Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

senacım sana bişey sorabilirmiyim hani bi termalden devremülk almıştınız naptınız sonuç olarak bugün bizde bi tanıtıma gittik hiçde sevmem böyle şeyleri öylesine zaman geçirmekti niyetimiz ama bi anlattılar alıp çıktık nasıl oldu haalaa anlamadım bide eşimi tembihlemiştim sakına alma gezmeye geldik diye ama ondan önce ben heveslendim iyimi:KK52::KK52:

ama ne yalan söyleyim kızlarrrr karı özlemişim biz mersindeyiz 3 senedir karı tv den seyrediyodum bugün yanından geçtik arabaylaydı elleyemedim ama o bile yetti süperdi allahımmm sen büyüksün herşeyin ayrı bi güzelliği var üşümenin bileee:26::26:

ayyyyy keşke önce beni arasaydınnnnnnnn:84::84::84::84::84: hepsi düzmeceeee elini veren kolunu alamıyor...biz zorla senetleri geri aldık canım...

canım haftada 1.3kq çok güzel....nesini beqenmiyorsun bakimm :KK4:

canım şimdi geçmişleri okurken gördüm çok geçmiş olsun havalar fena bozdu dikkat etmek lazım. annemde aynısını söylemişti ama ben en az 2 kilo veririm diye düşünmüştüm. aslında hiçbir yemeğimden eksik kalmadım bukadarı iyi bile. böyle devam edip ayda 4 kilo versem yaza kadar istediğim gibi olurum

aslıcım hoşgeldin canım :KK16::KK16: çok teşekkür ederim inşallah çabuk atlatırım... pekmezle aram hiç yok canım yaaa :KK50: sen nasılsın bakalım :KK16:

şebnemimmmm nasılsın bebişimmm :KK16::KK16::KK16:

ablacım kalplerimiz bir, hamd olsun Allah'a, bir yaramazlık yok çok şükür..
nane limon veya ayvalı ıhlamur iç ablacım bu arada,iyi gelir..

benim arkadaşım tavsiye etmişti kocası çok güzel kilo vermiş yağ yakıcıymış ama tadı çok kötüymüş. sonra bu tavsiye üzerine baika bir arkdaşım aldı bir süre kullandı ama tadından dolayı bıraktı bir faydasını görmediğini söyledi.

ya tadı çok güzel değil ama alışıyorsun, kesinlikle içilmeyecek gibi değil.. 5li çayların içinde de oluyor bu bitki.. ben bi de bu ara 7li çay içiyorum onda da var tabii, bu çayı da tavsiye ederim..

bir de sen kavitasyona gidiyorsun di mi yanlış hatırlamıyorsam, nasıl gidiyor fark ettirdi mi?

canım şimdi geçmişleri okurken gördüm çok geçmiş olsun havalar fena bozdu dikkat etmek lazım. annemde aynısını söylemişti ama ben en az 2 kilo veririm diye düşünmüştüm. aslında hiçbir yemeğimden eksik kalmadım bukadarı iyi bile. böyle devam edip ayda 4 kilo versem yaza kadar istediğim gibi olurum

çok teşekkürler tatlım :KK16: annen çok haklı..hem böyle alıştırma kendini gram gram verdiqin haftalar olacak yada artıda olduqun....hafta haftayı tutmaz canım....pes etmiceksin her zaman devam edcieksin..bizler bugünlere böyle geldik...:KK34:

ablacım kalplerimiz bir, hamd olsun Allah'a, bir yaramazlık yok çok şükür..
nane limon veya ayvalı ıhlamur iç ablacım bu arada,iyi gelir..

ya tadı çok güzel değil ama alışıyorsun, kesinlikle içilmeyecek gibi değil.. 5li çayların içinde de oluyor bu bitki.. ben bi de bu ara 7li çay içiyorum onda da var tabii, bu çayı da tavsiye ederim..

bir de sen kavitasyona gidiyorsun di mi yanlış hatırlamıyorsam, nasıl gidiyor fark ettirdi mi?

hadi sen yapta canım kardeşimin ellerinden içeyim hemen iyileşirim inanki :nazar:

ya tadı çok güzel değil ama alışıyorsun .!.:
yani funda suyunu öneriyorsun bi bakıyım bu hafta olmazsa. evet canım kavitasyona gidiyorum 2. seansım dündü 4. cm incelme var. ama o incelme bir tek ondanmı kaynaklı yoksa verdiğim kiloylada alakalımı bilmiyorum

11 gibi kahvaltı
bugün beyaz ekmek yedim 1 dilim ekmek
kk beyaz peynir 3 zeytin 3. 4 çatal domates soslu karışık kızartma
bir tane domates

ara öğün 1 tane muz
yeşil çay

18 gibi akşam yemeği:KK39:
bir tabak nohut yemeği:KK39:
az bişe pilav haçlama:KK39:
tavuk yanında turşu:KK39:
biber suuuuuuuuuu
yemekten önce yarım elma yemiştim:KK39:
şimdi yine su içtim yatarkende
tarçınlı süt

öğlen yemiyor muydun aysuncum sen?bir de hangi diyeti uyguluyorsun?
ben bildiklerimi yazayım,kaşar yerine light beyaz peyniri tercih eder genelde diyetisyenler.. ben sırf peynir gibi süt ürünlerine aşık olduğum için sınırsız verildiğinden karatay diyeti uygulamıştımmm.. :KK17::KK56:
bir de havucun da glisemik indeksi yüksektir aklında olsun.:

canım aslında 3 ana 2 ara yapıyorum da o hafta içi oluyo..h.sonu yapamıyorum çünkü 10 gibi kalktım zaten...:KK17:

h.içi daha dikkatli oluyorum cnm...h.sonu böyle oldu...bide benim uyguladığım öyle bi diyet yok burdan öğrendiğim kadarıyla işte..ekmek bakliyat gibi karbon oranı yüksek besinleri sabah ve öğleyin tüketiyorum akşamlarıda sebze ve protein ağırlıklı.....ama havuçu da yememem gerektiğini bilmiyordum:KK31: çok severim oysa ki:KK31:

azeri kızı,bugün erkenciyiz:KK3: benim oğlum da kahvaltı olarak sadece 1/2 krep yediğinden ben de tırtıklıyorum bazen:KK1:

merhaba canim.spor yaptim geldim.krepi mecburluktan yedim valla.oglum yapar hep bizde krepi.11 yasindadir ve 2-3 senedir yapiyor.birde güzel yaparki teyzesi valla ben bile kadar ince döktüremiyorum:KK1:iste bugünde kizim tutturdu bende ögrenicem diye.e oda yapinca hatiri icin yedim.

sen naptin,nasil gidiyor diyet.ayrica avatarina bayiliyorum

Son düzenleme:
canım hastamısın çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin havalar
çok soğuk bende dün gece bir üşütme geldi bir ateş geldi inşallah
uğramaz girip falan :KK20:

11 gibi kahvaltı
bugün beyaz ekmek yedim 1 dilim ekmek
kk beyaz peynir 3 zeytin 3. 4 çatal domates soslu karışık kızartma
bir tane domates

ara öğün 1 tane muz
yeşil çay

18 gibi akşam yemeği:KK39:
bir tabak nohut yemeği:KK39:
az bişe pilav haçlama:KK39:
tavuk yanında turşu:KK39:
biber suuuuuuuuuu
yemekten önce yarım elma yemiştim:KK39:
şimdi yine su içtim yatarkende
tarçınlı süt

bugün kaçamak gününmüş anlaşılan :KK23::KK23:

25 dakika yürüyüs yaptim,30 dakika Leslie,10 dakika oryantal ve 20 mekik

bugün sporlari karmakarisik yapmisim:KK1:

canım hastamısın çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin havalar
çok soğuk bende dün gece bir üşütme geldi bir ateş geldi inşallah
uğramaz girip falan :KK20:

canım çok teşekkür ederim iyi deqilim size bi bakıyım dedim gerçekten duracak halde deqilim..sanada çok geçmiş olsun canımm:KK16:

kızlar ben biraz istirahat etsem kırılmazsınız deqilmi? çok halsiz ve bitkinim..her yerim aqrıyor..şifayı fena kaptım sanırım....sizede geçmeden ben kaçıyım :KK23::KK23::KK23::KK23:
size hayırlı akşamlar bol muhabbetlerr yarın görüşürüz canlarımmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
bugün kaçamak gününmüş anlaşılan :KK23::KK23:

çavdar ekmeği yoktu market biraz uzak yağmur yağdı baya
çıkmadım eşim alırdı hep oda ameliyat oldu ikigün önce dışarı bırakmıyorum
fazla eskiye göre çok az yiyorum ama beni gören biraz kilon çekilmiş diyor
ama kalçada fazlam çok bugün pilates yaptım

o kadar sağlıksız ki yaptığın gastrit olabilirsin.yiyip sonra yatmak mide rahatsızlıklarına yol açar.yatmadan önce 1 bardak ılk süt iç.bak gece yaşamayacaksın bunları.

tsk ederim canim deniycem bu onerini, sut tok tutar zaten:KK54:

X