Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Ben de buraya yazabilir miyim ben de sizlerle bu yola çıkmak istiyorum nolur beni de alın aranıza yetti artık canıma bu tembellik bu oburluk çıtır olmak istiyorum istediğimi giymek istiyorum özgüven istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm:2: Berke de cansudan ayrılsın istiyorum

kızlar ben kilo bildirimi yapmaya utanıyorum kilo almışım ama bugün regli oldum kaç gündür kasıklarım ağrıyodu oldum sonunda bilmiyorum şişmişte olabilirim:26:

başlangıç:70
geçen hafta:68.8
bu hafta:70
giden/gelen:giden yokkkk gelen 1200
toplamda giden:0
hedef:60
boy:165
beden:38,40
spor:yok
kızlar bende ödem çok oluyo ödemi atmaya en çok ne işe yarar yada hangi bitki çayını içmeliyim form çayı içiyorum ama o bitsin yeşil çay alıcam

Son düzenleme:

Canım aktarlardan melisa çayı alsana. Çok iyi geliyormuş ağrıya da. Bence bir dene bişey kaybetmessin. İnş hedeflerimize ulaşıcaz yılmak yok

Canım aktarlardan melisa çayı alsana. Çok iyi geliyormuş ağrıya da. Bence bir dene bişey kaybetmessin. İnş hedeflerimize ulaşıcaz yılmak yok

aa olabilir bi içiyim hiç içmedim ondan sağol cnm alıcam eğer sallama poşette varsa öyle alırım hem yapımı kolay hem daha zevkle içiyorum sallama çayları

hoşgeldin cnm üzülme gidicek bu kilolar er yada geç kilo bildirimini sende yaz ticker da yap istersen

canım sakın yatarken takma bende öok panik oldum Allah korusun canım yaa evlerden dışarı...
Allah sendende razı olsun canım sizlerle burada olmak çok güzel...sizlere bir parça faydam olabiliyorsa bir güzel duanızı hakedebiliyorsan benden daha mutlusu yok demektir...bu mutluluqu bana yaşattıqnız için bende sizlere çok teşekkür ederim kızlarr
sorun olmaz canım
Ben hayatımda hiç çıtır olmadım
bende olamamıştım ama şimdi çıtırım gördünmü canım resimlerimi?
canım doqa marka müsliler var pribiotik olanlardan yiyebilirsin..keten tohumlusuda var ben ikisinide kullanıyorum...hafta 1 wcye çıkarken hergün düzenli çıkmaya başlamıştım kullandıqım dönem...istersen bir dene canım..
aldık bile hoşgeldin aramıza tatlımm berke kim oliyyyyy

nekadar bol su içersen okadar çok ödem atarsın canım..yeşil çayın faydaları ise say say bitmez

herkese merhabaaaa,

geçmişi okuyamadım özel mesajla hangi arkadaşımıza gönderilecek?:44:

Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:- (tartılmamıştım,buraya ilk bildirimim olacak)
Bu hafta:67,1 kg
Gelen-giden: 0
Toplam giden: 10900 gr
Hedef kilo:59 kg
Beden:40-42
Spor:haftada 4 kez günde 50 dk spor(leslie sansone-4 fast miles)

tatlım listeyi lily yapıcaktı ama ortalarda yok şimdilik bildirimleri buraya yapıyoruz...liste yapmak için başka bir gönüllü daha arıyoruz...sen yardımcı olabilirmisin tatlım :26:

bir tabakta bana yollarsan hiçbir sakıncası yok canım

tamam süper yollarım ayol ayıp ettin ya bide şimdi ben bu hafta bulgur pilavı yedim ıspanak yemek istiyorum ama lokanta hep prinçli yapıo ya bu hafta yemem ama normalde prinçli ıspanak yiyebiliriz demi

aysunayy gelmiş bnm çizelgemi değiştiri misin şekerim yeni kilomu orda görmek istiyorum 72.8 kg

doğa marka musli demişin onu nasıl ve nezaman yiyeyim.ara öğün yerine mi yoksa öğün yerinemi vede ne kadar yemem lazım canım.

bende geçen hafta başlamıştım hep burayı okuyarak motive oluyorum. bildirimleri yapıyorum şimdi

başlangıç:88
geçen hafta:88
bu hafta :86.5
giden :1.5
toplamda giden:1.5
hedef :75
boy :170
kilo :86.5
beden :44
spor :30 dk bisiklet

selammmmm kızlar ben geçen hafta pazar başladım diyete onu diyim önce bugünle 6 gün oldu..

kilo bildirimi

başlangıç 72
geçen hafta 72
bu hafta 70.2
giden 1.800gr
toplamda giden 1.800gr
hedef 60
boy 1.65
beden 40-42
spor :160 dk leslie

tamam süper yollarım ayol ayıp ettin ya bide şimdi ben bu hafta bulgur pilavı yedim ıspanak yemek istiyorum ama lokanta hep prinçli yapıo ya bu hafta yemem ama normalde prinçli ıspanak yiyebiliriz demi
evde kendimiz yaparsak pirinçsiz yapmamız gerekiyor ama sen mecbursun canım...ama pirinçli ıspanak yediqin gün başka bakliyat yememeye özen gösterki açıqı kapatalım...
doğa marka musli demişin onu nasıl ve nezaman yiyeyim.ara öğün yerine mi yoksa öğün yerinemi vede ne kadar yemem lazım canım.
ana öqün yerine yenilmesi gerekiyor canım..bir kaseye gözkararı koyuyorum 3-4 kaşık üstünede süt ekliyorum....ama specıal-k çok daha lezzetli...baqırsaklar üzelrindede aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum...

çok güzel kilo vermişisn canım tebriklerrrrr

aysunayy canım maşallahhh ne güzel kilo vermişsinnn brawoo tebrikler canımmmmm

kızlar karnım çok aqrıyor reql oldumda

tatlım listeyi lily yapıcaktı ama ortalarda yok şimdilik bildirimleri buraya yapıyoruz...liste yapmak için başka bir gönüllü daha arıyoruz...sen yardımcı olabilirmisin tatlım :26:

hayırlı cumalar sena ablacım yardımcı olmak isterim fakat benim oğlandan fırsatım olmayabilir çok sık giremiyorum çünkü.. :26:
eğer uygun görürsen şunu önerebilirim biz doğum sonrası topiğinde öyle yapardık geçen yıl, ilk gelen excel listeye kendi bilgilerini yazar, sonrakiler de alt satırlara kendilerini eklerdi..

sanada hayırlı cumalar tatlımmm
canım o şekilde yapamayız çünkü 1.2.3. şeklinde sıralanması lazım... ofis cdleri bende yok olsa ben yapıcam önceden burdan table tuşundan yapıyordum yönetim o tuşu kaldırdı...napıcaz bilmiyorum...

KIZLARR LİSTE YAPABİLECEK BAŞKA KİMSE YOKMU??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…