Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah
1 yumurta
yarim dilim ekmek
yarim dilim peynir
oglen
1 kase salata
1 dilim ekmek
2catal kek
ara
1kahve
1 dilim peynirli pizza
aksam
1 yesil elma
daha yemek yemedim ama bastirsin diye elma yedim.
yorum istiyorum.2litre su ictim.
bu menünün neresine yorum istiyosun quuuuuu hepsi kaçamakkk :KK4:
ben kaçamağımı bugün yapmadım yarına yapıcam:KK1::KK1:
5-6 gündür gözümün önünden börek geçio :111: yarın sabah yiyeyim artık..:111:

annemde hastaneden dönerken yufka almış börek yapalım diye...ben zaten 3 haftadır kaçamaklarla yuvarlanıp gidiyorum :KK24::KK24::KK24:

seherimm hoşgeldin kuzuummmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

muazzez canım sınav nasıl geçti bakalım:KK8:

teşekkür ederim canım :KK16:
karbonhidrat içeren besinleri yani (pilav makarna bakliyatlar ) mutlaka öqlen yemeliyiz...et ürünleriyle bakliyat ürünler birlikte tüketilmez...çünkü et ürünleri proteindir kilo vermemize yardımcı olur...bakliyatlar ise karbonhidrattır kilo aldırır...ikisini aynı anda yersek hata etmiş oluruz...kilo vermemiz sekteye uqrar...aynı şekilde bakliyat ürünleriyle ekmek vs..(hamurişleri tatlılar)yenilmemeli.. ve aynı öqünde 2 bakliyat olmamalı mesela mercimek çorbasıyla kurufasulye yenilmemeli...

en güzeli 1 bardak süt yada biekaç kaşık yoqırt yemek cnm..sonuçta karbonları meyve ve kuruyemişe göre çok daha az...

hu huuuuuuuu:KK3: yediqin içtiqin senin olsun ne haltlar yedin yinee :KK23::KK23:

şey şey şey double hamburger büyük boy fanta büyük boy patates kızartması soğan halkası havuçlu kek bi dilim faha bunları yedimm:18: :18: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:

cnm bu deneme sınavıyıdı genel sınavdan önce güzeldi korkmuştum gerilmiştim

Son düzenleme:

annemde hastaneden dönerken yufka almış börek yapalım diye...ben zaten 3 haftadır kaçamaklarla yuvarlanıp gidiyorum :KK24::KK24::KK24:

saol cok guzel yorum yaptin senacim.:KK57: hic aciman yok senin de haa
arkadasim geldi napiim ku$um.idare et bugunluk.yarina kabak falanmi kavursam napsam
:26:

sena ablacım önümüzdeki haftalarda da bu kadar kilo verir miyiz en azından ben geçtiğimiz haftadaki gibi dikkat etsem 15 tatile misafirlerim geliyo bu kadar dikkat edemeyebilrim 15tatile kadar 1-2kilo daha verirsem süpperr olurr
canım dikkat edersen tabiki her hafta kilo verirsin ama şukadar verirsin demek çok yanlış olur...sen elinden geleni yap verdiqin kilo cumaya süpriz olsun :KK6:
tatlıları aç karna yediğimizde kilo aldırmıyo öyle mi ablacımm:))
eti istediğimiz kadar yiyebilir miyiz???
her iki sorunun tek bir cevabı var canım EVETTT En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
eklemeyi unutmusum aralarda sabah kahvaltisindan sonra ve ogle yemeginden hemen once de yesil cay ve formcayi icmistim

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet canım yakınız, benimde kalçam küçük, göbek bel, omuz, sırt var.üstüm 40 altım 38, inş canım veririz bu hafta benim 5 günde 900 gr görünüyor ama midem boş, umarım veririz, geçen yıl 53 düm öyle bile fazlam vardı . 58 den düşmüştüm zorla 4 ayda..evlendim kocam hergün sürpriz çikolata pasta abur cubur getirince çıktıkça çıktım. 2 ayda tekrar hop diye 6 kg aldım..benim de tek taktığım alışıyorum diyete haftaya 15 tatil için tatile çıkacağız bırakmasam bari, bu diyet kolay geldi bana.

ama ben 5o den aşağı yapamıyorum 70 e bile yaklaşıyor ya bazen

canim bir sürü sey yazmistim,sen bu mesaji gönderince ama cevabim bir türlü gelmedi.KK da sorun var dedi.
sen karbonhidrat diyetine basladinmi?bakayim benimde aklima yatarsa baslarim.ama uzun sürdüremem herhalde.cünkü cok SIKILGan biriyim ben.hic bir listeye sadik kalamiyorum.3+3 beslenmek iyi geliyor bana.ama bölgesel yardim edecekse yapicam mutlaka bu diyeti.bakalim.

şey şey şey double hamburger büyük boy fanta büyük boy patates kızartması soğan halkası havuçlu kek bi dilim faha bunları yedimm:18: :18: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:

ohh ye ye kilo verr :63::63::63:
saol cok guzel yorum yaptin senacim.:KK57: hic aciman yok senin de haa
arkadasim geldi napiim ku$um.idare et bugunluk.yarina kabak falanmi kavursam napsam
:26:

ivittt canım sen yarın hep haşlama ye :KK53::KK53:

bugünkü memüm

sabah:2 dilim cavdar
kasar
yarim kk beyaz peynir
cok az yagli menemen
3 zeytin
domates,salatalik,maydanoz,roka
1 tatli kasigi nutella

ara:3 kuru erik,kuru cranberries(Türkcesini bilmiyorum)

öglen:1 armut

ara:2 ceviz

aksam:1 cupra,salata

senacim bak dilek napmi$.sen de hala bana kiziyon yaaa.tek ogunde cifte kacamak yapmis kiza bak.:KK19:

onun adı muazzez quuuu :KK60::KK60::KK60: dilekte nirden çıktıı :KK9: o öyledir hayatım yer yer kilo verir sonra çıtır çıtır resimlerini yapıştırır buraya deli eder bizi...1-2 kilo aldıqındada soluqu diyetisyende alır :KK52::KK52:

gecmise bakamadim sizlerdede ayni sey sozkonusumu bilmiyorum ama benim pc denmi kaynaklaniyo yoksa kk danmi kaynakli anlamadigim bir sorun var.onceden en son yazilan yorum en son sayfada cikardi,simdi ise 1. sayfada gorunuyo.normalmidir:26:

bugünkü memüm

sabah:2 dilim cavdar
kasar
yarim kk beyaz peynir
cok az yagli menemen
3 zeytin
domates,salatalik,maydanoz,roka
1 tatli kasigi nutella

ara:3 kuru erik,kuru cranberries(Türkcesini bilmiyorum)

öglen:1 armut

ara:2 ceviz

aksam:1 cupra,salata

canım öqlen güme gitmişş :KK6:

artık kaçmamak lazım senacım:KK55:
3 hafta yeter sankim:KK53::KK53:

barkinim seninki baya bi kaçamak olmuş.:KK53:.yarına sil baştan:KK34:

Son düzenleme:
gecmise bakamadim sizlerdede ayni sey sozkonusumu bilmiyorum ama benim pc denmi kaynaklaniyo yoksa kk danmi kaynakli anlamadigim bir sorun var.onceden en son yazilan yorum en son sayfada cikardi,simdi ise 1. sayfada gorunuyo.normalmidir:26:

canım o ayarlarla ilgili bişey..sen profilindeki ayarlarımı deqiştirdin :26:

onun adı muazzez quuuu :KK60::KK60::KK60: dilekte nirden çıktıı :KK9: o öyledir hayatım yer yer kilo verir sonra çıtır çıtır resimlerini yapıştırır buraya deli eder bizi...1-2 kilo aldıqındada soluqu diyetisyende alır :KK52::KK52:

hahahaha
dilek beni dusundu galiba:90::KK60:
ayy yoksa benmi dilegi ozledim bilemedim:KK53:
gitsemde bi selammi versem acaba.yorumlarima giriyo bak senaaaaaa:KK16:
muazzezzzzz kuzum iki dk takilayim dedim bak sena ne var ne yok ortaya doktu quuu:KK4:
sen de benim gibisin demek.yemesem hemennn veriommm.sonra birden alinca diyetisyen pesinde kosturuom:KK37::KK57:

hahahaha
dilek beni dusundu galiba:90::KK60:
ayy yoksa benmi dilegi ozledim bilemedim:KK53:
gitsemde bi selammi versem acaba.yorumlarima giriyo bak senaaaaaa:KK16:
muazzezzzzz kuzum iki dk takilayim dedim bak sena ne var ne yok ortaya doktu quuu:KK4:
sen de benim gibisin demek.yemesem hemennn veriommm.sonra birden alinca diyetisyen pesinde kosturuom:KK37::KK57:

gitme canım biyere sürüden ayrılanı kurt kaparmış :KK53::KK53:

X