Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

erkekler hep öyle canım yaa yeyip yeyip aynı kiloda kalıyorlar benim eşimde öyle kilosu hep aynı halbuki benim en az 2 katım yemek yiyodur...
vallahi kıskanıyorum... allahtan benimkinin abur cuburla pek arası iyi değilde kolay oluyo benim için eve almama konusunda..eğer kilo vermeni istiyosa
biraz yardımcı olmalı eşin cnm yoksa karşında yerken abur cubur yada poğaçaları gerçektende zor.yememek.

Son düzenleme:
sena ablacım rica etsem bana karbon diyetinden örnek bi liste yapar mısın?bizin uyg.bu diyette biz kaç karbon alıyoruz ortalama

canım ben parfümü beqenmedim kazenede söyledim ama kupa isterim tabiki..ama çok önceden bittiqi yazıyor topikte...
alma canım inanki alınca yeniyor...
durusuuuu hoşgeldin canım seni hatırlıyoruz tabikide...

aynen cnm ya 2 katı yiyolar sen şanslıymışsın abur cubur konusunda...bende kıskanıyorum vallahi ...evet karsımda yiyo bende onun yüzünden yiyorum ama böyle olmaz bida abur cubur sokmasına izin vermiycem sadece diyet bisküvileri girebilir bu eve

sena ablacım rica etsem bana karbon diyetinden örnek bi liste yapar mısın?bizin uyg.bu diyette biz kaç karbon alıyoruz ortalama

kahvaltı
1 yumurta 0k.
2 dilim ekmekten tost 16k
peynir 1k.
yarım salatalık 2k.
yarın domates 3k.
bitki çayı 0k.

öqlen
ızgara köfte 1k.
ayran 3 k.
salata 3k.

akşam
çorba 17k
sebze yemeqi 7k.

toplam 53k..

yeniden yapsınlar kupa ısrar edelimmm

Son düzenleme:
ben bugün kahvaltıda:2 dilim ekmek,et,peynir,2adette zeytin yedim toplam kaç oluyo abla

kızlar ben kaçtım oğlum tepemde ağlıyo uykusu geldi galiba gidiyim uyutıyım sonra grsrz

merhaba hanimlar.. bugün gec kalktim bütün gece karnim agridi regl basliyor ondan..

kahvaltim
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek yemek zorunda kaldim evde baska ekmek kalmamisti )
krem peynir
kasar peynir

ara da 2 kuru incir ve mandalin yiyecegim

aksam da sadece corba icmeyi düsünüyorum belki bi kac kasik yogurt yerim

kızlar ben kaçtım oğlum tepemde ağlıyo uykusu geldi galiba gidiyim uyutıyım sonra grsrz
tamam canım görüşürüz

geçmiş olsun canım akşam az gibi geldi öqlende yok :26:

pirzolalaık doğrayıp az yağda kızarttım acaba bu diyete mi başlasam ki ablacım 15 tatile kadar bu verdiğim kilodan biraz daha fazla vermek istiyorum da

pirzolalaık doğrayıp az yağda kızarttım acaba bu diyete mi başlasam ki ablacım 15 tatile kadar bu verdiğim kilodan biraz daha fazla vermek istiyorum da
o zaman et 8k oldu canım bu diyet zor bir diyettir yasakalrı fazladır..yapabilirim dersen yardımcı olurum tatlım
olsun ama bizde istiyoruzzzz:26: :26: :26: cnm çok kalıcı değil benim tarzımda değil zaten yazın kullanılacak bi koku

çok kalıcı deqilmii kızım hiç kokmuyo hiççççççç yazın ıslanmak için kullanırsan o ayrı tabee

tsk ederim abla.hmm peki aksam yemegine ispanak eklesem olur mu abla? ve ne kadar ispanaktan yemeliyim ?

örnek verebilir misin ablacm??bi hafta denemek istiyorum aslında yani bu hafta 2 kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…