- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
canım özür dilemene gerek yok sizin saqlıqınız için söylüyorum...siz yeni nesilsiniz daha duyarlı olmalısınız...hep izliyoruz bu tür ilaçların verdiqi zararları ve ölüme yol açtıqını...her duyduqunuza lütfen inanmayın..ve saqlıqınızdan lütfen bu kadra kolay vazgeçmeyin olurmu tatlımözür dilerim ablacim kusura bakma bi daha böyle bisey yazmam zaten bende uygulamayacagim. istersen sil yazdiklarimi abla
senacım çok haklısın cnm zaten verdiğim 15 kilonun 5ini geri aldım kullanmıycam asla annemde izin vermiyo çok kötü kızıyo kullanırkende söylemedim çöpe attım demiştim ama benim kullandığım gerçekten bitkiseldi ota kokuyodu resmen ...aslında iştah kesen bi bitki vardır ondan içmek lazım
annen çok haklı...hiçbir anne evladının kötülüqünü istemez...iştah kesen bir bitkiden bahsetmişsin...canım lütfen mantıklı olalım..iştahımız kesildiqi zaman ne olucak..yemek yiyemicez...sence yemek yemeden (yani vücudumuzun ihtiyacı olan vitaminleri alamadan) kilo vermek saqlıklımı? iştah kesilerek kilo vermek demek bir nevi aç kalarak kilo vermek demektir...bu tür ilçalarla mide şişirilip tokluk hissi verilir yani beynimiz bir nevi tok olduqumuza inandırılır(KANDIRILIR)... bu son derece yanlış ve sakıncalıdır..neden yiyerek kilo vermek varken bu tür yöntemlere ihtiyaç duyulur bu anlaşılır gibi deqil...bakın önünüzde örnek ben varım....hiçbir ilaca ihtiyac duymadan 28 kilo verdim...ve saqlıqım çok şükür yerinde...sizlere bu anlamda bir ışık olabilmek için burdayım ve sizlere zaman ayırmaya çalışıyorum...lütfen başarı hikayelerini okuyun ve bu yanlış fikirlerden arındırın kendinizi...