Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tatlım bu gibi durumlar hep olacak eşin yiyecek misafirin yiyecek çocuğun yiyecek.ama biz biraz dişimizi sıkıcaz çok zor ama hedefimiz müthiş...
Kızlar yarın ben de aranıza katılmak istiyorum :2: Erginsena resimlerini gördüm ve seni kendime örnek aldım inş ben de senin gibi zayıflarım inş ...:2: :2: :2:
hoşgeldin canımcım.
tatlım bu saatlere kadar uğraşmışsın emeğine sağlık.
tatlım geçmiş olsun ne güzel 2 kilo vermişsin bile.
olsun tatlım haftaya bildirim yaparsın listede olursun...
1-2 kasik aksamki yaptigim ispanak yemeginden yedim kucuk bi biskuwi bide mandalina snra kosarak yatagima gttm daha fazla yemeyim die, bu atagin sebebi ne ola ki? :44:
o kadar sağlıksız ki yaptığın gastrit olabilirsin.yiyip sonra yatmak mide rahatsızlıklarına yol açar.yatmadan önce 1 bardak ılk süt iç.bak gece yaşamayacaksın bunları.
soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından herkese kucak dolusu sevgilerr saygılarrrrrr
merhabaaaaaa...
off çok zor yaa..bu tür ortamlarda kendini tutmaksı çok zor oluyor...bu arada benim 1 parmak ölçümü unutmadın deqilmi
ayyy 2 gün de benim kardeşim geldi.şimdi bize gelecek.yarın da biz annemlere.çokkkk zooorrrrrrr(((
üstünde avonmu yazıyor..ismi ne parfümün...banada gri şişede bir parfüm geldi kapaqı şeffaf ama kokusu varmı yokmu belli deqil...
adı ne ki?????
hoşgeldin canım hatıladım seni.

bence de eve almamak en iyisi.ama benim oğlan durmuyo artık mama da mama.ama yemiyorum ben tutuyorum kendimi.aslında tam bi abur cubur hastasıyım.ve kuruyemiş

yasaklar konusunda ablacım yasakları çok demişşin ya:)ona örnek istiyorum

herkese merabaaaaaaa.haftasonu keyfi yaptık.ortalığı şööle bi topladım.oğlum uyudu ben de duş alıp geldim.kardeşlerim ve annem gelecekbiraz sonra kızlar .akşaama gelebilirim ancak.

herkese merabaaaaaaa.haftasonu keyfi yaptık.ortalığı şööle bi topladım.oğlum uyudu ben de duş alıp geldim.kardeşlerim ve annem gelecekbiraz sonra kızlar .akşaama gelebilirim ancak.

mrb cnm denk gelip yazamadım çok geçmiş olsun cnm inş bidaha yaşamazsınız sizinkiler sana geliyo bende annemlere gidiyorummm keyifli günler sanada

yalova'ya lapa lapa kar yağıyorr süperrrrrrrrrrrrrrrrr kaç senedir yağmıyodu oynamaya çıkıyoruzzz öptüm sizi kızlarrr

ne güzel kızlar yaaa..month barkinim keyfini çıkarın...biz 2 senedir kar görmüyoruz buraya kış gelmeyecek sanırım

lebugun ilk defa acayip bir aclik hissettim resmen kan sekerm dustu ama ben naptim irademe yenilmedim yasasinn

lebugun ilk defa acayip bir aclik hissettim resmen kan sekerm dustu ama ben naptim irademe yenilmedim yasasinn

canım akşam yemeğinden önce çok fazla açlık hissediyorsan hemen saydıklarımdan hangisi varsa 3-4 parça yeyip üzerine kocaman bi bardak su iç...
ceviz-kayısı kuru-sarı yada beyaz leblebi yanında sütte olabilir...sonrada kocaman bi su....açlığın hemen kesilcek

tatlim o saatlere kadar ugrasmissin.cok sagol
hani biyere gideceqim zaman evde yemeqimi yiyip gidiyordum..gittiqim yerdede yapılan herşeyden 1 parmak büyüklüqünde kesip sadece okadar yiyodum hemde herşeyden tatmış oluyordum...
bende diyetlerimde öyle yapiyorum artik.cünkü diger türlü hem millet dalga geciyor hemde sen onlari orada görüyorsun,resmen eve $i$mi$ bir halde geliyorsun(hani bir yerimiz $i$ti derler ya).ama hepsinden azicik azicik yedinmi,eve de gelince mutlaka 1 saat sporunu yaptinmi,kilo almiyorsun.hatta kilo bile verebiliyorsun
canım evden çıkar alma abur cubur...çok olmuş bak fazla enerji aldın hemde duyurucu değil
eveeet evde abur cubur oldumu bende dayanamiyorum.almayinca insanin aklina bile gelmiyor.
ooofff offff bu erkekler her konuda sanslimi olmak zorundalar yaaaa.ben hep diyorum,bu dünya erkeklerin dünyasi.her konuda hayat onlara güzel.cocuklugumdan beri erkek olmayi cok isterdim

mrb cnm denk gelip yazamadım çok geçmiş olsun cnm inş bidaha yaşamazsınız sizinkiler sana geliyo bende annemlere gidiyorummm keyifli günler sanada
sağol canım yaaa.vallahi aile olur da keyifliolmaz mııı??sen de keyfini çıkarr...
yalova'ya lapa lapa kar yağıyorr süperrrrrrrrrrrrrrrrr kaç senedir yağmıyodu oynamaya çıkıyoruzzz öptüm sizi kızlarrr

istanbulada lapa lapa kar yağıyo çok güzel özlemişik bu görüntüyü
burda güneşli bi hava vardı.yağan kar da eridi heralde.
beeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geeeeeeeeeeelllllllllllllllldddddiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
k
hoşşşşşgeeeeellldiiiiiiiiinnnn

dimi yaa bende erkek olmak isterdim cnm...ciddenmi almanyaya çok kar yağardı akrabalarım var orda öyle diyolardı uzun zaman oldu görüşmeyeli gerçi..bende karı lapa lapa sakin havada yağarken çok severim

evet canim gecn sene aylarca kar yerden kalkmadi ama bu sene sadece 1 gün yagdi ,hemen eridi.ben biktigim icin sevmiyorum kari canim yaaa.iyi oldu bu sene.insallahta yagmaz daha

leslie 3 mil yaptim birazdan aksam yemegimi yiyecegim :)

aksam yemek

1 kase yayla corbasi
4-5 kasik ispanak
3 kasik yogurt

bugünkü menüm

sabah:yarim simit
yarim krep
1 tatli kasigi bal
yarim kk beyaz peynir
2 zeytin
domates,roka,maydanoz

ara:1 mandalina
yarim portakal

ögle:2 kepce hazir sehriyeli tavuk corbasi

aksam 1 kase special K kirmizi meyveli

bugün mutlaka sporda yapicam insallah

canım sabah simit ya da krepten birini tercih etseymişsin.bunun dışında menün güzel.canım senin boyun kaç kilon çok iyi.

bugünkü menüm;
sabah:2dilimkepek ekmeği,kk peynir,3çay k.tahin pekmez,2 yeşil 2 siyah zeytin,domates,2 fincan şekersiz çay
öğle:nescafe(yarı su yarı sütle yaptım)1 tane halley (kahvaltıyı geç yapıyorum oyüzden öğlenleri yemek yiyemiyorum)
ara:çok az kuruyemiş yedim
aksam:1 tabak special k yedim(canım yemek istemedi)
şuana kadar 2 lt su içtim form çayım bitti yarın yeşil çay alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…