- 2 Ağustos 2009
- 1.760
- 14
tatlım bu gibi durumlar hep olacak eşin yiyecek misafirin yiyecek çocuğun yiyecek.ama biz biraz dişimizi sıkıcaz çok zor ama hedefimiz müthiş...şuan cnm acayip tatlı bişeyler çekiyo regli olduğum için ama yemiycem zor tutuyorum kendimi 12de eşim işten gelicek çay yaptırıcak yanına bişeyler istiycek ben nasıl yemeden durucam allahım bana yardım et tutayım boğazımı aksam yemeğinde ekmek yemeğince daha çok acıkıyorum ben:26:
hoşgeldin canımcım.Kızlar yarın ben de aranıza katılmak istiyorum :2: Erginsena resimlerini gördüm ve seni kendime örnek aldım inş ben de senin gibi zayıflarım inş ...:2: :2: :2:
tatlım bu saatlere kadar uğraşmışsın emeğine sağlık.kızlar ben genelde akşamları girebiliyorum, merak etmeyin söz verdim tutarım kendi topiğimin olması sizi ihmal ettiğim anlamına gelmesin lütfen
ztn o yuzden şu an ayaktayım ve listeyi excelde yapıyorum
yapınca burdan yayınlarım inşallah yarın sabah gelemeyebilirim çünkü...
tatlım geçmiş olsun ne güzel 2 kilo vermişsin bile.Sevgili sena daha önce kayınpederimin kalp ameliyatı olacağını yazmıştım.sağolsunlar ameliyat öncesı ziyaretler anca bitti.bunun bir de ameliyat sonrası ziyaretleri olacak(salı günü başlar)onun için sadece yazılanları okuyorum.ben de kilo bildirimi yapıcaktım,diğer arkadaşları görünce şu anki kilomu yazmaktan vazgeçtim(açıkçası biraz utanç duydum)ama kesin kararlıyım bu iş bitecek inşallah.sadece ekmeği ve yemeği kısarak vakitsizlikten hiç spor yapmadan10 günde 2 kilo vermişim.misafir işimiz hafifleyince yürüyüş vs.başlıycam.birtek daha once bir karışım sormuştum size herhalde gözden kaçtı,onun tarifini buldum yemekten sonra onu içiyorum.yağ yakıcı özelliği varmış umarım faydasını görürüm.ay ne çok yazmışım,kusura bakma, selamlar
olsun tatlım haftaya bildirim yaparsın listede olursun...günaydın kızlar maşallah liste süper olmuş ama ben yokum
çok üzüldüm çok ama bu benim hatam ama kendimi düzene
sokacam bu hafta eşim uğraşıyorum gelen giden derken
dün bide tatlı kaçırdım birdaha asla olmayacak
o kadar sağlıksız ki yaptığın gastrit olabilirsin.yiyip sonra yatmak mide rahatsızlıklarına yol açar.yatmadan önce 1 bardak ılk süt iç.bak gece yaşamayacaksın bunları.1-2 kasik aksamki yaptigim ispanak yemeginden yedim kucuk bi biskuwi bide mandalina snra kosarak yatagima gttm daha fazla yemeyim die, bu atagin sebebi ne ola ki? :44:
merhabaaaaaa...soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından herkese kucak dolusu sevgilerr saygılarrrrrr
ayyy 2 gün de benim kardeşim geldi.şimdi bize gelecek.yarın da biz annemlere.çokkkk zooorrrrrrr(((off çok zor yaa..bu tür ortamlarda kendini tutmaksı çok zor oluyor...bu arada benim 1 parmak ölçümü unutmadın deqilmi
adı ne ki?????üstünde avonmu yazıyor..ismi ne parfümün...banada gri şişede bir parfüm geldi kapaqı şeffaf ama kokusu varmı yokmu belli deqil...
hoşgeldin canım hatıladım seni.merhabalar kızlar benide aranıza alın. keçen kış 70-79 topiğinnde 8 kilo vermiştim sizlerle...ağustos ayına kadar 68 leri gördüm .. şimdi ise 73 kiloyum
diğer topik biraz karışık geldi bana bende sizlerle devam etmek istiyorum..
evet helede tatlıyı seviyosa insan
ben eve almamakta çare buldum...bide ben tatlıcı değilde acı ve ekşi severlerdenim
çok nadir canım tatlı ister ozaman içinde bugün çıktığımda çubuk tarçın alcam senin dediğin gibi...
ama kuruyemiş vs çok severim bende
bence de eve almamak en iyisi.ama benim oğlan durmuyo artık mama da mama.ama yemiyorum ben tutuyorum kendimi.aslında tam bi abur cubur hastasıyım.ve kuruyemiş