- 21 Haziran 2007
- 5.700
- 12
- 46
ben de 56.5 kiloyum azerikizi, boyun kac?
boyum maalesef cok kisa canim.1,58 im.senin kac?demek bucugu bucuguna ayni kilomuz.gel berabermi yarissak napsak?
günaydın çıtırlarrr gününüz aydın neşeniz bol olsun
evimizi gece su bastııı
büyük bir sesle uyandım ve eşime bu ses nerden geliyor bişeyler oluyor dedim....mutfaktaki su borusu patlamış ve heryeri su basmışhiç başıma böyle bişey gelmemişti delirdimm :84::84::84::84::84::84::84::84: mutfak kolidor banyo wc çocuk odası ve salon mahvolmuş...oturma odasına eşikten dolayı geçememiş su....annemle babam bizdelerdi...ben eşimi yandırınca eşimin yatak odasından çıkmasıyla yere yapışması bir oldu...kaydı ve fean halde yere düştü...hem kolunu hem kafasını vurdu....daha gözlerini şimdi kapatabildi...4 kişi birden evdeki suları temizlememiz bihayli zaman aldı...sabah ezanları okunuyordu ve biz daha ayaktaydık...halılarım yollukların sırılsıklam olmuş...hepsini yıkamaya vericem...ayaklarımıza terlikte giyemedik kayıp düşmemek için..suyun içinde çıplak ayakla kaldık...hasta olmazsak iyidir..şuan elim ayaqım buz gibi...birazdan usta gelicek...9 gibi gelebilirim demiş...vana bozukmuş ana vanayı kapattık..apartmanda bizim yüzümüzden susuz kalıcak 9a kadar...kağıda yazıp astık aşaqıya bilgileri olsun diye...ve bu arada başım fena halde aqrıyor...aqlıcaktım sinirden evi o halde görünce...derledik topladık sadece halıların yıkamacıya verilmesi kaldı....uyku denen bişeyde kalmadı..bende buraya geldim tabi siz doqal olarak uyuyorsunuz
1.66 benim de. Bazen 34 beden oluyor ama genelde 36'yim. Ust bedenim 34. Yarisalim valla. Benim asil hedef 54, insallah basaririm. Beraber yarisabiliriz evet, yemek yemek istedigimizde birbirimizi aklimiza getiririz :)
günaydın çıtırlarrr gününüz aydın neşeniz bol olsun
evimizi gece su bastııı
büyük bir sesle uyandım ve eşime bu ses nerden geliyor bişeyler oluyor dedim....mutfaktaki su borusu patlamış ve heryeri su basmışhiç başıma böyle bişey gelmemişti delirdimm :84::84::84::84::84::84::84::84: mutfak kolidor banyo wc çocuk odası ve salon mahvolmuş...oturma odasına eşikten dolayı geçememiş su....annemle babam bizdelerdi...ben eşimi yandırınca eşimin yatak odasından çıkmasıyla yere yapışması bir oldu...kaydı ve fean halde yere düştü...hem kolunu hem kafasını vurdu....daha gözlerini şimdi kapatabildi...4 kişi birden evdeki suları temizlememiz bihayli zaman aldı...sabah ezanları okunuyordu ve biz daha ayaktaydık...halılarım yollukların sırılsıklam olmuş...hepsini yıkamaya vericem...ayaklarımıza terlikte giyemedik kayıp düşmemek için..suyun içinde çıplak ayakla kaldık...hasta olmazsak iyidir..şuan elim ayaqım buz gibi...birazdan usta gelicek...9 gibi gelebilirim demiş...vana bozukmuş ana vanayı kapattık..apartmanda bizim yüzümüzden susuz kalıcak 9a kadar...kağıda yazıp astık aşaqıya bilgileri olsun diye...ve bu arada başım fena halde aqrıyor...aqlıcaktım sinirden evi o halde görünce...derledik topladık sadece halıların yıkamacıya verilmesi kaldı....uyku denen bişeyde kalmadı..bende buraya geldim tabi siz doqal olarak uyuyorsunuz
evet canım uyarıyor şimdi her saat başıgaliba ama ben bi yerde bunu saat başı die duymuştum :)
offff çok kötü olmuş geçmiş olsun canım...günaydın çıtırlarrr gününüz aydın neşeniz bol olsun
evimizi gece su bastııı
diyet listemiz arkadaşlarr...-
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
arkadaşlar aranızdan bana topikte yardımcı olmak isteyen 1-2 kişi varmı....listelerin hazırlanıp düzenlenmesi menülerin takibi ve yukarıdaki listenin güncellenmesi için bana yardımcı olabilcek olan varmı :26:
evet canım uyarıyor şimdi her saat başı
içim dışım su olacak böyle giderse
ayyy bende su içip wcye kaçıorum bu gidişle banyoda yatacam
çok teşekkür ederim canım gelmiş kadar oldunuzgünaydın güzel hatunlarrrrrr
ablacım çook çokk geçmiş olsun yaaa o halde evi görüp çıldırmamak elde değil walla..
topikce gelelim yardıma herkes bi elden
ve bende bu sabah itibariyle tartıldım veee 6 günde 3 kg vermişimm...
bugün 1saat spor yapıcam inşallah öle dedim kendime..
ve güne iki kuru kayısı ve yaklaşık 750 ml su ile başladım..
şimdi yumurtam haşlanıyor..
kahvaltımda domates salatalık ve yumurta olacak ve 1 dilim çavdar ekmeğim..
bide ben bişi soracam?
akşam yemeğinde ben çorba,sebze yemeği yoğurt ve salata yiyiyorum bu çok mu..
genelde akşamda bi daha spor yaptığım için 9 gb acıkıyorum
ya bir bardak ayran içiyorum ya da 1 meyve yiyiyorum..
acaba yemesem mi..
çok teşekkürler canımSelam Erginsena.hikayeni okudum canim.cok basarili,cok güzel kilo vermissin.masallah.Allah devamini getirsin,insallah tam 60 kiloyla bitirir ve bundan sonra ömrünün geri kalanini zayif ve citir olarak sürdürürsün.zayif olmak gercekten cok güzel bir duygu.Allah herkese yasatsin.
Fotonu gördüm,ne kadar genclesmissin.süper.simdi esinin önünde gururla geziniyorsundur.ah bazi odun kocalar yokmu.benimkide o odunlardan,hemde yontulmamis.biz onlari her halleriyle kabul ediyoruz ama erkekler dünyanin en nankör ve egoist yaratiklari olduklari icin herseyi kendi zevklerine göre istiyorlar.Ben 56,5 kiloyum ve esim bana sisko dedi evelsi gün.36 beden giyiyorum ama ona yetmiyor.34 bedenlik kadin istiyor.benimde 50 olmam sart.Ramazanda 55 tim ama stres falan derken aldim yine.bende ayrica hipotroidde var,bu yüzden zor kilo veriyorum.ama cok hirslandim.ta$ da catlasa ben 50 olucam.etrafimda herkes kiziyor,manyakmisin ne 50 si diye ama dedigim gibi kafaya koydum.bu 6,5 kiloyu aticam üstümden.görecek o.
benimde destege.hirsa ihtiyacim var.benide araniza alirmisiniz.ben hergün yediklerimi kalori hesabi yapip koyarim buraya.senin diyetini cok begendim.bende günde 5-6 kere beslenmek taraftariyim.ben bir ara bir diyet takiminda öyle zayiflamistim.simdilik ilk hedefim 55,ondan sonra 52 ve nihayetinde de 50.dogumgünüme kadar50 olmak cok isterdim ama imkansiz benim icin.9 haftada 6,5 kiloyu veremem ben.ama yilmadan devam edicem insallah.yaptigimiz sporlari falanda yazalim.kacamaklarida.ne dersiniz
çok teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun...ayrica gecmis olsun Sena.Allah bir daha yasatmasin.su basmasi cok zordur.benimde 6 ay önce basima geldi
ayy canım benim bi parça sizleri motive edebildiyesem ne mutlu banasenacım günaydınnn bu sabah seninle güne daha umutla başladımm bu arada çok çok geçmişolsun dikkat edin kendinize,resimleini yeni gördüm şok oldum şok ağzım açık kaldı kilo insanı ne kadar olgun gösteriyor ,şuan süperrrrrrr görünüyosun , darısı bizlere olsun inşallah bugün sabah kahvaltıda dediklerini aynen uyguladım canımmm ,bizleri hiç bırakma olurmu?
qamzecim çok teşekkür ederim cnmAYYY canım büyük geçmiş olsun ya
ooo maşallah rakipler bile seçilmişşş kenara çekilsin diqer topikler gümbür gümbür geliyoruzzztamam o zaman canim.bu topikten yarisalim.erginsena ve digerleri de bize yardimci olurlar.sen 54 bende 50 olana kadar devam.ama hergün yediklerimi yazalim.birde ben dayanamiyorum,hemen hergün tartiliyorum.gerci bu yüzden moralimde cok bozuluyor veremeyince hatta alinca.
neyse o zaman verdigimiz gramlari söyleyelim birbirimize.bakalim kim nasil verecek.gerci ben yavas veriyorum ama olsun
ne güzel başlamışsın günehatunlar bende geldim kahvaltıda 1 yumurta domates 1 bardak şekersiz siyah çay ve 1 zeytin yedim ekmek yemedim çünkü ekmekle çok aram yok :) eşim şimdi ders çalışıyor dersi bitsin yürüyüşe gidecm 1 saatte yürüyüş yapacm :)
canım çok teşekkür ederim başım daha iyi....buraya vakit ayırmak çok önemli..kendim tecrübe ettim..okadar kilo verdiqim halde buralardan koptuqum zaman kilo aldıqımı ve motivasyonumun düştüqünü gördüm...buraya vakit ayırmak hem kendine hemde ideallerine ulaşmak için bir adım atmaktır bunu sen yapmışsın geriside gelicek inşallahh...selam senacım..çok geçmiş olsun canım...allah beterınden saklasın...bende ılk yorumları okuyunca yagan şiddetlı yagmur nededıyle evı su bastı sandım aman allah korusun...eşinede geçmiş olsun canım..neysekı evde kalabakmısınızda hemen toparlamıssınız..inş tekrarı yaşanmaz...o evi ohalde görüpte çıldırmamak eldemı anlıyorum senı tekrar gelmiş geçmiş olsun...ben kk ya fazla gıremıyorum ama sırf senın sayfan için fırsat yarattım kendıme ve burdayımsabah kalhvaltımı lısteye uygun şekılde yaptım ara öğün zamanım şimdı...umarım baş ağrın hafıflemıstir canım...akşamda tam menumu yazarım inş....
teşekkür ederim cnm....akşam sadece salata az deqilmi bitanem...zaten 2 öqün besleniyorsun...çok az yemekte iyi deqil vücut direk savunmaya geçiyor ve depolamaya başlıyor...cok gecmis olsun üzüldüm
ben bugün kahvaltimi gec yaptim birazdan ise gidecegim
kahvaltim
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
domates, salatalik
krem peynir ( light ve cok az sürdüm )
cok az kasar
ara da meyve yemeyi düsünüyorum
aksam da 1 tabak salata
( aksam 10 gibi isten ciktigim icin ve aralarda pek zamanim olmadigi icin öglenci oldugum zaman sadece salata yiyorum )
gayet güzellbenim kahvaltım :
1.5 dilim kepek ekmeği
50 gr kadar köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
evet canım uyarıyor şimdi her saat başı
içim dışım su olacak böyle giderse
offff çok kötü olmuş geçmiş olsun canım...
bunu not aldım bi kenara uymaya çalışacağım..
birlikte bişeyler yaptığımızı bilmek çok güzel..
motive oluyor insan...
kahvaltım dediğim gibi oldu
kalkar kalkmaz 2 büyük bardak ılık sıcak arası su içtim..
1 haşlanmış yumurta
domates
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
roka
2 kk peynir..
tatlı şeyleri hiç koymadım sofraya:119:
tekrar merhaba bayanlar..
ewet şuan itibariyle 2 lt suyu mideme indirdim..
kahvaltı menümüde sölemiştim..
akşam için yemeklerimide yaptım ohh mis..
birazdan öğle yemeğimi yiyieceğim..
menüm de şöle..
bi kase domates çorbası,4 fırınlanmış köfte,yoğurt
kahvaltı süper canımBende saat 13 gibi uyandım
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
biraz limonlu maydanoz
2 zeytin yedim ki
şimdi elimde su şişem yarım litresi bitti bile....
akşama kadar bir ara öğün yapacağım elma+kuru kayısı ile.
akşamda 17,30 gibi akşam yemeğimi yer.Suya devam ederim. yine yazarım arkadaşlar...
sabah tartıldım 93,2 kilogram geldim cumaya bakalım ne olacak...
Bide çok çok geçmiş olsun. Kış mevsiminde gayet zor olmuşturHep beraber yaza kadar kurtulalım kilolarımızdan motivasyon ve destekle arkadaşlar...Çıtı pıtı olalım:)
sevgılı ablalarım bana da yardımcı olurmusunuz ?
köftemiiöqlen yemeqine misafri kabul ediyomusun canım