Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

s.d 34 canımmm senle ben öyle başlayıp başlayıp bırakıyoruz ne olacak bu halimiz

tebrik ederim harikasın...sen anlatırken kendımi dınlıyorum sandım bende de ters teper böyle sözler daha fazla yerim hep....bende 20gun önce diete başladım hayatım boyunca yaptıgım ilk diyetti..ama annemın yılbasında bana gelmesi herşeyi alt üst etti o yaptı ben yedim kaldıgım yerden devam etmek ıstıyorum ama nebıleyım bozdum dıyetı bırkere cesaretım kalmadı...ama senın hıkayenı okuyunca bırazda olsa cesaret geldi ...

bende istiyorum bendeee
en az 15 kilo vermem lazim ama nasil bilmiyorum diyet yapiyorum deyince daha bir yeme ataklari basliyor bende gündüz kendimi tutsam tam yatar ayak dayanamiyor yiyorum
yapamiyorum olmuyor olmuyor
hatta gecen bi topikde daha yazdim
böyle bir guruba katilayim diyorum ama calisiyorum kizimda var hergün giremem uyum sagliyamam diye girmiyorum..

ooofffff

sizi tebrik ediyorum

s.d 34 canımmm senle ben öyle başlayıp başlayıp bırakıyoruz ne olacak bu halimiz

evet valla canım bizim bir an önce başalayıp hiç kaçamaksız hemde birkaç ay yapmamız gerekiyor toplamdada sanırım bir 6-7 ay motivasyonumuz inşalalh yerine gelirde yaza biraz veririz en azından

bir 15 kilo versek iyi olur spor olarak ben leslie sansone ile yürüyordum sıkılmıyordum da ama çabuk bıraktım işte tamam yarın başlıyoruz bir de ben öğlen arası hastanede ne çıkarsa onu yiyorum 2 güne bir pirinçpilavı çıkıyor . artık yemeyim demi? her gün yazalım buraya motivasyonumuz artsın

tamam canım böyle yaparıız aslında bunların hespini biliyorum ama işte uygulamıyorum ne yazık ki birde işim benim çok yorucu anasıfı öğretmenyim çocuklarla uğraşmaktan su bile içemiyorum bazen yemeği hızlı yiyorum oda az zaten.ben akşam 6 dan sonra ve birde özellikle abur cubur yememenin faydasını gördüm
böylelikle bende 61den 55 indim.

ayyy benimde uyku düzenim böyle bide şuan tedavi görüyorum hep uyumak istiyorum banada moral verin kilo vereyim vereyimde evladıma kavusayım
canım sende bu topikten ayrılma hep birbirmizde destek oluruz ben 5 kilo veriyim çok mutlu olucam.sen de verebilirsin.sanırım çocuk istiyorsun.

ben birde bölgesel zayıflamak istiyorum basenlerim var biraz ordan gitse yağlar süper olur 36 bedene girerirm
canım o zaman sana protein aqırlıklı bir liste hazırlayalım...bölgesel anlamda bu tarz beslenmenin çok faydasını gördüm....karnım çok vardı benim her gören hamilemisin diye soruyordu çok üzülüyordum...hepsi gitti...hatta inanırmısın şimdi bnm 37 yaşımda olduquma bile inanmıyorlar...evlimisin diye soranlar bile var
olurrrrr tamam neler yapalım ayyyy heyecanlandım. birden kendimi 60 lı rakamlarda hayal ettim süper bir duygu olsa gerek :) seni canı gönülden tebrik ediyorum
çok teşekkür ederim canım inan sende vericeksin elele verip hepimiz çıtır olucaz gözünüzde büyütmeyin lütfen ben verdim sizde vericeksiniz....
ayyy benimde uyku düzenim böyle bide şuan tedavi görüyorum hep uyumak istiyorum banada moral verin kilo vereyim vereyimde evladıma kavusayım
tamam canım panik yapma bitanem....ben ayrın günlük nasıl beslenmemiz gerektiqini içerek bir liste hazırlarım...genel bir liste...hergün menüleirmizi paylaşırız ve her cuma tartılıp kilo bildirimi yaparız..bu liste bizi oldukça motive eder...inşallah sonrasında bebişimiz olur ve hep beraber seviniriz canım

ilk 16 kilosunu 2 ayda verdim cnm....sonrasında 2 ay ara verdim...sonra tekrar başaldım ama son derece aqır yaptım zamana yaydım...şuan 1.5 sene oldu başlayalım..ama ilk zamalar gibi deavm etseydim taş çatlasa 4-5 ayda verirdim...ekmeqi sadece kahvaltıda 2 dilim olarak yedim...başka öqünlerde yemedim..aramıyorsunuz zaten arkadaşlar....fazlasıyla doyuyorsunuz..bunu prensip haline getirelim inanın zor deqil...yapamasaydım ben yapamazdım..sırf hamurişi yiyerek yaşıyordum önceden...

canım sende bu topikten ayrılma hep birbirmizde destek oluruz ben 5 kilo veriyim çok mutlu olucam.sen de verebilirsin.sanırım çocuk istiyorsun.[/QUOTE]

yok yok başınıza belayım artık evet çocuk istiyorum kilodan olmuo dio drlar ama veremiorum ah bi versem

bu arada gerçektende pilates süper vücudunu şekillendiriyor ve kalori harcattıriyor ben selülit savarın cdsini almıştım ebru şallının 1 hafta falan yaptım etksini görmüştüm ama bıraktım sonra

karın için nasıl bir diyet uyguladın canım nasıl gitti karnın

tamam canım panik yapma bitanem....ben ayrın günlük nasıl beslenmemiz gerektiqini içerek bir liste hazırlarım...genel bir liste...hergün menüleirmizi paylaşırız ve her cuma tartılıp kilo bildirimi yaparız..bu liste bizi oldukça motive eder...inşallah sonrasında bebişimiz olur ve hep beraber seviniriz canım

hadi hemen hazırla pazarteside ben başlayım :)

bende mayıs ortasına kadar 10-15 versem diyorum yeter zaten yazın daha iyi veririz inşlallah yarın başlamaya bilirim ama pazartesi başlşıyoz umarım bu sefer uzun sürer bizim diyet maceramız

öncelikle sizi tebrik ediyorum keske sizdeki azim bende de olsa.evlenmeden önce 60 kilo filandim simdi 68- 70 arasi gidip duruyorum ve yaklasik 10 kilo vermem lazim yaza kadar cünkü kiz kardesim evleniyor. Benim asil sorunlarimdan birisi 3 vardiya calisiyorum ve cok düzensiz yiyorum ve uyku sorunum da var. Noluyor bana da yardim edin bir an önce kilolarimi vermem lazim...

spor yapmadan mı verdinn senn yanii ?
15 kilomu hiç spor yapmadan verdim canım...
başlarda hiç spor yapmadınmı canım ozamanlar ne kadar verdin çok soru sordum ama bu halde spor yapmak çok zor oluyor spor yapmıyıncada hiç vermicem zanıyorum gerçi azda olsa yaptım her zaman
canım ilk başlarda hiç spor yapamdaım...90dan 75 e inene kadar yürüyüş bile yapmadım...
canım kaçamaklar hayatımızda hep olucaktır..birgün diyeti bozmayla diyetimiz bozulmaz..doktorlar bile haftada birgün kendinize izin verin diyor...yılbaşı gecesini ogecede bırakıp ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi devam edeceksin canım
öncelikle teşekkür ederim hoşgeldin canım aramıza topiqe ne zaman fırsat bulursan o zaman gel cnm...katı kuralalrı olan bir topik olmıcak burası..hep beraber konuşup kararlar alıcaz gülücez eqlenicez dertlerimizi paylaşıcaz ve bunları yaparkende inşallah çıtır olucaz....diyet sözcüqü haklısın çok soquk biz dengeli beskenme diyelim

çok haklısın canım..bende diyet yaparken akşam yemeqimi en geç 5-6 gibi yerdim...ve sonrasında sadece su ve bitki çayı içtim....süt ve meyvede yenebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…