eti yeseydin ekmek yerine dicek hazır ol
sakin oyle sena deme bana olurmu? cunku ben ekmeksiz bir ogun dusunemiyorummm
1 dilim tam tahilli ekmek+cacik yedim.korkutmadan soyle nasil olmus?et sotem vardi yemek istemedim.:26:
sena ablacım bi iki sorum vardı sana ama gözünden kaçtı heralda eti istediğimiz kadar yiyebilir miyiz???
diyete böyle devam edersek aynı oranda kilo verir miyiz???
bir de tatlıyı yemekten önce yersek kilo yapmaz mı??? baya oldu amateşekkür ederim şimdiden
et sote yemen gerekiyordu en azından 0 karbon...ekmek 16 sen düşün gerisini....
bu cumle bi garip olmus.senayi uygun biyere koymali
sakin oyle deme bana olurmu sena?..............
sena ablacım bi iki sorum vardı sana ama gözünden kaçtı heralda eti istediğimiz kadar yiyebilir miyiz???
diyete böyle devam edersek aynı oranda kilo verir miyiz???
bir de tatlıyı yemekten önce yersek kilo yapmaz mı??? baya oldu amateşekkür ederim şimdiden
hmmm teşekkür ederim canım benim gözümden kaçmış demekk:))
karbon ne olaki??????:26:
çok teşekkür ederim ablacım peki kilo verimi bi süre duruyo ya bu hangi durumlarda oluyo
kızlarr ben kaçarrrr popom yer görsün biraz uzanıyım yarında tatil oğluşla yatak keyfi yaparızzz
aysel gelmişşşşşşşşş burdayız canım yukarı bakkk
şey şey şey double hamburger büyük boy fanta büyük boy patates kızartması soğan halkası havuçlu kek bi dilim faha bunları yedimm:18: :18:
cnm bu deneme sınavıyıdı genel sınavdan önce güzeldi korkmuştum gerilmiştim
a.s canım hoşgeldinns.a iyi akşamlar hanımlarrrrr
nasılsınız güzel kilolar verilmiş maşşşşş... tüüüü tüüüü
bende haalaa tık yok malesef bi türlü konsantre olamıyorum aldı gidiyo bal-şını kilolarım
senacım pek geçmişe gidemiyorum ama sanırım karbon diyetini anlatmışsın sanırım bende başlıycam bu gidişle. çabuk gitsin istiyorum kilolarım
sayfalarında maşşşallahı var çok çabuk ilerliyo
canım haftada şukadar kilo diye bişey yok bu çok yanlış olur..ben kendimden örnek veriyorum başkasını bilemem...ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim...karbon diyetiyle kilolar daha mu çabuk gidiyo ablacm mesela haftadaa kaç kilo verebiliriz???
gördüm canım pek şıksınız pembe kürklerle bide kırmızı kırmızı görmemek ne mümkünama malesef çıkmak zorundayım eşimin işi varmış yinede 2 kelam ettiğime sevindim canım iyi akşamlar hoş sohbetler sizeeee