Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

özür dilerim ablacim kusura bakma bi daha böyle bisey yazmam zaten bende uygulamayacagim. istersen sil yazdiklarimi abla
canım özür dilemene gerek yok sizin saqlıqınız için söylüyorum...siz yeni nesilsiniz daha duyarlı olmalısınız...hep izliyoruz bu tür ilaçların verdiqi zararları ve ölüme yol açtıqını...her duyduqunuza lütfen inanmayın..ve saqlıqınızdan lütfen bu kadra kolay vazgeçmeyin olurmu tatlım

annen çok haklı...hiçbir anne evladının kötülüqünü istemez...iştah kesen bir bitkiden bahsetmişsin...canım lütfen mantıklı olalım..iştahımız kesildiqi zaman ne olucak..yemek yiyemicez...sence yemek yemeden (yani vücudumuzun ihtiyacı olan vitaminleri alamadan) kilo vermek saqlıklımı? iştah kesilerek kilo vermek demek bir nevi aç kalarak kilo vermek demektir...bu tür ilçalarla mide şişirilip tokluk hissi verilir yani beynimiz bir nevi tok olduqumuza inandırılır(KANDIRILIR)... bu son derece yanlış ve sakıncalıdır..neden yiyerek kilo vermek varken bu tür yöntemlere ihtiyaç duyulur bu anlaşılır gibi deqil...bakın önünüzde örnek ben varım....hiçbir ilaca ihtiyac duymadan 28 kilo verdim...ve saqlıqım çok şükür yerinde...sizlere bu anlamda bir ışık olabilmek için burdayım ve sizlere zaman ayırmaya çalışıyorum...lütfen başarı hikayelerini okuyun ve bu yanlış fikirlerden arındırın kendinizi...

her zamanki gibi mükemmelsin canım sen bu işin mantıqını çözdün aferin sanaa
çok sağol canımmm sayende hepsi
kızaysu, sena hep senin menünü beğeniyo bende gerçekten beğendim bundan sonra senin yediklerinimi yesem napsam kız bana bi gün önceden haber ver

olur canım yarın akşama balık salata var

çok güzel canım hatta az bile yemişsin

ablacım yemeğimizi birazdan yicez kızımla birlikte uymuştum az önce kalkabildim daha temizlik falan yapmıştım yoruldum da biraz..

olur ablacımm:))yemekten 1,5 porsiyon yiyebilir miyim ablacımm az olmuş dedşnye zaten kan şekerim çok düşüyo iki gündür

selam kızlarrrr
bugün yataktan kalkamadım ve huzursuzluğumun sebebi reglimmiş
oldum ama olamadım tam ve bugün resmen nefes alırken ciğerlerimin ağrıdığını hissettim..
nasıl birşeydir bu..
yarından itibaren düzene alıcam menülerimi
bugün kahvaltı canım istemedi onun yerine 1 elma yedim
öğlen 1 çorba
4 köfte
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara;
1 mandalina
akşam
4 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt

birazdanda kendime sahlep yapıcam hem tatlı hem sıcak iyi gelir

ben kaçıyım kızlar ayaklarım üşüdü ısıtıyım biraz dahada ağrımasınnnnn yeni bi hafta kaçamaksızzzz

salebi bende çok seviyorum canım.... mmmmmmmmmmmmmmm miss gibiii

barkinim çok geçmiş olsun canım

ohhh hepiciğinize afiyet olsun

bende bitki çayımı yaptım hem içiyorum hem o sesi izliyorum

yaa seher bana cevap yazmadan niye gittin yaffffff:84::84::84::84::84::84::84:

ne yicez biz şimdiii
canı keşke görseydim.ama benim diyet dışı menüm uymazdı sana.dün akşam arkadaşlar geldiellerinde çiğköfte ile ve yemeğim kaldı.at kavurma ve patates kavurma salçalı.patatesi ısıttım ve ete de yumurta kırdım dökülmesine gönlüm rağzı olmuyo.biraz tırtıkladım bn de.yoksa yumurt a haşlıcaktım.
günaydın kızlarrrrrrrrrr

çok mutluyum çokkkk bugün 69 küsürü gördüm tartıda..
akşam 6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum sanırım onun etkisi büyük..
tebrikler balımmmmm.
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geri yatıyorum regl ağrım offffffffffffffffffffff afiyet olsun herkeseee
geçmiş olsun canım yaaa.
valla artık ben de toparlansam iyi olur göbek çıkmaya başladı yineeee.
napiim yavrum o zaman sen söle
çok komiksin kızzz pazarlık yapmışsın resmen dökülecek bakkkk dökülmesin ben yiyimmmmmm canım 2 badem 1 kayısı 1 ara öğünolsun.korkma bişey olmaz dökülmez koy dolaba çıkar ye:)))))
sadece günaydın demeye geldim kızlarrr
2 gündür çok huzursuzum dua edin bana nedeni yok ama ne yemek yemek geliyor içimden
ne de olduğum yerden kalkmak
hayıdır diyecektim regl olmuşsun.geçmiş olsuuunnn.

canım daha 2 yaşında.inşşş ööle büyüdüğünü de görrürüm.

özeline bak quuuuuuuuuuuu

hazır paket abla şekerli ne yazıkki içmeyim o zaman tarçınlı sür için bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…