ne yap biliyormusun bak böyle yap3 tanesi yeter canım :
ya bir sürü aldım bide o zaman şey yapiim 1 gün kurusu 2 fındık,1 gün kurusu 2 badem,1 gün kurusu 2 ceviz yapayım leblebileride 20 20 yiyim yoksa atılcak hepsi
birinci arada gün kurusunu ikinci arada leblebilerini ye o zaman(20 tane)..
yok yavrum şey yapıcam tek bi arada yicem onları diğer arada activia yoğurt yicem yada bazen süt iççem
napiim yavrum o zaman sen söle
gunaydinnn kizlaarrr
oh oh ne guzel kar yagmis oralarda.biz daha yuzunu goremedeikki karin.oynayamadik cocuklarla.
az once kahvalti yaptik.yumurta+salatalik+2dilim ekmek+1 cay kasigi bal+yarim dilim pastirma yedim.
su icmeye baslamamisim bile daha.hemen iciyorum.
bu arada bugun bagirsaklarimi calistirabilmek icin aralarda meyve yerine kuruyemis yemek istiyorum.
1. ara:1 ceviz+1 kuru kayisi
2. ara:3 badem +1 kuru kayisi.kayisilari yemeden 10 dk onceden sicak suya isliyorum.etkisi daha fazla oluormus.
dogrumudur senacim
(10 dk limiti)
doktor suyuyla birlikte içilirde daha etkili olacaqını söyledi canım
suyuda sekerli gibi oluyo zaten.iyi icerim yeterki bagirsaklarim duzene girsin.sistim yine.
herkese günaydın hayırlı sabahlar:))
sena ablacım bugün gece 3 gibi kızımı emzirmeye kalktığımda sütüm azdı o yüzden 3 tane medine hurması yiyip üzerine 2 bardak su içip yattım bi zararı olur mu(
evet ablacım hani hacca gidenler getiriyo ya o hurma bu ayrıca lohusalık döneminde yiyen annelerin bebekleri akıllı ve ağırbaşlı olurmuş:))
anladım ablacımm teşekkür ederim:) bu arada az önce dayanamayıp tartıldım 69.3geldim:))) acayip mutlu oldum 500gr daha gitmişş yaşasınnn