canım çok teşekkür ederim bugün çok daha iyiyimmoooo o zaman yenir tabi.maşallah yaaa çok özendi şimdi.acaba benim sıpa da yapar mı büyüyünce ööle krepler falan.
hımmm kullanmaddım canım.
geçmiş olsun balım boll dinlen çok iyi geliyor.şimdi iyisindir inşşş
canım verdiğin kilo çok güzel.bööle gidersen zaten kısa sürede hedefine ulaşırsın.
anaaaammmm bi oturuşta bitabak tepeleme yerdim eskiden.şimdi dikkat ediyorum tabi.ben bayılırım meyveye
hoşgeldin tatlıııımmm.hatırladım seni.nacizane önerim kansızlığın da var ya bi diyetisyene git en azından kanını da yükselterek nasıl kilo verileceğini öğren.geçmiş olsun canım.bende de var biraz ilaç kullanmam gerekiyo ama ben işte ihmaller insanı.
aaaa ne güzel boşnakmısın.bize biraz tarifler ver o zaman bayılırım boşnak tariflerine.
ya seher dğn akşam üstü 3-5 tane kar döküldü buraya..sadece havada gördük..akşam haberlerde istanbula kar yaqdı diyoo..hani nerde yaaa :84::84::84::günaaaayyyyydııınnnnn.kar var burdaaaa kaaaarrrrr.her yer bembeyaz olmuşşş.herkesler iyidir inşşş.güzel bir pzar diliyorum herkese ben kahvaltı hazırlayım.bu haftasonu tam bir fiyaskoyduuuuu
senaaaa ebbisss günaydııınnnnnn
bende öle tahmin ettim geçen akşamda 23 gibi elma yemiştim demek akşam yemeğinden sonra hiç bişi yememem gerek ya ben bide kendime ara öğünleri hazırlayıp paketledim şöyle yaptım 1 gün kurusu 2 badem 2 fındık 1 ceviz 8 leblebi yaptım sence çok mu karışık napsam acaba
günaydın kızlarrrrrrrrrr
çok mutluyum çokkkk bugün 69 küsürü gördüm tartıda..
akşam 6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum sanırım onun etkisi büyük..
günaydın canımmm
maşallah canım topik sana uqurlu geldi çok sevindim inanki 6lı rakamlar güzeldir aysuncumm çok sevindim tatlım tekrar tebriklerr
çok sağol canım...
evet topik bana uğurlu geldi canım...
ben şimdiye kadar çok diyet yaptım...
ama hep aç kılyordum...
şidi akşamları protein ağırlıklı besleniyorum(et,balık,tavuk) ve inanamıyorum ki hiç acıkmıyorum..
bide bol su tabi..vucüdum 2 kiloda bile değişmeye başladı.
bunları ben hep senden öğrendim canımmmmm çok sağol
evet 70 lerden kurtulmak psikolojik olarakta insanın sınırı galiba
bende öle tahmin ettim geçen akşamda 23 gibi elma yemiştim demek akşam yemeğinden sonra hiç bişi yememem gerek ya ben bide kendime ara öğünleri hazırlayıp paketledim şöyle yaptım 1 gün kurusu 2 badem 2 fındık 1 ceviz 8 leblebi yaptım sence çok mu karışık napsam acaba
70ten 69a indiqim gün gözümde canlandı....50kiloya inmişgibi mutluydum...şimdi aynı enerjiyi sende görüyorum tatlım..sen bu işi başarıcaksın bu menüleirnden belli..ne dediysem uyguluyorsun ve karşılıqını alıyorsun...buda beni çok mutlu ediyor...kendim vermiş gibi sevindim canım...bi parça bu kiloları vermende etkili olabildiysem ne mutlu bana
günaydın kızlarrrrrrrrrr
çok mutluyum çokkkk bugün 69 küsürü gördüm tartıda..
akşam 6 dan sonra kesinlikle bişey yemiyorum sanırım onun etkisi büyük..
geçmiş olsun canım ben bugün daha iyiyim inşallah sende iyileşirsingünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geri yatıyorum regl ağrım offffffffffffffffffffff afiyet olsun herkeseee
evet evet 1 ara öğünde bunları yicem yani daha yemedim akşam öle paketledm minik minik poşetlere
canım bunlar çok fazlaaasadece 1 tanesini yemelisin...okadar şey yenirmii bunların karbonları çok yüksek sen onların öyle küçük olduklarına bakma...
ya napiim o zaman nasıl yapayım 1 gün kurusu 2 badem nasıl 1 gün kurusu 2 fındık 1 gün kurusu 2 ceviz yada 2 gün kurusu 30 leblebi yda 20 leblebi napsam