Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ayy nekadar güzell...şu cdlerden bi ben alamdım sanırım
karın için nasıl bir diyet uyguladın canım nasıl gitti karnın
et aırlıklı beslendim cnm bütçemi sarsmadan..yarın ayrıntılı listeyi hazırlayıp yazıcam buraya
anlaştık fıstık
ayyy bide resim varmıı nasıldın nasıl oldun merak ettim heyecan bastı beniii heheay :)
evet var ama şuan sadece cevap yazmaya yetişiyorum..fırsat bulduqum an önceki ve sonraki halimi eklicem cnm...
kızlar bakın ben tedavi göruorum yaza hem kaynım hem kardeşim evet aqırlıklı beslendim cnm..ayrıntılı yarın yazarleniooo çıtır olmam gerek :)
burdan ayrılma sana kilo verdiricem söz canım

teşekkür ederim canım...
liste hazırlıcam o zaman daha iyi anlıcaksınız..zayıflıcaz arkadaşlar ve sizlerde başarı hikayelerinizi yazıcaksınız...ve bzilerde sizleri topiqinize gelip tebrik edicez görücez o günleri inşallah...

keşke sadece yılbaşı gecesınde kalsaydı:)hatta o gece salata türleri yedim diyetimi bozmamıştım..ama annem 1hafta yanımda olunca bir hafta gitti diyet..burdaki çoğu arkadasa umut oldun canım teşekkür ederim sana...helede yardımsever ve cana yakın sözlerin samimiyeti arttırdı..bende sürekli kk takılamıyorum oyuzden dıyet gruplarınada katılamadım hiç..ama şundan emınım senin bizle paylaştıgın tecrübelerin ve en önemlısı destek olup yola birlikte devam etme fıkrın en hoşuma gideniydi...tekrar teşekkürler...herkes kararlı görünüyor şimdiden hepimiz için bolca azim ve irade diliyorum...

merhaba canım öncelikle seni tebrik ederim...

benimde kendimi bildim bileli kilo problemim var...
bu yaşıma kadar hep 1-2 kilo verip 1-2 kilo alarak geçirdim ayları yılları..ama bi rürtü istediğim kilooya gelemedim..

15 aylık evliyim ve yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz olmadı...stresten de aldıkça aldım....72 kiloyum şu an ve kilo almaya devam etmek istemiyrum...
çok zor kilo veriyorum kabızlık problemimde var...vede bu ara dediğim gibi bebekten dolayı stresim var ve bu durum beni kötü etkiliyor

benide aranıza alın yol gösterin beraber zayıflayalım kızlar....

72 kiloyum aslında 60 olmam lazım ama ben 65 e razıyım...

maşallah sana cnm ya
çok teşekkür ederim inşallah sizlerle çok daha güzel kilolar vericez
sizi tebrik ediyorum büyük başarı
çok teşekkürler tatlım benimm
iyi ki böyle bir topik açtın moralim yerine geldi:)
çıtır olunca dahada yüksek olucak moralimiz canım

ayy çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın o senin güzel bakışın canımm...evet canım birlikten kuvvet doqar hep beraber çok güzel günler görücez inşallahhh

hadi ya o zaman yarın başlıyalım canım ay fena gaza geldim
neyse canım şu basenlerim gitsin başka bir şey istemiyorum.
bende canım geçe 12 de bile karnım mı acıktı sadece bir tane portakal yerdim ama mutlaka her akşam yatarken ve sabah kalkarken su içerim
içim yanar sanki
bir de kızlar su içmeyen varsa ben bir tane program var onu yükleyin her saat başı size bir bardak su için diye hatırlatıyor

ewettt kocaman bi wowwwwwwwwwwwwwww demek istiyorum
ayaktada alkışlıyorum azmin zaferi
aynı dertler bende de vardı ergenliğe adım attığımda bigecede aniden
rahatsızlanmamla başladı benm serüvenim..
15 sene önceki sağlık sektörünün kurbanıyım derim..
bigecede verilen 5 lt serum ve iğneler..
zaten büyüyorsun ye babam ye ye..
derken liseye geldik ve ben yaşıtlarım arasında kiloluydum..
bide herkes aaaa gerçekten bu kilodamısın derdi..
boyun uzun göstermiyosun yalanıyla kandırdılar beni senelerce..
ta ki öss hazırlıkları başlayınca dikkat et kızım terem dedim kendime
derken baktım 80 kilo gitmiş yerine 60 kg gelmiş..

arkadaşlar 44 ten 38 e inmenin hazzı paha biçilemezdir...

derken son 1 yılda ben tekrar 80 leri gördüm ne yazıkki..
kortizon illeti mahvetmişti beni de..

veeee 1 ocak günü eşimle dedikki bu böle olmaz DURR:18:

şimdi bizim örnek listemizi vereyim..

biz sabah uyanınca 2 kuru kayısı ve bol su ile başlıyoruz...

ben kahvaltı sevmediğimden dolayı az çeşit var menümde

1 domates 1 haşlanmış yumurta bir dilim çavdar ekmeği

öğlen;

bi kase çorba,sebze yemeği yada ızgara köfte,yoğurt bir dilim ekmek

ikindi;

yağsız tost,bir bardak ayran ve portakal

akşam

çorba,etsiz sebzeyemeği,salata,yoğurt

eğer yine acıkırsak meyve yada ceviz attık veeeeeeeeee en önemli su su suuu kızlar
en az 3 lt su ve en az 30 dk yürüyüşle 5 günde 2 kg gitmiş bile..

serüvenimin başındayım ve bende sizlerleyimm

ayyy hadi sora bende buraya eski ve yeni halim die resim atarım inşalllahhhhhhhhhh
inşallah canım inan hepsi gerçek olucak...inanki benim için 79u görmek hayeldi...80in altına ineyim başka bişey istemem diyordum..ama nerdenn nereye geldim..sizlerede bu yolda destek olmaya hazırım...

tabiki alırız canım aldık bile hoşgeldinn ben bu topikte kilo sınırı koymak istemiyorum..önemli olan hangi kiloda olduqumuz deqil bence....önemli olan kilo vermek ve bu yolda birbirimize destek olmak...

evet ben hiç su içemem 1 lt zorlarsam oda...
bazen sadece 1-2 bardak suyla günü bitiriyrum
o programa bakayım bi...

güzel bir diyet listesi ama ben bunu yapmaya kalktım mı sabah ve akşam yaparım öğlen yapamam ki
çalışıyorum su desen bol su içerim hemde en büyük bardaklarla ama yok sanki bu aralar kilom bende sabit kaldı sabah 54 akşam 55
ben 50 olmak istiyorum ya

inşalalh bizde birgün başarı hikayemizi yazarız
inşallah canım ben gerçekten inanıyorum
ne kadar güzelll çokk beqendimm

çok teşekkür ederim canım listende gayet güzell

azmin zaferi canım seni tebrik ederim bende varım kaç topiğe başvurdum ama olmuyor
bende tüp bebek tedavisinde çok kilo aldım şimdide veremiyorum 81 kiloyum 20 fazlam
var bende varım yani ne dersen uycam hocam

inanmıyorum ya tebrik ederim darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun, ben 110 kiloyum 42 beden olsun giymek istiyorum

evet ben hiç su içemem 1 lt zorlarsam oda...
bazen sadece 1-2 bardak suyla günü bitiriyrum
o programa bakayım bi...
canım bizler nekadar diyet yaparsak yapalım su içmezsek kilo veremeyiz...nedenine gelince eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır cnm...ben suyu bardakla içemiyorum...3 tane küçük su aldım..şişe su 500mllil....öqlene kadar 3ünü bitiriyorum...öqlen tekrar 3ünü dolduruyorum..akşam yatana kadarda onalrı bitiyorum..toplamda 3 litre ediyor...
azmin zaferi canım seni tebrik ederim bende varım kaç topiğe başvurdum ama olmuyor
bende tüp bebek tedavisinde çok kilo aldım şimdide veremiyorum 81 kiloyum 20 fazlam
var bende varım yani ne dersen uycam hocam

est. canım ne hocası...hep beraber başarıcaz....yarın hazırlıcam listeyi...

kızlar programı buraya kopyalayamıyorum olmuyor
netten google sayfasına yazın hayat su diye
su içmeyi hatırlıyormusunuz diye bir şey var orda oraya tıklayın programı indirebilirsiniz.

canım ya sende bikere çok fozitif enerji aldım bunlar yazı olsa etkiliyor
ama ben hep kepek ekmeği yiyiyorum yemesem dahamı iy olurki bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…