her zamanki gibi mükemmel bir menü canımvallahi kızlar süpersiniz...
hep beraber yola devam..
bugünkü menüm
kahvaltı:
-2 dl kepek ekmeğinden yağsız kararşı tost.
-1 yumurta
-4 zeytin
-1 kk peynir
-domates
-roka
ara:
-1 ceviz
-2 fındık
öğle:
-ezogelin çorbası
-4 kaşık nohut yemeği
ara:
-3-4 leblebi
akşam:
-4 ızgara köfte
-havuç salatası
-1 bardak ayran
Ben geldim arkadaşlar komşuma oturmaya gittim kalkamadım bir türlü ama boğazıma çok sahip oldum...olmak için elimden geleni yaptım.bu günkü menümü yazmak istiyorum aslında kötü ama bayağı az yedim bugün...
sabah...:
bir dilim ekmek
2 dilim kaşar
öğlen....:
çeyrek börek
çatalın ucuyla revani(ısrarlara dayanamayıp tadına baktım)
kuşluk....:
10 tane badem
4-5 tanede kuru üzüm
akşamda ne yapayım bilmiyorum aslında nohut yemeğim var ama galiba onu yemek iyi olmayacak
iki tane yumurta haşlamıştım onu yiyim bari ne kadar karbonhidrat aldım bilmiyorummm
SEna Ablacım bana yardımcı olursan sevinirim ne yemem lazım. Aslında karnımda çok aç...
aslında çok az yedim ablacım ama yumurta yiyerek kapatamam mı arayı?
farkındayım canım çok az yemişsin..birde hamur işi daha fazla acıktırıyor...yumurta ye bakalım zaten bugün kaçamak günümüzdü canım
tatlım sana küçük bir tio vereyim...bende tatlıyı çok seviyorum ve bir formül buldum ve uyguladım..sonuç mükemmeldi....kilom hiç etkilenmedi..naptım biliyomusun..ben sabah 7de kahvaltı yapıyorum..kahvaltıdan önce 1 dilim tatlı yedim ondan sonra kahvaltı yaptım..ama gün içinde başka hiçbir kaçamak yapmadım..ve kahvaltıdaki 2 dilim ekmeqin tatlı yediqim için 1 tanesini yesim..ve hiç kilo aldırmadı bana...
ama yumurta sıfır değil mi ablacım ben anlayamadım galiba bu karbonhidrat rejimini...öğlen yediğim börekte inan iki üç ısırıktan fazla değildi..revanide sadece çatalın ucuyla aldım.
hmmm eve taç karnına daha güzel hem tatlı yemek sağol cnm öyle yapıcam artık yaza kadar vereyim şu 10 kiloyu
yaptıqımız yanlışlardan en büyüqü tatlı ve meyveyi yemeklerden sonra yemekmiş canım..doktorlar öyle söylüyorlar...bende bunu duyduqumdan beri yemekten önce yiyorum
hayırlı olsun balım.bizim de arabamız yok.ev aldık borcunu ödüyoruz ve arabasızlık çokkkk zorrrr...Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.ben geldimmmm selam kızlarrr
eşimle sinema niyetiyle çıktık evden ama seans geç olunca vazgeçtik..onun yerinde avm de dolaştık ve kendime cici aldım
yarın eşim arabamızı almaya gidicez hayırlı olsun diyelim
bende o işlerine halledene kadar arkadaşım da olucam ve büyük ihtimal akşama kadr
inşallah kaçırmam ipin ucunu:26:
aaa buarada akşam ki menüm 1 kepçe çorba 4 kaşık ıspanak yemeği ve 1 bardak ayran olarak değiştirdim
sena ablacım biliyorum tek öğün beslenin diyeceksn ama bugün başım çok ağrıdı
nedense bende yemeğe yordum
inşş sınavın iyi geçer balımmmm.günaydın kızlarrr çıtırım kaptanım sanada günaydınnnn
yeni tartı almıştım sabah bi tartıldım tartı çalışmıyo sanırım pili kullanılmış oldugu için bitti diye düşündüm kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içtim suyumuda içtim ana bi baktım tartı çalışıyo o kadar şey yiyip içtim ama tartıldım gene kıyafetlerimide çıkarmadım ve ve ve ve 2 kilo vermişimmm
başlangıç 71.3
geçen hafta 68.5
bu hafta 66.5
toplam giden 4.8
hedef 59
boy 1.72
beden 36-38
spor yok anacım :)
kızlar bana dua edin şimdi sınavım var bugun işe gitmicem öğleden sonra bankada işlerim var sonrada kardeşimle buluşup gezcezzzz
valla ben doğumdan sonra hiç gelemeyeceğim topiğe galiba canım...
Utancımdan...
her gün bir kg nasıl alınır?
diye topik açacağım:)))
kızlarrrrrrrrrr iyi akşamlarrrrrrrrrr kaçamağımı yapıp geldimmm:18: :18: :18: :18: olsun yarından itibaren düzene girerim gene kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm kızlar yolumuza devam her cuma güzel rakamlar görmek üzere
teşekkür ederim canımCabucak atlatirsin ins hastaligini senacim.. Cnm calistigim zaman aksam yemegim gec saate sarkior 9 -9:30 gibi acta oluyorum ne tur yemek yemem gerek yardimci olurmusun ?mesela aksam ogununde yemek icin ispanak yemegi uygun mu birde hangi yemegi hangi ogunde yemek we ne ile neyi karistirmamak mesela hangi yemegin yaninda hangi yemegi birlikte tuketmek sakincali bu konuda bilgi wereblir misin? Bu arada telden giriyorum imla imla yanlislarim icin kusura bakmayin
en güzeli 1 bardak süt yada biekaç kaşık yoqırt yemek cnm..sonuçta karbonları meyve ve kuruyemişe göre çok daha az...ana meyvede mi yenmiyo ama aksam yemeğinden sonra acıkırsanız meyve yiyin diyolar:26: bende bugün 5te yedim en geç 6buçukta yerdim gece acıkırsam meyve yada biraz kuruyemiş yiyeyim diyodum yiyebilirmiyim
kızlarrrrrrrrrr iyi akşamlarrrrrrrrrr kaçamağımı yapıp geldimmm:18: :18: :18: :18: olsun yarından itibaren düzene girerim gene kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm kızlar yolumuza devam her cuma güzel rakamlar görmek üzere
hayırlı olsun balım.bizim de arabamız yok.ev aldık borcunu ödüyoruz ve arabasızlık çokkkk zorrrr...Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
inşş sınavın iyi geçer balımmmm.
aa aaaa hiiiçç duymamış olayım sen hamilesin tadını çıkar.sonra eminim hepimizi geçersin.nasıl oldun bu arada kanaman vardı.
ben geldim yafrularrrrr.herkesler ççoooookkk güzel kilolar vermiş tebrikler kızlarrrr.ben artıda geldim ama emin deilim tartının pili tekledi.ben de bu akşam değiştirdim.yarın emin olucam kilomdan ama bu hafta ööle bildirim yapayım artık.eğer doğruysa canım çok sıkıldı yaaaa.ben niye kilo veremiyoruuummmmmmç......
bakiyorum sen de 6 lari gordukten sonra vermeye devam ediyosun sekerim.masallah resimlerindeki citirligina hayran kaldim.ben de oyle olmak istiyorum ya :84:
ben kaçamağımı bugün yapmadım yarına yapıcam
5-6 gündür gözümün önünden börek geçio :111: yarın sabah yiyeyim artık..:111:
sabah
1 yumurta
yarim dilim ekmek
yarim dilim peynir
oglen
1 kase salata
1 dilim ekmek
2catal kek
ara
1kahve
1 dilim peynirli pizza
aksam
1 yesil elma
daha yemek yemedim ama bastirsin diye elma yedim.
yorum istiyorum.2litre su ictim.