Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın canım...
burasıda aynen öyle kötü kapalı sıkıcı bi hva var...
bugün h.sonu olduğu için geç kalktım ben..birde kaçamak yaptım:KK1: öğle yemeği olmayacak bugün 2 ana 2 ara ile kapatıcam sanırım...

dişçiye gidicem bugün aslında diş dr hiç sevmediğimden bu zamana kaldı aslında 1 yıl öncede gitmem lazımdı:KK1::KK1:
buraya kadar kaçabildim :KK20: yine de gitmesem mi acaba diye düşünüyorum offff çok sıkıcı

nedense dişçiler hep negatif enerji verirler bende küçükken bir defasında dişçiye gidip aqzımı açmamıştım :KK9: gelincede annemden bir ton sopa yemiştim :KK4: sen sen ol gitmemezlik yapma canım :KK45: sonra daha büyük sorunlar çıkıyor karşına ...

günaydın cnm valla istanbul burdan görünmüyo bile yağmurdan kahvaltımı yeni yaptım ama annem aradı gel bişeyler yapalım teyzelerinde gelcek diyo amanın ama yemicem yoksa diyetisyen beni kescek dünde kaçamak yaptım:21: :21: :21: :21: :21: :21:

off çok zor yaa..bu tür ortamlarda kendini tutmaksı çok zor oluyor...bu arada benim 1 parmak ölçümü unutmadın deqilmi :KK51:

şu form bisküilerinden bir türlü kurtaramadım seniii :82:

cnm ya bi paket açtım mecburen yiyimde bitsin die 5 adet kaldı ya bide bişi sorucam listemem baktın nasıl fazla bişi var mı bisküviler haricinde

şu form bisküilerinden bir türlü kurtaramadım seniii :82:

cnm ya bi paket açtım mecburen yiyimde bitsin die 5 adet kaldı ya bide bişi sorucam listemem baktın nasıl fazla bişi var mı bisküviler haricinde

yok canım gayet güzel :KK34:

muazzez canım sana kkdan nasıl bir parfüm geldi :26:

sorma cnm yaa yiyorum yiyorum sonradan pişman oluyorum :KK17: 1 fincan şekersiz çay 3,5 çizi sandaviç bisküvi,1 halley,2 tane hanım eller,k-bar çikolata,bi avuçdan daha az kuruyemiş:KK17::KK17::KK17::KK17::KK43::KK43::KK43:

canım evden çıkar alma abur cubur...çok olmuş bak fazla enerji aldın hemde duyurucu değil:KK17::KK20::KK19:

üstünde avonmu yazıyor..ismi ne parfümün...banada gri şişede bir parfüm geldi kapaqı şeffaf ama kokusu varmı yokmu belli deqil...

outspoken- intense aynı parfüm sanırım fresh bi koku cnm her tene uymazz sıkmadan tenine çok az pudar sür bebe pudrası çok az teninde kalır:KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

kazen söyleyelim bende kadınlar klübü kupası istiyorum yollasın bize yaa bide bazıları neden yeşil isimli kürklü onlarda

Son düzenleme:
evet canım tek çare eve almamak..evde olduqu zaman yeniyor :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

evet helede tatlıyı seviyosa insan:KK17::KK17:
ben eve almamakta çare buldum...bide ben tatlıcı değilde acı ve ekşi severlerdenim:KK9::KK9:
çok nadir canım tatlı ister ozaman içinde bugün çıktığımda çubuk tarçın alcam senin dediğin gibi...

ama kuruyemiş vs çok severim bende:KK17::KK17:

merhabalar kızlar :KK16: benide aranıza alın. keçen kış 70-79 topiğinnde 8 kilo vermiştim sizlerle...ağustos ayına kadar 68 leri gördüm .. şimdi ise 73 kiloyum :KK43:
diğer topik biraz karışık geldi bana bende sizlerle devam etmek istiyorum..

canım evden çıkar alma abur cubur...çok olmuş bak fazla enerji aldın hemde duyurucu değil:KK17::KK20::KK19:

evet haklısın ama ben almıyorum eşim alıyo çok kızıyorum alma dayanamam yiyorum diyorum anlamıyo ben yiycem diyo alıyo çok sinirlendiriyo beni aksam bide bana diyo niye poğaça yapmadın işe giderken yap demişti zayıflayana kadar hamur işi yapmıycam dedim bende....yani çok zor evde böyle bi koca varken çok sinirde yaa yiyo yiyo hep aynı kiloda kiloda almıyo yani çok zayıf değil eşim ama kiloluda değil üstelik 3 hafta izindeydi hamur işleri gece yarıları yemeler abur cuburlar,kaşarlar sucuklar o saatlerde bunları yiyo tartıya çıkarıyorum yine aynı kiloda sen nasıl kilo almıyosun diyorum bana diyo yerken kilo alıcam diye düşünmüyorum diyo psikolojik diyo..ama uykusunda bile eritiyo yediklerini çok terliyo soğuk havalarda bile:KK53::KK53::KK53:

X