Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kahvaltı yapmadaım daha ablacım eşimin camiden gelmesini bekliyorumm:))neyse ablcım namazımı kılmam lazım sonrada kahvaltı hazırlıcmm

sadece günaydın demeye geldim kızlarrr
2 gündür çok huzursuzum dua edin bana nedeni yok ama ne yemek yemek geliyor içimden
ne de olduğum yerden kalkmak

kahvaltı yapmadaım daha ablacım eşimin camiden gelmesini bekliyorumm:))neyse ablcım namazımı kılmam lazım sonrada kahvaltı hazırlıcmm

tamam canım Allah kabul etsin ve afiyet olsun bende çıkıyorum mutfakta işlerim var

Son düzenleme:
2 gündür çok huzursuzum dua edin bana nedeni yok ama ne yemek yemek geliyor içimden

canım bikaç gün öncede bana olmuştu hatırlıyormusun....biraz dışarı çık yada bir arkadaşına git dertleş biraz..gerçekten çok iyi geliyor tatlım

gunaydin canim.hemen dua ettim senin icin .arada hepimize oluyo boyle seyler.medem nedeni yok cabuk gecer insallah.

canım bikaç gün öncede bana olmuştu hatırlıyormusun....biraz dışarı çık yada bir arkadaşına git dertleş biraz..gerçekten çok iyi geliyor tatlım
ewet canım biliyorum o yüzden sana dediğim gibi hemen evimi bile toplamadan kalktım anneme gitim
hatta sonra kardeşimle alışverişe gittim buraya kadar iyi eee akşam oldu
eve geldim tekimm sonra eşim geldi fln yine iyi oldum
bu sabah o da işe gitti ve inan uyanasım gelmiyor ya
zerre uyku yok gözümde ama ben yatakta dönüp durdum zorla
offf niye böyleyiz biz yaa erkeklerde hiç böle duygular olmuyor

gunaydin canim.hemen dua ettim senin icin .arada hepimize oluyo boyle seyler.medem nedeni yok cabuk gecer insallah.
allah razı olsun canım benimmm
inşallah kuzum hemen geçer

gecmis olsun sena abla insallah bigün daha iyisindir. gece cok gec yattik film izledigimiz icin ve gece cok aciktim bende bir bardak az icine kakao koydum onu ictim.bugün de gec kalktim ondan ögle yemegi yemeyecegim

kahvaltim
2 dilim ekmek
kasar peynir
krem peynir
salatalik, biber

ara
1 kuru incir
belki 1 mandalin

aksam
1 kase yayla corbasi
ya ispanak ya da bulgurlu köfte yiyecegim

Kardesim de rejime basladi ama o almased diye bisey iciyor. toz seklinde satiliyor sabah ve aksam iciyor öglenleri de hafif biseyler yiyor ve 1 ayda 2 kilo vermis. Bende yarindan itibaren icmeyi düsünüyorum bakalim bana da faydasi olacak mi.
Kardesim onu ictigin zaman hic acikmiyorsun cok tok tutuyor diyo.

oooo o zaman yenir tabi.maşallah yaaa çok özendi şimdi.acaba benim sıpa da yapar mı büyüyünce ööle krepler falan.
tabiiki büyüyünce oda yapar sana annesiiiii.kac yasinda bu arada seninkii?
oooooooffff harika gözüküyorr.agzim sulandi valla
suyuda sekerli gibi oluyo zaten.iyi icerim yeterki bagirsaklarim duzene girsin.sistim yine.

canim sendedemi var kabizlik.nefret ediyorum kabiz olmaktan.müdahalede bulunmadan tuvalete cikamiyorum.cok sinir bir durum

canim bende kullandim bir ara.gerci kullanamadim desem daha dogru olur.bana asiri bas dönmesi,bacak titremesi yapiyor.banada kardesim tavsiye etmisti,onu tam tersi dinc yapiyormus.bende öyle olmadi.ayni zamanda beni hic tok tutmuyor,acimdan ölüyordum.biraktim bu yüzden.ayrica ara ögün yapamiyorsum Almased de.oda bana göre degil.
ama sen bir dene bakalim.belki sende ise yarar

kızlar diyet topiklerinde genelde motive olsun diye...
haftalık bildirimlerde haftanın 1.si 2. si vs seçiloyo..listeler ona göre yapılıyo vs bizde öyle yapabilsek keşke...
çok çok daha motive edici olurdu sanki..

bakalim canim bi denecegim eger olmazsa zaten birakacagim. Kardesim o kadar memnun ki sende basla diyip duruyo. Bi faydasini görürsem yazarim buradan.

kızlar diyet topiklerinde genelde motive olsun diye...
haftalık bildirimlerde haftanın 1.si 2. si vs seçiloyo..listeler ona göre yapılıyo vs bizde öyle yapabilsek keşke...
çok çok daha motive edici olurdu sanki..
cnm bundan sonra listeleri o şekilde yapacagım inşallah ayrıca excelde renkli de hazırlamıştım en fazla verenden sıralamayı da biliyorum haftaya inşallah oyle yapayım listeyi
bu arada yüklemeyi de öğrendim kızlar, bnm teknik bilgim biraz kıt da... hani bilgisayar tamam ama biraz teknik bilgi gerekiyormuş onu da öğrendim haftaya inşallah boyle yapacagım
bu arada senama kırılmamın nedeni hani dedim beni gözden çıkardı falan sandım yoksa kolay kolay alınmam ama o da haklı yardımcıya ihityacım olabilir gönüllü olursa sevinirim en azından zorlandığımda ya da internete giremeyecek oldugumda paslaşırız birkaç gün öncesinden
aslında buna gerek hiç duymazdım ama malum 15 tatil geliyor memlekete gitcez ailecek inşallah cumartesi gideriz de ben de akşamdan tüm bilgileri paylaşırım sizlerle ki büyük ihtimal ztn haftasonu gideriz

emeğine sağlık canım...
sağolasın bi sürü uğraş veriyosun bizim için..

slm kızlar herkez nerede yemek yapıyonuz sanırım aksama az kaldı bende daha karar veremedim ne pişiriceme...belkide pişirmem eşim daha uyuyo kahvaltılık istiycek kalkınca bende onunla yerim belki kararsızım:44:
şuana kadar yediklerim
sabah:2 bardak su,3 dilim kepek ekmeği,peynir,az kaşar,7 tane zeytin,tahin pekmez biraz,2 fincan şekersiz çay,2 bardak su
ara:yarım muz,2 bardak su
öğle:nescafe,çok az kuruyemiş,2 küçük parça çikolata(ülkerin napoleteni varya kızlar ondan yedim türk kahvesinin yanına almış eşim)2 bardak su
aksamda dediğim gibi daha karar veremedim ne yiyceme ne önerirsiniz kızlar,oğluma tarhana çorbası yaptım ondanmı içsem:26:

Son düzenleme:

malesef canim bende de ayni sorun var.bagirsaklarim calistiginda cook farkediyor kiloda.1 hafta normale donsem acayip sekilde zayiflarim.ama ne yediysem icimde tutuyorum.

malesef canim bende de ayni sorun var.bagirsaklarim calistiginda cook farkediyor kiloda.1 hafta normale donsem acayip sekilde zayiflarim.ama ne yediysem icimde tutuyorum.

ayyy aynen bende kızlar yaa kendimi bildim bileli böyleyim çok kötü bi durum..kabızlığı geçtim kabız olmasam bile 2 günde bi wcye çıktığım bile oluyo oyüzden şişiyorum kilo alıyorum

cnm almased ne zayıflama ilacı falanmı...eğer öyleyse bende alayım...gecen sene 15 kilo verdim hem rejim yaptım rejim dediğimde biraz dikkat ettim hersey yedim geceleri hafif şeyler yedim arada o kadar ve bi zayıflama ilacı vardı ondan içmiştim acayip iştahımı kesmişti 1.kutuyu çok düzenli kullandım ama 2. kutuyu çok düzensiz hatta ara vererek kullandım o pek işe yaramadı..her ne içersek ne yaparsak spor olsun rejim olsun yeme içme olsun herşeyi düzenli yapmak zayıflamanı en büyük kuralı ama işte bende irademe yeniliyorum maalesef ama ben taktım kafaya 60 kiloda kendimi görmek istiyorum bakalım nasıl olucam okul çağında daha zayıftım ama unuttum nasıldım...1 senede sürse ne kadar sürerse sürsün o kiloya inmeyi çok istiyorum

Son düzenleme:

ayyy aynen bende kızlar yaa kendimi bildim bileli böyleyim çok kötü bi durum..kabızlığı geçtim kabız olmasam bile 2 günde bi wcye çıktığım bile oluyo oyüzden şişiyorum kilo alıyorum

aynı problem bende de var kızlar çok sinir bozucu bi durum...
ööyle olmasa bu kadar kolay kilo almayız zaten..

ben önceden bilmiyordum:özellikle sinemaki çayı vede ilaçların bağımlı yaptığını yoksa hiç içmezdim..
annemde benim böyle problem vardı vede bende arada içerdim sinemaki vede ilaç...vede bağımlı oldum sanırım müdehale olmadan çıkamıyorum...
ama ilaçta içmiyorum ne zamandır..çok zor vede sinir bozucu bi durum çokkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…