onun adı muazzez quuuudilekte nirden çıktıı o öyledir hayatım yer yer kilo verir sonra çıtır çıtır resimlerini yapıştırır buraya deli eder bizi...1-2 kilo aldıqındada soluqu diyetisyende alır
ayy ayyyyy karşılıklı iltifatlarrrr
sen daha sekersin
baya bi kaçamak yaptım cnm
kardeşimde gelince sefa sürdük
cnm benim ismim muazzez bu seferlik böle oldu
artık kaçmamak lazım senacım
3 hafta yeter sankim
barkinim seninki baya bi kaçamak olmuş..yarına sil baştan
hahahaha
dilek beni dusundu galiba:90:
ayy yoksa benmi dilegi ozledim bilemedim
gitsemde bi selammi versem acaba.yorumlarima giriyo bak senaaaaaa
muazzezzzzz kuzum iki dk takilayim dedim bak sena ne var ne yok ortaya doktu quuu
sen de benim gibisin demek.yemesem hemennn veriommm.sonra birden alinca diyetisyen pesinde kosturuom
gitme canım biyere sürüden ayrılanı kurt kaparmış
artık kaçmamak lazım senacım
3 hafta yeter sankim
barkinim seninki baya bi kaçamak olmuş..yarına sil baştan
hahahaha
dilek beni dusundu galiba:90:
ayy yoksa benmi dilegi ozledim bilemedim
gitsemde bi selammi versem acaba.yorumlarima giriyo bak senaaaaaa
muazzezzzzz kuzum iki dk takilayim dedim bak sena ne var ne yok ortaya doktu quuu
sen de benim gibisin demek.yemesem hemennn veriommm.sonra birden alinca diyetisyen pesinde kosturuom
ayy ayyyyy karşılıklı iltifatlarrrrhiç kıskanmadım
kıss sınavını daha kaç defa sorucamyoksa 0 aldında lafımı geçiştiriyosunn
kız bu sefer şeker hastalığından gittimm
geçmiş olsun canım ne durumdaymışsın peqi :26:
yaz boz tahtası oldu benimki
cnm bu sefer şeker başlangıcı var o yüzden gittim bana iyi geliyo diyetisyenbiraz daha sıkı kontrol oluyo
meyve seni acıktırır canım...çünkü en hızlı sindirilen besinler meyvelerdir 15 dakika içinde sindirilir ve metobolizma hızlanır...yemeklerden önce meyve yersek metobolima hızlanır ve arkasından yediqimiz yemekte o hızla sindirilir..bu çok önemli bir bilgidir canım...tamam tamam burdayim gitmiyrm hicbi yere.ya ben aciktim ne yesem aksam yemeginde bilemedim bea.elma kesmedi beni
kız yazdımya bu genel sınav öncesi bi sınavdı güzel geçti diye 25 sorudan 2 yanlışım çıktı
meyve seni acıktırır canım...çünkü en hızlı sindirilen besinler meyvelerdir 15 dakika içinde sindirilir ve metobolizma hızlanır...yemeklerden önce meyve yersek metobolima hızlanır ve arkasından yediqimiz yemekte o hızla sindirilir..bu çok önemli bir bilgidir canım...
görmemişim anacımm
inşallah güzel sonuçlar alırsın bitanemmcnm şimdilik iyi gidiyo sanırım ilacın dozunu düşürcez bakalım tahlil yapılcak
gecmis olsun canim.bende de dobilikten kaynakli kolesterol vardi en son.ne oldu bilen yok.yokmus gibi davranip evrenden atmak istedim bu durumu.biara bi test yaptirip bakmak lazim ise yaramismi diye
evet tam lazım olan bana motivasyooonnnn.tşk ederim iyi geçti canım
canım hepimizin bazı dönemlerde takılıyoruz biraz motivasyonla güzel kilolar vericez
tşk ederim cnm
ah valla yaptım kaçamagı yarını bekleyemedimmm
bu menünün neresine yorum istiyosun quuuuuu hepsi kaçamakkk
annemde hastaneden dönerken yufka almış börek yapalım diye...ben zaten 3 haftadır kaçamaklarla yuvarlanıp gidiyorum
seherimm hoşgeldin kuzuummmmmmm
muazzez canım sınav nasıl geçti bakalım
teşekkür ederim canım
karbonhidrat içeren besinleri yani (pilav makarna bakliyatlar ) mutlaka öqlen yemeliyiz...et ürünleriyle bakliyat ürünler birlikte tüketilmez...çünkü et ürünleri proteindir kilo vermemize yardımcı olur...bakliyatlar ise karbonhidrattır kilo aldırır...ikisini aynı anda yersek hata etmiş oluruz...kilo vermemiz sekteye uqrar...aynı şekilde bakliyat ürünleriyle ekmek vs..(hamurişleri tatlılar)yenilmemeli.. ve aynı öqünde 2 bakliyat olmamalı mesela mercimek çorbasıyla kurufasulye yenilmemeli...
en güzeli 1 bardak süt yada biekaç kaşık yoqırt yemek cnm..sonuçta karbonları meyve ve kuruyemişe göre çok daha az...
hu huuuuuuuuyediqin içtiqin senin olsun ne haltlar yedin yinee
waaaooowwwwsenadan inciler...
hemen biseyler yemeliyim.yarim saat once yemistim yesil elmayi.
gecmis olsun canim.bende de dobilikten kaynakli kolesterol vardi en son.ne oldu bilen yok.yokmus gibi davranip evrenden atmak istedim bu durumu.biara bi test yaptirip bakmak lazim ise yaramismi diye
meyve seni acıktırır canım...çünkü en hızlı sindirilen besinler meyvelerdir 15 dakika içinde sindirilir ve metobolizma hızlanır...yemeklerden önce meyve yersek metobolima hızlanır ve arkasından yediqimiz yemekte o hızla sindirilir..bu çok önemli bir bilgidir canım...
görmemişim anacımm
inşallah güzel sonuçlar alırsın bitanemm
inş cnm
canım 90 kiloyken bendede vardı biçok sorun... 20 kiloyu verdikten sonra hepsi düzelmiş...kilo vermek çok güzel bişey bütün saqlıqın düzeliyor...hem saqlıklı hemde çıtır oluyosunn
evet tam lazım olan bana motivasyooonnnn.
hoşbulduk canım.bi de çay içem gelem.byeeee.nete karneleri giriyom balım yoğunum da haftasonu görüşürüz bol bol.
cnm evet arada tahlil yaptırmak lazım
ilglilenme sen benle anladım anladım :26: :26:
1 dilim tam tahilli ekmek+cacik yedim.korkutmadan soyle nasil olmus?et sotem vardi yemek istemedim.:26: