senacım sana bişey sorabilirmiyim hani bi termalden devremülk almıştınız naptınız sonuç olarak bugün bizde bi tanıtıma gittik hiçde sevmem böyle şeyleri öylesine zaman geçirmekti niyetimiz ama bi anlattılar alıp çıktık nasıl oldu haalaa anlamadım bide eşimi tembihlemiştim sakına alma gezmeye geldik diye ama ondan önce ben heveslendim iyimi
ama ne yalan söyleyim kızlarrrr karı özlemişim biz mersindeyiz 3 senedir karı tv den seyrediyodum bugün yanından geçtik arabaylaydı elleyemedim ama o bile yetti süperdi allahımmm sen büyüksün herşeyin ayrı bi güzelliği var üşümenin bileee:26::26:
canım haftada 1.3kq çok güzel....nesini beqenmiyorsun bakimm
aslıcım hoşgeldin canımçok teşekkür ederim inşallah çabuk atlatırım... pekmezle aram hiç yok canım yaaa sen nasılsın bakalım
şebnemimmmm nasılsın bebişimmm
benim arkadaşım tavsiye etmişti kocası çok güzel kilo vermiş yağ yakıcıymış ama tadı çok kötüymüş. sonra bu tavsiye üzerine baika bir arkdaşım aldı bir süre kullandı ama tadından dolayı bıraktı bir faydasını görmediğini söyledi.
canım şimdi geçmişleri okurken gördüm çok geçmiş olsun havalar fena bozdu dikkat etmek lazım. annemde aynısını söylemişti ama ben en az 2 kilo veririm diye düşünmüştüm. aslında hiçbir yemeğimden eksik kalmadım bukadarı iyi bile. böyle devam edip ayda 4 kilo versem yaza kadar istediğim gibi olurum
ablacım kalplerimiz bir, hamd olsun Allah'a, bir yaramazlık yok çok şükür..
nane limon veya ayvalı ıhlamur iç ablacım bu arada,iyi gelir..
ya tadı çok güzel değil ama alışıyorsun, kesinlikle içilmeyecek gibi değil.. 5li çayların içinde de oluyor bu bitki.. ben bi de bu ara 7li çay içiyorum onda da var tabii, bu çayı da tavsiye ederim..
bir de sen kavitasyona gidiyorsun di mi yanlış hatırlamıyorsam, nasıl gidiyor fark ettirdi mi?
hadi sen yapta canım kardeşimin ellerinden içeyim hemen iyileşirim inanki
ablacım sen iyileş de biz her zaman yaparız zburnuna bile getiririz..
iyice verelim kiloları da bir gün inş oliviumda falan buluşuruz kk fıstık hatunları olarak
ya tadı çok güzel değil ama alışıyorsun .!.:yani funda suyunu öneriyorsun bi bakıyım bu hafta olmazsa. evet canım kavitasyona gidiyorum 2. seansım dündü 4. cm incelme var. ama o incelme bir tek ondanmı kaynaklı yoksa verdiğim kiloylada alakalımı bilmiyorum
öğlen yemiyor muydun aysuncum sen?bir de hangi diyeti uyguluyorsun?
ben bildiklerimi yazayım,kaşar yerine light beyaz peyniri tercih eder genelde diyetisyenler.. ben sırf peynir gibi süt ürünlerine aşık olduğum için sınırsız verildiğinden karatay diyeti uygulamıştımmm..
bir de havucun da glisemik indeksi yüksektir aklında olsun.:
azeri kızı,bugün erkenciyizbenim oğlum da kahvaltı olarak sadece 1/2 krep yediğinden ben de tırtıklıyorum bazen
11 gibi kahvaltı
bugün beyaz ekmek yedim 1 dilim ekmek
kk beyaz peynir 3 zeytin 3. 4 çatal domates soslu karışık kızartma
bir tane domates
ara öğün 1 tane muz
yeşil çay
18 gibi akşam yemeği
bir tabak nohut yemeği
az bişe pilav haçlama
tavuk yanında turşu
biber suuuuuuuuuu
yemekten önce yarım elma yemiştim
şimdi yine su içtim yatarkende
tarçınlı süt
canım hastamısın çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin havalar
çok soğuk bende dün gece bir üşütme geldi bir ateş geldi inşallah
uğramaz girip falan
25 dakika yürüyüs yaptim,30 dakika Leslie,10 dakika oryantal ve 20 mekik
bugün sporlari karmakarisik yapmisim
bugün kaçamak gününmüş anlaşılan
o kadar sağlıksız ki yaptığın gastrit olabilirsin.yiyip sonra yatmak mide rahatsızlıklarına yol açar.yatmadan önce 1 bardak ılk süt iç.bak gece yaşamayacaksın bunları.