Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

birinci arada gün kurusunu ikinci arada leblebilerini ye o zaman(20 tane)..

gunaydinnn kizlaarrr
oh oh ne guzel kar yagmis oralarda.biz daha yuzunu goremedeikki karin.oynayamadik cocuklarla.
az once kahvalti yaptik.yumurta+salatalik+2dilim ekmek+1 cay kasigi bal+yarim dilim pastirma yedim.
su icmeye baslamamisim bile daha.hemen iciyorum.
bu arada bugun bagirsaklarimi calistirabilmek icin aralarda meyve yerine kuruyemis yemek istiyorum.
1. ara:1 ceviz+1 kuru kayisi
2. ara:3 badem +1 kuru kayisi.
kayisilari yemeden 10 dk onceden sicak suya isliyorum.etkisi daha fazla oluormus.
dogrumudur senacim

doktor suyuyla birlikte içilirde daha etkili olacaqını söyledi canım

sena ablacım bugün gece 3 gibi kızımı emzirmeye kalktığımda sütüm azdı o yüzden 3 tane medine hurması yiyip üzerine 2 bardak su içip yattım bi zararı olur mu(

evet ablacım hani hacca gidenler getiriyo ya o hurma bu ayrıca lohusalık döneminde yiyen annelerin bebekleri akıllı ve ağırbaşlı olurmuş:))

anladım ablacımm teşekkür ederim:) bu arada az önce dayanamayıp tartıldım 69.3geldim:))) acayip mutlu oldum 500gr daha gitmişş yaşasınnn

anladım ablacımm teşekkür ederim:) bu arada az önce dayanamayıp tartıldım 69.3geldim:))) acayip mutlu oldum 500gr daha gitmişş yaşasınnn

ooo çok güzel ablacım afferinn sanaaaa
biraz önce derken kahvaltıdan öncemi sonramı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…