- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
canım çok teşekkür ederim bugün çok daha iyiyimmoooo o zaman yenir tabi.maşallah yaaa çok özendi şimdi.acaba benim sıpa da yapar mı büyüyünce ööle krepler falan.
hımmm kullanmaddım canım.
geçmiş olsun balım boll dinlen çok iyi geliyor.şimdi iyisindir inşşş
canım verdiğin kilo çok güzel.bööle gidersen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın.
anaaaammmm bi oturuşta bitabak tepeleme yerdim eskiden.şimdi dikkat ediyorum tabi.ben bayılırım meyveye
hoşgeldin tatlıııımmm.hatırladım seni.nacizane önerim kansızlığın da var ya bi diyetisyene git en azından kanını da yükselterek nasıl kilo verileceğini öğren.geçmiş olsun canım.bende de var biraz ilaç kullanmam gerekiyo ama ben işte ihmaller insanı.
aaaa ne güzel boşnakmısın.bize biraz tarifler ver o zaman bayılırım boşnak tariflerine.
ya seher dğn akşam üstü 3-5 tane kar döküldü buraya..sadece havada gördük..akşam haberlerde istanbula kar yaqdı diyoo..hani nerde yaaa :84::84::84::günaaaayyyyydııınnnnn.kar var burdaaaa kaaaarrrrr.her yer bembeyaz olmuşşş.herkesler iyidir inşşş.güzel bir pzar diliyorum herkese ben kahvaltı hazırlayım.bu haftasonu tam bir fiyaskoyduuuuu
senaaaa ebbisss günaydııınnnnnn
günaydın canımmm
canım kahvaltıya ne hazırlıcaksın azcık kopya çekeyim eşimle oqluşum yoklar maça gittiler..bende annemlerle kahvaltı yapayım diye yapmadım..ne hazırlasam bilemedim :44:
elbiss günaydınn fıstıqımmm