Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bende menümü yazayım..bugün hafta sonu geç kalktım vede 5 öğün yapamıcam sanırım...

kahvaltı:
-1 yumurta
-1 büyük dilim su böreği(dün kaçamağımı yapmamıştım)
-1 dilim kaşar
-1 kk peynir
-domates
-4 zeytin
-roka-maydanoz

ara:
-2 ceviz
-2 kuru kayısı

akşam:
-2 tane kaynamış tavuk but.
-havuç salatası
-1 bardak ayran

ara: yaparmıyım bilmiyorum belki bir porsiyon meyve:44:

leslie yapcam...2 lt su tamamlıcam...

bugünkü menüm sabah aç karna 1 elm(saat:9da)
KAHVALTI::2 dilim ekmek,et,peynir,2adette zeytin yedim ,2bardak şekersiz çay
ARA:1 bardak tarçınlı süt,20adet beyaz nohut
AKŞAM:haşlama brokoli karnbahar ve havuç
3litre su içtim

canım sabah simit ya da krepten birini tercih etseymişsin.bunun dışında menün güzel.canım senin boyun kaç kilon çok iyi.

canim krep mecbur yemek zorunda kaldim cünkü 9 yasindaki kizim ille krep yapicam dedi.kendisi yapti herseyini.yememek olmazdi.küserdi.onun hatri icin yarim yedim.

boyum cok kisa canim yaaa.1,58 maalesef.bu yüzden kilom boyuma fazla.

sabah kahvaltısı
kruvasan UNO 1 adet
special k (30 gr) + 125 ml yağsız süt
öğle
superfresh barbunya konserve 100 gram
Ekmek 1 DİLİM
Muz 0.5 ADET -
akşam yemeği
Rosto Et (Patates Kızartması ile) 1 PORSİYON
Dost Yoğurt 200 GRAM
Mevsim Salata 1 POR.(150GR.)
Yayla Çorbası 1 PORSİYON
Armut 1 ADET 70
Yesil Biber 2 ADET 24

Toplam : 1253.24 ka

hoşgeldin canım,nickten hatırladım seniii

öğlen yemiyor muydun aysuncum sen?bir de hangi diyeti uyguluyorsun?
ben bildiklerimi yazayım,kaşar yerine light beyaz peyniri tercih eder genelde diyetisyenler.. ben sırf peynir gibi süt ürünlerine aşık olduğum için sınırsız verildiğinden karatay diyeti uygulamıştımmm..
bir de havucun da glisemik indeksi yüksektir aklında olsun.

merhaba msp belki yapıyosundur ama sabah aç karnına 1 büyük bardak limonlu ılık su + 2 ceviz öneririm..eğer aktarda bulabilirsen aç karnına 1 bardak funda çayını da öneririm.. elmayı ben de çok severim,bizim tarafta hep elma acıktırır derler,ama diyetisyenlerin en çok önerdiği meyvelerdendir

canim krep mecbur yemek zorunda kaldim cünkü 9 yasindaki kizim ille krep yapicam dedi.kendisi yapti herseyini.yememek olmazdi.küserdi.onun hatri icin yarim yedim.

boyum cok kisa canim yaaa.1,58 maalesef.bu yüzden kilom boyuma fazla.

azeri kızı,bugün erkenciyiz benim oğlum da kahvaltı olarak sadece 1/2 krep yediğinden ben de tırtıklıyorum bazen

kızlar merhaba,ne elektrik kesintisiydi yaaaaaaaa.. donduk donduk doğalgaz da gidince.. su kesintisi çok daha kötüdür derim her zaman ama kışın elektrik kesintisi de zor hele kar yağarken..:18:

.

merhaba msp belki yapıyosundur ama sabah aç karnına 1 büyük bardak limonlu ılık su + 2 ceviz öneririm..eğer aktarda bulabilirsen aç karnına 1 bardak funda çayını da öneririm.. elmayı ben de çok severim,bizim tarafta hep elma acıktırır derler,ama diyetisyenlerin en çok önerdiği meyvelerdendir

CANIM bebeğimi emzirdiğim için evde olmasına rağmen içemiyorum malesef(

yasaklar konusunda ablacım yasakları çok demişşin ya:)ona örnek istiyorum
meyveler, hamurişleri, tatlılar, şeker, bakliyatlar, meyve suları vs...

canım çok karbon yüklü bir menü olmuş...barbunya ekmek ve muz hepsi tehlikeli gıdalar...canım biz kahvaltı dışında ekmek yemiyoruz...en çok akşam öqünü beqendim çok güzel olmuş(patates kızartması hariç)...birde kahvaltımızı normal kahvaltı şeklinde yapalım olurmu

sehercim parfümün adı ıntense canım:26:

Son düzenleme:
sena ablacım bugünkü menümün karbonlarını hesaplar mısın rica etsem?şekeri zaten yıllardır kullanmıyorum ben meyve olarak elma yiyordum muz var ama korkumdan yemiyorum kilo alırsam diye:)meyve suyu zaten almayız diyette olduğum içinde hamurişi yapmıyıorum:))ne dersin abla uyabilir miyim bu diyete???

ugünkü menüm sabah aç karna 1 elm(saat:9da) 16
KAHVALTI::2 dilim ekmek, 24
et, sotelediyesen 8 ızgaraysa 0
peynir, 1
2adette zeytin yedim 3
,2bardak şekersiz çay 0
ARA:1 bardak tarçınlı süt, 7
20adet beyaz nohut 10
AKŞAM:haşlama brokoli karnbahar 6
ve havuç 9
3litre su içtim
canım dün ben budeqerlerin listesini kopyalamıştım buraya...onun çıktısını al yada pcye kopyala....böylelikle menülerinin deqerlerini hesaplayabilirsin

kızlar acaip hastayım burnum durmadan akıyor....annemler bizde kalıyorlar yatamıyorumda....başıma vurdu inanılmaz aqrıyor..ilaçlarla ayakta duruyorum oda uyku yaptı....gözlerimi açamıyorum sanki

kızlar dün akşam giremedim erkenden uyudum. sabahta spora gittim giremedim heryerde kar varrrrrrrrrrrrr dışarsı çok güzel birde elektirikler gitmeseydi donduk evin içinde herkes bir yorgan altına girdi ben gene uyumuşum dün tartıldım pazartesi 70.5 kilo çıktım. 1 haftada topu tpoucuk 1.3 kg. vermişim gerçi annem bölesi daha sağlıklı aydı 4 kilo verirsin geri almazsın hızlı vermediğin için diyor ama beni çok tatmin etmedi. bu arada salı günü göbek çevrem 95 cm idi. bugün itibari ile 91 cm oldu. sabah spordada karın egzersizleri çalıştım şuan yerimden kalkarken bile zorlanıyorum acıdan. bugünki menümüde yazıyım. sabah 2 yumurtadan omlet yaptım. peynir, domates ve zeytin yedim. öğlende pırasa yedim akşamda tavuk ve 2 kaşık bulgur piilavı (tadımlık) 1.5 litre su bitirdim.

ooo ben 70i geçmişimm(geçmiş olsun ablacım en iyisi ben bu haftada normalden devamedim diyete:))

bu arada diyetisyenin herkese verdiği listeler vardı,onun meyve değişim listesi var(yani 1 gün içinde bir öğünde 1 porsiyon meyve yazar ya,hangilerinden kaç gr ya da ne kadar olduğunu anlatan bir liste) aslında tarayıcım olsa tarardım ama evde yok maalesef ..
kayısı,dut,muz,incir,üzüm,karpuz,kavun,hurma vs. kan şekerinizi hızla yükseltebilen glisemik indeksi yüksek meyvelerdir..

misal,
1 porsiyon meyve olarak şunları şu şekilde tüketebiliriz:
elma - 1 küçük boy
ayva-1/3 orta boy
greyfurt - 1/2 orta boy
kavun-karpuz - 1/8 orta boy
mandalina-1 büyük veya 2 küçük boy
portakal-1 orta boy
kuru kayısı-max 3 adet
kuru incir-max 1 adet

yani örneğin 1 öğünde 1 porsiyon meyve varsa yukarıdakilerden birini seçip o miktarda yiyebiliyorsunuz.. tabii liste çok uzun da ben birkaç tanesini yazdım..

slm hanımlar veee senacımmmmmm nasılsınız diyodumki hastayım yazmışsın geçmiş olsun canımmm :26::26:
bu karbon hiç bana göre bi diyet değil offf ben napıcam yaaaa umudum bitkilerde yarın bir sürü ot alıp karıştırıcam bakalım fayda edicekmi:18::18::18:
kızlar acaip hastayım burnum durmadan akıyor....annemler bizde kalıyorlar yatamıyorumda....başıma vurdu inanılmaz aqrıyor..ilaçlarla ayakta duruyorum oda uyku yaptı....gözlerimi açamıyorum sanki

dikiş hocası pekmeze limon sıkıp için dedi canım böyle durumda bi dene istersen eğer içebilirsen sonuçta doğal şeyler

canım haftada 1.3kq çok güzel....nesini beqenmiyorsun bakimm
ooo ben 70i geçmişimm(geçmiş olsun ablacım en iyisi ben bu haftada normalden devamedim diyete:))

teşekkür ederim canım

benim arkadaşım tavsiye etmişti kocası çok güzel kilo vermiş yağ yakıcıymış ama tadı çok kötüymüş. sonra bu tavsiye üzerine baika bir arkdaşım aldı bir süre kullandı ama tadından dolayı bıraktı bir faydasını görmediğini söyledi.

aslıcım hoşgeldin canım çok teşekkür ederim inşallah çabuk atlatırım... pekmezle aram hiç yok canım yaaa sen nasılsın bakalım

şebnemimmmm nasılsın bebişimmm

senacım sana bişey sorabilirmiyim hani bi termalden devremülk almıştınız naptınız sonuç olarak bugün bizde bi tanıtıma gittik hiçde sevmem böyle şeyleri öylesine zaman geçirmekti niyetimiz ama bi anlattılar alıp çıktık nasıl oldu haalaa anlamadım bide eşimi tembihlemiştim sakına alma gezmeye geldik diye ama ondan önce ben heveslendim iyimi

ama ne yalan söyleyim kızlarrrr karı özlemişim biz mersindeyiz 3 senedir karı tv den seyrediyodum bugün yanından geçtik arabaylaydı elleyemedim ama o bile yetti süperdi allahımmm sen büyüksün herşeyin ayrı bi güzelliği var üşümenin bileee:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…