Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet haklısın ama ben almıyorum eşim alıyo çok kızıyorum alma dayanamam yiyorum diyorum anlamıyo ben yiycem diyo alıyo çok sinirlendiriyo beni aksam bide bana diyo niye poğaça yapmadın işe giderken yap demişti zayıflayana kadar hamur işi yapmıycam dedim bende....yani çok zor evde böyle bi koca varken çok sinirde yaa yiyo yiyo hep aynı kiloda kiloda almıyo yani çok zayıf değil eşim ama kiloluda değil üstelik 3 hafta izindeydi hamur işleri gece yarıları yemeler abur cuburlar,kaşarlar sucuklar o saatlerde bunları yiyo tartıya çıkarıyorum yine aynı kiloda sen nasıl kilo almıyosun diyorum bana diyo yerken kilo alıcam diye düşünmüyorum diyo psikolojik diyo..ama uykusunda bile eritiyo yediklerini çok terliyo soğuk havalarda bile:KK53::KK53::KK53:

erkekler hep öyle canım yaa yeyip yeyip aynı kiloda kalıyorlar:63: benim eşimde öyle kilosu hep aynı halbuki benim en az 2 katım yemek yiyodur...
vallahi kıskanıyorum...:KK9: allahtan benimkinin abur cuburla pek arası iyi değilde kolay oluyo benim için eve almama konusunda..eğer kilo vermeni istiyosa
biraz yardımcı olmalı eşin cnm yoksa karşında yerken abur cubur yada poğaçaları gerçektende zor.yememek:KK50:.

Son düzenleme:
sena ablacım rica etsem bana karbon diyetinden örnek bi liste yapar mısın?bizin uyg.bu diyette biz kaç karbon alıyoruz ortalama

outspoken- intense aynı parfüm sanırım fresh bi koku cnm her tene uymazz sıkmadan tenine çok az pudar sür bebe pudrası çok az teninde kalır:KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

kazen söyleyelim bende kadınlar klübü kupası istiyorum yollasın bize yaa bide bazıları neden yeşil isimli kürklü onlarda
canım ben parfümü beqenmedim kazenede söyledim ama kupa isterim tabiki..ama çok önceden bittiqi yazıyor topikte...
evet helede tatlıyı seviyosa insan:KK17::KK17:
ben eve almamakta çare buldum...bide ben tatlıcı değilde acı ve ekşi severlerdenim:KK9::KK9:
çok nadir canım tatlı ister ozaman içinde bugün çıktığımda çubuk tarçın alcam senin dediğin gibi...

ama kuruyemiş vs çok severim bende:KK17::KK17:
alma canım inanki alınca yeniyor...
merhabalar kızlar :KK16: benide aranıza alın. keçen kış 70-79 topiğinnde 8 kilo vermiştim sizlerle...ağustos ayına kadar 68 leri gördüm .. şimdi ise 73 kiloyum :KK43:
diğer topik biraz karışık geldi bana bende sizlerle devam etmek istiyorum..
durusuuuu hoşgeldin canım seni hatırlıyoruz tabikide...:KK34:
yok canım gayet güzel :KK34:

güzelde 500 gr fazla çıktım bu sabah çok şaşırdım ya ne alaka acaba akşam yemeğini geç yedim 11 dede elma yidim ondan mı yaaa

canım geç yemenin etkisi çok fazla..ben 6dan sonra hiçbişey yemedim...

erkekler hep öyle canım yaa yeyip yeyip aynı kiloda kalıyorlar:63: benim eşimde öyle kilosu hep aynı halbuki benim en az 2 katım yemek yiyodur...
vallahi kıskanıyorum...:KK9: allahtan benimkinin abur cuburla pek arası iyi değilde kolay oluyo benim için eve almama konusunda..eğer kilo vermeni istiyosa
biraz yardımcı olmalı eşin cnm yoksa karşında yerken abur cubur yada poğaçaları gerçektende zor.yememek:KK50:.

aynen cnm ya 2 katı yiyolar sen şanslıymışsın abur cubur konusunda...bende kıskanıyorum vallahi ...evet karsımda yiyo bende onun yüzünden yiyorum:KK20: ama böyle olmaz bida abur cubur sokmasına izin vermiycem sadece diyet bisküvileri girebilir bu eve :KK20::KK20:

sena ablacım rica etsem bana karbon diyetinden örnek bi liste yapar mısın?bizin uyg.bu diyette biz kaç karbon alıyoruz ortalama

kahvaltı
1 yumurta 0k.
2 dilim ekmekten tost 16k
peynir 1k.
yarım salatalık 2k.
yarın domates 3k.
bitki çayı 0k.

öqlen
ızgara köfte 1k.
ayran 3 k.
salata 3k.

akşam
çorba 17k
sebze yemeqi 7k.

toplam 53k..

canım ben parfümü beqenmedim kazenede söyledim ama kupa isterim tabiki..ama çok önceden bittiqi yazıyor topikte...

alma canım inanki alınca yeniyor...

durusuuuu hoşgeldin canım seni hatırlıyoruz tabikide...:KK34:

canım geç yemenin etkisi çok fazla..ben 6dan sonra hiçbişey yemedim...

yeniden yapsınlar kupa ısrar edelimmm:KK37: :KK37: :KK37:

Son düzenleme:
ben bugün kahvaltıda:2 dilim ekmek,et,peynir,2adette zeytin yedim toplam kaç oluyo abla

kızlar ben kaçtım oğlum tepemde ağlıyo uykusu geldi galiba gidiyim uyutıyım sonra grsrz:KK16::KK16:

merhaba hanimlar.. bugün gec kalktim bütün gece karnim agridi regl basliyor ondan..

kahvaltim
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek yemek zorunda kaldim evde baska ekmek kalmamisti )
krem peynir
kasar peynir

ara da 2 kuru incir ve mandalin yiyecegim

aksam da sadece corba icmeyi düsünüyorum belki bi kac kasik yogurt yerim

kızlar ben kaçtım oğlum tepemde ağlıyo uykusu geldi galiba gidiyim uyutıyım sonra grsrz:KK16::KK16:
tamam canım görüşürüz :KK16:
merhaba hanimlar.. bugün gec kalktim bütün gece karnim agridi regl basliyor ondan..

kahvaltim
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek yemek zorunda kaldim evde baska ekmek kalmamisti )
krem peynir
kasar peynir

ara da 2 kuru incir ve mandalin yiyecegim

aksam da sadece corba icmeyi düsünüyorum belki bi kac kasik yogurt yerim

geçmiş olsun canım akşam az gibi geldi öqlende yok :26:

pirzolalaık doğrayıp az yağda kızarttım acaba bu diyete mi başlasam ki ablacım 15 tatile kadar bu verdiğim kilodan biraz daha fazla vermek istiyorum da:KK70:

pirzolalaık doğrayıp az yağda kızarttım acaba bu diyete mi başlasam ki ablacım 15 tatile kadar bu verdiğim kilodan biraz daha fazla vermek istiyorum da:KK70:
o zaman et 8k oldu canım :KK52: bu diyet zor bir diyettir yasakalrı fazladır..yapabilirim dersen yardımcı olurum tatlım :KK34:
olsun ama bizde istiyoruzzzz:26: :26: :26: cnm çok kalıcı değil benim tarzımda değil zaten yazın kullanılacak bi koku:KK53: :KK53: :KK53:

çok kalıcı deqilmii:KK53::KK53: kızım hiç kokmuyo hiççççççç:KK4::KK4: yazın ıslanmak için kullanırsan o ayrı tabee :KK53:

tsk ederim abla.hmm peki aksam yemegine ispanak eklesem olur mu abla? ve ne kadar ispanaktan yemeliyim ?

örnek verebilir misin ablacm??bi hafta denemek istiyorum aslında yani bu hafta 2 kilo vermek istiyorum

X