- 29 Ekim 2010
- 1.483
- 13
kızlar ben kilo bildirimi yapmaya utanıyorumkilo almışım ama bugün regli oldum kaç gündür kasıklarım ağrıyodu oldum sonunda bilmiyorum şişmişte olabilirim:26:
başlangıç:70
geçen hafta:68.8
bu hafta:70
giden/gelen:giden yokkkkgelen 1200
toplamda giden:0
hedef:60
boy:16
beden:38,40
kızlar bende ödem çok oluyo ödemi atmaya en çok ne işe yarar yada hangi bitki çayını içmeliyim form çayı içiyorum ama o bitsin yeşil çay alıcam
Canım aktarlardan melisa çayı alsana. Çok iyi geliyormuş ağrıya da. Bence bir dene bişey kaybetmessin. İnş hedeflerimize ulaşıcaz yılmak yok
Ben de buraya yazabilir miyim ben de sizlerle bu yola çıkmak istiyorum nolur beni de alın aranıza yetti artık canıma bu tembellik bu oburluk çıtır olmak istiyorum istediğimi giymek istiyorum özgüven istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm:2: Berke de cansudan ayrılsın istiyorum
canım sakın yatarken takma bende öok panik oldum Allah korusun canım yaa evlerden dışarı...insallah cnm...doğru diyosun gün doğmadan neler doğar...ben çalışmıyorum oğlum daha çok küçük bırakıcak kimse yok burda yalnız büyütüyorum bu gidişle hiç çalışamıycam galiba...ayy bende hep sütyenleyim yaahiç çıkartmıyorum tüm gün her gün yatırken çıkartalım bare korktum şimdi
Allah sendende razı olsun canımsena ablacım ben komşumla gezmeye gidiyorum çiğ köfte yemeye gelince görüşürüz inşallah bu rada kilo verdiğimi de görünce daha da bi hırslandım sayende ALLAH senden razı olsun ne muradın varsa versin:))Allaha emanet olunn
sorun olmaz canımDigital baskulumu aldim ama henuz tartilamadim ben aksilik cikti baskul arabada acmak kismet olmadi ewe gelirken yolda araba bozuldu bus le gelmek zorunda kaldik
neyse wardir bundanda bi hayir, kahwaltimida etmemistim aciktim cok sanirim kahwaltimi edip tartilcam bekleyeblirsem beklerim,
kilo bildirimi o yuzden gec yapicam sorun olmaz umarim
bende olamamıştım ama şimdi çıtırım gördünmü canım resimlerimi?Ben hayatımda hiç çıtır olmadım
canım doqa marka müsliler var pribiotik olanlardan yiyebilirsin..keten tohumlusuda var ben ikisinide kullanıyorum...hafta 1 wcye çıkarken hergün düzenli çıkmaya başlamıştım kullandıqım dönem...istersen bir dene canım..Dün yediklerimi yazamdım.ama bundan sonra her akşam düzenli yazacam. ama bu hafta kilo bildrimini yapcam.
başlangıç 85
gecen hafta 84
bu hafta (büğün sabah tartıta ) 82,200 filan galiba tartı dijital değil
giden 1,800
toplam giden 2,800
hedef 65
boy:164
kilo 82,200 şuanki kilo
beden 44
spor hafta 2 gün ayrobik 1 gün fitnıs
Ama bu arada bağırsak proplemim var çok fena. doğadan form içiyorum fayda etmiyor. sabahları akşamdan ısladığım 3 kaysı yiyorum oda fayda etmiyor. bu hafta hep böyle başka ne yapabilirim.
bağırsaklar için arkadaşlar önerileriniz varmı.özellikle senacım sen ne önerirsin canım.
aldık bile hoşgeldin aramıza tatlımmBen de buraya yazabilir miyim ben de sizlerle bu yola çıkmak istiyorum nolur beni de alın aranıza yetti artık canıma bu tembellik bu oburluk çıtır olmak istiyorum istediğimi giymek istiyorum özgüven istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm:2: Berke de cansudan ayrılsın istiyorum
kızlar ben kilo bildirimi yapmaya utanıyorumkilo almışım ama bugün regli oldum kaç gündür kasıklarım ağrıyodu oldum sonunda bilmiyorum şişmişte olabilirim:26:
başlangıç:70
geçen hafta:68.8
bu hafta:70
giden/gelen:giden yokkkkgelen 1200
toplamda giden:0
hedef:60
boy:165
beden:38,40
spor:yok
kızlar bende ödem çok oluyo ödemi atmaya en çok ne işe yarar yada hangi bitki çayını içmeliyim form çayı içiyorum ama o bitsin yeşil çay alıcam
senooşşşya salatalara 1 çorba kaşığı nar ekşisi koysam bi sorun olur mu
herkese merhabaaaa,
geçmişi okuyamadım özel mesajla hangi arkadaşımıza gönderilecek?:44:
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:- (tartılmamıştım,buraya ilk bildirimim olacak)
Bu hafta:67,1 kg
Gelen-giden: 0
Toplam giden: 10900 gr
Hedef kilo:59 kg
Beden:40-42
Spor:haftada 4 kez günde 50 dk spor(leslie sansone-4 fast miles)
bir tabakta bana yollarsan hiçbir sakıncası yok canım
evde kendimiz yaparsak pirinçsiz yapmamız gerekiyor ama sen mecbursun canım...ama pirinçli ıspanak yediqin gün başka bakliyat yememeye özen gösterki açıqı kapatalım...tamam süper yollarım ayol ayıp ettin ya bide şimdi ben bu hafta bulgur pilavı yedim ıspanak yemek istiyorum ama lokanta hep prinçli yapıo ya bu hafta yemem ama normalde prinçli ıspanak yiyebiliriz demi
ana öqün yerine yenilmesi gerekiyor canım..bir kaseye gözkararı koyuyorum 3-4 kaşık üstünede süt ekliyorum....ama specıal-k çok daha lezzetli...baqırsaklar üzelrindede aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum...doğa marka musli demişin onu nasıl ve nezaman yiyeyim.ara öğün yerine mi yoksa öğün yerinemi vede ne kadar yemem lazım canım.
bende geçen hafta başlamıştım hep burayı okuyarak motive oluyorum. bildirimleri yapıyorum şimdi
başlangıç:88
geçen hafta:88
bu hafta :86.5
giden :1.5
toplamda giden:1.5
hedef :75
boy :170
kilo :86.5
beden :44
spor :30 dk bisiklet
selammmmmkızlar ben geçen hafta pazar başladım diyete onu diyim önce bugünle 6 gün oldu..
kilo bildirimi
başlangıç 72
geçen hafta 72
bu hafta 70.2
giden 1.800gr
toplamda giden 1.800gr
hedef 60
boy 1.65
beden 40-42
spor :160 dk leslie
tatlım listeyi lily yapıcaktı ama ortalarda yok şimdilik bildirimleri buraya yapıyoruz...liste yapmak için başka bir gönüllü daha arıyoruz...sen yardımcı olabilirmisin tatlım :26:
aysunayy gelmiş bnm çizelgemi değiştiri misin şekerim yeni kilomu orda görmek istiyorum72.8 kg
hayırlı cumalar sena ablacımyardımcı olmak isterim fakat benim oğlandan fırsatım olmayabilir çok sık giremiyorum çünkü.. :26:
eğer uygun görürsen şunu önerebilirim biz doğum sonrası topiğinde öyle yapardık geçen yıl, ilk gelen excel listeye kendi bilgilerini yazar, sonrakiler de alt satırlara kendilerini eklerdi..