Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvaltı yapmadaım daha ablacım eşimin camiden gelmesini bekliyorumm:))neyse ablcım namazımı kılmam lazım sonrada kahvaltı hazırlıcmm
sadece günaydın demeye geldim kızlarrr
2 gündür çok huzursuzum dua edin bana nedeni yok ama ne yemek yemek geliyor içimden
ne de olduğum yerden kalkmak
sadece günaydın demeye geldim kızlarrr
2 gündür çok huzursuzum dua edin bana nedeni yok ama ne yemek yemek geliyor içimden
ne de olduğum yerden kalkmak
canım bikaç gün öncede bana olmuştu hatırlıyormusun....biraz dışarı çık yada bir arkadaşına git dertleş biraz..gerçekten çok iyi geliyor tatlım
gunaydin canim.hemen dua ettim senin icin .arada hepimize oluyo boyle seyler.medem nedeni yok cabuk gecer insallah.
tabiiki büyüyünce oda yapar sana annesiiiii.kac yasinda bu arada seninkii?oooo o zaman yenir tabi.maşallah yaaa çok özendi şimdi.acaba benim sıpa da yapar mı büyüyünce ööle krepler falan.
oooooooffff harika gözüküyorr.agzim sulandi valla
suyuda sekerli gibi oluyo zaten.iyi icerim yeterki bagirsaklarim duzene girsin.sistim yine.
Kardesim de rejime basladi ama o almased diye bisey iciyor. toz seklinde satiliyor sabah ve aksam iciyor öglenleri de hafif biseyler yiyor ve 1 ayda 2 kilo vermis. Bende yarindan itibaren icmeyi düsünüyorum bakalim bana da faydasi olacak mi.
Kardesim onu ictigin zaman hic acikmiyorsun cok tok tutuyor diyo.
cnm bundan sonra listeleri o şekilde yapacagım inşallah ayrıca excelde renkli de hazırlamıştım en fazla verenden sıralamayı da biliyorum haftaya inşallah oyle yapayım listeyikızlar diyet topiklerinde genelde motive olsun diye...
haftalık bildirimlerde haftanın 1.si 2. si vs seçiloyo..listeler ona göre yapılıyo vs bizde öyle yapabilsek keşke...
çok çok daha motive edici olurdu sanki..
cnm bundan sonra listeleri o şekilde yapacagım inşallah ayrıca excelde renkli de hazırlamıştım en fazla verenden sıralamayı da biliyorum haftaya inşallah oyle yapayım listeyi
bu arada yüklemeyi de öğrendim kızlar, bnm teknik bilgim biraz kıt da... hani bilgisayar tamam ama biraz teknik bilgi gerekiyormuş onu da öğrendim haftaya inşallah boyle yapacagım
bu arada senama kırılmamın nedeni hani dedim beni gözden çıkardı falan sandım yoksa kolay kolay alınmam ama o da haklı yardımcıya ihityacım olabilir gönüllü olursa sevinirim en azından zorlandığımda ya da internete giremeyecek oldugumda paslaşırız birkaç gün öncesinden
aslında buna gerek hiç duymazdım ama malum 15 tatil geliyor memlekete gitcez ailecek inşallah cumartesi gideriz de ben de akşamdan tüm bilgileri paylaşırım sizlerle ki büyük ihtimal ztn haftasonu gideriz
estağfirullah cnm ne demek???emeğine sağlık canım...
sağolasın bi sürü uğraş veriyosun bizim için..
tabiiki büyüyünce oda yapar sana annesiiiii.kac yasinda bu arada seninkii?
oooooooffff harika gözüküyorr.agzim sulandi valla
canim sendedemi var kabizlik.nefret ediyorum kabiz olmaktan.müdahalede bulunmadan tuvalete cikamiyorum.cok sinir bir durum
malesef canim bende de ayni sorun var.bagirsaklarim calistiginda cook farkediyor kiloda.1 hafta normale donsem acayip sekilde zayiflarim.ama ne yediysem icimde tutuyorum.
canim bende kullandim bir ara.gerci kullanamadim desem daha dogru olur.bana asiri bas dönmesi,bacak titremesi yapiyor.banada kardesim tavsiye etmisti,onu tam tersi dinc yapiyormus.bende öyle olmadi.ayni zamanda beni hic tok tutmuyor,acimdan ölüyordum.biraktim bu yüzden.ayrica ara ögün yapamiyorsum Almased de.oda bana göre degil.
ama sen bir dene bakalim.belki sende ise yarar
malesef canim bende de ayni sorun var.bagirsaklarim calistiginda cook farkediyor kiloda.1 hafta normale donsem acayip sekilde zayiflarim.ama ne yediysem icimde tutuyorum.
ayyy aynen bende kızlar yaa kendimi bildim bileli böyleyim çok kötü bi durum..kabızlığı geçtim kabız olmasam bile 2 günde bi wcye çıktığım bile oluyo oyüzden şişiyorum kilo alıyorum