canım özür dilemene gerek yok sizin saqlıqınız için söylüyorum...siz yeni nesilsiniz daha duyarlı olmalısınız...hep izliyoruz bu tür ilaçların verdiqi zararları ve ölüme yol açtıqını...her duyduqunuza lütfen inanmayın..ve saqlıqınızdan lütfen bu kadra kolay vazgeçmeyin olurmu tatlımözür dilerim ablacim kusura bakma bi daha böyle bisey yazmam zaten bende uygulamayacagim. istersen sil yazdiklarimi abla
senacım çok haklısın cnm zaten verdiğim 15 kilonun 5ini geri aldım kullanmıycam asla annemde izin vermiyo çok kötü kızıyo kullanırkende söylemedim çöpe attım demiştimama benim kullandığım gerçekten bitkiseldi ota kokuyodu resmen ...aslında iştah kesen bi bitki vardır ondan içmek lazım
çok sağol canımmm sayende hepsiher zamanki gibi mükemmelsin canımsen bu işin mantıqını çözdün aferin sanaa
kızaysu, sena hep senin menünü beğeniyo bende gerçekten beğendim bundan sonra senin yediklerinimi yesem napsam kız bana bi gün önceden haber ver
ablacım benim bugünkü menüm de şöyle:
SABAH:aç karna 2 bardak su, 2dilim ekmek,yumurta,2 zeytin pulbiberli yoğurt,1 tatlı kaşığı kadarda acılı yedim,
ARA:1,5 bardak limonlu rezene 1portakal
AKŞAM:1porsiyon ıspanak,yoğurt
suyum 1 litre oldu yatana kadar tammlarım inş,2,5a
ablacım yemeğimizi birazdan yicez kızımla birlikte uymuştum az önce kalkabildim daha temizlik falan yapmıştım yoruldum da biraz..
olur ablacımm:))yemekten 1,5 porsiyon yiyebilir miyim ablacımm az olmuş dedşnye zaten kan şekerim çok düşüyo iki gündür
selam kızlarrrr
bugün yataktan kalkamadım ve huzursuzluğumun sebebi reglimmiş
oldum ama olamadım tam ve bugün resmen nefes alırken ciğerlerimin ağrıdığını hissettim..
nasıl birşeydir bu..
yarından itibaren düzene alıcam menülerimi
bugün kahvaltı canım istemedi onun yerine 1 elma yedim
öğlen 1 çorba
4 köfte
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara;
1 mandalina
akşam
4 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
birazdanda kendime sahlep yapıcam hem tatlı hem sıcak iyi gelir
ohhh hepiciğinize afiyet olsun
bende bitki çayımı yaptım hem içiyorum hem o sesi izliyorum
canım çok teşekkür ederim bugün çok daha iyiyimm
ya seher dğn akşam üstü 3-5 tane kar döküldü buraya..sadece havada gördük..akşam haberlerde istanbula kar yaqdı diyoo..hani nerde yaaa :84::84::84::
günaydın canımmm
canım kahvaltıya ne hazırlıcaksın azcık kopya çekeyimeşimle oqluşum yoklar maça gittiler..bende annemlerle kahvaltı yapayım diye yapmadım..ne hazırlasam bilemedim :44:
elbiss günaydınn fıstıqımmm
canı keşke görseydim.ama benim diyet dışı menüm uymazdı sana.dün akşam arkadaşlar geldiellerinde çiğköfte ile ve yemeğim kaldı.at kavurma ve patates kavurma salçalı.patatesi ısıttım ve ete de yumurta kırdım dökülmesine gönlüm rağzı olmuyo.biraz tırtıkladım bn de.yoksa yumurt a haşlıcaktım.yaa seher bana cevap yazmadan niye gittin yaffffff:84::84::84::84::84::84::84:
ne yicez biz şimdiii
tebrikler balımmmmm.günaydın kızlarrrrrrrrrr
çok mutluyum çokkkk bugün 69 küsürü gördüm tartıda..
akşam 6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum sanırım onun etkisi büyük..
geçmiş olsun canım yaaa.günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geri yatıyorum regl ağrım offffffffffffffffffffff afiyet olsun herkeseee
valla artık ben de toparlansam iyi olur göbek çıkmaya başladı yineeee.kızlar haftalardır yedim yediim yedimmmm ve çok kilo aldım....artık rahatsız oluyorum....bugün biraz kaçamakli geçsede yarın Allahın izniyle fire vermeden devam edicem ve yarından itibaren bende menülerini paylaşmaya başlıcam...bu cuma 70.3le bildirim yaptım..sanırım önümüzdeki hafta 68lere inerim..bnm böyle bir bünyem var çabuk alıyorum çabuk veriyorum...ama çok yedim kızlar bu kiloyu ben hakettim...güzel olan yanı eskiden 90 kiloyla gezerken fazlalıklarım beni rahatsız etmiyordu..şimdi ise az bi kilo alayım hemen rahatsız oluyorum..inşallah bu sefer 59 görmeden geri adım atmıcam...iyiki burası var ve sizlerden çok güzel enerji alıyorum....hepinize teşekkür ederim kızlar
çok komiksin kızzz pazarlık yapmışsın resmen dökülecek bakkkk dökülmesin ben yiyimmmmmmnapiim yavrum o zaman sen söle
hayıdır diyecektim regl olmuşsun.geçmiş olsuuunnn.sadece günaydın demeye geldim kızlarrr
2 gündür çok huzursuzum dua edin bana nedeni yok ama ne yemek yemek geliyor içimden
ne de olduğum yerden kalkmak
tabiiki büyüyünce oda yapar sana annesiiiii.kac yasinda bu arada seninkii?
oooooooffff harika gözüküyorr.agzim sulandi valla
canim sendedemi var kabizlik.nefret ediyorum kabiz olmaktan.müdahalede bulunmadan tuvalete cikamiyorum.cok sinir bir durum
o ses? yeni bir dizi falanmı canım :26:
canı keşke görseydim.ama benim diyet dışı menüm uymazdı sana.dün akşam arkadaşlar geldiellerinde çiğköfte ile ve yemeğim kaldı.at kavurma ve patates kavurma salçalı.patatesi ısıttım ve ete de yumurta kırdım dökülmesine gönlüm rağzı olmuyo.biraz tırtıkladım bn de.yoksa yumurt a haşlıcaktım.
tebrikler balımmmmm.
geçmiş olsun canım yaaa.
valla artık ben de toparlansam iyi olur göbek çıkmaya başladı yineeee.
çok komiksin kızzz pazarlık yapmışsın resmen dökülecek bakkkk dökülmesin ben yiyimmmmmmcanım 2 badem 1 kayısı 1 ara öğünolsun.korkma bişey olmaz dökülmez koy dolaba çıkar ye:)))))
hayıdır diyecektim regl olmuşsun.geçmiş olsuuunnn.
canım daha 2 yaşında.inşşş ööle büyüdüğünü de görrürüm.
kör görmez saqır uydururmuş ona benzedim benyok canım o ses türkiye var ya..show tv de şarkı yarışması..
sena abla bende de sahlep var gece yatarken içsem bi mahsuru olur mu??