- 21 Haziran 2007
- 5.700
- 12
- 46
kızlar ben bu hafta pazartesi itibari ile karbonhidrat diyeti yapıyorum
başlangıç:59
geçen hafta:58.2
bu hafta :57.3
giden :900 gr
toplamda giden:1700 gr
hedef:50
boy :158
kilo :57.3
beden :40
spor :haftda 3 gün 1'er saat plates
canim boyumuz seninle apayni.kilolarimiz cok yakin ve hedefimizde ayni.insallah istedigimiz incelige ulasiriz.
karbonhidrat diyetine basla bakalim,ise yarasa bende yaparim belki.benim bölgesel kilom var.kalcamdan nefret ediyorum.kücücük olsun istiyorum.belki proteine yüklenirsem gider
canım ben 2-3 ay aralıksız yaptım herşeyi yazarak ve hesaplayarak...kısaca şöyle özetliyim;
karbonhidrat diyetinin tanımı;
bir kişinin günlük alması gereken karbonhidrat miktarı 70 ünitedir.. 70in altına inersen kilo verirsin üstüne çıkarsan kilo alırsın..
ben bu diyeti yaptıqım zamanlarda bu rakamı elimden geldiqince aşada tuttum hatta birgün 4 le kapattıqmı bilirim..karbonhidrat deqerlerinide ''ebru akının karbonhidrat deqerleri'' diye googledan aratırsanız bulursunuz....çıktısını alıp dolaba asın..o deqerlere göre hesaplayın yediklerinizi..
küçük bir örnek vereyim 1 kesme şeker 12 karbon 1 bardak çaya 2 şaker atsanız 24 karbonu sadece çayda almış olurusunuz..işte şekerin bizlere verdiqi zarar...ama bunun dışında deqeri sıfır olan besinlerde var..yumurta ve et ürünleri....istediqiniz kadar yiyebilirisniz...mesela peynir türleri 1 karbondur..işte bu liste nette var hatta ben bulup yapıştırayım buraya...bu diyette ana öqün ara öqün yok..sadece karbonhidratv deqerleri var...gece yarısı bile kalkıp yiyebiliyorsunuz..mesela 60 ünite yemek yediniz akşama kadar..70i geçmemeniz gerekiyor..ama biraz sonra acıktınız nolucak? deqeri 0 olan ürünlerden istediqniz kadar yiyebiliyorsunuz...ve deqeri 0 olan ürünlerden ne kadar çok yerseniz okadar çok kilo veririsiniz..asla aç kalamdan yapılan tek diyet budur...özellikle bölgesel sorunları olanların yapmasını şiddetle tavsiye derim...
hanimlar leslie 4 mil yaptim acayip yorucuymus ama cok fena terledim. Her 2 günde yapmayi düsünüyorum bakalim faydasi olacak mi. 4 mil cok yorucu geldi bi de uzun zamandir spor yapmiyordum. bi dahakine 3 mil olanini yapacagim alisana kadar.
maşallah canım çok güzle kilo vermişsinTopiktte giden kilolari gorunce ole bi mutlu oluyorum ki sanki hepsi benden gitmis gibi acaip sewiniorumm
Helal olsun kizlar walla hepimize bole tum gaz dewam
bazilarimiz guzel kilo wermis bazilarimiz werememis ama herkesin bunyesi farkli bu bizi yildirmasin, ben de sali gunu 10/01/2012 bayagi yeme isini abartmis olmama ragmen kilo werebilmisim ya acaip sewindim cok moral oldu bana bu hafta kesin werememisimdir diye tahmin ediyordum, bu topik bana cok iyi geldi senacigim dusunuyorumda Allah karsilastirdi
bizi, daha onceden cok baslayip birakmistim motiwe eksikligi wardi, herhangi bi foruma giriodm dewami gelmiyordu birakiyordum ama bu sefer kendimi diyette hissetmiyorum we ogunler arasinda cokta acikmiyorum bi newi duzenli yeme aliskanligi edinmis gibi hissediyorum motiwasyonda cok yuksek bilmiyorum sena senden de guzel enerji aliyorum ben anlatimin yaklasimin ifade seklin huzur weriyor :))
Simdi gelelim cizelgeye:
(diyete bu haftadan itibaren basladim ilk iki gun cok cok dikkat edemedim)
baslangic 67
gecen hafta 67
bu hafta 65.9
toplamda giden 1.100
hedef 55 (daha sonra 50) (once bi 55 i goriyimde)
beden 38-40
spor haftada iki gun yaptim asagi yukari 2 saat
amin canım teşekkür ederim..karnım geçti ama grip hızlandı..hem boqaz aqrısı hem kırgınlık halsiz bıraktı beniBu aralar sikintili gibisin cnm Allah hepimizin sikintilarini uzerimizden alsin insAllah,uzan biraz dinlen sen...
bendee farkettim canımayyy öğlen yemeğini yağsız tuzsuz limonlu çay yazmışım o salata olacakherhalde aklımda çay vardı nasıl yazdıysam
karnımın aqrısı daha iyi ama yatamadım...annemle babam kontrole dr.ye gitmişlerid onlar yokken yerleri falan sildim yemek yaptım çamaşır astım derken annemler geldi arkasından eşim yemek çay derken bu vakit oldu...fena halde grip oluyorum canım yaateşekkürler senacım sağol. bu ayı şu an yaptığım diyetle devam edeyim. şubatta bu karbonhitrat diyetine başlayayım canım geçmiş oldun nasıl oldun geçtimi karnın ağrısı.
canım sen hamilesin olur böyle şeyler...sen her hafta en az 1 kilo veren insansın birdaha duymıyım böyle sözlervalla ben doğumdan sonra hiç gelemeyeceğim topiğe galiba canım...
Utancımdan...
her gün bir kg nasıl alınır?
diye topik açacağım:)))
canım çok teşekkür ederimcanim topigin hayirli olsun bu sabah fark etim insalah burda guzel kilolar verilir yeniden ustesinden gelirsin herseyin....
canım sadece 1 günlük kaçamakla kilo almazsın...ertesi gün ödem oluşturduqundan fazla çıkarsın ama ertesi güne bişey kalmaz..ama kaçamaklarınızı sakın bildirim gününe yakın zamanlarda yapmayın...en geç pazar gününe kadar yapınki cuma günü yüzünüz gülsünbenim bugünkü menüm:
SABAH:aç karna 1 bardak su 1.5dilim tahıllı ekmek,1haşlanmış yumurta,kk peynir,3adet zeytin
ARA:1 elma,1adet poğaçadan biraz büyük ıspanaklı gözleme
ARArofiterol
AKŞAM:haşlama et 1.5lt su 2sb meyve çayı suyu 2.5lt tamamlarım inş.
SENA ABLACIM:Bu birgünlükkaçamakla kilo alır mıyız onu çok merak ediyorum birde her hafta bu kadar kilo verebilir miyiz bunuda merak ediyorum cevaplarsan sevinirimm
evet canım haftalık yazıcaz...sena abla yaptigimiz sporlari haftalik mi yazacagiz?ben saymadim gerci ama tahminen 250 dakika yaptim bu hafta.düzelteyim o zaman bildirimi
başlangıç 56,5
geçen hafta 56,5
bu hafta 56,5
giden 0
toplamda giden 0
hedef 50
boy 1,58
beden 36-38
spor 4 kere Leslie,oryantal,mekik,toplam 250 dakika
hii sahimi kız ben bu diyeti yapmak istiyorum çünkü kendime tatlı konusunda hakim olamıyorum aşırı derecede tatlıyı çok seviyorum
merhaba arkadaşlar
bu kilo bildirimlerini inşallah akşam yani birkaç saat sonra tekrar internete girdiğimde, excelden düzenleyip yayınlarım
Senacım çok güzel bir bildirim şekli, insanın gözü de yorulmuyor ben mantığını anladım cnm çok sağol yönlendirme için
bu arada 101.sayfadan sonrasını henüz okumadım, karbonhidrat diyeti nedir ben de öğrenmek istiyorum kkdaki topik epey uzun olduğu için biraz zorlandım algılamakta, hangi kitaptan ya da kaynaktan yararlanmalıyız acaba???
bana çok mantıklı geldi de...
şimdi çıkıyorum inşallah kalan sayfaları döndüğümde okuyacağım her ne kadar kendi topiğim olsa da bu topik de takibimde artık
hepizinize sevgiler...
maşallah canım çok güzle kilo vermişsinayy canım benim ne güzel sözler yazmışsın bneim için çok teşekkür ederim canım o senin güzel bakışından kaynaklanıyor
amin canım teşekkür ederim..karnım geçti ama grip hızlandı..hem boqaz aqrısı hem kırgınlık halsiz bıraktı beni
bendee farkettim canım
karnımın aqrısı daha iyi ama yatamadım...annemle babam kontrole dr.ye gitmişlerid onlar yokken yerleri falan sildim yemek yaptım çamaşır astım derken annemler geldi arkasından eşim yemek çay derken bu vakit oldu...fena halde grip oluyorum canım yaa
canım sen hamilesin olur böyle şeyler...sen her hafta en az 1 kilo veren insansın birdaha duymıyım böyle sözler
canım çok teşekkür ederim
canım sadece 1 günlük kaçamakla kilo almazsın...ertesi gün ödem oluşturduqundan fazla çıkarsın ama ertesi güne bişey kalmaz..ama kaçamaklarınızı sakın bildirim gününe yakın zamanlarda yapmayın...en geç pazar gününe kadar yapınki cuma günü yüzünüz gülsün
evet canım haftalık yazıcaz...
kıss Allah hayrını versin emiibu diyette tatlıya yer yok sen yanlış anlamışsın
slm tatlım adını görmüştüm arada ama bu topikle devam ettiğini bilmiyordum cnm senin topiğe noldu kız?selam lilicim ben de burdayım :)
merhaba arkadaşlar
bu kilo bildirimlerini inşallah akşam yani birkaç saat sonra tekrar internete girdiğimde, excelden düzenleyip yayınlarım
Senacım çok güzel bir bildirim şekli, insanın gözü de yorulmuyor ben mantığını anladım cnm çok sağol yönlendirme için
bu arada 101.sayfadan sonrasını henüz okumadım, karbonhidrat diyeti nedir ben de öğrenmek istiyorum kkdaki topik epey uzun olduğu için biraz zorlandım algılamakta, hangi kitaptan ya da kaynaktan yararlanmalıyız acaba???
bana çok mantıklı geldi de...
şimdi çıkıyorum inşallah kalan sayfaları döndüğümde okuyacağım her ne kadar kendi topiğim olsa da bu topik de takibimde artık
hepizinize sevgiler...
anammmkarbonhidrat deyince şeker una filanmı gitti aklım ne..tatlıya yer yoksa ben yapamam heralde