Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sena ablacım bi iki sorum vardı sana ama gözünden kaçtı heralda eti istediğimiz kadar yiyebilir miyiz???
diyete böyle devam edersek aynı oranda kilo verir miyiz???
bir de tatlıyı yemekten önce yersek kilo yapmaz mı??? baya oldu ama:KK43:teşekkür ederim şimdiden

sena ablacım bi iki sorum vardı sana ama gözünden kaçtı heralda eti istediğimiz kadar yiyebilir miyiz???
bir de tatlıyı yemekten önce yersek kilo yapmaz mı??? baya oldu ama:KK43:teşekkür ederim şimdiden

ben gordum bu sorularin cevabini canim."her ikisine de evet"diye bi cevap vermisti.

bu cumle bi garip olmus.senayi uygun biyere koymali:KK60:
sakin oyle deme bana olurmu sena?..............:KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

evet canım bütcen müsaitse istediqin kadar et yiyebilirsin hatta fazla varsa bizede gönder :KK53::KK53:
diyet böyle devam edersen aynı oranda kilo verirsin diyemeyiz içitiqn su oranı yaptıqın hareketler hepsi etkiler kiloyu...
haftada 1 defa kahvaltıdan önce yersen kilo yapmıyor tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır :KK34:

çok teşekkür ederim ablacım peki kilo verimi bi süre duruyo ya bu hangi durumlarda oluyo

kızlarr ben kaçarrrr popom yer görsün biraz uzanıyım yarında tatil oğluşla yatak keyfi yaparızzz :21: :21: :21: :21: :21: :21:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ablacım peki kilo verimi bi süre duruyo ya bu hangi durumlarda oluyo

öqünleri atlar ve menüleri çok az tutarsan kilo vermen durur çünkü vücut savunmaya geçer..böyle bir durumda vücuda karbonhidrat yüklemesiyle vücudun direncini kırabiliyoruz canım...

s.a iyi akşamlar hanımlarrrrr:KK76::KK76:
nasılsınız güzel kilolar verilmiş maşşşşş... tüüüü tüüüü :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende haalaa tık yok malesef bi türlü konsantre olamıyorum aldı gidiyo bal-şını kilolarım:KK19::KK19::KK19:

senacım pek geçmişe gidemiyorum ama sanırım karbon diyetini anlatmışsın sanırım bende başlıycam bu gidişle. çabuk gitsin istiyorum kilolarım
sayfalarında maşşşallahı var çok çabuk ilerliyo :KK37::KK37:

karbon diyetiyle kilolar daha mu çabuk gidiyo ablacm mesela haftadaa kaç kilo verebiliriz???

aysel gelmişşşşşşşşş burdayız canım yukarı bakkk :KK3::KK3:

gördüm canım pek şıksınız pembe kürklerle bide kırmızı kırmızı görmemek ne mümkün:KK52::KK52::KK52:ama malesef çıkmak zorundayım eşimin işi varmış :KK19::KK19:yinede 2 kelam ettiğime sevindim canım iyi akşamlar hoş sohbetler sizeeee:KK54:

şey şey şey double hamburger büyük boy fanta büyük boy patates kızartması soğan halkası havuçlu kek bi dilim faha bunları yedimm:18: :18: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:

cnm bu deneme sınavıyıdı genel sınavdan önce güzeldi korkmuştum gerilmiştim

Barkinim kizzz ustune benide yeseydin bebeim yaa o kadar az yenilir mi hehehhehhe benim sali gunu gozumun dondugu gibi hayli abartmissin sende ohhhh sefamiz olsun :))) arada bi lazim o da sik olmamak kaydiyla demi :KK66:)):KK53::KK53:

s.a iyi akşamlar hanımlarrrrr:KK76::KK76:
nasılsınız güzel kilolar verilmiş maşşşşş... tüüüü tüüüü :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende haalaa tık yok malesef bi türlü konsantre olamıyorum aldı gidiyo bal-şını kilolarım:KK19::KK19::KK19:

senacım pek geçmişe gidemiyorum ama sanırım karbon diyetini anlatmışsın sanırım bende başlıycam bu gidişle. çabuk gitsin istiyorum kilolarım
sayfalarında maşşşallahı var çok çabuk ilerliyo :KK37::KK37:
a.s canım hoşgeldinn :KK16::KK16::KK16: karbon diyeti güzel ve zevklidir canım tavsiye ederim:KK34:
karbon diyetiyle kilolar daha mu çabuk gidiyo ablacm mesela haftadaa kaç kilo verebiliriz???
canım haftada şukadar kilo diye bişey yok bu çok yanlış olur..ben kendimden örnek veriyorum başkasını bilemem...ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim...
gördüm canım pek şıksınız pembe kürklerle bide kırmızı kırmızı görmemek ne mümkün:KK52::KK52::KK52:ama malesef çıkmak zorundayım eşimin işi varmış :KK19::KK19:yinede 2 kelam ettiğime sevindim canım iyi akşamlar hoş sohbetler sizeeee:KK54:

peki canım buna şükürr öpüyorum seni hayırl gecelerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

X