Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sena abla yaptigimiz sporlari haftalik mi yazacagiz?ben saymadim gerci ama tahminen 250 dakika yaptim bu hafta.düzelteyim o zaman bildirimi

başlangıç 56,5
geçen hafta 56,5
bu hafta 56,5
giden 0
toplamda giden 0
hedef 50
boy 1,58
beden 36-38
spor 4 kere Leslie,oryantal,mekik,toplam 250 dakika

kızlar ben bu hafta pazartesi itibari ile karbonhidrat diyeti yapıyorum

başlangıç:59
geçen hafta:58.2
bu hafta :57.3
giden :900 gr
toplamda giden:1700 gr
hedef:50
boy :158
kilo :57.3
beden :40
spor :haftda 3 gün 1'er saat plates

kızlar ben bu hafta pazartesi itibari ile karbonhidrat diyeti yapıyorum

başlangıç:59
geçen hafta:58.2
bu hafta :57.3
giden :900 gr
toplamda giden:1700 gr
hedef:50
boy :158
kilo :57.3
beden :40
spor :haftda 3 gün 1'er saat plates

canim boyumuz seninle apayni.kilolarimiz cok yakin ve hedefimizde ayni:KK9:.insallah istedigimiz incelige ulasiriz.
karbonhidrat diyetine basla bakalim,ise yarasa bende yaparim belki.benim bölgesel kilom var.kalcamdan nefret ediyorum.kücücük olsun istiyorum.belki proteine yüklenirsem gider

Son düzenleme:
canim boyumuz seninle apayni.kilolarimiz cok yakin ve hedefimizde ayni:KK9:.insallah istedigimiz incelige ulasiriz.
karbonhidrat diyetine basla bakalim,ise yarasa bende yaparim belki.benim bölgesel kilom var.kalcamdan nefret ediyorum.kücücük olsun istiyorum.belki proteine yüklenirsem gider

evet canım yakınız, benimde kalçam küçük, göbek bel, omuz, sırt var.üstüm 40 altım 38, inş canım veririz bu hafta benim 5 günde 900 gr görünüyor ama midem boş, umarım veririz, geçen yıl 53 düm öyle bile fazlam vardı . 58 den düşmüştüm zorla 4 ayda..evlendim kocam hergün sürpriz çikolata pasta abur cubur getirince çıktıkça çıktım. 2 ayda tekrar hop diye 6 kg aldım..benim de tek taktığım alışıyorum diyete haftaya 15 tatil için tatile çıkacağız bırakmasam bari, bu diyet kolay geldi bana.

ama ben 5o den aşağı yapamıyorum 70 e bile yaklaşıyor ya bazen

canım ben 2-3 ay aralıksız yaptım herşeyi yazarak ve hesaplayarak...kısaca şöyle özetliyim;

karbonhidrat diyetinin tanımı;
bir kişinin günlük alması gereken karbonhidrat miktarı 70 ünitedir.. 70in altına inersen kilo verirsin üstüne çıkarsan kilo alırsın..
ben bu diyeti yaptıqım zamanlarda bu rakamı elimden geldiqince aşada tuttum hatta birgün 4 le kapattıqmı bilirim..karbonhidrat deqerlerinide ''ebru akının karbonhidrat deqerleri'' diye googledan aratırsanız bulursunuz....çıktısını alıp dolaba asın..o deqerlere göre hesaplayın yediklerinizi..
küçük bir örnek vereyim 1 kesme şeker 12 karbon 1 bardak çaya 2 şaker atsanız 24 karbonu sadece çayda almış olurusunuz..işte şekerin bizlere verdiqi zarar...ama bunun dışında deqeri sıfır olan besinlerde var..yumurta ve et ürünleri....istediqiniz kadar yiyebilirisniz...mesela peynir türleri 1 karbondur..işte bu liste nette var hatta ben bulup yapıştırayım buraya...bu diyette ana öqün ara öqün yok..sadece karbonhidratv deqerleri var...gece yarısı bile kalkıp yiyebiliyorsunuz..mesela 60 ünite yemek yediniz akşama kadar..70i geçmemeniz gerekiyor..ama biraz sonra acıktınız nolucak? deqeri 0 olan ürünlerden istediqniz kadar yiyebiliyorsunuz...ve deqeri 0 olan ürünlerden ne kadar çok yerseniz okadar çok kilo veririsiniz..asla aç kalamdan yapılan tek diyet budur...özellikle bölgesel sorunları olanların yapmasını şiddetle tavsiye derim...

hii sahimi kız ben bu diyeti yapmak istiyorum çünkü kendime tatlı konusunda hakim olamıyorum aşırı derecede tatlıyı çok seviyorum :KK56:

hanimlar leslie 4 mil yaptim acayip yorucuymus ama cok fena terledim. Her 2 günde yapmayi düsünüyorum bakalim faydasi olacak mi. 4 mil cok yorucu geldi bi de uzun zamandir spor yapmiyordum. bi dahakine 3 mil olanini yapacagim alisana kadar.

bugünkü menüm:KK16:
sabah:2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,5 zeytin,2 çay k. tahin pekmez,2 fincan şekersiz çay(çayımı şekersiz içtim tahin pekmezi yemek için)
öğle:nescafe,4 hanım eller bisküvi,1 halley:KK17:
ara:form çayı
aksam:1 tabak et sote,1 kase yoğurt(ekmek yemedim:KK76:)
şuana kadar ne kadar su içtim saymadım ama 1,5 litre içmişimdir susamasam bile su içiyorum artık...aksama acıkırsam meyve ve biraz kuruyemiş yiyebilirmiyim:26:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar:KK3:
bu kilo bildirimlerini inşallah akşam yani birkaç saat sonra tekrar internete girdiğimde, excelden düzenleyip yayınlarım
Senacım çok güzel bir bildirim şekli, insanın gözü de yorulmuyor ben mantığını anladım cnm çok sağol yönlendirme için
bu arada 101.sayfadan sonrasını henüz okumadım, karbonhidrat diyeti nedir ben de öğrenmek istiyorum kkdaki topik epey uzun olduğu için biraz zorlandım algılamakta, hangi kitaptan ya da kaynaktan yararlanmalıyız acaba???
bana çok mantıklı geldi de...
şimdi çıkıyorum inşallah kalan sayfaları döndüğümde okuyacağım her ne kadar kendi topiğim olsa da bu topik de takibimde artık
:KK55:
hepizinize sevgiler...:KK16:

hanimlar leslie 4 mil yaptim acayip yorucuymus ama cok fena terledim. Her 2 günde yapmayi düsünüyorum bakalim faydasi olacak mi. 4 mil cok yorucu geldi bi de uzun zamandir spor yapmiyordum. bi dahakine 3 mil olanini yapacagim alisana kadar.

link vermek yasak mi bilmiyorum ama google leslie 3 mil yazip arat sonra da cikan linklerde Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler tiklarsan ordan indirebilirsin

Topiktte giden kilolari gorunce ole bi mutlu oluyorum ki sanki hepsi benden gitmis gibi acaip sewiniorumm:KK52::KK52::KK52:
Helal olsun kizlar walla hepimize bole tum gaz dewam :KK52:
bazilarimiz guzel kilo wermis bazilarimiz werememis ama herkesin bunyesi farkli bu bizi yildirmasin, ben de sali gunu 10/01/2012 bayagi yeme isini abartmis olmama ragmen kilo werebilmisim ya acaip sewindim cok moral oldu bana bu hafta kesin werememisimdir diye tahmin ediyordum, bu topik bana cok iyi geldi senacigim dusunuyorumda Allah karsilastirdi
bizi, daha onceden cok baslayip birakmistim motiwe eksikligi wardi, herhangi bi foruma giriodm dewami gelmiyordu birakiyordum ama bu sefer kendimi diyette hissetmiyorum we ogunler arasinda cokta acikmiyorum bi newi duzenli yeme aliskanligi edinmis gibi hissediyorum motiwasyonda cok yuksek bilmiyorum sena senden de guzel enerji aliyorum ben anlatimin yaklasimin ifade seklin huzur weriyor :)):KK16:

Simdi gelelim cizelgeye:

(diyete bu haftadan itibaren basladim ilk iki gun cok cok dikkat edemedim)

baslangic 67
gecen hafta 67
bu hafta 65.9
toplamda giden 1.100
hedef 55 (daha sonra 50) (once bi 55 i goriyimde :KK8:)
beden 38-40
spor haftada iki gun yaptim asagi yukari 2 saat
maşallah canım çok güzle kilo vermişsin :nazar::nazar: ayy canım benim ne güzel sözler yazmışsın bneim için çok teşekkür ederim canım o senin güzel bakışından kaynaklanıyor:KK16:
Bu aralar sikintili gibisin cnm Allah hepimizin sikintilarini uzerimizden alsin insAllah, :KK16: uzan biraz dinlen sen...
amin canım teşekkür ederim..karnım geçti ama grip hızlandı..hem boqaz aqrısı hem kırgınlık halsiz bıraktı beni :KK5:
ayyy öğlen yemeğini yağsız tuzsuz limonlu çay yazmışım o salata olacak :KK52: herhalde aklımda çay vardı nasıl yazdıysam
bendee farkettim canım :KK9:
teşekkürler senacım sağol. bu ayı şu an yaptığım diyetle devam edeyim. şubatta bu karbonhitrat diyetine başlayayım canım geçmiş oldun nasıl oldun geçtimi karnın ağrısı.
karnımın aqrısı daha iyi ama yatamadım...annemle babam kontrole dr.ye gitmişlerid onlar yokken yerleri falan sildim yemek yaptım çamaşır astım derken annemler geldi arkasından eşim yemek çay derken bu vakit oldu...fena halde grip oluyorum canım yaa:KK5:
valla ben doğumdan sonra hiç gelemeyeceğim topiğe galiba canım...
Utancımdan...
her gün bir kg nasıl alınır?
diye topik açacağım:)))
canım sen hamilesin olur böyle şeyler...sen her hafta en az 1 kilo veren insansın birdaha duymıyım böyle sözler :KK48:
canim topigin hayirli olsun bu sabah fark etim insalah burda guzel kilolar verilir yeniden ustesinden gelirsin herseyin....
canım çok teşekkür ederim :KK16::KK16:
benim bugünkü menüm:
SABAH:aç karna 1 bardak su 1.5dilim tahıllı ekmek,1haşlanmış yumurta,kk peynir,3adet zeytin
ARA:1 elma,1adet poğaçadan biraz büyük ıspanaklı gözleme
ARA:profiterol
AKŞAM:haşlama et 1.5lt su 2sb meyve çayı suyu 2.5lt tamamlarım inş.
SENA ABLACIM:Bu birgünlükkaçamakla kilo alır mıyız onu çok merak ediyorum birde her hafta bu kadar kilo verebilir miyiz bunuda merak ediyorum cevaplarsan sevinirimm:KK70:
canım sadece 1 günlük kaçamakla kilo almazsın...ertesi gün ödem oluşturduqundan fazla çıkarsın ama ertesi güne bişey kalmaz..ama kaçamaklarınızı sakın bildirim gününe yakın zamanlarda yapmayın...en geç pazar gününe kadar yapınki cuma günü yüzünüz gülsün :KK34:
sena abla yaptigimiz sporlari haftalik mi yazacagiz?ben saymadim gerci ama tahminen 250 dakika yaptim bu hafta.düzelteyim o zaman bildirimi

başlangıç 56,5
geçen hafta 56,5
bu hafta 56,5
giden 0
toplamda giden 0
hedef 50
boy 1,58
beden 36-38
spor 4 kere Leslie,oryantal,mekik,toplam 250 dakika
evet canım haftalık yazıcaz...:KK34:
hii sahimi kız ben bu diyeti yapmak istiyorum çünkü kendime tatlı konusunda hakim olamıyorum aşırı derecede tatlıyı çok seviyorum :KK56:

kıss Allah hayrını versin emii :KK9::KK9: bu diyette tatlıya yer yok sen yanlış anlamışsın :KK23::KK23:

bu kilo bildirimlerini inşallah akşam yani birkaç saat sonra tekrar internete girdiğimde, excelden düzenleyip yayınlarım
Senacım çok güzel bir bildirim şekli, insanın gözü de yorulmuyor ben mantığını anladım cnm çok sağol yönlendirme için
bu arada 101.sayfadan sonrasını henüz okumadım, karbonhidrat diyeti nedir ben de öğrenmek istiyorum kkdaki topik epey uzun olduğu için biraz zorlandım algılamakta, hangi kitaptan ya da kaynaktan yararlanmalıyız acaba???
şimdi çıkıyorum inşallah kalan sayfaları döndüğümde okuyacağım her ne kadar kendi topiğim olsa da bu topik de takibimde artık

selam lilicim ben de burdayım :)

maşallah canım çok güzle kilo vermişsin :nazar::nazar: ayy canım benim ne güzel sözler yazmışsın bneim için çok teşekkür ederim canım o senin güzel bakışından kaynaklanıyor:KK16:

amin canım teşekkür ederim..karnım geçti ama grip hızlandı..hem boqaz aqrısı hem kırgınlık halsiz bıraktı beni :KK5:

bendee farkettim canım :KK9:

karnımın aqrısı daha iyi ama yatamadım...annemle babam kontrole dr.ye gitmişlerid onlar yokken yerleri falan sildim yemek yaptım çamaşır astım derken annemler geldi arkasından eşim yemek çay derken bu vakit oldu...fena halde grip oluyorum canım yaa:KK5:

canım sen hamilesin olur böyle şeyler...sen her hafta en az 1 kilo veren insansın birdaha duymıyım böyle sözler :KK48:

canım çok teşekkür ederim :KK16::KK16:

canım sadece 1 günlük kaçamakla kilo almazsın...ertesi gün ödem oluşturduqundan fazla çıkarsın ama ertesi güne bişey kalmaz..ama kaçamaklarınızı sakın bildirim gününe yakın zamanlarda yapmayın...en geç pazar gününe kadar yapınki cuma günü yüzünüz gülsün :KK34:

evet canım haftalık yazıcaz...:KK34:

kıss Allah hayrını versin emii :KK9::KK9: bu diyette tatlıya yer yok sen yanlış anlamışsın :KK23::KK23:

anammm:KK17: karbonhidrat deyince şeker una filanmı gitti aklım ne..tatlıya yer yoksa ben yapamam heralde:KK14::KK14::KK14:

iyi akşamlar iki gündür biraz karıştı 2 gündür hastanede gelen
misafir falan derken kendimi unuttum :KK43::KK43::KK43::KK43:

canım ben sana örnek bir liste göstereyim nasıl yapacaqın konusunda bir fikrin olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-8925.html#post21992548
tıkla canım bu lınte örneqi var :KK34:

anammm:KK17: karbonhidrat deyince şeker una filanmı gitti aklım ne..tatlıya yer yoksa ben yapamam heralde:KK14::KK14::KK14:

tatlım sana küçük bir tio vereyim...bende tatlıyı çok seviyorum ve bir formül buldum ve uyguladım..sonuç mükemmeldi....kilom hiç etkilenmedi..naptım biliyomusun..ben sabah 7de kahvaltı yapıyorum..kahvaltıdan önce 1 dilim tatlı yedim ondan sonra kahvaltı yaptım..ama gün içinde başka hiçbir kaçamak yapmadım..ve kahvaltıdaki 2 dilim ekmeqin tatlı yediqim için 1 tanesini yesim..ve hiç kilo aldırmadı bana...:21::21:

vallahi kızlar süpersiniz...
hep beraber yola devam..:KK34:

bugünkü menüm

kahvaltı:
-2 dl kepek ekmeğinden yağsız kararşı tost.
-1 yumurta
-4 zeytin
-1 kk peynir
-domates
-roka

ara:
-1 ceviz
-2 fındık

öğle:
-ezogelin çorbası
-4 kaşık nohut yemeği

ara:
-3-4 leblebi

akşam:
-4 ızgara köfte
-havuç salatası
-1 bardak ayran

Ben geldim arkadaşlar komşuma oturmaya gittim kalkamadım bir türlü ama boğazıma çok sahip oldum...olmak için elimden geleni yaptım.bu günkü menümü yazmak istiyorum aslında kötü ama bayağı az yedim bugün...
sabah...:
bir dilim ekmek
2 dilim kaşar

öğlen....:
çeyrek börek
çatalın ucuyla revani(ısrarlara dayanamayıp tadına baktım)

kuşluk....:
10 tane badem
4-5 tanede kuru üzüm

akşamda ne yapayım bilmiyorum aslında nohut yemeğim var ama galiba onu yemek iyi olmayacak
iki tane yumurta haşlamıştım onu yiyim bari ne kadar karbonhidrat aldım bilmiyorummm
SEna Ablacım bana yardımcı olursan sevinirim ne yemem lazım. Aslında karnımda çok aç...:KK56:

X