Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Maşallah :nazar:
Fotolardaki değişime inanamadım.
İlk fotoda bayramda harçlik alınacak bir teyze gibiyken, diğer fotoda nişan alışverişine çıkmış bir genç kız :nazar:
Maşallah tekrardan.
Off bana da kesin teyze diyorlardır yaa, çok hırslandım, bu motivasyonla inşallah ben de bu teyzelikten kurtulurum :KK43:

Maşallah :nazar:
Fotolardaki değişime inanamadım.
İlk fotoda bayramda harçlik alınacak bir teyze gibiyken, diğer fotoda nişan alışverişine çıkmış bir genç kız :nazar:
Maşallah tekrardan.
Off bana da kesin teyze diyorlardır yaa, çok hırslandım, bu motivasyonla inşallah ben de bu teyzelikten kurtulurum :KK43:

canım benimmm....ne güzel açıklamışsın çok beqendim...teyzeyken genç kız oldumm çookk mutluyummm :21:

maşallah çok güzel olmuşsunuz
darısı tüm isteyenlerin başına :21::21:

tamamdır canım yarından itibaren menülerle beraber burdayımmm.motiveye çokkk ihtiyacım varrrrr.beni motive etmeni istiyorumm:KK16::KK16:

tamamdır canım yarından itibaren menülerle beraber burdayımmm.motiveye çokkk ihtiyacım varrrrr.beni motive etmeni istiyorumm:KK16::KK16:

seherimmm beni en iyi sen bilirsin uzun zamandır tanıyorsun beni...şimdiye kadar nasıl başardıysak bundan sonrada başarıcaz cnm...yarın yepyeni birgün ve herbirimiz için yepyeni bir başlangıç olucak :KK16:

sabah kalkınca yapacağım ilk iş 2 büyük bardak ılık su içmek olacak bundan böyle...

kahvaltı için
2 dilim ekmek..
haşlanmış 1 yumurta yada omlet..
2 kk kadar peynir
1 domates
5 zeytin.
küçük bir parça helva..(çok severimde:KK50:)

fazla mı oldu:KK17:

sabah kalkınca yapacağım ilk iş 2 büyük bardak ılık su içmek olacak bundan böyle...

kahvaltı için
2 dilim ekmek..
haşlanmış 1 yumurta yada omlet..
2 kk kadar peynir
1 domates
5 zeytin.
küçük bir parça helva..(çok severimde:KK50:)

fazla mı oldu:KK17:

canım kahvaltın çok güzel görünüyor...ama bir parça helva için ideallerimizden vazgeçmeyelim...belki küçük bir parça ama bize verdiqi zarar çok büyük...mesela kilo verebildiqin her hafta kendine ödül olarak sevdiqin bir şeyi yiyebilirsin..:KK34:

arkadaşlar hepinize iyigeceler yarın yeni birgün ve yeni bir başlangıç olacak...saqlıcakla kalınn :79:

canım kahvaltın çok güzel görünüyor...ama bir parça helva için ideallerimizden vazgeçmeyelim...belki küçük bir parça ama bize verdiqi zarar çok büyük...mesela kilo verebildiqin her hafta kendine ödül olarak sevdiqin bir şeyi yiyebilirsin..:KK34:

tamam canım helvanın o kadar da zararlı olduğunu bilmiyordum :KK17:
yemiycem söz ama gerisi iyi galiba...:KK34:

yarın güzel bi başlangıç yapacağım:KK16:
:

bir nefesde okudum motivasyon dolu hikayeni. bende senin yaptığın gibi yapıyorum ama ilerleyemiyorum 2 ayda 16 kg nasıl verdin o nasıl bi liste. ben senin beslendiğin gibi besleniyorum üstüne mutlaka günde 1 saat spor yapıyorum ama yok 3 ay bitti ben sadece 12 kg verebildim 8 kg zaten ilk 1.5 ay verdim 1,5 ayda sadece 4 kg verebildim :KK43:

kahvaltı için
1 dilim ekmek..
haşlanmış 1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 domates
5 zeytin.
maydanoz

Ara öğün
Elma+2 yulaflı bisküvi

Akşam:
çorba+sebze yemeği+salata+yoğurt

ben her gün 10 gibi uyanıyorum ve 11 de kahvaltı yapıp işe gidiyıorum. bu nedenle öğle yemeğim yok.akşamda 17,30dan sonra birşey yemiyorum. 1 ayda bu şekilde 5 kilo verdim.bakalım bu hafta nasıl olacak. bende sizinleyimmmmmmmm:)

slm arkadaşlar... bende 78den 60a düşmüş bi insanım... bu topik ilgimi çekti.. gerçekten tebrik ediyorum başlığın sahibi arkadaşı... 60dan 63e çıktım geri aldım birazını... hedefim 58.. bende burda olamaya çalışacağım sizlerle... herkese hayalindeki kiloya kavuşacağı günler diliyorummm :)

konu sahibesi sizi tebrik ederim
gerçekten çok büyük bi azim
ama işte asıl önemli nokta bunu beyninde bitirmekte

sana tavsiyem işyerinde öğlen illa yemeğe çıkıyorsundur.
o zaman menüyü rahatlıkla yersin..
ikindi içinde sana tavsiyem evden tost yap koy çantana..
ve portakalını da at ohhh miss gb:KK56:

canım yemeğe çıkmıyorum 12,30 işim başlıyor 2,30 ta yemek yiyoruz çocuklarla anasını öğretmeniyim.
ikindi ise belki gizlice meyve yiyebilirim o kadar akşam 6 evde oluyorum.

X