Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Aranızdaki en tombul teyze benim galiba.ben de teyzelikten ablalığa terfi etsem razıyım(şimdilik) 2 ocakta kesin kararımı verdim,bu kilolar gidecek başka yolu yok.araniza alirsaniz sizlerleyim.inşallah ben de burada başarı hikayemi yazarım.herkese kolay gelsin

L

Canım benim çok tebrik ediyorum seni mükemmel başarı... Benim de sevgilim kilo verme böyle çok güzelsin diyorr ben de ona diyorum ki bana böyle dersen kilo alırım kötü olur diyorum o da al diyorr :) ama belki de benden gerçekleri saklıyor üzmek istemiyor... İşte ben de 4 gündür diyetteyim çünkü başladı yine ayak ağrıları, kotların kapanmaması ve ben de seninle bu diyet yolculuğuna varımmmm :) 75 kiloyum ve hedefimmm 64 :)))Boyum 1.70 bu arada :)

tamam canım helvanın o kadar da zararlı olduğunu bilmiyordum :KK17:
yemiycem söz ama gerisi iyi galiba...:KK34:

yarın güzel bi başlangıç yapacağım:KK16:
:
evet canım helvayı çıkarırsak kahvaltın gayet güzel...şimdiden afiyet olsun tatlım :KK56:
bir nefesde okudum motivasyon dolu hikayeni. bende senin yaptığın gibi yapıyorum ama ilerleyemiyorum 2 ayda 16 kg nasıl verdin o nasıl bi liste. ben senin beslendiğin gibi besleniyorum üstüne mutlaka günde 1 saat spor yapıyorum ama yok 3 ay bitti ben sadece 12 kg verebildim 8 kg zaten ilk 1.5 ay verdim 1,5 ayda sadece 4 kg verebildim :KK43:
canım ben ilk başlarda hevesten çok dikkatli yaptım diyeti...nerdeyse sıfır kaçamak....birde benim kilom fzlaydı 90la başladım...kilon düştükçe kilo vermek zorlaşıyor...ama her hafta veriyosun...verdikçede motivasyon yükseliyor..hele küçük beden kıyafetlerin içine girdiqini gördükçe dahada gaza geliyorsun...listeyi aşaqıya yazdım cnm...
kahvaltı için
1 dilim ekmek..
haşlanmış 1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 domates
5 zeytin.
maydanoz

Ara öğün
Elma+2 yulaflı bisküvi

Akşam:
çorba+sebze yemeği+salata+yoğurt

ben her gün 10 gibi uyanıyorum ve 11 de kahvaltı yapıp işe gidiyıorum. bu nedenle öğle yemeğim yok.akşamda 17,30dan sonra birşey yemiyorum. 1 ayda bu şekilde 5 kilo verdim.bakalım bu hafta nasıl olacak. bende sizinleyimmmmmmmm:)
canım menün gayet güzel ama ben mümküb oldukça bisküi tarzı şeylerin tüketilmemesi taraftarıyım...onun yerine fındık badem kuru incir yada kuru kayısı yiyebilirsin...birde sularını içiyorsun deqilmi cnm...ayrıca seni çok tebrik ederim 5 kilo çok güzel bir rakam :nazar:
slm arkadaşlar... bende 78den 60a düşmüş bi insanım... bu topik ilgimi çekti.. gerçekten tebrik ediyorum başlığın sahibi arkadaşı... 60dan 63e çıktım geri aldım birazını... hedefim 58.. bende burda olamaya çalışacağım sizlerle... herkese hayalindeki kiloya kavuşacağı günler diliyorummm :)
canım çok teşekkür ederim aramıza hoşgeldin...inşallah her birimiz en kısa zamanda ideal kilolarımıza ulaşıp tatlı bir anı olarak saklıcaz bugünleri :KK34:
iyi geceler....
bişey soracaktım bu platesi internetten mi yapıyosunuz..
canım ben ebru şallıyla tvden yapıyordum ama imdi kaldırdılar..arkadaşlar netten yapıyorlar sanırım..
konu sahibesi sizi tebrik ederim
gerçekten çok büyük bi azim
ama işte asıl önemli nokta bunu beyninde bitirmekte
çok teşekkür ederim :KK42: herşey öyle deqilmidir önce kararlı olucaksın hedefini belirliceksin sonrası geliyor canım..
canım süpersin çok güzel olmuşsun maşallah ben pazartesi başlıyorum yarın eksiklerim var hazırlanıyım
çok teşekkürler canım sizlerdeki bu azmi gördükçe içime bir heyecan geliyor çok güzel oldu bu topik çok güzel günlere gebe :KK16::KK16:
vay çıtır hatunum benim maşallah sana bayıldım resmen ya :nazar:
ayy canım benim çok teşekkür ederimm :KK16::KK16::KK16::KK16:
Aranızdaki en tombul teyze benim galiba.ben de teyzelikten ablalığa terfi etsem razıyım(şimdilik) 2 ocakta kesin kararımı verdim,bu kilolar gidecek başka yolu yok.araniza alirsaniz sizlerleyim.inşallah ben de burada başarı hikayemi yazarım.herkese kolay gelsin

L
canım ne demek tabiki aramıza alırız....bu topik katı kuralları ve kişi sınırlaması olmayan çok farklı ve çok güzel bir topik olucak...ve dediqin gibi başarı hikayelerinizi yazmadan sizleri bırakmıcam :KK34:
Canım benim çok tebrik ediyorum seni mükemmel başarı... Benim de sevgilim kilo verme böyle çok güzelsin diyorr ben de ona diyorum ki bana böyle dersen kilo alırım kötü olur diyorum o da al diyorr :) ama belki de benden gerçekleri saklıyor üzmek istemiyor... İşte ben de 4 gündür diyetteyim çünkü başladı yine ayak ağrıları, kotların kapanmaması ve ben de seninle bu diyet yolculuğuna varımmmm :) 75 kiloyum ve hedefimmm 64 :)))Boyum 1.70 bu arada :)

öncelikle aramıza hoşgeldin canım :KK3: yazdıqın güzel şeyler içinde teşekkür ederim :KK42: bence sevgilin senin çok güzel bir kız olduqunun bilincinde....ve dahada kilo verdiqinde seni elinden kaçırıcak diye endişeli :KK23::KK23: seni paylaşamıcak kadar ve kaybetmeyi göze alamıcak kadar çok seviyor bence :nazar:

günaydın çıtırlarrr gününüz aydın neşeniz bol olsun :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: evimizi gece su bastııı :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

büyük bir sesle uyandım ve eşime bu ses nerden geliyor bişeyler oluyor dedim....mutfaktaki su borusu patlamış ve heryeri su basmış :KK5::KK5::KK5::KK5: hiç başıma böyle bişey gelmemişti delirdimm :84::84::84::84::84::84::84::84: mutfak kolidor banyo wc çocuk odası ve salon mahvolmuş...oturma odasına eşikten dolayı geçememiş su....annemle babam bizdelerdi...ben eşimi yandırınca eşimin yatak odasından çıkmasıyla yere yapışması bir oldu...kaydı ve fean halde yere düştü...hem kolunu hem kafasını vurdu....daha gözlerini şimdi kapatabildi...4 kişi birden evdeki suları temizlememiz bihayli zaman aldı...sabah ezanları okunuyordu ve biz daha ayaktaydık...halılarım yollukların sırılsıklam olmuş...hepsini yıkamaya vericem...ayaklarımıza terlikte giyemedik kayıp düşmemek için..suyun içinde çıplak ayakla kaldık...hasta olmazsak iyidir..şuan elim ayaqım buz gibi...birazdan usta gelicek...9 gibi gelebilirim demiş...vana bozukmuş ana vanayı kapattık..apartmanda bizim yüzümüzden susuz kalıcak 9a kadar...kağıda yazıp astık aşaqıya bilgileri olsun diye...ve bu arada başım fena halde aqrıyor...aqlıcaktım sinirden evi o halde görünce...derledik topladık sadece halıların yıkamacıya verilmesi kaldı....uyku denen bişeyde kalmadı..bende buraya geldim tabi siz doqal olarak uyuyorsunuz :KK14::KK14:

Erginsena'cim cok gecmis olsun. Sabah sabah neler yasamissiniz.
Bu arada bende araniza katilmak istiyorum.
Kocam sanki cok zayif ve fitmis gibi benim kilolarima takti kafayi.
Benim motivasyona ihtiyacim var :KK43:

diyet listemiz arkadaşlarr...-​

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

arkadaşlar aranızdan bana topikte yardımcı olmak isteyen 1-2 kişi varmı....listelerin hazırlanıp düzenlenmesi menülerin takibi ve yukarıdaki listenin güncellenmesi için bana yardımcı olabilcek olan varmı :26:

Son düzenleme:
Erginsena'cim cok gecmis olsun. Sabah sabah neler yasamissiniz.
Bu arada bende araniza katilmak istiyorum.
Kocam sanki cok zayif ve fitmis gibi benim kilolarima takti kafayi.
Benim motivasyona ihtiyacim var :KK43:

öncelikle aramıza hoşgeldin canım günaydın bu arada :KK3:
evet canım yaa sorma..daha önce hiç başıma gelmemişti....neyse toparladık artık ama kabus gibiydi...
canım ahh o kocalar varyaa hepsi aynı..hikayemi okudnmu eşimin tavırlarından az çok bahsetmiştim...hatta bak sana ne anlatıcam...
ben 90 kiloyken diyete başlamaya karar verdiqimde eşime dedimki zayıflarsam bana ne alıcaksın....tabi eşim asla kilo ereceqime inanamadıqı için dediki 60a inerden sana gerdanlık seti alıcam....dediqim gibi kilo veremeyceqimi düşündüqü için vaadetti yoksa asla demezdi..ben yazın 62ye kadar düştüm..eşim tabi böylee :KK53::KK53::KK53::KK53: ve bana ne dedi biliyomusun...artık zayıflama çok kurudun..kemiklerin çıktı iyice...kal bu kiloda....kurnaza bak..ben okadar kilo vermişim 2 kilom kalmış..bana gerdanlık setini almamak için yeter kilo verme artık diyor :KK4::KK4: zaten yaz boyu tatile çıkmaktan sonrasındada ramazan bayram kurban derken kilo aldım ve 60a inemedim...ama hep beraber kalan kilolarımız verip eşlerimizie vaadettikleri şeyleri aldırıcaz canım :KK9::KK9: sende eşine hiç cevap verme en güzle cevabı çıtır olarak vercieksin anlaştıkmı :KK34:

öncelikle aramıza hoşgeldin canım günaydın bu arada :KK3:
evet canım yaa sorma..daha önce hiç başıma gelmemişti....neyse toparladık artık ama kabus gibiydi...
canım ahh o kocalar varyaa hepsi aynı..hikayemi okudnmu eşimin tavırlarından az çok bahsetmiştim...hatta bak sana ne anlatıcam...
ben 90 kiloyken diyete başlamaya karar verdiqimde eşime dedimki zayıflarsam bana ne alıcaksın....tabi eşim asla kilo ereceqime inanamadıqı için dediki 60a inerden sana gerdanlık seti alıcam....dediqim gibi kilo veremeyceqimi düşündüqü için vaadetti yoksa asla demezdi..ben yazın 62ye kadar düştüm..eşim tabi böylee :KK53::KK53::KK53::KK53: ve bana ne dedi biliyomusun...artık zayıflama çok kurudun..kemiklerin çıktı iyice...kal bu kiloda....kurnaza bak..ben okadar kilo vermişim 2 kilom kalmış..bana gerdanlık setini almamak için yeter kilo verme artık diyor :KK4::KK4: zaten yaz boyu tatile çıkmaktan sonrasındada ramazan bayram kurban derken kilo aldım ve 60a inemedim...ama hep beraber kalan kilolarımız verip eşlerimizie vaadettikleri şeyleri aldırıcaz canım :KK9::KK9: sende eşine hiç cevap verme en güzle cevabı çıtır olarak vercieksin anlaştıkmı :KK34:

selam senacim
ben seni diger topikte takip ediyodum
ama sen ordan ayrildin kendine topik acacagini bilseydm buraya gelirdim simdi orda bide ortim var
ama yinede seni burdan takip edicem eminn ol
canim paylasimlarin icin cook tesekur ederim....

Canim yazdiklarini en bastan en sona kadar okudum.
Hatta bu benim, beni anlatio dedim icimden.
Valla benim anne bir yandan koca bir yandan soylenip duruyorlar.
Ama bende senin gibiyim soyledikce daha cok yiyesim gelio.
Bu yaza fit girmeyi bende kafama koydum.
Bende pazartesi den itibaren verdigin diyet listesine baslicam.
Ya hatta bisi itiraf edim sizlere, spora yazildim ve evimin karsisi ona bile gitmeye usendim.
Simdi 80 kilo oldum halbuki bundan 5 sene once 55 kiloydum.
Evlilik, is stres derken bu hallere geldim :KK43:

selam senacim
ben seni diger topikte takip ediyodum
ama sen ordan ayrildin kendine topik acacagini bilseydm buraya gelirdim simdi orda bide ortim var
ama yinede seni burdan takip edicem eminn ol
canim paylasimlarin icin cook tesekur ederim....

hoşgeldin canım günaydın :KK3: bazı topiklerde katı kurallar var tek topikte olmak gibi...bizim böyle bir şartımız yok...nasıl motive olursak onu yapıyoruz....buradada listemize katılabilirsin cnm :KK34:

Canim yazdiklarini en bastan en sona kadar okudum.
Hatta bu benim, beni anlatio dedim icimden.
Valla benim anne bir yandan koca bir yandan soylenip duruyorlar.
Ama bende senin gibiyim soyledikce daha cok yiyesim gelio.
Bu yaza fit girmeyi bende kafama koydum.
Bende pazartesi den itibaren verdigin diyet listesine baslicam.
Ya hatta bisi itiraf edim sizlere, spora yazildim ve evimin karsisi ona bile gitmeye usendim.
Simdi 80 kilo oldum halbuki bundan 5 sene once 55 kiloydum.
Evlilik, is stres derken bu hallere geldim :KK43:

canım bu topiqi açmamdaki amaç zaten aynı şeyleri yaşayan bizlerin birbirimize destek olarak bu yola devam etmemiz..burdan ayrılma kilolarının nasıl gittiqine sen bile inanamıcaksın cnm...80 kilo senin kıymetini bilsin..veda edeceqin günler çok yakın canım :KK16:

Ins canim. Burdan ayrilmak mi asla.
Bende yarindan itibaren baslayip, gun gun nekadar verdigimi yazicam.
Umarim bende senin gibi baska kisilere umut olabilirim.

Ins canim. Burdan ayrilmak mi asla.
Bende yarindan itibaren baslayip, gun gun nekadar verdigimi yazicam.
Umarim bende senin gibi baska kisilere umut olabilirim.

olucaksında eminim canım...ama benim çok hüzünlü bir hikayem var bu konuda...hikayemde bahsetmiştim selintepe diye bir arkadaş yardımcı olmuştu bana..onun sayesinde buralara geldim hayellerime ulaştım...selintepe çalışan bir arkadaşımızdı memur kendisi...iş yoqunluqundan bazen topiqe gelemiyordu ama gece yarısı bile fırsat bulsa topiqe girer sorduklarımızı yanıtsız bırakmazdı..en son 3 kasım 2010da kayınpederim kalp ameliyatı olucak memlekete gidiyorum diye yazdı ve ogünden bu güne kendisinden birdaha haber alamadık...açıkçası hayatından endişe ediyorum...

kızlar gece evimizi su bastı demiştim yaa saatlerdir uyumuyorum...temizleyince herkes yattı ama benim uykum kaçtı uyuyamadım....şimdi ise uyku gözümen akıyor..evdekilerinde bir kısmı kalktı diqerleri uyuyor... onlar kalkmadan azcıkta ben yatıyım yoksa laptopun başında uyuyup dizlerimden laptopu düşürücem...yine gelirim kızlarr :KK55::KK55:

Son düzenleme:
günaydın güzel hatunlarrrrrr:KK52::21:
ablacım çook çokk geçmiş olsun yaaa o halde evi görüp çıldırmamak elde değil walla..
topikce gelelim yardıma herkes bi elden:KK55:
ve bende bu sabah itibariyle tartıldım veee 6 günde 3 kg vermişimm...:KK9:
bugün 1saat spor yapıcam inşallah öle dedim kendime..
ve güne iki kuru kayısı ve yaklaşık 750 ml su ile başladım..
şimdi yumurtam haşlanıyor..
kahvaltımda domates salatalık ve yumurta olacak ve 1 dilim çavdar ekmeğim..
bide ben bişi soracam?
akşam yemeğinde ben çorba,sebze yemeği yoğurt ve salata yiyiyorum bu çok mu..
genelde akşamda bi daha spor yaptığım için 9 gb acıkıyorum
ya bir bardak ayran içiyorum ya da 1 meyve yiyiyorum..
acaba yemesem mi..:KK37:

Selam Erginsena.hikayeni okudum canim.cok basarili,cok güzel kilo vermissin.masallah.Allah devamini getirsin,insallah tam 60 kiloyla bitirir ve bundan sonra ömrünün geri kalanini zayif ve citir olarak sürdürürsün.zayif olmak gercekten cok güzel bir duygu.Allah herkese yasatsin.

Fotonu gördüm,ne kadar genclesmissin.süper.simdi esinin önünde gururla geziniyorsundur.ah bazi odun kocalar yokmu.benimkide o odunlardan,hemde yontulmamis.biz onlari her halleriyle kabul ediyoruz ama erkekler dünyanin en nankör ve egoist yaratiklari olduklari icin herseyi kendi zevklerine göre istiyorlar.Ben 56,5 kiloyum ve esim bana sisko dedi evelsi gün.36 beden giyiyorum ama ona yetmiyor.34 bedenlik kadin istiyor.benimde 50 olmam sart.Ramazanda 55 tim ama stres falan derken aldim yine.bende ayrica hipotroidde var,bu yüzden zor kilo veriyorum.ama cok hirslandim.ta$ da catlasa ben 50 olucam.etrafimda herkes kiziyor,manyakmisin ne 50 si diye ama dedigim gibi kafaya koydum.bu 6,5 kiloyu aticam üstümden.görecek o.

benimde destege.hirsa ihtiyacim var.benide araniza alirmisiniz.ben hergün yediklerimi kalori hesabi yapip koyarim buraya.senin diyetini cok begendim.bende günde 5-6 kere beslenmek taraftariyim.ben bir ara bir diyet takiminda öyle zayiflamistim.simdilik ilk hedefim 55,ondan sonra 52 ve nihayetinde de 50.dogumgünüme kadar50 olmak cok isterdim ama imkansiz benim icin.9 haftada 6,5 kiloyu veremem ben.ama yilmadan devam edicem insallah.yaptigimiz sporlari falanda yazalim.kacamaklarida.ne dersiniz

ayrica gecmis olsun Sena.Allah bir daha yasatmasin.su basmasi cok zordur.benimde 6 ay önce basima geldi

senacım günaydınnn bu sabah seninle güne daha umutla başladımm bu arada çok çok geçmişolsun dikkat edin kendinize,resimleini yeni gördüm şok oldum şok ağzım açık kaldı kilo insanı ne kadar olgun gösteriyor ,şuan süperrrrrrr görünüyosun , darısı bizlere olsun inşallah bugün sabah kahvaltıda dediklerini aynen uyguladım canımmm ,bizleri hiç bırakma olurmu?

X