günaydın canım...
burasıda aynen öyle kötü kapalı sıkıcı bi hva var...
bugün h.sonu olduğu için geç kalktım ben..birde kaçamak yaptımöğle yemeği olmayacak bugün 2 ana 2 ara ile kapatıcam sanırım...
dişçiye gidicem bugün aslında diş dr hiç sevmediğimden bu zamana kaldı aslında 1 yıl öncede gitmem lazımdı
buraya kadar kaçabildimyine de gitmesem mi acaba diye düşünüyorum offff çok sıkıcı
Ne yidin ne yidinyedigine degdimi bari :dddd
günaydın cnm valla istanbul burdan görünmüyo bile yağmurdan kahvaltımı yeni yaptım ama annem aradı gel bişeyler yapalım teyzelerinde gelcek diyo amanın ama yemicem yoksa diyetisyen beni kescek dünde kaçamak yaptım
off çok zor yaa..bu tür ortamlarda kendini tutmaksı çok zor oluyor...bu arada benim 1 parmak ölçümü unutmadın deqilmi
sorma cnm yaa yiyorum yiyorum sonradan pişman oluyorum1 fincan şekersiz çay 3,5 çizi sandaviç bisküvi,1 halley,2 tane hanım eller,k-bar çikolata,bi avuçdan daha az kuruyemiş
mecbur tutucam cnm 1 parmak mı :44: :44: :44: :44:
hani biyere gideceqim zaman evde yemeqimi yiyip gidiyordum..gittiqim yerdede yapılan herşeyden 1 parmak büyüklüqünde kesip sadece okadar yiyodum hemde herşeyden tatmış oluyordum...
şu form bisküilerinden bir türlü kurtaramadım seniii :82:
cnm ya bi paket açtım mecburen yiyimde bitsin die 5 adet kaldı ya bide bişi sorucam listemem baktın nasıl fazla bişi var mı bisküviler haricinde
yok canım gayet güzel
muazzez canım sana kkdan nasıl bir parfüm geldi :26:
cnm avondan geldi adını unuttum gri bi şişede güzel bi fresh bi koku
sorma cnm yaa yiyorum yiyorum sonradan pişman oluyorum1 fincan şekersiz çay 3,5 çizi sandaviç bisküvi,1 halley,2 tane hanım eller,k-bar çikolata,bi avuçdan daha az kuruyemiş
canım evden çıkar alma abur cubur...çok olmuş bak fazla enerji aldın hemde duyurucu değil
üstünde avonmu yazıyor..ismi ne parfümün...banada gri şişede bir parfüm geldi kapaqı şeffaf ama kokusu varmı yokmu belli deqil...
evet canım tek çare eve almamak..evde olduqu zaman yeniyor
canım evden çıkar alma abur cubur...çok olmuş bak fazla enerji aldın hemde duyurucu değil