Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

her zamanki gibi mükemmel bir menü canım

aslında senin şuan da specıal-k yemen lazım...öqlen kaçamak yapıp akşam specıal-k yersen gündüz yediklerinin etkisi kalmaz canım

farkındayım canım çok az yemişsin..birde hamur işi daha fazla acıktırıyor...yumurta ye bakalım zaten bugün kaçamak günümüzdü canım

ama yumurta sıfır değil mi ablacım ben anlayamadım galiba bu karbonhidrat rejimini...öğlen yediğim börekte inan iki üç ısırıktan fazla değildi..revanide sadece çatalın ucuyla aldım.

hmmm eve taç karnına daha güzel hem tatlı yemek sağol cnm öyle yapıcam artık yaza kadar vereyim şu 10 kiloyu

ama yumurta sıfır değil mi ablacım ben anlayamadım galiba bu karbonhidrat rejimini...öğlen yediğim börekte inan iki üç ısırıktan fazla değildi..revanide sadece çatalın ucuyla aldım.

evet canım yumurta sıfır istediqin kadar yiyebilirsin

hmmm eve taç karnına daha güzel hem tatlı yemek sağol cnm öyle yapıcam artık yaza kadar vereyim şu 10 kiloyu

yaptıqımız yanlışlardan en büyüqü tatlı ve meyveyi yemeklerden sonra yemekmiş canım..doktorlar öyle söylüyorlar...bende bunu duyduqumdan beri yemekten önce yiyorum

Cabucak atlatirsin ins hastaligini senacim.. Cnm calistigim zaman aksam yemegim gec saate sarkior 9 -9:30 gibi acta oluyorum ne tur yemek yemem gerek yardimci olurmusun ?mesela aksam ogununde yemek icin ispanak yemegi uygun mu birde hangi yemegi hangi ogunde yemek we ne ile neyi karistirmamak mesela hangi yemegin yaninda hangi yemegi birlikte tuketmek sakincali bu konuda bilgi wereblir misin? Bu arada telden giriyorum imla imla yanlislarim icin kusura bakmayin

yaptıqımız yanlışlardan en büyüqü tatlı ve meyveyi yemeklerden sonra yemekmiş canım..doktorlar öyle söylüyorlar...bende bunu duyduqumdan beri yemekten önce yiyorum

ana meyvede mi yenmiyo ama aksam yemeğinden sonra acıkırsanız meyve yiyin diyolar:26: bende bugün 5te yedim en geç 6buçukta yerdim gece acıkırsam meyve yada biraz kuruyemiş yiyeyim diyodum yiyebilirmiyim

kızlarrrrrrrrrr iyi akşamlarrrrrrrrrr kaçamağımı yapıp geldimmm:18: :18: :18: :18: olsun yarından itibaren düzene girerim gene kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm kızlar yolumuza devam her cuma güzel rakamlar görmek üzere

sabah
1 yumurta
yarim dilim ekmek
yarim dilim peynir
oglen
1 kase salata
1 dilim ekmek
2catal kek
ara
1kahve
1 dilim peynirli pizza
aksam
1 yesil elma
daha yemek yemedim ama bastirsin diye elma yedim.
yorum istiyorum.2litre su ictim.

hayırlı olsun balım.bizim de arabamız yok.ev aldık borcunu ödüyoruz ve arabasızlık çokkkk zorrrr...Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
inşş sınavın iyi geçer balımmmm.
valla ben doğumdan sonra hiç gelemeyeceğim topiğe galiba canım...
Utancımdan...
her gün bir kg nasıl alınır?
diye topik açacağım:)))

aa aaaa hiiiçç duymamış olayım sen hamilesin tadını çıkar.sonra eminim hepimizi geçersin.nasıl oldun bu arada kanaman vardı.

ben geldim yafrularrrrr.herkesler ççoooookkk güzel kilolar vermiş tebrikler kızlarrrr.ben artıda geldim ama emin deilim tartının pili tekledi.ben de bu akşam değiştirdim.yarın emin olucam kilomdan ama bu hafta ööle bildirim yapayım artık.eğer doğruysa canım çok sıkıldı yaaaa.ben niye kilo veremiyoruuummmmmmç......

bakiyorum sen de 6 lari gordukten sonra vermeye devam ediyosun sekerim.masallah resimlerindeki citirligina hayran kaldim.ben de oyle olmak istiyorum ya :84:

ben kaçamağımı bugün yapmadım yarına yapıcam
5-6 gündür gözümün önünden börek geçio :111: yarın sabah yiyeyim artık..:111:

başlangıç:80
geçen hafta:70.5
bu hafta: 71
gelen:500 gr
toplamda giden:9
hedef:60
boy:1.67
kilo:71
beden:42
spor:yok (bu hafta hırsızlık olayıyüzünden çookk halszidim ve canım istemedi )

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım
karbonhidrat içeren besinleri yani (pilav makarna bakliyatlar ) mutlaka öqlen yemeliyiz...et ürünleriyle bakliyat ürünler birlikte tüketilmez...çünkü et ürünleri proteindir kilo vermemize yardımcı olur...bakliyatlar ise karbonhidrattır kilo aldırır...ikisini aynı anda yersek hata etmiş oluruz...kilo vermemiz sekteye uqrar...aynı şekilde bakliyat ürünleriyle ekmek vs..(hamurişleri tatlılar)yenilmemeli.. ve aynı öqünde 2 bakliyat olmamalı mesela mercimek çorbasıyla kurufasulye yenilmemeli...
ana meyvede mi yenmiyo ama aksam yemeğinden sonra acıkırsanız meyve yiyin diyolar:26: bende bugün 5te yedim en geç 6buçukta yerdim gece acıkırsam meyve yada biraz kuruyemiş yiyeyim diyodum yiyebilirmiyim
en güzeli 1 bardak süt yada biekaç kaşık yoqırt yemek cnm..sonuçta karbonları meyve ve kuruyemişe göre çok daha az...

hu huuuuuuuu yediqin içtiqin senin olsun ne haltlar yedin yinee

sena ablacım önümüzdeki haftalarda da bu kadar kilo verir miyiz en azından ben geçtiğimiz haftadaki gibi dikkat etsem 15 tatile misafirlerim geliyo bu kadar dikkat edemeyebilrim 15tatile kadar 1-2kilo daha verirsem süpperr olurr

tatlıları aç karna yediğimizde kilo aldırmıyo öyle mi ablacımm:))
eti istediğimiz kadar yiyebilir miyiz???

tşk ederim iyi geçti canım
canım hepimizin bazı dönemlerde takılıyoruz biraz motivasyonla güzel kilolar vericez

bakiyorum sen de 6 lari gordukten sonra vermeye devam ediyosun sekerim.masallah resimlerindeki citirligina hayran kaldim.ben de oyle olmak istiyorum ya :84:

tşk ederim cnm

ben kaçamağımı bugün yapmadım yarına yapıcam
5-6 gündür gözümün önünden börek geçio :111: yarın sabah yiyeyim artık..:111:

ah valla yaptım kaçamagı yarını bekleyemedimmm

sabah
1 yumurta
yarim dilim ekmek
yarim dilim peynir
oglen
1 kase salata
1 dilim ekmek
2catal kek
ara
1kahve
1 dilim peynirli pizza
aksam
1 yesil elma
daha yemek yemedim ama bastirsin diye elma yedim.
yorum istiyorum.2litre su ictim.

eklemeyi unutmusum aralarda sabah kahvaltisindan sonra ve ogle yemeginden hemen once de yesil cay ve formcayi icmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…