Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

artık kaçmamak lazım senacım
3 hafta yeter sankim

barkinim seninki baya bi kaçamak olmuş..yarına sil baştan

yaz boz tahtası oldu benimki

cnm bu sefer şeker başlangıcı var o yüzden gittim bana iyi geliyo diyetisyen biraz daha sıkı kontrol oluyo

artık kaçmamak lazım senacım
3 hafta yeter sankim

barkinim seninki baya bi kaçamak olmuş..yarına sil baştan

ayy ayyyyy karşılıklı iltifatlarrrr hiç kıskanmadım

kıss sınavını daha kaç defa sorucam yoksa 0 aldında lafımı geçiştiriyosunn

kız yazdımya bu genel sınav öncesi bi sınavdı güzel geçti diye 25 sorudan 2 yanlışım çıktı

yaz boz tahtası oldu benimki

cnm bu sefer şeker başlangıcı var o yüzden gittim bana iyi geliyo diyetisyen biraz daha sıkı kontrol oluyo

gecmis olsun canim.bende de dobilikten kaynakli kolesterol vardi en son.ne oldu bilen yok.yokmus gibi davranip evrenden atmak istedim bu durumu.biara bi test yaptirip bakmak lazim ise yaramismi diye

tamam tamam burdayim gitmiyrm hicbi yere.ya ben aciktim ne yesem aksam yemeginde bilemedim bea.elma kesmedi beni
meyve seni acıktırır canım...çünkü en hızlı sindirilen besinler meyvelerdir 15 dakika içinde sindirilir ve metobolizma hızlanır...yemeklerden önce meyve yersek metobolima hızlanır ve arkasından yediqimiz yemekte o hızla sindirilir..bu çok önemli bir bilgidir canım...
kız yazdımya bu genel sınav öncesi bi sınavdı güzel geçti diye 25 sorudan 2 yanlışım çıktı

görmemişim anacımm

waaaooowwww senadan inciler...
hemen biseyler yemeliyim.yarim saat once yemistim yesil elmayi.

cnm şimdilik iyi gidiyo sanırım ilacın dozunu düşürcez bakalım tahlil yapılcak
inşallah güzel sonuçlar alırsın bitanemm
gecmis olsun canim.bende de dobilikten kaynakli kolesterol vardi en son.ne oldu bilen yok.yokmus gibi davranip evrenden atmak istedim bu durumu.biara bi test yaptirip bakmak lazim ise yaramismi diye

canım 90 kiloyken bendede vardı biçok sorun... 20 kiloyu verdikten sonra hepsi düzelmiş...kilo vermek çok güzel bişey bütün saqlıqın düzeliyor...hem saqlıklı hemde çıtır oluyosunn

tşk ederim iyi geçti canım
canım hepimizin bazı dönemlerde takılıyoruz biraz motivasyonla güzel kilolar vericez

tşk ederim cnm

ah valla yaptım kaçamagı yarını bekleyemedimmm
evet tam lazım olan bana motivasyooonnnn.

hoşbulduk canım.bi de çay içem gelem.byeeee.nete karneleri giriyom balım yoğunum da haftasonu görüşürüz bol bol.

süt içiyem ben ozaman içine tarçında koyayım tamamdır

cnm evet arada tahlil yaptırmak lazım

ilglilenme sen benle anladım anladım :26: :26:

1 dilim tam tahilli ekmek+cacik yedim.korkutmadan soyle nasil olmus?et sotem vardi yemek istemedim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…