canım gözlerim doldu okurkençok acı birşey...Allah sizlere sabır versin babacıqımızada kabir rahatlıqı...inşallah dediqin gibi babamda şifa bulur...Rabbim herkesi kötü şeylerden esirgesin...tatlım benim ne acılar çekmişsin...inan çok üzüldüm...
canım imkanın varsa et aqırlıklı beslen....en azından balık ve tavuk koy öqünlerine...hemen eritiyor canım şehsen tarafımdan tecrübe edilmiştir...
gün boyu ne yediğimizi öğünlerimiz bitince akşam yazsak mı acaba...
yoksa yedikçe mi yazsak ama öylede uzun olur..
her akşm toplu yazayım ben
süper fikir yalnızken ben böyle hayatta motive olamıyordum...:119: çok teşekkürler iyiki varsınız:119:
ben ara öğünde bir muz yedim..şimdide 1 ssat spor yapmaya gidiyorum...
tamam tatlım anlaştık :13:Allah razı olsun ablacım amin..
cetvel süper olmuş ben sana yardım etmek isterdim ama ben hergün nete girme gb imkanım olmayabiliyor..
aniden işlerim çıkıyor çünkü..ama bu aralar olmazsa sana yardım ederim senide haberdar ederim..
kırmızı çok sevmiyorum ama tavuk ve balık ağırlık veriyorum salata ve sevze kuru bakliyat sevmiyorum zaten ekmek çok seviyorum
su dakka itibariyle bende basliorm karar werdim ins dewami gelir :))) konusahibi arkadas azminden dolayi kutluorm sni ins artik kilonda sabit kalabilirsin hc spor yapmadan 15 kilo werebilmis olman sasirtti beni, benim de bir yol izlemem gerekior ama nasil bir yol onu bilmiorm bu konuda yardimlarinizi bekliorm onceki resimlerime bakiorm bide smdiki halime bakiorm bu ben olamam diorm :)) asagi yukari 10-15 kilo wermem gerek en buyuk korkumda wucudumda kilolari werdik sonra sarkma olmasi ..
canım çokk geçmişolsun balım benim.kış olmasa belkiişiniz daha kolay olurdu ama bi de hava soğuk.günaydın çıtırlarrr gününüz aydın neşeniz bol olsun
evimizi gece su bastııı
büyük bir sesle uyandım ve eşime bu ses nerden geliyor bişeyler oluyor dedim....mutfaktaki su borusu patlamış ve heryeri su basmışhiç başıma böyle bişey gelmemişti delirdimm :84::84::84::84::84::84::84::84: mutfak kolidor banyo wc çocuk odası ve salon mahvolmuş...oturma odasına eşikten dolayı geçememiş su....annemle babam bizdelerdi...ben eşimi yandırınca eşimin yatak odasından çıkmasıyla yere yapışması bir oldu...kaydı ve fean halde yere düştü...hem kolunu hem kafasını vurdu....daha gözlerini şimdi kapatabildi...4 kişi birden evdeki suları temizlememiz bihayli zaman aldı...sabah ezanları okunuyordu ve biz daha ayaktaydık...halılarım yollukların sırılsıklam olmuş...hepsini yıkamaya vericem...ayaklarımıza terlikte giyemedik kayıp düşmemek için..suyun içinde çıplak ayakla kaldık...hasta olmazsak iyidir..şuan elim ayaqım buz gibi...birazdan usta gelicek...9 gibi gelebilirim demiş...vana bozukmuş ana vanayı kapattık..apartmanda bizim yüzümüzden susuz kalıcak 9a kadar...kağıda yazıp astık aşaqıya bilgileri olsun diye...ve bu arada başım fena halde aqrıyor...aqlıcaktım sinirden evi o halde görünce...derledik topladık sadece halıların yıkamacıya verilmesi kaldı....uyku denen bişeyde kalmadı..bende buraya geldim tabi siz doqal olarak uyuyorsunuz
amaaannnnn 36 bedensin ve eşin memnun değil???bizimkiler napsın anacımmm.hoşgeldin bu arada.Selam Erginsena.hikayeni okudum canim.cok basarili,cok güzel kilo vermissin.masallah.Allah devamini getirsin,insallah tam 60 kiloyla bitirir ve bundan sonra ömrünün geri kalanini zayif ve citir olarak sürdürürsün.zayif olmak gercekten cok güzel bir duygu.Allah herkese yasatsin.
Fotonu gördüm,ne kadar genclesmissin.süper.simdi esinin önünde gururla geziniyorsundur.ah bazi odun kocalar yokmu.benimkide o odunlardan,hemde yontulmamis.biz onlari her halleriyle kabul ediyoruz ama erkekler dünyanin en nankör ve egoist yaratiklari olduklari icin herseyi kendi zevklerine göre istiyorlar.Ben 56,5 kiloyum ve esim bana sisko dedi evelsi gün.36 beden giyiyorum ama ona yetmiyor.34 bedenlik kadin istiyor.benimde 50 olmam sart.Ramazanda 55 tim ama stres falan derken aldim yine.bende ayrica hipotroidde var,bu yüzden zor kilo veriyorum.ama cok hirslandim.ta$ da catlasa ben 50 olucam.etrafimda herkes kiziyor,manyakmisin ne 50 si diye ama dedigim gibi kafaya koydum.bu 6,5 kiloyu aticam üstümden.görecek o.
benimde destege.hirsa ihtiyacim var.benide araniza alirmisiniz.ben hergün yediklerimi kalori hesabi yapip koyarim buraya.senin diyetini cok begendim.bende günde 5-6 kere beslenmek taraftariyim.ben bir ara bir diyet takiminda öyle zayiflamistim.simdilik ilk hedefim 55,ondan sonra 52 ve nihayetinde de 50.dogumgünüme kadar50 olmak cok isterdim ama imkansiz benim icin.9 haftada 6,5 kiloyu veremem ben.ama yilmadan devam edicem insallah.yaptigimiz sporlari falanda yazalim.kacamaklarida.ne dersiniz
tatlım yapmak isterdim ama çalışıyorum biliyosun ve vaktim olmuyo.ama menülere az çok yorum yapabilirim.kızlar gurubumuzdaki listeler ve menü takibi için bana yardımcı olmak isteyen arkadalar varmı?
çok geçmişolsun canım.diyabet gerçekten zor ama tedbirlerle beraber kontrol altına alınabilecek bi hastalık.bence yürüyüşlerini ihmal etmeee.gerçekten şeker hastalığına çokk iyi geliyor ve kilo vermene de yardımcı.merhaba arkadaşlar ilk kez bir zayıflama topiğine yazıyorum.çünkü benim özel bir durumum var.sizlerden farklıyım.ben 13 yıldır diyabet hastasıyım ve günde beş defa insülin enjeksiyonu yapıyorum kendime.ben tanı konulduğunda nişanliydım ve 47 kiloydum.aradan 12 yıl geçti ben şu anda 90 kiloyum ve zayıflamak istiyorum.bizde mantık yediğin kadar insülin yapmak bu yüzden az yemek az insülinle kilo veren arkadaşlar var.ama benim işim çok zor asansörsüz beşinci katta oturuyorum ve bu yüzden çok tembelim .yürüyüş yapmazsam çok zor.sadece biraz umuda ihtiyacım var.eşim asla birgün bile çok kilolusun demedi ima bile etmedi ama ben herşeyden önce sağlığım için vermek istiyorum bu kiloları beni de alırmısınız aranıza
canım benim babamda şeker hastası ve gözlerine vurdu...şuan 2-3 ayda bir göz arkasındaki suyu çekmek için göz içinden iqne oluyor..çok zor bişey..içimiz parçalanıyor...tedaviye şu aşamada cevap alabiliyorlar..ama ilerde iqnelerde fayda etmicekmiş babacım kör olucakmış..ve bunu daha dün öqrendik...babamlarda 2 gündür bizdeler..nerdeyse babamın yüzüne bakamıcam aqlıyasım geliyor...
bazen peynir bazen kaşar bazen sucuk bazende karışık tost yapıyorum cnm...
canım çokk geçmişolsun balım benim.kış olmasa belkiişiniz daha kolay olurdu ama bi de hava soğuk.
amaaannnnn 36 bedensin ve eşin memnun değil???bizimkiler napsın anacımmm.hoşgeldin bu arada.
tatlım yapmak isterdim ama çalışıyorum biliyosun ve vaktim olmuyo.ama menülere az çok yorum yapabilirim.
çok geçmişolsun canım.diyabet gerçekten zor ama tedbirlerle beraber kontrol altına alınabilecek bi hastalık.bence yürüyüşlerini ihmal etmeee.gerçekten şeker hastalığına çokk iyi geliyor ve kilo vermene de yardımcı.
tatlım babana da geçmiş olsun.
slmm kızlaaarrrr...dün geceuğradım ama kendimi tanıtamadım.ben senanın diğer topikten arkadaşıyım.öğretmenim,70.5 kiloyum.yazın 67 ye düştüm ama geri aaldım maalesef.sizlerle veririz inşşş...
Hikayen ve resimlerin beni nasıl gaza getırdı anlatamam.90 kıloyum ve bu kılolara umarım senin kadar kısa zamanda veda edebilirim.Listenı özelime yazarmısın.Pazartesi hemen başlamak istıyorum
çok teşekkürler sehercimyorumlara yardımcı olursan çok memnun olurum canım sen nasılsa benim sistemimi biliyorsun arkadaşları yönlendirebilirsin...
senacım yapmamız gerkenlerikopyaladım.hergün güncellerim.
tamamdır canım.yanlış bişey yazarsam sen beni uyar
çok teşekkür ederim tatlım bu arada avatarın çoksevimli çok beqendim canım...vücudunda sarkma olmaması için bolbol yürüyüş yapman gerekiyro ve zaman bulabilirsen plates birebir canım...nasıl bir yol uygulaman konusundada hemen yapmamız gerekenleri kopyalıyorum...
tsk ederim =)) plates ilgimi cekiyor ewt yurumekte tam bana gore ama malum kis mewsimindeyiz hawa genelde kotubenim en buyuk sorunum aslinda duzenli beslenemiorm, aciktikca yiyorum biliyorm cok kotu bi aliskanlik bolgesel kilo wermek icin napmak gerek aceba ozellikle karin bolgesi we yan kisimlardan en buyuk sikayetim :s
başın sağolsun canım çok üzüldüm..sena ablacım allahtan ümit kesilmez inan ben hep buna inanırım ve bilirim ki her inanan bunu bilir..
rabbim acil şifalar versin inşallah babana başınızdan eksik etmesin..
ve bütün şifa bekleyenlere rabbbim gani gani versin..
ben babamın ölümünden sonra hep şöle düşündüm bazı şeleri hastalık bazında bilmek daha iyi
çünkü kendini hazırlarsın bilirsin neler olacağını..
hiç birzaman hazır olmak mümkün değildir ama onun verdiği his bambaşka..
nerden bu kanım kısaca söyleyeyim..
1 yıl önce 02.01.2011 de babamı kaybettim.böbrek ameliyatına girdi.
taşı alınacak sanıyorduk çünkü 2 defa daha babacım aynı ameliyattan oluştu.
bu seferki başka olacaktı biliyorduk çünkü taş çok büyüktü ve riskliydi..
ama meğer babamı böbreğinde bulunan büyük kapsül gb olan mikrop yüzünden ameliyata almışlar..
hergün hastaneye giden bizim bundan haberimzi yok doktorlar sölemediler bize ve eminim ki babama da..
çünkü babam asla hiç birşeyi bizden hele ki annemden asla gizlemezdi..
nese ameliyat tam 7 saat sürdü ve babam odasına çıktı aradan geçen 7 saat sonra aniden yoğun bakıma aldılar
ve ben,ailem bunları babam yoğun bakıma girdikten sonra sabah öğrendik ne olduğunu anlamadan
2 gün sonra babamı kaybettim..
acıdır ki gerçekleri hiç bizaman öğrenemeyecek olmamdır ablacım..
Keşke bilseydim dedim hep ve hala da diyorum..