Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

artık kaçmamak lazım senacım:KK55:
3 hafta yeter sankim:KK53::KK53:

barkinim seninki baya bi kaçamak olmuş.:KK53:.yarına sil baştan:KK34:

yaz boz tahtası oldu benimki

hahahaha
dilek beni dusundu galiba:90::KK60:
ayy yoksa benmi dilegi ozledim bilemedim:KK53:
gitsemde bi selammi versem acaba.yorumlarima giriyo bak senaaaaaa:KK16:
muazzezzzzz kuzum iki dk takilayim dedim bak sena ne var ne yok ortaya doktu quuu:KK4:
sen de benim gibisin demek.yemesem hemennn veriommm.sonra birden alinca diyetisyen pesinde kosturuom:KK37::KK57:

cnm bu sefer şeker başlangıcı var o yüzden gittim bana iyi geliyo diyetisyen:KK34: :KK34: :KK34: :KK34: biraz daha sıkı kontrol oluyo

artık kaçmamak lazım senacım:KK55:
3 hafta yeter sankim:KK53::KK53:

barkinim seninki baya bi kaçamak olmuş.:KK53:.yarına sil baştan:KK34:

hahahaha
dilek beni dusundu galiba:90::KK60:
ayy yoksa benmi dilegi ozledim bilemedim:KK53:
gitsemde bi selammi versem acaba.yorumlarima giriyo bak senaaaaaa:KK16:
muazzezzzzz kuzum iki dk takilayim dedim bak sena ne var ne yok ortaya doktu quuu:KK4:
sen de benim gibisin demek.yemesem hemennn veriommm.sonra birden alinca diyetisyen pesinde kosturuom:KK37::KK57:

ayy ayyyyy karşılıklı iltifatlarrrr :nazar::nazar::nazar: hiç kıskanmadım :63::63:

kıss sınavını daha kaç defa sorucam :KK4: yoksa 0 aldında lafımı geçiştiriyosunn :KK23::KK23:

kız yazdımya bu genel sınav öncesi bi sınavdı güzel geçti diye 25 sorudan 2 yanlışım çıktı :KK53: :KK53: :KK53:

yaz boz tahtası oldu benimki

cnm bu sefer şeker başlangıcı var o yüzden gittim bana iyi geliyo diyetisyen:KK34: :KK34: :KK34: :KK34: biraz daha sıkı kontrol oluyo

gecmis olsun canim.bende de dobilikten kaynakli kolesterol vardi en son.ne oldu bilen yok.yokmus gibi davranip evrenden atmak istedim bu durumu:KK36::KK36:.biara bi test yaptirip bakmak lazim ise yaramismi diye:emir_bebek:

tamam tamam burdayim gitmiyrm hicbi yere.ya ben aciktim ne yesem aksam yemeginde bilemedim bea.elma kesmedi beni:KK39:
meyve seni acıktırır canım...çünkü en hızlı sindirilen besinler meyvelerdir 15 dakika içinde sindirilir ve metobolizma hızlanır...yemeklerden önce meyve yersek metobolima hızlanır ve arkasından yediqimiz yemekte o hızla sindirilir..bu çok önemli bir bilgidir canım...
kız yazdımya bu genel sınav öncesi bi sınavdı güzel geçti diye 25 sorudan 2 yanlışım çıktı :KK53: :KK53: :KK53:

görmemişim anacımm :KK24::KK24::KK24:

meyve seni acıktırır canım...çünkü en hızlı sindirilen besinler meyvelerdir 15 dakika içinde sindirilir ve metobolizma hızlanır...yemeklerden önce meyve yersek metobolima hızlanır ve arkasından yediqimiz yemekte o hızla sindirilir..bu çok önemli bir bilgidir canım...

waaaooowwww:KK52: senadan inciler...
hemen biseyler yemeliyim.yarim saat once yemistim yesil elmayi.

cnm şimdilik iyi gidiyo sanırım ilacın dozunu düşürcez bakalım tahlil yapılcak:KK37: :KK37:
inşallah güzel sonuçlar alırsın bitanemm :KK16::KK16::KK16:
gecmis olsun canim.bende de dobilikten kaynakli kolesterol vardi en son.ne oldu bilen yok.yokmus gibi davranip evrenden atmak istedim bu durumu:KK36::KK36:.biara bi test yaptirip bakmak lazim ise yaramismi diye:emir_bebek:

canım 90 kiloyken bendede vardı biçok sorun... 20 kiloyu verdikten sonra hepsi düzelmiş...kilo vermek çok güzel bişey bütün saqlıqın düzeliyor...hem saqlıklı hemde çıtır oluyosunn :21:

tşk ederim iyi geçti canım
canım hepimizin bazı dönemlerde takılıyoruz biraz motivasyonla güzel kilolar vericezEn Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK

tşk ederim cnm :KK42: :KK42: :KK42:

ah valla yaptım kaçamagı yarını bekleyemedimmm :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:
evet tam lazım olan bana motivasyooonnnn.
bu menünün neresine yorum istiyosun quuuuuu hepsi kaçamakkk :KK4:

annemde hastaneden dönerken yufka almış börek yapalım diye...ben zaten 3 haftadır kaçamaklarla yuvarlanıp gidiyorum :KK24::KK24::KK24:

seherimm hoşgeldin kuzuummmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

muazzez canım sınav nasıl geçti bakalım:KK8:

hoşbulduk canım.bi de çay içem gelem.byeeee.nete karneleri giriyom balım yoğunum da haftasonu görüşürüz bol bol.

teşekkür ederim canım :KK16:
karbonhidrat içeren besinleri yani (pilav makarna bakliyatlar ) mutlaka öqlen yemeliyiz...et ürünleriyle bakliyat ürünler birlikte tüketilmez...çünkü et ürünleri proteindir kilo vermemize yardımcı olur...bakliyatlar ise karbonhidrattır kilo aldırır...ikisini aynı anda yersek hata etmiş oluruz...kilo vermemiz sekteye uqrar...aynı şekilde bakliyat ürünleriyle ekmek vs..(hamurişleri tatlılar)yenilmemeli.. ve aynı öqünde 2 bakliyat olmamalı mesela mercimek çorbasıyla kurufasulye yenilmemeli...

en güzeli 1 bardak süt yada biekaç kaşık yoqırt yemek cnm..sonuçta karbonları meyve ve kuruyemişe göre çok daha az...

hu huuuuuuuu:KK3: yediqin içtiqin senin olsun ne haltlar yedin yinee :KK23::KK23:

süt içiyem ben ozaman içine tarçında koyayım tamamdır:KK16:

cnm evet arada tahlil yaptırmak lazım :KK53: :KK53: :KK53:

ilglilenme sen benle anladım anladım :26: :26:

inşallah güzel sonuçlar alırsın bitanemm :KK16::KK16::KK16:

inş cnm:KK16: :KK16:

canım 90 kiloyken bendede vardı biçok sorun... 20 kiloyu verdikten sonra hepsi düzelmiş...kilo vermek çok güzel bişey bütün saqlıqın düzeliyor...hem saqlıklı hemde çıtır oluyosunn :21:

X