hazır paket abla şekerli ne yazıkki içmeyim o zaman tarçınlı sür için bari
şekersz deqilmi canımöyleyse benden herkese sahlepppp sıcacık
evet ablacım dün bi ara kan şekerim düştü ne yiyeceğimi şaşırdım en iyisi tarçınlı süt içim dedim çok iyi geldi ve baya tok tuttu:))
öyleyse benden herkese sahlepppp sıcacık
senacigim muffin disinda bugun cok mu abarttim ki ola :26:
muffin .......?
canım menünü hatırlyamadım....kucuk kek tarzi wari sekerli yiyecek cnm, onu yemem hataydi biliyorum ama onun disindaki ogunlerim cok mu fazla :26:
okey o zaman içebilirizşekersiz senacım tabiki
ve aysuncm sana da benden tavşan kanı çayy
sena ablacım kestane yiyebilir miyim:)
şekersiz senacım tabiki
ve aysuncm sana da benden tavşan kanı çayy
iviiiiiittttttt kızlarrr döferimmm haaasağol canımmm..benden de kurabiye demek isterdim ama sena bize kızar
en iyisi bundan da fazgeçim ben verdiğim kiloyu almak istememmmmmmm:))))
sağol canımmm..benden de kurabiye demek isterdim ama sena bize kızar
Slm kizlaar,,,
Bugun miskin miskin tembellik yaptim ewde ekmegim bitmisti sabah ekmek almaya ciktim, bu arada diyet icin wucudda sindirimi kolaylastiran en iyi ekmek
ne aceba onerisi olan war mi? Gecen hafta tahilli ekmek tuketmistim, cawdar, bugday, kepekli hangisi daha iyi aceba ??:26:
Aysunay cim 60 lari gorebilmene sewindim senin adina, tebrik ederim dewami gelecek insAllah
Bugun gecti artik yarindan itibaren duzenli spor a baslicam ins, spor salonuna yaziliyim ama duzenli gidemiorm gitmedigim zsamanlar leslie ile yuruyus yapmaya niyetim war
Diyetin yani sira egzersizler kilo wermede daha etkiliymis.
Gelelim bugunki listeme; (kacamaklarim oldu maalesef, sizdede oluyor mu yedik sonra pismanlik)
Kahwalti:
Kahwalti oncesi 1 bardak ilik su
2 dilim cavdar ekmegi
1 dilim sari peynir
1.5 dilim beyaz peynir (1 dilim sucuk tost halinde)
1/5 domates
1 kozlenmis biber
5 yesil zeytin
4 kasik yagsiz yogurt
1 bardak sekersiz cay
Ara:
Activa cilekli yogurt (hepsini yiyemedim 3 cay kasigi)
1 mandalina
Oglen:
2 parca kofte buyuklugunde kendi yaginda pisirilmis et sogan biber domateste eklemistim piserken, yaninda az tuzlu az yagli yarim porsiyon salata
Ara:
1 cewiz, 1 kuru incir
(kacamak)1 tane muffin (once ceyrek yiyim dedim, aklima cay dustu yanina bide cay yaptim yarisini yiyim derken bide
baktim muffin in hepsi gitmis) ama yedik sonra midem acaip rahatsiz oldu pisman oldum
Aksam:
Brokoli corbasi 3-4 kepce (henuz icmedim)
Ara:
cok acikirsam ya bi yesil elma yerim yada hafif bisiler atistiririm
3 lt su ictim (3.5-4 e tamamlarim), 2 bardak sekersiz cay, 1 bardak cappucino, 1 limonlu cay, bunlar daha yatana kadar dewam eder
Arada cnm sekerli biseyler istio kan sekerim dusuo sanirim bunun icin ne onerirsiniz kizlar, onceden nutella ws kasik kasik yerdim artik Allah tan almiyorum
gozum acaip donuor mutfakta buluyorm kendimi ne warsa atiorm agzima :44: