bu menünün neresine yorum istiyosun quuuuuu hepsi kaçamakkksabah
1 yumurta
yarim dilim ekmek
yarim dilim peynir
oglen
1 kase salata
1 dilim ekmek
2catal kek
ara
1kahve
1 dilim peynirli pizza
aksam
1 yesil elma
daha yemek yemedim ama bastirsin diye elma yedim.
yorum istiyorum.2litre su ictim.
ben kaçamağımı bugün yapmadım yarına yapıcam
5-6 gündür gözümün önünden börek geçio :111: yarın sabah yiyeyim artık..:111:
teşekkür ederim canım
karbonhidrat içeren besinleri yani (pilav makarna bakliyatlar ) mutlaka öqlen yemeliyiz...et ürünleriyle bakliyat ürünler birlikte tüketilmez...çünkü et ürünleri proteindir kilo vermemize yardımcı olur...bakliyatlar ise karbonhidrattır kilo aldırır...ikisini aynı anda yersek hata etmiş oluruz...kilo vermemiz sekteye uqrar...aynı şekilde bakliyat ürünleriyle ekmek vs..(hamurişleri tatlılar)yenilmemeli.. ve aynı öqünde 2 bakliyat olmamalı mesela mercimek çorbasıyla kurufasulye yenilmemeli...
en güzeli 1 bardak süt yada biekaç kaşık yoqırt yemek cnm..sonuçta karbonları meyve ve kuruyemişe göre çok daha az...
hu huuuuuuuuyediqin içtiqin senin olsun ne haltlar yedin yinee
bu menünün neresine yorum istiyosun quuuuuu hepsi kaçamakkk
annemde hastaneden dönerken yufka almış börek yapalım diye...ben zaten 3 haftadır kaçamaklarla yuvarlanıp gidiyorum
seherimm hoşgeldin kuzuummmmmmm
muazzez canım sınav nasıl geçti bakalım
canım dikkat edersen tabiki her hafta kilo verirsin ama şukadar verirsin demek çok yanlış olur...sen elinden geleni yap verdiqin kilo cumaya süpriz olsunsena ablacım önümüzdeki haftalarda da bu kadar kilo verir miyiz en azından ben geçtiğimiz haftadaki gibi dikkat etsem 15 tatile misafirlerim geliyo bu kadar dikkat edemeyebilrim 15tatile kadar 1-2kilo daha verirsem süpperr olurr
her iki sorunun tek bir cevabı var canım EVETTTtatlıları aç karna yediğimizde kilo aldırmıyo öyle mi ablacımm:))
eti istediğimiz kadar yiyebilir miyiz???
eklemeyi unutmusum aralarda sabah kahvaltisindan sonra ve ogle yemeginden hemen once de yesil cay ve formcayi icmistim
evet canım yakınız, benimde kalçam küçük, göbek bel, omuz, sırt var.üstüm 40 altım 38, inş canım veririz bu hafta benim 5 günde 900 gr görünüyor ama midem boş, umarım veririz, geçen yıl 53 düm öyle bile fazlam vardı . 58 den düşmüştüm zorla 4 ayda..evlendim kocam hergün sürpriz çikolata pasta abur cubur getirince çıktıkça çıktım. 2 ayda tekrar hop diye 6 kg aldım..benim de tek taktığım alışıyorum diyete haftaya 15 tatil için tatile çıkacağız bırakmasam bari, bu diyet kolay geldi bana.
ama ben 5o den aşağı yapamıyorum 70 e bile yaklaşıyor ya bazen
şey şey şey double hamburger büyük boy fanta büyük boy patates kızartması soğan halkası havuçlu kek bi dilim faha bunları yedimm:18: :18:
ohh ye ye kilo verrşey şey şey double hamburger büyük boy fanta büyük boy patates kızartması soğan halkası havuçlu kek bi dilim faha bunları yedimm:18: :18:
cnm bu deneme sınavıyıdı genel sınavdan önce güzeldi korkmuştum gerilmiştim
saol cok guzel yorum yaptin senacim.hic aciman yok senin de haa
arkadasim geldi napiim ku$um.idare et bugunluk.yarina kabak falanmi kavursam napsam:26:
senacim bak dilek napmi$.sen de hala bana kiziyon yaaa.tek ogunde cifte kacamak yapmis kiza bak.şey şey şey double hamburger büyük boy fanta büyük boy patates kızartması soğan halkası havuçlu kek bi dilim faha bunları yedimm:18: :18:
senacim bak dilek napmi$.sen de hala bana kiziyon yaaa.tek ogunde cifte kacamak yapmis kiza bak.
bugünkü memüm
sabah:2 dilim cavdar
kasar
yarim kk beyaz peynir
cok az yagli menemen
3 zeytin
domates,salatalik,maydanoz,roka
1 tatli kasigi nutella
ara:3 kuru erik,kuru cranberries(Türkcesini bilmiyorum)
öglen:1 armut
ara:2 ceviz
aksam:1 cupra,salata
artık kaçmamak lazım senacımbu menünün neresine yorum istiyosun quuuuuu hepsi kaçamakkk
annemde hastaneden dönerken yufka almış börek yapalım diye...ben zaten 3 haftadır kaçamaklarla yuvarlanıp gidiyorum
seherimm hoşgeldin kuzuummmmmmm
muazzez canım sınav nasıl geçti bakalım
şey şey şey double hamburger büyük boy fanta büyük boy patates kızartması soğan halkası havuçlu kek bi dilim faha bunları yedimm:18: :18:
cnm bu deneme sınavıyıdı genel sınavdan önce güzeldi korkmuştum gerilmiştim
gecmise bakamadim sizlerdede ayni sey sozkonusumu bilmiyorum ama benim pc denmi kaynaklaniyo yoksa kk danmi kaynakli anlamadigim bir sorun var.onceden en son yazilan yorum en son sayfada cikardi,simdi ise 1. sayfada gorunuyo.normalmidir:26:
artık kaçmamak lazım senacım
3 hafta yeter sankim
barkinim seninki baya bi kaçamak olmuş..yarına sil baştan
senacim bak dilek napmi$.sen de hala bana kiziyon yaaa.tek ogunde cifte kacamak yapmis kiza bak.
onun adı muazzez quuuudilekte nirden çıktıı o öyledir hayatım yer yer kilo verir sonra çıtır çıtır resimlerini yapıştırır buraya deli eder bizi...1-2 kilo aldıqındada soluqu diyetisyende alır
maşşallh canım sen baya bi yapmışşın kaçamak:
ohh ye ye kilo verr
ivittt canım sen yarın hep haşlama ye
hahahaha
dilek beni dusundu galiba:90:
ayy yoksa benmi dilegi ozledim bilemedim
gitsemde bi selammi versem acaba.yorumlarima giriyo bak senaaaaaa
muazzezzzzz kuzum iki dk takilayim dedim bak sena ne var ne yok ortaya doktu quuu
sen de benim gibisin demek.yemesem hemennn veriommm.sonra birden alinca diyetisyen pesinde kosturuom