kızlar ben biraz istirahat etsem kırılmazsınız deqilmi? çok halsiz ve bitkinim..her yerim aqrıyor..şifayı fena kaptım sanırım....sizede geçmeden ben kaçıyım
size hayırlı akşamlar bol muhabbetlerr yarın görüşürüz canlarımmm
istanbulada lapa lapa kar yağıyoçok güzel özlemişik bu görüntüyü
ne güzel kızlar yaaa..month barkinim keyfini çıkarın.. .biz 2 senedir kar görmüyoruz buraya kış gelmeyecek sanırım
sağol canım yaaa.vallahi aile olur da keyifliolmaz mııı??sen de keyfini çıkarr...
burda güneşli bi hava vardı.yağan kar da eridi heralde.
k
hoşşşşşgeeeeellldiiiiiiiiinnnn
kızlar acaip hastayım burnum durmadan akıyor....annemler bizde kalıyorlar yatamıyorumda....başıma vurdu inanılmaz aqrıyor..ilaçlarla ayakta duruyorum oda uyku yaptı....gözlerimi açamıyorum sanki
kızlar ben biraz istirahat etsem kırılmazsınız deqilmi? çok halsiz ve bitkinim..her yerim aqrıyor..şifayı fena kaptım sanırım....sizede geçmeden ben kaçıyım
yani funda suyunu öneriyorsun bi bakıyım bu hafta olmazsa. evet canım kavitasyona gidiyorum 2. seansım dündü 4. cm incelme var. ama o incelme bir tek ondanmı kaynaklı yoksa verdiğim kiloylada alakalımı bilmiyorum
geliyomusun canım olıvıuma hiç...
canım aslında 3 ana 2 ara yapıyorum da o hafta içi oluyo..h.sonu yapamıyorum çünkü 10 gibi kalktım zaten...
h.içi daha dikkatli oluyorum cnm...h.sonu böyle oldu...bide benim uyguladığım öyle bi diyet yok burdan öğrendiğim kadarıyla işte..ekmek bakliyat gibi karbon oranı yüksek besinleri sabah ve öğleyin tüketiyorum akşamlarıda sebze ve protein ağırlıklı.....ama havuçu da yememem gerektiğini bilmiyordumçok severim oysa ki
merhaba canim.spor yaptim geldim.krepi mecburluktan yedim valla.oglum yapar hep bizde krepi.11 yasindadir ve 2-3 senedir yapiyor.birde güzel yaparki teyzesi valla ben bile kadar ince döktüremiyorumiste bugünde kizim tutturdu bende ögrenicem diye.e oda yapinca hatiri icin yedim.
sen naptin,nasil gidiyor diyet.ayrica avatarina bayiliyorum
25 dakika yürüyüs yaptim,30 dakika Leslie,10 dakika oryantal ve 20 mekik
bugün sporlari karmakarisik yapmisim
çavdar ekmeği yoktu market biraz uzak yağmur yağdı baya
çıkmadım eşim alırdı hep oda ameliyat oldu ikigün önce dışarı bırakmıyorum
fazla eskiye göre çok az yiyorum ama beni gören biraz kilon çekilmiş diyor
ama kalçada fazlam çok bugün pilates yaptım
İsim
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Fark
Toplam Fark
Hedef
Boy
Beden
Spor
ErginSena
90,0
68,0
70,4
2,4
19,6
60,0
1,65
40
yok
barkinim
71,3
68,5
66,5
-2,0
4,8
59,0
1,72
36-38
yok
ebbisss
78,0
74,0
72,8
-1,2
5,2
55,0
1,68
42
3000 ip+50 mekik
msp
73,0
71,7
69,8
-1,9
3,2
63,0
1,67
42-44
haftada 3 gün
filizzz64
75,5
71,0
71,0
0,0
4,5
65,0
gamze2779
90,0
88,7
88,7
0,0
1,3
70,0
1,68
45-60dk arası hergün
GökyüzündeDans
60,0
60,0
59,0
-1,0
1,0
55,0
mektupp
80,0
69,0
69,0
0,0
11,0
65,0
1,63
40-42
yok
Azerikızı
56,5
56,5
56,5
0,0
0,0
50,0
1,58
36-38
250 saat
yader
80,0
75,2
74,8
-0,4
5,2
60,0
1,64
42-44
yok
herdem84
103,0
93,8
92,4
-1,4
10,6
75,0
1,80
46
3 gün 15km+4 gün 3mil leslie
teremm
82,7
82,7
78,3
-4,4
4,4
62,0
1,72
44
hafta 5 gün 2 mil leslie+8dk
bademlikurabiye
76,6
74,0
74,1
0,1
2,5
55,0
1,69
42
4 saat
canısı888
85,0
84,0
82,2
-1,8
2,8
65,0
1,64
44
2 gün aerobic+1 gün fitness
month
70,0
68,8
70,0
1,2
0,0
60,0
1,65
38-40
yok
pinktomato
78,0
67,1
67,1
0,0
10,9
59,0
1,63
40-42
haftada 4 gün 50dk
gulhatice
88,0
88,0
86,5
-1,5
1,5
75,0
1,70
44
30dk bisiklet
aysunayy
72,0
72,0
70,2
-1,8
1,8
60,0
1,65
40-42
160dk leslie
tadli
67,0
67,0
65,9
-1,1
1,1
55,0
38-40
2 saat
gldnn
68,0
68,0
67,5
-0,5
0,5
60,0
1,65
40-42
3 gün 30dk
sevgi kelebegi
59,0
58,2
57,3
-0,9
1,7
50,0
1,58
40
haftada 3 gün 1 saat
shryvz
80,0
70,5
71,0
0,5
9,0
60,0
1,67
42
yok
meyveler, hamurişleri, tatlılar, şeker, bakliyatlar, meyve suları vs...
canım çok karbon yüklü bir menü olmuş...barbunya ekmek ve muz hepsi tehlikeli gıdalar...canım biz kahvaltı dışında ekmek yemiyoruz...en çok akşam öqünü beqendim çok güzel olmuş(patates kızartması hariç)...birde kahvaltımızı normal kahvaltı şeklinde yapalım olurmu
peki sena abla yarın daha dikkatli olurum teşekürler
sehercim parfümün adı ıntense canım:26:
canım tckerini değiştirmemişsin uyumlu değil mi diyo yoksa genetsk ederim canim deniycem bu onerini, sut tok tutar zaten
Kızlar merhaba
ben moonsun 23 yaşındayım bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. Bursada oturuyorum 1,5 yıllık Evliyim. Sena ablacımla tanışıyoruz yinede sizede kendimi tanıtmak isterim. Şuan 76 kiloyum boyum 1,68 m.
Benim çocukluğum zayııftı. Lise sona kadar 55-58 kiloları arasında giderken son sınıfta üniversite sınavlarına hazırlıkta yaşadıgım sorunlar okul ortamı vs derken stresten 50 kiloya düştüm. Vücuudum o kiloyu kaldramadı ve baş dönmesi ayakta duramamaya başladım. Sürekli halsiz ve uyumak istiyordum. Doktorlar bir sürü vitamin kan antideprsan verdiler. Derken ben 6 ayda 50 kilodan 72 kiloya çıktımve vucudumda bacak kalça bel kısımlarım çatladı psikolojim okadar bozuldu ki bir türlü toparlayamadım vucüdumu
Kansızlıgım bir türlü geçmedi kan ilaçlarını bırakınca değerlerim çok düşüyor ilaçlara başlayıncada en az 6 kilo alıyorum bu hastalıktan kurtulamadım gitti.
Evlendiğimde 64 kiloydum. 1 yıl çalışmadım sürekli evde oturmaktan 78 kiloya çıktım. Derken bu siteyi keşfettim ve topikle 70 kiloya düştüm. En son kullandıgım 10 ferrum iğne, 2 paket kan ilacı sonrasında 76 kiloya çıktım
Şimdi eski halime dönmek istiyorumm Allahın izni ve sizlerin desteğiyle 55 kilo olmak istiyorummmm eminim birlilkten kuvvet doğar
Benide aranıza alırmısınız
merhabalarr hatunlarrr
oo geçmiş fazla ilerlemiş anca okudum
dün kaçamak günümdü sabah korka korka tartıldım veee süperrr hiç bi değişiklik yoktu
ama bugünümün ilk defa dengesizdi..sanırım uykusuzlukla alakalı..
sabah istanbulda hava çok kapalıydı sadece uzandım öylece
anneciğime gittim..kahvaltı yapmadan orada
2 kaşık melemen
2 kaşık soka(boşnağız bizim bir tuşumuz diyelim sütle yapılıyor)
1 tane çay tek şekerli
ara;
1 bardak süt
akşam ;
çorba
4 yemek kaşığı kuru etli kuru fasulye
çok çok dengesiz bi menü farkındayım dediğim gb sebebi uykusuzluğun verdiği huzursuzluk
canım tckerini değiştirmemişsin uyumlu değil mi diyo yoksa geneöyleyse söyle düzeltelim...
merhaba canım hoşgeldin aramıza..
hep beraber vericez kilolarımızı inşallah..
ben de isteremsenin avatarın da benim ilgimi çekmişti,ben de izlemek istiyorum leyla ile mecnunu,herkes çok övüyor çünkü..
bak bu avatarları da kaydedebilirsin bi ara kullanırsın istersen
Eki Görüntüle 326520 Eki Görüntüle 326519
spor azmine hayranım bu arada
oooo o zaman yenir tabi.maşallah yaaa çok özendi şimdi.acaba benim sıpa da yapar mı büyüyünce ööle krepler falan.canim krep mecbur yemek zorunda kaldim cünkü 9 yasindaki kizim ille krep yapicam dedi.kendisi yapti herseyini.yememek olmazdi.küserdi.onun hatri icin yarim yedim.
boyum cok kisa canim yaaa.1,58 maalesef.bu yüzden kilom boyuma fazla.
hımmm kullanmaddım canım.meyveler, hamurişleri, tatlılar, şeker, bakliyatlar, meyve suları vs...
canım çok karbon yüklü bir menü olmuş...barbunya ekmek ve muz hepsi tehlikeli gıdalar...canım biz kahvaltı dışında ekmek yemiyoruz...en çok akşam öqünü beqendim çok güzel olmuş(patates kızartması hariç)...birde kahvaltımızı normal kahvaltı şeklinde yapalım olurmu
sehercim parfümün adı ıntense canım:26:
geçmiş olsun balım boll dinlen çok iyi geliyor.şimdi iyisindir inşşşkızlar acaip hastayım burnum durmadan akıyor....annemler bizde kalıyorlar yatamıyorumda....başıma vurdu inanılmaz aqrıyor..ilaçlarla ayakta duruyorum oda uyku yaptı....gözlerimi açamıyorum sanki
canım verdiğin kilo çok güzel.bööle gidersen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın.kızlar dün akşam giremedim erkenden uyudum. sabahta spora gittim giremedim heryerde kar varrrrrrrrrrrrr dışarsı çok güzel birde elektirikler gitmeseydi donduk evin içinde herkes bir yorgan altına girdi ben gene uyumuşumdün tartıldım pazartesi 70.5 kilo çıktım. 1 haftada topu tpoucuk 1.3 kg. vermişim gerçi annem bölesi daha sağlıklı aydı 4 kilo verirsin geri almazsın hızlı vermediğin için diyor ama beni çok tatmin etmedi. bu arada salı günü göbek çevrem 95 cm idi. bugün itibari ile 91 cm oldu. sabah spordada karın egzersizleri çalıştım şuan yerimden kalkarken bile zorlanıyorum acıdan. bugünki menümüde yazıyım. sabah 2 yumurtadan omlet yaptım. peynir, domates ve zeytin yedim. öğlende pırasa yedim akşamda tavuk ve 2 kaşık bulgur piilavı (tadımlık) 1.5 litre su bitirdim.
anaaaammmm bi oturuşta bitabak tepeleme yerdim eskiden.şimdi dikkat ediyorum tabi.ben bayılırım meyveyebu arada diyetisyenin herkese verdiği listeler vardı,onun meyve değişim listesi var(yani 1 gün içinde bir öğünde 1 porsiyon meyve yazar ya,hangilerinden kaç gr ya da ne kadar olduğunu anlatan bir liste) aslında tarayıcım olsa tarardım ama evde yok maalesef ..
kayısı,dut,muz,incir,üzüm,karpuz,kavun,hurma vs. kan şekerinizi hızla yükseltebilen glisemik indeksi yüksek meyvelerdir..
misal,
1 porsiyon meyve olarak şunları şu şekilde tüketebiliriz:
elma - 1 küçük boy
ayva-1/3 orta boy
greyfurt - 1/2 orta boy
kavun-karpuz - 1/8 orta boy
mandalina-1 büyük veya 2 küçük boy
portakal-1 orta boy
kuru kayısı-max 3 adet
kuru incir-max 1 adet
yani örneğin 1 öğünde 1 porsiyon meyve varsa yukarıdakilerden birini seçip o miktarda yiyebiliyorsunuz.. tabii liste çok uzun da ben birkaç tanesini yazdım..
hoşgeldin tatlıııımmm.hatırladım seni.nacizane önerim kansızlığın da var ya bi diyetisyene git en azından kanını da yükselterek nasıl kilo verileceğini öğren.geçmiş olsun canım.bende de var biraz ilaç kullanmam gerekiyo ama ben işte ihmaller insanı.Kızlar merhaba
ben moonsun 23 yaşındayım bir fabrikada mühendis olarak çalışıyorum. Bursada oturuyorum 1,5 yıllık Evliyim. Sena ablacımla tanışıyoruz yinede sizede kendimi tanıtmak isterim. Şuan 76 kiloyum boyum 1,68 m.
Benim çocukluğum zayııftı. Lise sona kadar 55-58 kiloları arasında giderken son sınıfta üniversite sınavlarına hazırlıkta yaşadıgım sorunlar okul ortamı vs derken stresten 50 kiloya düştüm. Vücuudum o kiloyu kaldramadı ve baş dönmesi ayakta duramamaya başladım. Sürekli halsiz ve uyumak istiyordum. Doktorlar bir sürü vitamin kan antideprsan verdiler. Derken ben 6 ayda 50 kilodan 72 kiloya çıktımve vucudumda bacak kalça bel kısımlarım çatladı psikolojim okadar bozuldu ki bir türlü toparlayamadım vucüdumu
Kansızlıgım bir türlü geçmedi kan ilaçlarını bırakınca değerlerim çok düşüyor ilaçlara başlayıncada en az 6 kilo alıyorum bu hastalıktan kurtulamadım gitti.
Evlendiğimde 64 kiloydum. 1 yıl çalışmadım sürekli evde oturmaktan 78 kiloya çıktım. Derken bu siteyi keşfettim ve topikle 70 kiloya düştüm. En son kullandıgım 10 ferrum iğne, 2 paket kan ilacı sonrasında 76 kiloya çıktım
Şimdi eski halime dönmek istiyorumm Allahın izni ve sizlerin desteğiyle 55 kilo olmak istiyorummmm eminim birlilkten kuvvet doğar
merhabalarr hatunlarrr
oo geçmiş fazla ilerlemiş anca okudum
dün kaçamak günümdü sabah korka korka tartıldım veee süperrr hiç bi değişiklik yoktu
ama bugünümün ilk defa dengesizdi..sanırım uykusuzlukla alakalı..
sabah istanbulda hava çok kapalıydı sadece uzandım öylece
anneciğime gittim..kahvaltı yapmadan orada
2 kaşık melemen
2 kaşık soka(boşnağız bizim bir tuşumuz diyelim sütle yapılıyor)
1 tane çay tek şekerli
ara;
1 bardak süt
akşam ;
çorba
4 yemek kaşığı kuru etli kuru fasulye
çok çok dengesiz bi menü farkındayım dediğim gb sebebi uykusuzluğun verdiği huzursuzluk
canım eşine çok geçmiş olsun ne ameliyatı olmuştu :26:çavdar ekmeği yoktu market biraz uzak yağmur yağdı baya
çıkmadım eşim alırdı hep oda ameliyat oldu ikigün önce dışarı bırakmıyorum
fazla eskiye göre çok az yiyorum ama beni gören biraz kilon çekilmiş diyor
ama kalçada fazlam çok bugün pilates yaptım
çok teşekkür ederim tatlımgeçmiş olsun cnm bizde daha yeni atlattık oğluşumla gribi hatta daha burun akıntısı var biraz...en iyisi yatıp dinlenmek iyi aksamlar cnm
teşekkür ederim canımkar durdu ama olsun bu saate kadar yağmasıda güzeldi
burdada şimdi cnm eridi çamuru kaldı
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi uykular :2: :2: :2: :2:
teşekkür ederim tatlımfunda çayını ve 7li çayı tavsiye ederim canım.. sabahları 1 büyük bardak ılık limonlu su ve 1 normal bardak funda çayı.. 7li çay da gün içinde..
oliviuma genelde yazın geliyoruz ablacım, ben orayı severim,markaların outletlerini dolaşmaya bayılırımmm .. bankada çalışırken de gelirdim sık , bazen toplantılarımız orada olurdu çünkü
canım hiç değil ama az yemek gerek glisemik indeksi yüksek gıdaları.. kan şekerini aniden yükseltir ve kısa süre sonra hızla yükselmiş olan kan şekerin aniden tekrar düşünce çok daha fazla yeme isteği olur,diyetlerde kan şekerini hep belli seviyede tutman önerilir ve ani iniş çıkışlar yeme ataklarına sebep olur..
ben hamileyken şeker geçirdiğim için günde 5 kez kendim parmağımı iğneyle delip kan şekerime bakıyordum yemeklerden sonra da o yüzden bu konuda biraz uzmanlaştım
ben de isteremsenin avatarın da benim ilgimi çekmişti,ben de izlemek istiyorum leyla ile mecnunu,herkes çok övüyor çünkü..
bak bu avatarları da kaydedebilirsin bi ara kullanırsın istersen
Eki Görüntüle 326520 Eki Görüntüle 326519
spor azmine hayranım bu arada
görüşürüz sena ablacım, iyi dinlenmeler
geçmiş olsun canım
gayet güzel canımslm kizlar,
istanbul a kar dusmus herkesin agzinda ohh ne guzeldir simdi:)) bu sene ben kari goremedim daha:2:
sena cim gecmis olsn cnm ins bi an once atlatirsin grip fena halsiz birakio insani
Bugun ki yediklerime gelicek olursam;
Kahwalti:
kahwalti oncesi 2 bardak ilik su
bir dilim tahilli ekmek (tost halinde beyaz peynir ile)
1 dilim beyaz peynir
1/5 salatalik
1/5 domates
3 yesil zeytin
1 kozlenmis biber
Ara:
2 kasik ispanak (yememem lazimdi ama tutamadim kendimi)
Oglen:
1 bardak domates corbasi
cok az yagli, tuzsuz salata
Ara:
1 yesil elma
(1 saat sonra) 1 kuru incir
Aksam:
4 kasik ispanak yemegi
1 bardak ayran
yarim tabak salata (tuzsuz, az yagli)
1 bardak bitki cayi, 1 bardak cappucino (sekersiz), 1.5 lt su yatana kadar 3.5 a tamamlarim, 1 bardak daha bitki cayi icerim, we yatmadan 1/5 bardak ilik sut...
hoşgeldin tatlım aramızaaKızlar merhaba
tatlım çok teşekkür ederimmHosbuldum
Senacim gecmis olsun ,salgin var herkes kiriliyor gripten.3 hafta oldu kizim iyilesemedi
Hafta sonlari kacamak cok oluyor ne yazik kiabur cuburdan bahsetmissiniz aksam ustu markete gittik bi suru abur cubur aldi esim yememeye calisacagim. Evde olunca yiyorum cunku benim sorunum abur cubur ve cikolata bunlari kisinca verecegime inaniyorum. Tabii yemegide abartmadan yerseem
14.01.2012
sabah:2 dilim çok tahıllı ekmek,yarım tatlı kaşığı zeytin ezmesi,1 k.k ezine peyniri,yeşil çay
öğle:2 ızgara kasap köfte,1 bardak ayran,çeyrek soğan
akşam:çabuk çorba kremalı sebze çorbası
saat:22 00 :5 fındık,5 badem,2 gün kurusu
3 lt su,50mekik
yaaa senoş ya dün 73.3 çıktım bugünde 73.1 çıktım cuma 72.8 çıkmıştım kaçamakta yapmadım ya nie böle oluyo