Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tesekkurler benı aranıza aldıgınz ıcın
soyle bı sorunum var aslında avantajda oluyor 6 da kalkyorum e malum 7 de ısbası ıse gtmek ıcın yarım saate yakın yuruyorum her sabah ama erken kalktgım ıcın cok cabuk acıkıyorum bde evde olmadgm ıcın kahvaltı edemıyorum poca fılan yıyorum snra basenler sısıyo

merhaba arkadaşlar ilk kez bir zayıflama topiğine yazıyorum.çünkü benim özel bir durumum var.sizlerden farklıyım.ben 13 yıldır diyabet hastasıyım ve günde beş defa insülin enjeksiyonu yapıyorum kendime.ben tanı konulduğunda nişanliydım ve 47 kiloydum.aradan 12 yıl geçti ben şu anda 90 kiloyum ve zayıflamak istiyorum.bizde mantık yediğin kadar insülin yapmak bu yüzden az yemek az insülinle kilo veren arkadaşlar var.ama benim işim çok zor asansörsüz beşinci katta oturuyorum ve bu yüzden çok tembelim .yürüyüş yapmazsam çok zor.sadece biraz umuda ihtiyacım var.eşim asla birgün bile çok kilolusun demedi ima bile etmedi ama ben herşeyden önce sağlığım için vermek istiyorum bu kiloları beni de alırmısınız aranıza

canım aynı benim gibisin o zaman.bend eçok çabuk kilo veriyorum bir okadarda çabuk alıyorum..1 haftalıqına memlekete gitmiştim bayramda...5 kilo alıp geldim 1 haftada aldıqım kiloyu verdim...
canım kalkış saatlerimiz aynı..bend e6da kalkıyorum ve hemen ilk işim ocaqa yumurta koymak oluyor..arkasından 2 dilim ekmekten tost yapıyorum ve hemen kahvatımı yapıyorum..sende yapabilirsin canım..sakın dışardan bişey alıp yeme..bak farkı göreceksin...

öncelikle aramzıa hoşgeldin canım ve çok geçmiş olsun...senin nasıl bir diyet yapacaqın konusunda hiçbir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem...istersen doktoruna bir danış sana liste verir o şakilde devam ederiz ne dersin...

geztapo seni çok iyi anlıyorum benim rahmetli babacımda diyabetliydi ve 2 defa insilün kullanırdı..
şeker hastalığı başlayınca evdeki yemek düzeni tamamen değişti.
ama bizde şöle olmuştu babam kilo alıyordu sürekli öle farkettik biz bu hastalığı ve insilünde girince devreye,
yemek düzeni değişti ve babacım kilo vermeye başladı..
babam kesinlikle patates ve türlerini kesinlikle yemezdi..
sabah kahvaltı çok iyi yapardı ve kesinlikle beyaz ekmek yemezdi..
meyve çok tüketirdi ve inanılmaz yürüyüş yapardı bisiklet çok sürerdi..
kırmızı et az tüketirdi ve hindi-tavuk eti tercih ederdi.
yoğurt her öğün yerdi..
ve tatlı babam çok severdi şerbetli tatlıları
yine yerdi ama haftada 1 kez bol su bol yürüyüş çok iyi gelirdi
bunları sana yardım olarak yazdım umarım fayadsı olur

canım benim babamda şeker hastası ve gözlerine vurdu...şuan 2-3 ayda bir göz arkasındaki suyu çekmek için göz içinden iqne oluyor..çok zor bişey..içimiz parçalanıyor...tedaviye şu aşamada cevap alabiliyorlar..ama ilerde iqnelerde fayda etmicekmiş babacım kör olucakmış..ve bunu daha dün öqrendik...babamlarda 2 gündür bizdeler..nerdeyse babamın yüzüne bakamıcam aqlıyasım geliyor...
tostun ıcınde ne koyuyorsun cnm ?

bazen peynir bazen kaşar bazen sucuk bazende karışık tost yapıyorum cnm...

tebrik ederim canım. insan iyiyide kötüyüde kendine yapar.

kendi sağlığın için verdiğin kiloların sana geri dönüşü olmaması dileğile,zayıf ve sağlıkla kal canım...

canlar ben menülerimi her aksam kalorileriyle birlikte koyucam insallah.kalori hesabina dikkat ediyorum.

kızlar aramızda casus var 17 üye okuyor yazıyor ama biz 16 kişiyiz biri gizli modda bizi takip ediyorr

canım çok geçmiş olsun çok bişe su basması benimde eltimin evi su bastı ta benim evimden çıktı

canım çok geçmiş olsun çok bişe su basması benimde eltimin evi su bastı ta benim evimden çıktı

evet canım yaa gece gece başımıza neler geldi...ben duymasan heralde evin temzilenecek hali kalmazdı o derece yani...sanada çok geçmiş olsun cnm...

sena ablacım allahtan ümit kesilmez inan ben hep buna inanırım ve bilirim ki her inanan bunu bilir..
rabbim acil şifalar versin inşallah babana başınızdan eksik etmesin..
ve bütün şifa bekleyenlere rabbbim gani gani versin..
ben babamın ölümünden sonra hep şöle düşündüm bazı şeleri hastalık bazında bilmek daha iyi
çünkü kendini hazırlarsın bilirsin neler olacağını..
hiç birzaman hazır olmak mümkün değildir ama onun verdiği his bambaşka..
nerden bu kanım kısaca söyleyeyim..
1 yıl önce 02.01.2011 de babamı kaybettim.böbrek ameliyatına girdi.
taşı alınacak sanıyorduk çünkü 2 defa daha babacım aynı ameliyattan oluştu.
bu seferki başka olacaktı biliyorduk çünkü taş çok büyüktü ve riskliydi..
ama meğer babamı böbreğinde bulunan büyük kapsül gb olan mikrop yüzünden ameliyata almışlar..
hergün hastaneye giden bizim bundan haberimzi yok doktorlar sölemediler bize ve eminim ki babama da..
çünkü babam asla hiç birşeyi bizden hele ki annemden asla gizlemezdi..
nese ameliyat tam 7 saat sürdü ve babam odasına çıktı aradan geçen 7 saat sonra aniden yoğun bakıma aldılar
ve ben,ailem bunları babam yoğun bakıma girdikten sonra sabah öğrendik ne olduğunu anlamadan
2 gün sonra babamı kaybettim..
acıdır ki gerçekleri hiç bizaman öğrenemeyecek olmamdır ablacım..

Keşke bilseydim dedim hep ve hala da diyorum..

kızlar cuma günü bildirimlerimizi aşaqıdaki gibi yapalım şimdiden yazayımki ön hazırlıqımız olsun

başlangıç :
geçen hafta: (geçen haftaki kilomuzu yazıcaz)
bu haftabu haftaki kilomuzu yazıcaz)
gidengeçen haftadan bu haftaya kadar verdiqimiz kilo yazılacak)
toplamda gidendiyete ilk başladıqmızdan bugüne kadar giden kilomuz yazılacak)
hedefhedef kilomuz yazılacak)
boyboyumuz)
bedenkaç beden giydiqimiz)
sporkaç dakika spor yaptıqımız)

evet canım yaa gece gece başımıza neler geldi...ben duymasan heralde evin temzilenecek hali kalmazdı o derece yani...sanada çok geçmiş olsun cnm...

ah canım bugün başlayamadı eşim evde yarın inşallah başlıyorum bide bende kalça ve basen fazla
onları nasıl zayıflatırım düşündükçe iştahım daha çok açılıyor

canım gözlerim doldu okurken çok acı birşey...Allah sizlere sabır versin babacıqımızada kabir rahatlıqı...inşallah dediqin gibi babamda şifa bulur...Rabbim herkesi kötü şeylerden esirgesin...tatlım benim ne acılar çekmişsin...inan çok üzüldüm...

ah canım bugün başlayamadı eşim evde yarın inşallah başlıyorum bide bende kalça ve basen fazla
onları nasıl zayıflatırım düşündükçe iştahım daha çok açılıyor

canım imkanın varsa et aqırlıklı beslen....en azından balık ve tavuk koy öqünlerine...hemen eritiyor canım şehsen tarafımdan tecrübe edilmiştir...

gün boyu ne yediğimizi öğünlerimiz bitince akşam yazsak mı acaba...
yoksa yedikçe mi yazsak ama öylede uzun olur..
her akşm toplu yazayım ben

süper fikir yalnızken ben böyle hayatta motive olamıyordum...:119: çok teşekkürler iyiki varsınız:119:

ben ara öğünde bir muz yedim..şimdide 1 ssat spor yapmaya gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…