canım bizler nekadar diyet yaparsak yapalım su içmezsek kilo veremeyiz...nedenine gelince eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır cnm...ben suyu bardakla içemiyorum...3 tane küçük su aldım..şişe su 500mllil....öqlene kadar 3ünü bitiriyorum...öqlen tekrar 3ünü dolduruyorum..akşam yatana kadarda onalrı bitiyorum..toplamda 3 litre ediyor...
est. canım ne hocası...hep beraber başarıcaz....yarın hazırlıcam listeyi...
canım öncelikle hoşgeldin aramızabenim için çok özelsin çünkü başarı hikayeme ilk cevap veren arkadaşımsın çok teşekkür ederim
tabiki paylaşırım...
öncelikle sabah kalktııqmda mutlak 1 bardak su içtim...ve çok güzel bir kahvaltı yaptım..kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin ve 2 dilim ekmek yedim...bazen iki dilim ekmekten tost yaptım...buqday tahıllı ve çavdar ekmeqini dönüşümlü olarak kullandım..kepek ekmeqi yemedim çünkü kansızlık yapıyor...ara öqün yaptım..mesela kuru incir kuru kayısı gibi şeyler yedim..öqlen 1 kase çorbam ve yanında sebze yada et yemeqim mutlaka oldu..salata ve yoqurduda sınırsız yedim...ikinci ara öqünde meyve yada süt ürünlerini tercih ettim...akşam öqününde ise ben hep tek çeşit beslenim..yani tek çorba yada tek çeşit yemek gibi....günde 2-3 fincan bitki çayı içtim...ve 3 litre suyu mutlaka bitirdim...börek falan yemek istediqimde kahvaltıdaki 2 dilim ekmeqimin yerine sabah kahvaltısında yedim....hiçmi canım gün içinde yada gittiqim yerde bişeyler istemedi istedi tabiki...nefsimi körlücek kadar ucundan tadımlık yedim...ve inanamadım onca kilo birkaç aya varmadan gidiverdi....ben başardım sizlerde başarıcaksınız canım
teşekürler hemen kuruorum :)
güzel bir diyet listesi ama ben bunu yapmaya kalktım mı sabah ve akşam yaparım öğlen yapamam ki
çalışıyorum su desen bol su içerim hemde en büyük bardaklarla ama yok sanki bu aralar kilom bende sabit kaldı sabah 54 akşam 55
ben 50 olmak istiyorum ya
canım yemesen çok daha iyi olur..bende ileri boyutta kansızlık vardı ve çok kepek ekmeqi yiyordum...kansızlık yaptıqını duyunca bıraktım ve şimdi bütün kan tahlillerim normale döndü...canım ya sende bikere çok fozitif enerji aldım bunlar yazı olsa etkiliyor
ama ben hep kepek ekmeği yiyiyorum yemesem dahamı iy olurki bilemedim şimdi
anlaştık ozaman yarından tezi yok korksun bizden kilolarrçok güzel fikir canımm zaten ben bardak bardak içmeyi çok denedim ama başarılı olamadım en fazla 5 te kalmışımdır
ozaman bende hemen yarın pet şişe su alıyorum kendime
birbirimizin desteğiyle oalcak inşallah...ben çok istiyorum kilo vermeyi herkes gibi..
iyigeceler tatlımcanlar ben çıktım yrn görüşürüz ii geceler
çok teşekkür ederim canım açıkçası bu kadar kısa sürede bukadar çok kilo vermem banada süpriz oldu..bilseydim bu kiloların bu kadar kolay gideceqini yıllarca onca kiloyu taşımazdım..valla tebrikler canım nasıl böyle yiyerek verdin şaşırdım doğrusu hemde birkaç ayda şaşılacak derecede kilo vermişsin çok ilginç geldi
içtiğin bitki çaylarından bahsedermisin biraz
yeşilçay aqırlıklı olmak üzere istediqin meyve çayını içebilirsin cnm..evet kızlar ben birde siyah çayı çok içiyorum...
onu yerine bitkisel çay içmek istiyrorum ne içmeliyiz yeşil çay mı??
ayyyy supersinnnnizzz
boyun kac cnm merak ettimde
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrşokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oldum yaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldım azmine bende olmak istiyorum
teşekkür ederim canımmmçok güzelll...
boyunuz daha uzun görünüyor...
beliniz incecik olmuş...
yaşınız küçülmüş..
çok beğendim bennn
çok teşekkür ederim canım aminnnnn.....wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:26:
birkez daha takdir ettim seni arada sanki 15 yıl varmış gb ya
resmen 15 yaş daha gençleşmişsin ablacım ya...
darısı başımızaaaaa
165 cnmtekrar tebrik ederim canım..eski yeni arasında dağlar kadar fark var...boyunu bende merak ettim uzun görünüyorsun....
evet canım çıtırlıqa adım atıyorsunYa rebbim diyetemi başlıyorum ne?
iyigeceler tatlımiyi geceler kızlar
teşekkürler canım....hayır canım hiç sarkma olmadı..çok güzel bir duygu inşallah hepiniz tadarsınız...Azminizi tebrik ediyorum
Ve birinin daha gençleşmesine tanık oluyoruz
Aklıma takıldı vucudunuzda sarkma v.s meydana geldi mi ?
canımmm hayırlı olsun topik.ben de takılabilirim demiii???