- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
sanırım sadece pc açılırken hatırlatıyo canım..
bak kurduğumdan beri bana hatırlatmadı
evet canım helvayı çıkarırsak kahvaltın gayet güzel...şimdiden afiyet olsun tatlımtamam canım helvanın o kadar da zararlı olduğunu bilmiyordum
yemiycem söz ama gerisi iyi galiba...
yarın güzel bi başlangıç yapacağım:
canım ben ilk başlarda hevesten çok dikkatli yaptım diyeti...nerdeyse sıfır kaçamak....birde benim kilom fzlaydı 90la başladım...kilon düştükçe kilo vermek zorlaşıyor...ama her hafta veriyosun...verdikçede motivasyon yükseliyor..hele küçük beden kıyafetlerin içine girdiqini gördükçe dahada gaza geliyorsun...listeyi aşaqıya yazdım cnm...bir nefesde okudum motivasyon dolu hikayeni. bende senin yaptığın gibi yapıyorum ama ilerleyemiyorum 2 ayda 16 kg nasıl verdin o nasıl bi liste. ben senin beslendiğin gibi besleniyorum üstüne mutlaka günde 1 saat spor yapıyorum ama yok 3 ay bitti ben sadece 12 kg verebildim 8 kg zaten ilk 1.5 ay verdim 1,5 ayda sadece 4 kg verebildim
canım menün gayet güzel ama ben mümküb oldukça bisküi tarzı şeylerin tüketilmemesi taraftarıyım...onun yerine fındık badem kuru incir yada kuru kayısı yiyebilirsin...birde sularını içiyorsun deqilmi cnm...ayrıca seni çok tebrik ederim 5 kilo çok güzel bir rakamkahvaltı için
1 dilim ekmek..
haşlanmış 1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 domates
5 zeytin.
maydanoz
Ara öğün
Elma+2 yulaflı bisküvi
Akşam:
çorba+sebze yemeği+salata+yoğurt
ben her gün 10 gibi uyanıyorum ve 11 de kahvaltı yapıp işe gidiyıorum. bu nedenle öğle yemeğim yok.akşamda 17,30dan sonra birşey yemiyorum. 1 ayda bu şekilde 5 kilo verdim.bakalım bu hafta nasıl olacak. bende sizinleyimmmmmmmm:)
canım çok teşekkür ederim aramıza hoşgeldin...inşallah her birimiz en kısa zamanda ideal kilolarımıza ulaşıp tatlı bir anı olarak saklıcaz bugünlerislm arkadaşlar... bende 78den 60a düşmüş bi insanım... bu topik ilgimi çekti.. gerçekten tebrik ediyorum başlığın sahibi arkadaşı... 60dan 63e çıktım geri aldım birazını... hedefim 58.. bende burda olamaya çalışacağım sizlerle... herkese hayalindeki kiloya kavuşacağı günler diliyorummm :)
canım ben ebru şallıyla tvden yapıyordum ama imdi kaldırdılar..arkadaşlar netten yapıyorlar sanırım..iyi geceler....
bişey soracaktım bu platesi internetten mi yapıyosunuz..
çok teşekkür ederimkonu sahibesi sizi tebrik ederim
gerçekten çok büyük bi azim
ama işte asıl önemli nokta bunu beyninde bitirmekte
çok teşekkürler canım sizlerdeki bu azmi gördükçe içime bir heyecan geliyor çok güzel oldu bu topik çok güzel günlere gebecanım süpersin çok güzel olmuşsun maşallah ben pazartesi başlıyorum yarın eksiklerim var hazırlanıyım
ayy canım benim çok teşekkür ederimmvay çıtır hatunum benim maşallah sana bayıldım resmen ya
canım ne demek tabiki aramıza alırız....bu topik katı kuralları ve kişi sınırlaması olmayan çok farklı ve çok güzel bir topik olucak...ve dediqin gibi başarı hikayelerinizi yazmadan sizleri bırakmıcamAranızdaki en tombul teyze benim galiba.ben de teyzelikten ablalığa terfi etsem razıyım(şimdilik) 2 ocakta kesin kararımı verdim,bu kilolar gidecek başka yolu yok.araniza alirsaniz sizlerleyim.inşallah ben de burada başarı hikayemi yazarım.herkese kolay gelsin
L
Canım benim çok tebrik ediyorum seni mükemmel başarı... Benim de sevgilim kilo verme böyle çok güzelsin diyorr ben de ona diyorum ki bana böyle dersen kilo alırım kötü olur diyorum o da al diyorr :) ama belki de benden gerçekleri saklıyor üzmek istemiyor... İşte ben de 4 gündür diyetteyim çünkü başladı yine ayak ağrıları, kotların kapanmaması ve ben de seninle bu diyet yolculuğuna varımmmm :) 75 kiloyum ve hedefimmm 64 :)))Boyum 1.70 bu arada :)
Erginsena'cim cok gecmis olsun. Sabah sabah neler yasamissiniz.
Bu arada bende araniza katilmak istiyorum.
Kocam sanki cok zayif ve fitmis gibi benim kilolarima takti kafayi.
Benim motivasyona ihtiyacim var
öncelikle aramıza hoşgeldin canım günaydın bu arada
evet canım yaa sorma..daha önce hiç başıma gelmemişti....neyse toparladık artık ama kabus gibiydi...
canım ahh o kocalar varyaa hepsi aynı..hikayemi okudnmu eşimin tavırlarından az çok bahsetmiştim...hatta bak sana ne anlatıcam...
ben 90 kiloyken diyete başlamaya karar verdiqimde eşime dedimki zayıflarsam bana ne alıcaksın....tabi eşim asla kilo ereceqime inanamadıqı için dediki 60a inerden sana gerdanlık seti alıcam....dediqim gibi kilo veremeyceqimi düşündüqü için vaadetti yoksa asla demezdi..ben yazın 62ye kadar düştüm..eşim tabi böyleeve bana ne dedi biliyomusun...artık zayıflama çok kurudun..kemiklerin çıktı iyice...kal bu kiloda....kurnaza bak..ben okadar kilo vermişim 2 kilom kalmış..bana gerdanlık setini almamak için yeter kilo verme artık diyor zaten yaz boyu tatile çıkmaktan sonrasındada ramazan bayram kurban derken kilo aldım ve 60a inemedim...ama hep beraber kalan kilolarımız verip eşlerimizie vaadettikleri şeyleri aldırıcaz canım sende eşine hiç cevap verme en güzle cevabı çıtır olarak vercieksin anlaştıkmı
selam senacim
ben seni diger topikte takip ediyodum
ama sen ordan ayrildin kendine topik acacagini bilseydm buraya gelirdim simdi orda bide ortim var
ama yinede seni burdan takip edicem eminn ol
canim paylasimlarin icin cook tesekur ederim....
Canim yazdiklarini en bastan en sona kadar okudum.
Hatta bu benim, beni anlatio dedim icimden.
Valla benim anne bir yandan koca bir yandan soylenip duruyorlar.
Ama bende senin gibiyim soyledikce daha cok yiyesim gelio.
Bu yaza fit girmeyi bende kafama koydum.
Bende pazartesi den itibaren verdigin diyet listesine baslicam.
Ya hatta bisi itiraf edim sizlere, spora yazildim ve evimin karsisi ona bile gitmeye usendim.
Simdi 80 kilo oldum halbuki bundan 5 sene once 55 kiloydum.
Evlilik, is stres derken bu hallere geldim
Ins canim. Burdan ayrilmak mi asla.
Bende yarindan itibaren baslayip, gun gun nekadar verdigimi yazicam.
Umarim bende senin gibi baska kisilere umut olabilirim.
ayrica gecmis olsun Sena.Allah bir daha yasatmasin.su basmasi cok zordur.benimde 6 ay önce basima geldi