Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

geçmiş olsun cnm bizde daha yeni atlattık oğluşumla gribi hatta daha burun akıntısı var biraz...en iyisi yatıp dinlenmek iyi aksamlar cnm

Son düzenleme:
istanbulada lapa lapa kar yağıyo çok güzel özlemişik bu görüntüyü

ne güzel kızlar yaaa..month barkinim keyfini çıkarın...biz 2 senedir kar görmüyoruz buraya kış gelmeyecek sanırım

kar durdu ama olsun bu saate kadar yağmasıda güzeldi

sağol canım yaaa.vallahi aile olur da keyifliolmaz mııı??sen de keyfini çıkarr...

burda güneşli bi hava vardı.yağan kar da eridi heralde.

k
hoşşşşşgeeeeellldiiiiiiiiinnnn

burdada şimdi cnm eridi çamuru kaldı

kızlar acaip hastayım burnum durmadan akıyor....annemler bizde kalıyorlar yatamıyorumda....başıma vurdu inanılmaz aqrıyor..ilaçlarla ayakta duruyorum oda uyku yaptı....gözlerimi açamıyorum sanki

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi uykular :2: :2: :2: :2:

yani funda suyunu öneriyorsun bi bakıyım bu hafta olmazsa. evet canım kavitasyona gidiyorum 2. seansım dündü 4. cm incelme var. ama o incelme bir tek ondanmı kaynaklı yoksa verdiğim kiloylada alakalımı bilmiyorum

funda çayını ve 7li çayı tavsiye ederim canım.. sabahları 1 büyük bardak ılık limonlu su ve 1 normal bardak funda çayı.. 7li çay da gün içinde..

geliyomusun canım olıvıuma hiç...

oliviuma genelde yazın geliyoruz ablacım, ben orayı severim,markaların outletlerini dolaşmaya bayılırımmm .. bankada çalışırken de gelirdim sık , bazen toplantılarımız orada olurdu çünkü

canım hiç değil ama az yemek gerek glisemik indeksi yüksek gıdaları.. kan şekerini aniden yükseltir ve kısa süre sonra hızla yükselmiş olan kan şekerin aniden tekrar düşünce çok daha fazla yeme isteği olur,diyetlerde kan şekerini hep belli seviyede tutman önerilir ve ani iniş çıkışlar yeme ataklarına sebep olur..
ben hamileyken şeker geçirdiğim için günde 5 kez kendim parmağımı iğneyle delip kan şekerime bakıyordum yemeklerden sonra da o yüzden bu konuda biraz uzmanlaştım

ben de isterem senin avatarın da benim ilgimi çekmişti,ben de izlemek istiyorum leyla ile mecnunu,herkes çok övüyor çünkü..
bak bu avatarları da kaydedebilirsin bi ara kullanırsın istersen

25 dakika yürüyüs yaptim,30 dakika Leslie,10 dakika oryantal ve 20 mekik

bugün sporlari karmakarisik yapmisim

spor azmine hayranım bu arada

görüşürüz sena ablacım, iyi dinlenmeler

geçmiş olsun canım

canım benim ellerine sağlık çok uğraşmışsın

slm kizlar,

istanbul a kar dusmus herkesin agzinda ohh ne guzeldir simdi:)) bu sene ben kari goremedim daha:2:
sena cim gecmis olsn cnm ins bi an once atlatirsin grip fena halsiz birakio insani

Bugun ki yediklerime gelicek olursam;

Kahwalti:
kahwalti oncesi 2 bardak ilik su
bir dilim tahilli ekmek (tost halinde beyaz peynir ile)
1 dilim beyaz peynir
1/5 salatalik
1/5 domates
3 yesil zeytin
1 kozlenmis biber

Ara:
2 kasik ispanak (yememem lazimdi ama tutamadim kendimi)

Oglen:
1 bardak domates corbasi
cok az yagli, tuzsuz salata

Ara:
1 yesil elma
(1 saat sonra) 1 kuru incir

Aksam:
4 kasik ispanak yemegi
1 bardak ayran
yarim tabak salata (tuzsuz, az yagli)

1 bardak bitki cayi, 1 bardak cappucino (sekersiz), 1.5 lt su yatana kadar 3.5 a tamamlarim, 1 bardak daha bitki cayi icerim, we yatmadan 1/5 bardak ilik sut...

Son düzenleme:

peki sena abla yarın daha dikkatli olurum teşekürler

merhabalarr hatunlarrr
oo geçmiş fazla ilerlemiş anca okudum
dün kaçamak günümdü sabah korka korka tartıldım veee süperrr hiç bi değişiklik yoktu
ama bugünümün ilk defa dengesizdi..sanırım uykusuzlukla alakalı..
sabah istanbulda hava çok kapalıydı sadece uzandım öylece
anneciğime gittim..kahvaltı yapmadan orada
2 kaşık melemen
2 kaşık soka(boşnağız bizim bir tuşumuz diyelim sütle yapılıyor)
1 tane çay tek şekerli
ara;
1 bardak süt
akşam ;
çorba
4 yemek kaşığı kuru etli kuru fasulye
çok çok dengesiz bi menü farkındayım dediğim gb sebebi uykusuzluğun verdiği huzursuzluk

Kızlar merhaba

ben moonsun 23 yaşındayım bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. Bursada oturuyorum 1,5 yıllık Evliyim. Sena ablacımla tanışıyoruz yinede sizede kendimi tanıtmak isterim. Şuan 76 kiloyum boyum 1,68 m.

Benim çocukluğum zayııftı. Lise sona kadar 55-58 kiloları arasında giderken son sınıfta üniversite sınavlarına hazırlıkta yaşadıgım sorunlar okul ortamı vs derken stresten 50 kiloya düştüm. Vücuudum o kiloyu kaldramadı ve baş dönmesi ayakta duramamaya başladım. Sürekli halsiz ve uyumak istiyordum. Doktorlar bir sürü vitamin kan antideprsan verdiler. Derken ben 6 ayda 50 kilodan 72 kiloya çıktım ve vucudumda bacak kalça bel kısımlarım çatladı psikolojim okadar bozuldu ki bir türlü toparlayamadım vucüdumu

Kansızlıgım bir türlü geçmedi kan ilaçlarını bırakınca değerlerim çok düşüyor ilaçlara başlayıncada en az 6 kilo alıyorum bu hastalıktan kurtulamadım gitti.

Evlendiğimde 64 kiloydum. 1 yıl çalışmadım sürekli evde oturmaktan 78 kiloya çıktım. Derken bu siteyi keşfettim ve topikle 70 kiloya düştüm. En son kullandıgım 10 ferrum iğne, 2 paket kan ilacı sonrasında 76 kiloya çıktım

Şimdi eski halime dönmek istiyorumm Allahın izni ve sizlerin desteğiyle 55 kilo olmak istiyorummmm eminim birlilkten kuvvet doğar

Benide aranıza alırmısınız

tsk ederim canim deniycem bu onerini, sut tok tutar zaten
canım tckerini değiştirmemişsin uyumlu değil mi diyo yoksa gene öyleyse söyle düzeltelim...

merhaba canım hoşgeldin aramıza..
hep beraber vericez kilolarımızı inşallah..

evet canım akşam menünde bakliyat olmamış...
arada pek yok ama h.sonu oluğu için öyledir bende 3 öğünle kapadım günü...
arada olucak böyleyoksa çabuk bıkarız...kilon değişmemiş bu çok iyi..

Son düzenleme:

canım tckerini değiştirmemişsin uyumlu değil mi diyo yoksa gene öyleyse söyle düzeltelim...

merhaba canım hoşgeldin aramıza..
hep beraber vericez kilolarımızı inşallah..

Hoşbuldum canım inşAllah hemencecik gidicek inanıyorummm ben adetliyim tartılamadım cuma günü ilk bildirimimi yapcıam inşAllah

selam kizlar
herkes uyumus.nerde bu millettt
ben sabah ogle ogunlerimi fazla kacirmadan yaptim.sabah tam tahilli ekmekle bi tost yaptim.4 zeytinle beraber huplettim.
oglen evden cikiyorken belki eve uzun sure ugrayamam acikirim diye kucuk sosis ve 1 lokma ekmek yedim ayakta ciktim.iyi tahmin etmisim eve uzun sure giremedim.isim bittiginde de arkadasima gittim.saolsun neler hazirlamadiki.ama ben 1 kase patates salatasi yedim+tursu+tavuk gogsu 2 bardak da cay:26:
biliyorum cok dengesiz oldu.suyuda cok icemedim.1.5 litre ancak icebildim.form+yesilcay ictim.spor yok

Hosbuldum
Senacim gecmis olsun ,salgin var herkes kiriliyor gripten.3 hafta oldu kizim iyilesemedi
Hafta sonlari kacamak cok oluyor ne yazik ki abur cuburdan bahsetmissiniz aksam ustu markete gittik bi suru abur cubur aldi esim yememeye calisacagim. Evde olunca yiyorum cunku benim sorunum abur cubur ve cikolata bunlari kisinca verecegime inaniyorum. Tabii yemegide abartmadan yerseem

Son düzenleme:

avatarlari aldim bile tatlim.coook güzeller.Türkan Sultan hayraniyim zaten.

AAaaaah canim Leyla ile MEcnun'u siddetle tavsiye ediyoru.Ama mutlaka 1. bölümden baslamalisin.bu diziyi bende sonradan kesfedenlerdenim.yazdan beri izliyorum.ama müthis bisey.netten izlemeye baslamistim ve günde 3 bölüm izliyordum nerdeyse.karnima agrilar giriyordu gülmekten.benim cocuklarda hastasi oldu.esimde ayni sekil.cooook güzel bir dizi.son zamanlarda yapilan en iyi dizi anketlerinin hepsinde birinci geldi dizimiz.izlersen 1. bölümü haber ver canim

Spor yapmaya mecbur hissediyorum kendimi canim.yoksa zayiflayamiyorum gibi geliyor.keske halim olsada hergün yapsam.ama cok halsiz bir insanim ben.bu halsizligimi bir yenemedim

arkadaslar.Leslie'nin videolari kaldirilmisti bir ara ama ben arapca baslikta buldum.yapmak isteyenler icin ekliyorum buraya
buna tiklayinca yanda 2-3-4-5 diye gidiyor videolar.otomatik atmiyor maalesef.sirasiyla kendiniz tiklamalisiniz.

[video=youtube;6WMoR6Zl_w8]http://www.youtube.com/watch?v=6WMoR6Zl_w8&feature=related[/video]

14.01.2012

sabah:2 dilim çok tahıllı ekmek,yarım tatlı kaşığı zeytin ezmesi,1 k.k ezine peyniri,yeşil çay
öğle:2 ızgara kasap köfte,1 bardak ayran,çeyrek soğan
akşam:çabuk çorba kremalı sebze çorbası
saat:22 00 :5 fındık,5 badem,2 gün kurusu

3 lt su,50mekik

yaaa senoş ya dün 73.3 çıktım bugünde 73.1 çıktım cuma 72.8 çıkmıştım kaçamakta yapmadım ya nie böle oluyo

canim krep mecbur yemek zorunda kaldim cünkü 9 yasindaki kizim ille krep yapicam dedi.kendisi yapti herseyini.yememek olmazdi.küserdi.onun hatri icin yarim yedim.

boyum cok kisa canim yaaa.1,58 maalesef.bu yüzden kilom boyuma fazla.
oooo o zaman yenir tabi.maşallah yaaa çok özendi şimdi.acaba benim sıpa da yapar mı büyüyünce ööle krepler falan.
hımmm kullanmaddım canım.
kızlar acaip hastayım burnum durmadan akıyor....annemler bizde kalıyorlar yatamıyorumda....başıma vurdu inanılmaz aqrıyor..ilaçlarla ayakta duruyorum oda uyku yaptı....gözlerimi açamıyorum sanki
geçmiş olsun balım boll dinlen çok iyi geliyor.şimdi iyisindir inşşş
canım verdiğin kilo çok güzel.bööle gidersen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın.
anaaaammmm bi oturuşta bitabak tepeleme yerdim eskiden.şimdi dikkat ediyorum tabi.ben bayılırım meyveye
hoşgeldin tatlıııımmm.hatırladım seni.nacizane önerim kansızlığın da var ya bi diyetisyene git en azından kanını da yükselterek nasıl kilo verileceğini öğren.geçmiş olsun canım.bende de var biraz ilaç kullanmam gerekiyo ama ben işte ihmaller insanı.

aaaa ne güzel boşnakmısın.bize biraz tarifler ver o zaman bayılırım boşnak tariflerine.

günaaaayyyyydııınnnnn.kar var burdaaaa kaaaarrrrr.her yer bembeyaz olmuşşş.herkesler iyidir inşşş.güzel bir pzar diliyorum herkese ben kahvaltı hazırlayım.bu haftasonu tam bir fiyaskoyduuuuu

canım eşine çok geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştu :26:
geçmiş olsun cnm bizde daha yeni atlattık oğluşumla gribi hatta daha burun akıntısı var biraz...en iyisi yatıp dinlenmek iyi aksamlar cnm
çok teşekkür ederim tatlım
kar durdu ama olsun bu saate kadar yağmasıda güzeldi

burdada şimdi cnm eridi çamuru kaldı

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi uykular :2: :2: :2: :2:
teşekkür ederim canım kalkmadın sanırım dahaa hafta sonu keyfi sanırım
teşekkür ederim tatlım tekrar gelirsen olıvuma haberim olsun evime çok yakın hemen gelirim cnm hatta telini yaz özele ordan görüşürüz
gayet güzel canım
hoşgeldin tatlım aramızaa
tatlım çok teşekkür ederimm abur cubur en büyük düşmanımız canım...oqlumla eşim biraz önce maça gitmek için evden çıkmak üzereyken oqlum eline kocaman bir çikolata almış...hani uzun dikdörtgen şeklinde olanlar varya onlardan....oqlum o sana çok bırak yarısını dedim bırakmak istemedi...baktım olmıcak birazını bana ver dedim kıyamadı verdi ve bende mideye indirdim neyseki aç karnına yedim

canım önceki menülerini aklımda tutamadıqım için yukardaki menün üzerinden deqerlendirme yapıcam...mümkün oldukça akşam yemeqinden sonra bişey yememek gerekiyor...hatta ben akşam yemeqinden sonraki arayı bile yapmazdım..menüne baktıqımızda saat 22 de karbonu çok yüksek olan 3 ürünüde yemişsin....muhtemelen vücut su toplamıştır...bence o saatte hiçbirşey yeme ve o yediklerini aralara yay...araları ihmal etme canım..ama tek çeşit ve az ye (aralarda)..mesela 2-3 kayısı gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…