- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
ayy nekadar güzell...şu cdlerden bi ben alamdım sanırımbu arada gerçektende pilates süper vücudunu şekillendiriyor ve kalori harcattıriyor ben selülit savarın cdsini almıştım ebru şallının 1 hafta falan yaptım etksini görmüştüm ama bıraktım sonra
et aırlıklı beslendim cnm bütçemi sarsmadan..yarın ayrıntılı listeyi hazırlayıp yazıcam burayakarın için nasıl bir diyet uyguladın canım nasıl gitti karnın
anlaştık fıstıktamam canım panik yapma bitanem....ben ayrın günlük nasıl beslenmemiz gerektiqini içerek bir liste hazırlarım...genel bir liste...hergün menüleirmizi paylaşırız ve her cuma tartılıp kilo bildirimi yaparız..bu liste bizi oldukça motive eder...inşallah sonrasında bebişimiz olur ve hep beraber seviniriz canım
hadi hemen hazırla pazarteside ben başlayım :)
evet var ama şuan sadece cevap yazmaya yetişiyorum..fırsat bulduqum an önceki ve sonraki halimi eklicem cnm...ayyy bide resim varmıı nasıldın nasıl oldun merak ettim heyecan bastı beniii heheay :)
burdan ayrılma sana kilo verdiricem söz canımkızlar bakın ben tedavi göruorum yaza hem kaynım hem kardeşim evet aqırlıklı beslendim cnm..ayrıntılı yarın yazarleniooo çıtır olmam gerek :)
öncelikle sizi tebrik ediyorum keske sizdeki azim bende de olsa.evlenmeden önce 60 kilo filandim simdi 68- 70 arasi gidip duruyorum ve yaklasik 10 kilo vermem lazim yaza kadar cünkü kiz kardesim evleniyor. Benim asil sorunlarimdan birisi 3 vardiya calisiyorum ve cok düzensiz yiyorum ve uyku sorunum da var. Noluyor bana da yardim edin bir an önce kilolarimi vermem lazim...
teşekkür ederim canım...
liste hazırlıcam o zaman daha iyi anlıcaksınız..zayıflıcaz arkadaşlar ve sizlerde başarı hikayelerinizi yazıcaksınız...ve bzilerde sizleri topiqinize gelip tebrik edicez görücez o günleri inşallah...