Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sevgili sena daha önce kayınpederimin kalp ameliyatı olacağını yazmıştım.sağolsunlar ameliyat öncesı ziyaretler anca bitti.bunun bir de ameliyat sonrası ziyaretleri olacak(salı günü başlar)onun için sadece yazılanları okuyorum.ben de kilo bildirimi yapıcaktım,diğer arkadaşları görünce şu anki kilomu yazmaktan vazgeçtim(açıkçası biraz utanç duydum)ama kesin kararlıyım bu iş bitecek inşallah.sadece ekmeği ve yemeği kısarak vakitsizlikten hiç spor yapmadan10 günde 2 kilo vermişim.misafir işimiz hafifleyince yürüyüş vs.başlıycam.birtek daha once bir karışım sormuştum size herhalde gözden kaçtı,onun tarifini buldum yemekten sonra onu içiyorum.yağ yakıcı özelliği varmış umarım faydasını görürüm.ay ne çok yazmışım,kusura bakma, selamlar

13.01.2012

sabah:2 dilim çok tahıllı ekmek,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,1,5 k.k ezine peyniri,yeşil çay
öğle:çabuk çorba kremalı sebze
saat 14 30:3 adet eti form bisküvi
saat 16 00:yeşil çay
saat:17 00:activia çilekli yoğurt
saat:19 30:3 kasap köfte ızgara,3 dilim söğüş domates,1 közlenmiş biber,yarım maydonozlu toz kırmızı biberli yarım soğan
saat:23 00:1 elma

3000 adet ip,50 mekik

Son düzenleme:

cnm eline sağlık ilk zamanlar böle karışıklıklar oluyo

canım ellerine sağlık.....
bende pek anlamam keşke yardımcı olabilsem ...
birde sıralamayı en çok kilo verenden ez az verene doğru mu yapsak acaba ne dersiniz
daha motive etmesi açısından:44:

Gunaydiiiinnnn milleeeet Karga sesimle uyandiriyim sizi :d lily86 liste icin eline saglik cnm arkadaslara katiliyorum cok werenden az werene dogru duzenlense daha iyi olur ya kizlar bilmiyorum sadece ben mi yasiyorrum bugece ole bi atak gecirdim ki uykudan uyanip kendimi mutfaga attim neden kaynaklanio aceba bu Allahtan fazla yemedim

günaydın canım...

gece gece yemek yemek mi..bak bu olmadı işte...
süt içip yatsaydın keşke canım..inş karbonhidratlı bişey yemedin yada tatlı...

günaydın kızlar maşallah liste süper olmuş ama ben yokum
çok üzüldüm çok ama bu benim hatam ama kendimi düzene
sokacam bu hafta eşim uğraşıyorum gelen giden derken
dün bide tatlı kaçırdım birdaha asla olmayacak

günaydın canım...

gece gece yemek yemek mi..bak bu olmadı işte...
süt içip yatsaydın keşke canım..inş karbonhidratlı bişey yemedin yada tatlı...
1-2 kasik aksamki yaptigim ispanak yemeginden yedim kucuk bi biskuwi bide mandalina snra kosarak yatagima gttm daha fazla yemeyim die, bu atagin sebebi ne ola ki? :44:

kızlar ben de güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum, bu en çok verenden en az verene sıralamak daha güzel olur tabii, şimdilik acemiliğime verin, düzenlemeleri yaparım inşallah
bir de excelde otomatik hesaplattım formüllerle, ama sıralama yapabilirim sanırım

ooo süpermiş abla bende mi onu yapsam acaba sistem aynı ama değil mi bol su
evet canım sistem aynı bolbol suu
ayy canımmmm çok teşekkür ederimmm
Kahwaltima ilaweten

ara

aksamustu bir mandalina

aksam yemegi (saat 10 da cok gec yedim)

4 kasik ispanak yemegi +1 kasik yogurt+ 1 kasik salata

3.5 lt su,1 bardak sekersiz sutlu nescafe
menün gayet güzel canım
tarçınlı süt iç canım hem tok tutuyor hemde tatlı isteqini geçiriyor
sena hakkinda bu sekilde dusunen tek ben degilmissim :)))
ins canim kurtuluruz bu yag yiginindan

Kızlar yarın ben de aranıza katılmak istiyorum :2: Erginsena resimlerini gördüm ve seni kendime örnek aldım inş ben de senin gibi zayıflarım inş ...:2: :2: :2:
şimdiden hoşgeldin canımm çok teşekkür ederim
tatlım nite kırırlıyorsun bak ben kaptanım bana yardımcı 3 kişi var....liste önemli bizler için seninde yardımcın olsa fenamı olur...paslaşırsınız diye düşünmüştüm..kırılma canım yükünü hafifletmek için demiştim yeni katılanları haftaya ekleriz canım bu haftalaık böyle olsun...
selam canım tekrar geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda aramzıa katılırısn canım
şu form bisküilerinden bir türlü kurtaramadım seniii :82:
günaydınnn kızlarr herkese güzel bi hafta sonu diliyorummmm
günaydınnn kuzuuuuu
bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydın aysuncummm
üzülme canım sende haftaya eklenirsin listeye

Son düzenleme:
soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından herkese kucak dolusu sevgilerr saygılarrrrrr

günaydın canım...
burasıda aynen öyle kötü kapalı sıkıcı bi hva var...
bugün h.sonu olduğu için geç kalktım ben..birde kaçamak yaptım öğle yemeği olmayacak bugün 2 ana 2 ara ile kapatıcam sanırım...

dişçiye gidicem bugün aslında diş dr hiç sevmediğimden bu zamana kaldı aslında 1 yıl öncede gitmem lazımdı
buraya kadar kaçabildim yine de gitmesem mi acaba diye düşünüyorum offff çok sıkıcı

Son düzenleme:
soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından herkese kucak dolusu sevgilerr saygılarrrrrr

günaydın cnm valla istanbul burdan görünmüyo bile yağmurdan kahvaltımı yeni yaptım ama annem aradı gel bişeyler yapalım teyzelerinde gelcek diyo amanın ama yemicem yoksa diyetisyen beni kescek dünde kaçamak yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…