Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Allah razı olsun ablacım amin..
cetvel süper olmuş ben sana yardım etmek isterdim ama ben hergün nete girme gb imkanım olmayabiliyor..
aniden işlerim çıkıyor çünkü..ama bu aralar olmazsa sana yardım ederim senide haberdar ederim..

canım imkanın varsa et aqırlıklı beslen....en azından balık ve tavuk koy öqünlerine...hemen eritiyor canım şehsen tarafımdan tecrübe edilmiştir...

kırmızı çok sevmiyorum ama tavuk ve balık ağırlık veriyorum salata ve sevze kuru bakliyat sevmiyorum zaten ekmek çok seviyorum

canım akşam toplu yazsak deqerlendirmek daha iyi olur....ama tek öqün olarak fikir almak istiyorsanız yine yazabilirsiniz...sen spora gidiyorsun bende annemle mutfaqa gözleme yapmayaa annem gözleme yapalım dedi bende olmaz diyemedim

su dakka itibariyle bende basliorm karar werdim ins dewami gelir :))) konusahibi arkadas azminden dolayi kutluorm sni ins artik kilonda sabit kalabilirsin hc spor yapmadan 15 kilo werebilmis olman sasirtti beni, benim de bir yol izlemem gerekior ama nasil bir yol onu bilmiorm bu konuda yardimlarinizi bekliorm onceki resimlerime bakiorm bide smdiki halime bakiorm bu ben olamam diorm :)) asagi yukari 10-15 kilo wermem gerek en buyuk korkumda wucudumda kilolari werdik sonra sarkma olmasi ..

tamam tatlım anlaştık :13:
kırmızı çok sevmiyorum ama tavuk ve balık ağırlık veriyorum salata ve sevze kuru bakliyat sevmiyorum zaten ekmek çok seviyorum

canım ekmeqi kahvaltı dışında kesinlikle yeme...bunu alışkanlık haline getirmelisin..bende ekmek ve hamurişi olmadan sofraya oturmazdım...isteyince oluyor sende başarıcaksın...ve kesinlikle beyaz ekmek yeme en büyük hatamız beyaz ekmek ve şeker...

çok teşekkür ederim tatlım bu arada avatarın çoksevimli çok beqendim canım...vücudunda sarkma olmaması için bolbol yürüyüş yapman gerekiyro ve zaman bulabilirsen plates birebir canım...nasıl bir yol uygulaman konusundada hemen yapmamız gerekenleri kopyalıyorum...

diyet listemiz arkadaşlarr
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

canım çokk geçmişolsun balım benim.kış olmasa belkiişiniz daha kolay olurdu ama bi de hava soğuk.
amaaannnnn 36 bedensin ve eşin memnun değil???bizimkiler napsın anacımmm.hoşgeldin bu arada.
kızlar gurubumuzdaki listeler ve menü takibi için bana yardımcı olmak isteyen arkadalar varmı?
tatlım yapmak isterdim ama çalışıyorum biliyosun ve vaktim olmuyo.ama menülere az çok yorum yapabilirim.
çok geçmişolsun canım.diyabet gerçekten zor ama tedbirlerle beraber kontrol altına alınabilecek bi hastalık.bence yürüyüşlerini ihmal etmeee.gerçekten şeker hastalığına çokk iyi geliyor ve kilo vermene de yardımcı.

tatlım babana da geçmiş olsun.

slmm kızlaaarrrr...dün geceuğradım ama kendimi tanıtamadım.ben senanın diğer topikten arkadaşıyım.öğretmenim,70.5 kiloyum.yazın 67 ye düştüm ama geri aaldım maalesef.sizlerle veririz inşşş...

Hikayen ve resimlerin beni nasıl gaza getırdı anlatamam.90 kıloyum ve bu kılolara umarım senin kadar kısa zamanda veda edebilirim.Listenı özelime yazarmısın.Pazartesi hemen başlamak istıyorum

çok teşekkürler sehercim yorumlara yardımcı olursan çok memnun olurum canım sen nasılsa benim sistemimi biliyorsun arkadaşları yönlendirebilirsin...

Hikayen ve resimlerin beni nasıl gaza getırdı anlatamam.90 kıloyum ve bu kılolara umarım senin kadar kısa zamanda veda edebilirim.Listenı özelime yazarmısın.Pazartesi hemen başlamak istıyorum

motivasyom kaynaqı olabildiyesem ne mutlu bana...çok teşekkürler canım listeyi 1-2 alıntı yukarda yayınladım canım bakabilirsin..bu arada aramıza hoşgeldin

tsk ederim =)) plates ilgimi cekiyor ewt yurumekte tam bana gore ama malum kis mewsimindeyiz hawa genelde kotu benim en buyuk sorunum aslinda duzenli beslenemiorm, aciktikca yiyorum biliyorm cok kotu bi aliskanlik bolgesel kilo wermek icin napmak gerek aceba ozellikle karin bolgesi we yan kisimlardan en buyuk sikayetim :s

arkadaşlar benim çıkmam gerekli...mutfakta cıss yapıcaz anneme yardım edeyim daha namazda kılmadım akşama görüşürüz canlarrr

et aqırlıklı beslenmek diqer adıyla protein almak bölgesel yaqların erimesinde son derece önemli..onun dışında yürüyüş ve plates yeterli olacaktır canım

çıktım kızlar

başın sağolsun canım çok üzüldüm..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..

Son düzenleme:
sütlü tatlı yiyebiliyormuyuz kızlar haftada 1 falan merak ettim...

birde yağsız haşlanmış makarna,bulgur,pirinç gibi şeyler azar azar tüketebilirmiyizz
.:44:..

Sonunda bende ekledim:) kilo kaybı cetvelini bunun sabit kalması için ne yapıyorum arkadaşlar...

Birde akşam çorba+6 kaşık sebze yemeği+salata+biraz yoğurt.... yiyeceğiğm fazla mı sizce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…