cnm almased ne zayıflama ilacı falanmı...eğer öyleyse bende alayım...gecen sene 15 kilo verdim hem rejim yaptım rejim dediğimde biraz dikkat ettim hersey yedim geceleri hafif şeyler yedim arada o kadar ve bi zayıflama ilacı vardı ondan içmiştim acayip iştahımı kesmişti 1.kutuyu çok düzenli kullandım ama 2. kutuyu çok düzensiz hatta ara vererek kullandım o pek işe yaramadı..her ne içersek ne yaparsak spor olsun rejim olsun yeme içme olsun herşeyi düzenli yapmak zayıflamanı en büyük kuralı ama işte bende irademe yeniliyorum maalesef ama ben taktım kafaya 60 kiloda kendimi görmek istiyorum bakalım nasıl olucam okul çağında daha zayıftım ama unuttum nasıldım...1 senede sürse ne kadar sürerse sürsün o kiloya inmeyi çok istiyorum
canim almasedin icinde soya protein ve bal özü var....ama tadi olmayan bir toz....icindeki protein orani yuksek oldugu icin acayip tok tutuyor. ama ben vazgectim onu icmekten. Böyle devam edecegim eger veremezsem baslayacagim almasede tabi icebilirsem . bugün kardesimde denedim tadi igrenc..almased bildigim kadariyla türkiyede satilmiyor
aynı problem bende de var kızlar çok sinir bozucu bi durum...
ööyle olmasa bu kadar kolay kilo almayız zaten..
ben önceden bilmiyordum:özellikle sinemaki çayı vede ilaçların bağımlı yaptığını yoksa hiç içmezdim..
annemde benim böyle problem vardı vede bende arada içerdim sinemaki vede ilaç...vede bağımlı oldum sanırım müdehale olmadan çıkamıyorum...
ama ilaçta içmiyorum ne zamandır..çok zor vede sinir bozucu bi durum çokkkkkkkkkk
ben bi ara doğadanın kayısılı form çayından içiyodum günde 2 fincan çok güzel wcye çıkarıyo bi dene istersen şeftalili olandanda içtim liptonun ama o pek etkili değil... ama şimdi yeşil çay aldım onu içmek istiyorum form çayına yer kalmıyo ki hangi birini içeyim...ama bi günde 3,4 fincan içmiştim wcden çıkamamış ne yediysem wcye çıkıyodum
bende iciyorum o caydan mecburiyetten ama icindekiler kismina bakarsan onun icinde de sinameki var
türkiyede yok demek :26: bende eğer veremezsem kilo iştahamı kesen tok tuttan bişey alıcam eczaneden artık
bu aksam yemek yapma dedi eşim dışardan bişeyler söyledi ben lahmacun istedim tvde duymuştum doktordan hamuru çok ince olduğu fazla kalori olmuyomuş pizza yerine lahmacun yiyin diyodu
aksam:1 bardak su ,2 tane lahmacun(içine bol yeşillik koydum ve bol limon sıktım)1 büyük bardak ayran,sonrada az şekerli türk kahvesi yanında öğlen yediğim küçük çikolatadan yedim 1 tane,1 bardak su
month bacim ikimizin bu tatli aski nolacak canim benim ya, bide tatli tatli soliyo ki oglen yedigim kucuk cikolatadan yedim diye
Slm kizlaar,,,
Bugun miskin miskin tembellik yaptim ewde ekmegim bitmisti sabah ekmek almaya ciktim, bu arada diyet icin wucudda sindirimi kolaylastiran en iyi ekmek
ne aceba onerisi olan war mi? Gecen hafta tahilli ekmek tuketmistim, cawdar, bugday, kepekli hangisi daha iyi aceba ??:26:
Aysunay cim 60 lari gorebilmene sewindim senin adina, tebrik ederim dewami gelecek insAllah
Bugun gecti artik yarindan itibaren duzenli spor a baslicam ins, spor salonuna yaziliyim ama duzenli gidemiorm gitmedigim zsamanlar leslie ile yuruyus yapmaya niyetim war
Diyetin yani sira egzersizler kilo wermede daha etkiliymis.
Gelelim bugunki listeme; (kacamaklarim oldu maalesef, sizdede oluyor mu yedik sonra pismanlik)
Kahwalti:
Kahwalti oncesi 1 bardak ilik su
2 dilim cavdar ekmegi
1 dilim sari peynir
1.5 dilim beyaz peynir (1 dilim sucuk tost halinde)
1/5 domates
1 kozlenmis biber
5 yesil zeytin
4 kasik yagsiz yogurt
1 bardak sekersiz cay
Ara:
Activa cilekli yogurt (hepsini yiyemedim 3 cay kasigi)
1 mandalina
Oglen:
2 parca kofte buyuklugunde kendi yaginda pisirilmis et sogan biber domateste eklemistim piserken, yaninda az tuzlu az yagli yarim porsiyon salata
Ara:
1 cewiz, 1 kuru incir
(kacamak)1 tane muffin (once ceyrek yiyim dedim, aklima cay dustu yanina bide cay yaptim yarisini yiyim derken bide
baktim muffin in hepsi gitmis) ama yedik sonra midem acaip rahatsiz oldu pisman oldum
Aksam:
Brokoli corbasi 3-4 kepce (henuz icmedim)
Ara:
cok acikirsam ya bi yesil elma yerim yada hafif bisiler atistiririm
3 lt su ictim (3.5-4 e tamamlarim), 2 bardak sekersiz cay, 1 bardak cappucino, 1 limonlu cay, bunlar daha yatana kadar dewam eder
Arada cnm sekerli biseyler istio kan sekerim dusuo sanirim bunun icin ne onerirsiniz kizlar, onceden nutella ws kasik kasik yerdim artik Allah tan almiyorum
gozum acaip donuor mutfakta buluyorm kendimi ne warsa atiorm agzima :44:
canım erkekleri bu anlamda tebrik etmek lazım...ne canları sıkılıyor ne bunalıma giriyorlar nede bizim gibi mantıksız hareketleri oluyorewet canım biliyorum o yüzden sana dediğim gibi hemen evimi bile toplamadan kalktım anneme gitim
hatta sonra kardeşimle alışverişe gittim buraya kadar iyi eee akşam oldu
eve geldim tekimm sonra eşim geldi fln yine iyi oldum
bu sabah o da işe gitti ve inan uyanasım gelmiyor ya
zerre uyku yok gözümde ama ben yatakta dönüp durdum zorla
offf niye böyleyiz biz yaaerkeklerde hiç böle duygular olmuyor
allah razı olsun canım benimmm
inşallah kuzum hemen geçer
teşekkür ederim canım bugün iyiyim hamdolsungecmis olsun sena abla insallah bigün daha iyisindir. gece cok gec yattik film izledigimiz icin ve gece cok aciktim bende bir bardak az icine kakao koydum onu ictim.bugün de gec kalktim ondan ögle yemegi yemeyecegim
kahvaltim
2 dilim ekmek
kasar peynir
krem peynir
salatalik, biber
ara
1 kuru incir
belki 1 mandalin
aksam
1 kase yayla corbasi
ya ispanak ya da bulgurlu köfte yiyecegim
canım sakınnnnKardesim de rejime basladi ama o almased diye bisey iciyor. toz seklinde satiliyor sabah ve aksam iciyor öglenleri de hafif biseyler yiyor ve 1 ayda 2 kilo vermis. Bende yarindan itibaren icmeyi düsünüyorum bakalim bana da faydasi olacak mi.
Kardesim onu ictigin zaman hic acikmiyorsun cok tok tutuyor diyo.
canım lütfen bu tür şeyler iç organlarımıza spn derece zarar verip ölüme kadar götürebiliyor..ilaçlarla kilo verilmez...bitkisel adı altında insanların saqlıqıyla oynuyorlar...saqlıklı beslenerek gayet güzel kilolar verilebiliyor..bakın aysunayy maşallah tıkır tıkrı veriyor kilolarınıcnm almased ne zayıflama ilacı falanmı...eğer öyleyse bende alayım...gecen sene 15 kilo verdim hem rejim yaptım rejim dediğimde biraz dikkat ettim hersey yedim geceleri hafif şeyler yedim arada o kadar ve bi zayıflama ilacı vardı ondan içmiştim acayip iştahımı kesmişti 1.kutuyu çok düzenli kullandım ama 2. kutuyu çok düzensiz hatta ara vererek kullandım o pek işe yaramadı..her ne içersek ne yaparsak spor olsun rejim olsun yeme içme olsun herşeyi düzenli yapmak zayıflamanı en büyük kuralı ama işte bende irademe yeniliyorum maalesef ama ben taktım kafaya 60 kiloda kendimi görmek istiyorum bakalım nasıl olucam okul çağında daha zayıftım ama unuttum nasıldım...1 senede sürse ne kadar sürerse sürsün o kiloya inmeyi çok istiyorum
Slm kizlaar,,,
Bugun miskin miskin tembellik yaptim ewde ekmegim bitmisti sabah ekmek almaya ciktim, bu arada diyet icin wucudda sindirimi kolaylastiran en iyi ekmek
ne aceba onerisi olan war mi? Gecen hafta tahilli ekmek tuketmistim, cawdar, bugday, kepekli hangisi daha iyi aceba ??:26:
Aysunay cim 60 lari gorebilmene sewindim senin adina, tebrik ederim dewami gelecek insAllah
Bugun gecti artik yarindan itibaren duzenli spor a baslicam ins, spor salonuna yaziliyim ama duzenli gidemiorm gitmedigim zsamanlar leslie ile yuruyus yapmaya niyetim war
Diyetin yani sira egzersizler kilo wermede daha etkiliymis.
Gelelim bugunki listeme; (kacamaklarim oldu maalesef, sizdede oluyor mu yedik sonra pismanlik)
Kahwalti:
Kahwalti oncesi 1 bardak ilik su
2 dilim cavdar ekmegi
1 dilim sari peynir
1.5 dilim beyaz peynir (1 dilim sucuk tost halinde)
1/5 domates
1 kozlenmis biber
5 yesil zeytin
4 kasik yagsiz yogurt
1 bardak sekersiz cay
Ara:
Activa cilekli yogurt (hepsini yiyemedim 3 cay kasigi)
1 mandalina
Oglen:
2 parca kofte buyuklugunde kendi yaginda pisirilmis et sogan biber domateste eklemistim piserken, yaninda az tuzlu az yagli yarim porsiyon salata
Ara:
1 cewiz, 1 kuru incir
(kacamak)1 tane muffin (once ceyrek yiyim dedim, aklima cay dustu yanina bide cay yaptim yarisini yiyim derken bide
baktim muffin in hepsi gitmis) ama yedik sonra midem acaip rahatsiz oldu pisman oldum
Aksam:
Brokoli corbasi 3-4 kepce (henuz icmedim)
Ara:
cok acikirsam ya bi yesil elma yerim yada hafif bisiler atistiririm
3 lt su ictim (3.5-4 e tamamlarim), 2 bardak sekersiz cay, 1 bardak cappucino, 1 limonlu cay, bunlar daha yatana kadar dewam eder
Arada cnm sekerli biseyler istio kan sekerim dusuo sanirim bunun icin ne onerirsiniz kizlar, onceden nutella ws kasik kasik yerdim artik Allah tan almiyorum
gozum acaip donuor mutfakta buluyorm kendimi ne warsa atiorm agzima :44:
sinemaki yararlı bi bitki değil canım mide bağırsak için..saçlar için vs çok faydalı olabilir ama sindirim için çok çok zararlı bi bitki..
müshil ilacı gibi...ve bünyeni kendisine bağımlı hale getiren bi bitki..yani sinamekiyi kullanan kişiler bir daha onu içmeden wc çıkamıyor
sirkeli su çok iyi gelmişti tekrar başlıcam bakalım..
bende menümü vereyim...
dediğim gibi hafta sonu olduğu için geç kalkıyorum vede kahvaltı öğleyin oluyo...3 enfazla4 öğünle günü kapatıyorum...
kalkınca 2 kuru kayısı ve 2 bardak su içtim..
kahvaltı+öğleyin:
-2 dl çavdar ekmeğinden yağsız tost 3 ince dl kaşardan
-4 siyah zeytin.
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-domates-salatalık
-roka maydanoz
ara:
-2 ceviz
ara:
-2 kuru siyah kayısı
akşam:
-mantar sote(sarımsaklı yoğurtlu)
-salata
ara:
belki yarım nar yerim:44:
30 dk leslile yaptım.
2 lt su içtim
bende menümü vereyim...
dediğim gibi hafta sonu olduğu için geç kalkıyorum vede kahvaltı öğleyin oluyo...3 enfazla4 öğünle günü kapatıyorum...
kalkınca 2 kuru kayısı ve 2 bardak su içtim..
kahvaltı+öğleyin:
-2 dl çavdar ekmeğinden yağsız tost 3 ince dl kaşardan
-4 siyah zeytin.
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-domates-salatalık
-roka maydanoz
ara:
-2 ceviz
ara:
-2 kuru siyah kayısı
akşam: