- 23 Ağustos 2007
- 18
- 0
aysunayy canım maşallahhh ne güzel kilo vermişsinnn brawoo tebrikler canımmmmm
kızlar karnım çok aqrıyor reql oldumda
teşekkürler canım büğün alayım bi deneyeyim bakalım. senacım sen bide karbonhitrat diyeti önerilerini yapcaktın. nasıl biraz bahsedermisin mesala kilo duraklamaya geçtiğinde yapılabilir gi geliyor bence yada ara sıra bi kaç gün sen nasıl yaptın bilgi verebilirmisin canım.
yeşilçayda içeceksin ya canım sorun kalmaz..psikolojik olarakta takılma etkiler çünkü...kızlar yaaww biraz yavaş ilerleyin okuyamıyorum 5 dk diğer konulara bakıyım dedim kaç sayfa ilerlemişerginsenacım evet su ödem atıyomuş ama benim 2.5ltre değil heralde 4lt içmem lazım çok ödem oluyo çünkü anca atarımdır
teşekkür ederim canımmmaslında ilk 2-3 gün birden indi 1.2 kilo kadarı sonra bi türlü inmedi hedefim tam 2 kiloydu ama keşke her hafta böyle olsa
ilk günü atlatınca azalır ağrın ama ilk gün öyle oluyo...:2:
bugün ki menüm şöyle ilerliyor:
sabah: 2 dilim buğday ekmeği,az peynir ,4 zeytin,3 dilim domates yanında 1 bardak şekersiz çay
arada 1 türk kahvesi 1 fincan yeşil çay
öğlen : 3 kaşık kurufasülye 1 küçük tabak yağsız tuzsuz limonlu çay
birazdan yeşil çayımıda içerim arada 1 tane activa getirdim ondan yiyeceğim şimdilik böyle.Senacım sana demiştim ya ekmeksiz duramam diye başladığım günden beri öğlen ve akşam ekmek yemiyorum ve aramıyorumda alışıyorum herhalde beynıme ekmek yemiyeceksin sinyali gönderip duruyorumbazen mis gibi kokusu gelmiyor değil ama hedefe ulaşmam için yememem lazım
kızlar karnımın aqrısı dahada şiddelendi duramıyorum...az uzanayım belki iyi gelir...biraz sonra gelirim fıstıklar...
bugün ki menüm şöyle ilerliyor:
sabah: 2 dilim buğday ekmeği,az peynir ,4 zeytin,3 dilim domates yanında 1 bardak şekersiz çay
arada 1 türk kahvesi 1 fincan yeşil çay
öğlen : 3 kaşık kurufasülye 1 küçük tabak yağsız tuzsuz limonlu çay
birazdan yeşil çayımıda içerim arada 1 tane activa getirdim ondan yiyeceğim şimdilik böyle.Senacım sana demiştim ya ekmeksiz duramam diye başladığım günden beri öğlen ve akşam ekmek yemiyorum ve aramıyorumda alışıyorum herhalde beynıme ekmek yemiyeceksin sinyali gönderip duruyorumbazen mis gibi kokusu gelmiyor değil ama hedefe ulaşmam için yememem lazım
aaayy canim,gördünmü sen yemek tariflerimi.cok sagol canim.mutlu oldum.Sıkma canını kımısı bir anda verir giden ödemdir kilo verişi durur bir anda kımısıde 1 hafta sonra verir Ayrıca senin gibi yemek konusunda becerikli birinin bu kıloda olması bile çok güzel
ayyy öğlen yemeğini yağsız tuzsuz limonlu çay yazmışım o salata olacakherhalde aklımda çay vardı nasıl yazdıysam