Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım çok teşekkür ederim bugün çok daha iyiyimm
günaaaayyyyydııınnnnn.kar var burdaaaa kaaaarrrrr.her yer bembeyaz olmuşşş.herkesler iyidir inşşş.güzel bir pzar diliyorum herkese ben kahvaltı hazırlayım.bu haftasonu tam bir fiyaskoyduuuuu
ya seher dğn akşam üstü 3-5 tane kar döküldü buraya..sadece havada gördük..akşam haberlerde istanbula kar yaqdı diyoo..hani nerde yaaa :84::84::84::
senaaaa ebbisss günaydııınnnnnn

günaydın canımmm
canım kahvaltıya ne hazırlıcaksın azcık kopya çekeyim eşimle oqluşum yoklar maça gittiler..bende annemlerle kahvaltı yapayım diye yapmadım..ne hazırlasam bilemedim :44:

elbiss günaydınn fıstıqımmm

yaa seher bana cevap yazmadan niye gittin yaffffff:84::84::84::84::84::84::84:

ne yicez biz şimdiii

bende öle tahmin ettim geçen akşamda 23 gibi elma yemiştim demek akşam yemeğinden sonra hiç bişi yememem gerek ya ben bide kendime ara öğünleri hazırlayıp paketledim şöyle yaptım 1 gün kurusu 2 badem 2 fındık 1 ceviz 8 leblebi yaptım sence çok mu karışık napsam acaba

canım bunların hepsini bir gündemi yiyosun anlamadım:26:

günaydın kızlarrrrrrrrrr

çok mutluyum çokkkk bugün 69 küsürü gördüm tartıda..
akşam 6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum sanırım onun etkisi büyük..

günaydın kızlarrrrrrrrrr

çok mutluyum çokkkk bugün 69 küsürü gördüm tartıda..
akşam 6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum sanırım onun etkisi büyük..

günaydın canımmm
maşallah canım topik sana uqurlu geldi çok sevindim inanki 6lı rakamlar güzeldir aysuncumm çok sevindim tatlım tekrar tebriklerr

günaydın canımmm
maşallah canım topik sana uqurlu geldi çok sevindim inanki 6lı rakamlar güzeldir aysuncumm çok sevindim tatlım tekrar tebriklerr

çok sağol canım...
evet topik bana uğurlu geldi canım...
ben şimdiye kadar çok diyet yaptım...
ama hep aç kılyordum...
şidi akşamları protein ağırlıklı besleniyorum(et,balık,tavuk) ve inanamıyorum ki hiç acıkmıyorum..
bide bol su tabi..vucüdum 2 kiloda bile değişmeye başladı.

bunları ben hep senden öğrendim canımmmmm çok sağol

evet 70 lerden kurtulmak psikolojik olarakta insanın sınırı galiba

70ten 69a indiqim gün gözümde canlandı....50kiloya inmişgibi mutluydum...şimdi aynı enerjiyi sende görüyorum tatlım..sen bu işi başarıcaksın bu menüleirnden belli..ne dediysem uyguluyorsun ve karşılıqını alıyorsun...buda beni çok mutlu ediyor...kendim vermiş gibi sevindim canım...bi parça bu kiloları vermende etkili olabildiysem ne mutlu bana

canımm günaydın

ebbis canım 6 engeç 7 den sonra bişey yeme canım 23 çok geç bi saat...

kızlar annemle babam kalktılar bana mutfaqın yolu göründü
ne yapsam bilmiyorum bakalım kısmetle neler var :44:

evt bende geç olmadan kahvalyımı hazırlasam iyi olacak....

sonra görüşürüz kızlar

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geri yatıyorum regl ağrım offffffffffffffffffffff afiyet olsun herkeseee

evet evet 1 ara öğünde bunları yicem yani daha yemedim akşam öle paketledm minik minik poşetlere

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geri yatıyorum regl ağrım offffffffffffffffffffff afiyet olsun herkeseee
geçmiş olsun canım ben bugün daha iyiyim inşallah sende iyileşirsin
evet evet 1 ara öğünde bunları yicem yani daha yemedim akşam öle paketledm minik minik poşetlere

canım bunlar çok fazlaaa sadece 1 tanesini yemelisin...okadar şey yenirmii bunların karbonları çok yüksek sen onların öyle küçük olduklarına bakma...

canım bunlar çok fazlaaa sadece 1 tanesini yemelisin...okadar şey yenirmii bunların karbonları çok yüksek sen onların öyle küçük olduklarına bakma...[/QUOTE]

ya napiim o zaman nasıl yapayım 1 gün kurusu 2 badem nasıl 1 gün kurusu 2 fındık 1 gün kurusu 2 ceviz yada 2 gün kurusu 30 leblebi yda 20 leblebi napsam

kızlar haftalardır yedim yediim yedimmmm ve çok kilo aldım....artık rahatsız oluyorum....bugün biraz kaçamakli geçsede yarın Allahın izniyle fire vermeden devam edicem ve yarından itibaren bende menülerini paylaşmaya başlıcam...bu cuma 70.3le bildirim yaptım..sanırım önümüzdeki hafta 68lere inerim..bnm böyle bir bünyem var çabuk alıyorum çabuk veriyorum...ama çok yedim kızlar bu kiloyu ben hakettim...güzel olan yanı eskiden 90 kiloyla gezerken fazlalıklarım beni rahatsız etmiyordu..şimdi ise az bi kilo alayım hemen rahatsız oluyorum..inşallah bu sefer 59 görmeden geri adım atmıcam...iyiki burası var ve sizlerden çok güzel enerji alıyorum....hepinize teşekkür ederim kızlar

canım bunlar çok fazlaaa sadece 1 tanesini yemelisin...okadar şey yenirmii bunların karbonları çok yüksek sen onların öyle küçük olduklarına bakma...

ya napiim o zaman nasıl yapayım 1 gün kurusu 2 badem nasıl 1 gün kurusu 2 fındık 1 gün kurusu 2 ceviz yada 2 gün kurusu 30 leblebi yda 20 leblebi napsam[/QUOTE]

ne yap biliyormusun bak böyle yap 3 tanesi yeter canım

ya napiim o zaman nasıl yapayım 1 gün kurusu 2 badem nasıl 1 gün kurusu 2 fındık 1 gün kurusu 2 ceviz yada 2 gün kurusu 30 leblebi yda 20 leblebi napsam

ne yap biliyormusun bak böyle yap 3 tanesi yeter canım :
ya bir sürü aldım bide o zaman şey yapiim 1 gün kurusu 2 fındık,1 gün kurusu 2 badem,1 gün kurusu 2 ceviz yapayım leblebileride 20 20 yiyim yoksa atılcak hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…