar köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık

galiba ama ben bi yerde bunu saat başı die duymuştum :)
evet canım uyarıyor şimdi her saat başı
içim dışım su olacak böyle giderse

offff çok kötü olmuş geçmiş olsun canım...

bunu not aldım bi kenara uymaya çalışacağım..
birlikte bişeyler yaptığımızı bilmek çok güzel..
motive oluyor insan...

kahvaltım dediğim gibi oldu
kalkar kalkmaz 2 büyük bardak ılık sıcak arası su içtim..
1 haşlanmış yumurta
domates
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
roka
2 kk peynir..

tatlı şeyleri hiç koymadım sofraya:119:

tekrar merhaba bayanlar..
ewet şuan itibariyle 2 lt suyu mideme indirdim..
kahvaltı menümüde sölemiştim..
akşam için yemeklerimide yaptım ohh mis..
birazdan öğle yemeğimi yiyieceğim..
menüm de şöle..
bi kase domates çorbası,4 fırınlanmış köfte,yoğurt

çok teşekkür ederim canım gelmiş kadar oldunuz 6 günde 3 kilooo canım çok fazla vermişsin biraz daha yavaş vermelisin Allah korusun sonra saqlıqın bozulur...akşam yemeqini sormuşsun canım zaten çok fazla kilo vermişisn sen yine akşam öqününü kendi bildiqin gibi yap...yürüyüşten sonrada meyve yemenin hiçbir sakıncası yok
çok teşekkürler canım evet erkeklerin geneli böyle asla yetinmiyorlar...acele etme kendine belli bir süre koyma veremzsen hayel kırıklıqı olur...her verdiqin gram için sevin canım..ve zaten zamanla hepsini vermiş olucaksın
ayrica gecmis olsun Sena.Allah bir daha yasatmasin.su basmasi cok zordur.benimde 6 ay önce basima geldi
çok teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun...
ayy canım benim bi parça sizleri motive edebildiyesem ne mutlu bana inan çok mutlu oldum ayrıca yazdıkalrın içinde çok teşekkür ederim cnm sizler beni bırakmazsanız bende sizleri asla bırakmam inşallah çok güzel dostluklar kurucaz burada..
AYYY canım büyük geçmiş olsun ya
qamzecim çok teşekkür ederim cnm
ooo maşallah rakipler bile seçilmişşş kenara çekilsin diqer topikler gümbür gümbür geliyoruzzz
ne güzel başlamışsın güne
canım çok teşekkür ederim başım daha iyi....buraya vakit ayırmak çok önemli..kendim tecrübe ettim..okadar kilo verdiqim halde buralardan koptuqum zaman kilo aldıqımı ve motivasyonumun düştüqünü gördüm...buraya vakit ayırmak hem kendine hemde ideallerine ulaşmak için bir adım atmaktır bunu sen yapmışsın geriside gelicek inşallahh...
teşekkür ederim cnm....akşam sadece salata az deqilmi bitanem...zaten 2 öqün besleniyorsun...çok az yemekte iyi deqil vücut direk savunmaya geçiyor ve depolamaya başlıyor...
benim kahvaltım :
1.5 dilim kepek ekmeği
50 gr kadar köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
gayet güzell

teşekkür ederim cnm....evet gerçektende birlikte bişeyler yapabilmek çok güzel..kadın dayanışması diyelim...kahvaltın çok güzel olmuş..tatlıları kahvaltıya eklememende isabetli bir karar..sonuçta sofraya koyunca yeme ihtimalimiz var...

köftemii öqlen yemeqine misafri kabul ediyomusun canım

Bende saat 13 gibi uyandım
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
biraz limonlu maydanoz
2 zeytin yedim ki

şimdi elimde su şişem yarım litresi bitti bile....
akşama kadar bir ara öğün yapacağım elma+kuru kayısı ile.
akşamda 17,30 gibi akşam yemeğimi yer.Suya devam ederim. yine yazarım arkadaşlar...
sabah tartıldım 93,2 kilogram geldim cumaya bakalım ne olacak...

Bide çok çok geçmiş olsun. Kış mevsiminde gayet zor olmuştur Hep beraber yaza kadar kurtulalım kilolarımızdan motivasyon ve destekle arkadaşlar...Çıtı pıtı olalım:)

kahvaltı süper canım cumaya bakalım neler olucak bende çok merak ediyorum:26:
Bide çok çok geçmiş olsun. Kış mevsiminde gayet zor olmuştur Hep beraber yaza kadar kurtulalım kilolarımızdan motivasyon ve destekle arkadaşlar...Çıtı pıtı olalım:)

teşekkürler canım evet çok zor oldu hemde gece yarısı neye uqradıqımızı şaşırdık...önümüzdeki yazın çıtır kızları biz olucaz arkadaşlarrrr

Son düzenleme:
kızlar gurubumuzdaki listeler ve menü takibi için bana yardımcı olmak isteyen arkadalar varmı?

sevgılı ablalarım bana da yardımcı olurmusunuz ?

sevgılı ablalarım bana da yardımcı olurmusunuz ?

hoşgeldin canım aramızaa canım benim tabiki ayrdımcı oluruz..hep beraber bu işin üstesinden gelmek için burdayız...bikaç sayfa önce bir liste yayınladım o listeye göre beslenirsen kilo vermemek için hiçbir nedenin kalmaz...birde her akşam tam gün olarak menülerini yazki yanlışları görüp seni uyarabilelim olurmu tatlım

köftemii öqlen yemeqine misafri kabul ediyomusun canım
etmem mi tek güzel olmuyor zaten..
ablacım benim metobilizma böle bişi istersem çok çabuk kilo veriyorum ama hemende geri alabiliyorum malesef..
benim basen problemim var malesef ondan orası için baya spor yapıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…