canımmmerhaba erginsena cım
topiği ilk açtığın gün seni okudum etkilendim, selintepenin güzel anlatımından bahsetmişsin sonra onun topiğini bitirdim ve geçiş sayfanız 111 den başlayarak karbonhidrat deneyimleri topiğini vakit buldukça okuyorum..arada seni de görüyorum o topikte 1 aylık tatile çıkacağını yazmışsın orada kaldım :)o zamanı şimdiki zamanmış gibi yaşıyorum ve sonra o 89 kg olan o kızın 1 ayı da güzel geçirip 60 lı kkilolara geçeceğini bilmek beni mutlu ediyor. zaten orada başlayanlar 90 kg yim filan diyo aşağıdaki çizelgede 60 lı rakamlar görüyorum o uğraşların işe yaradığını da... :)))
canım sana sormak istediklerim var
ben bu diyetten etkilendim sabah 20 kh civarı ekmek yiyorum akşama kadar meyve filan ile zaten 50 kh hatta dün 65 kh oldu, düşmek için sabah kh kısmalıyım galiba.ama böyle bile çok acıkıyorum..ben öğle akşam tavuk balık salam peynir yediğim için korkuyorum, kolestrolüm çıkarsa diye ve bunun sağlıksız olmasından, sağlık konusunda bana söyleyeceklerin var mı?boyum 158 kilom 58 yaşım 28 bu arada ,, daha soracaklarım vardı unuttum aklıma geldikçe sorarım, gördüm ki 3,,, 5 günde neredeyse 100 sayfa yapmışsınız bile, yrdımların için çok tşk ederim canım
ablacım ücretinin az olması önemli deqil..muhasebe odası hücre evi gibi..merdivenlerin arasına sıkıştırılmış ve hava almıyorokudum canım
biri uzak birininde ücreti az yazmıştın
ama ümitli değilim diyordun
yaaaaaaa ev benide boğuyor tam 2 yıldır
birde 24 yılsonra eve kapanmak işkence valla
hadi bakalımkıyamam çıtırım sana
valla güzel olcak 3 günde bile güzel sonuçlar alıyorum inş böle devam eder
hamurişi yapmak daha zor deqilmi be ablacım :26: banada yolasanaya bilg göçünce benim çizelgeminde sayfası kayboldu
yani artık değiştiremiyordum
onu tekrar yapmaya çalışıyorum
oldu sanırım
gitmedim burdayım kuzu
ya çocuklara yemek yapmak zor geldi
hamur işi bişiler yaptım
habire tırtıklıyorum
otursam zaten ancak bu kadar yerdim
çok gıcığım çok
kızlar ben kaçıyorummmyemeğimide yedim yarın muhasebeden ufak bi sınav olcaz göz atıyım:26: :26: yarın cuma ve tartı bakalım ne dicekkk
canım sanki daha önce yazmıştım tahin pekmez sana kilo aldırır hem kalorisi hemde karbonhidratı çok yüksek....nescafe içebilirsin canım ama sakın şeker katma....bende şekersiz içemezdim meqer şekersiz çok daha nefismiş..küçücük bir kesme şker bize çok büyük zarar veriyor....zaman bulursam ayrıntılı yazarım bunları...slm kızlar bugün yediklerimi yazmadan önce yarın cuma ben hiç kilo vermedim ama çok şükür almadımda yarın sabah tartılıyım kilomu yazıcam ama bidahaki hafta böyle olmıycak bu hafta hep bişeyler girdi araya kendime diyetime konsantre olamadım
sabah:2dilim kepek ekmeği,1 yumurta,kk peynir,5 zeytin,2çorba kaşığına yakın tahin pekmez,2 fincan çay(2.fincanı şekersiz içtim)
öğle:öğle bişey yemedim kahvaltımı geç yapmıştım bol bol su ve form çayı içtim
aksamatates biraz yedim,2 tane but,1 büyük bardak ayran içtim(ekmek yemedim çorba vardı içmedim)
şuandada başım çok ağrıyo nescafe içmedim ondan içmeyince baş ağrısı oluyo dayanamıycam alışkın olduğum için ondan vazgeçemiyorum içicem galiba
[canım öqlen nerde? öqün atlamışsın...menün kilona göre çok iyi canım...yarın bildirim günümüz bildirim yaparsan gurubumuza dahil olursun..kilo çizelgenide aysunayy arkadaşımız yapar..bu konuyla aysunayy ilgileniyor..istersen özeline başlangıç ve şimdiki kilonu ve hedefini yaz o gelince halleder
Ablacım ben saat 10da uyanıyorum.11 de kahvaltı yapıyorum .O nedenle yapmıyorum 3 öğün. sence 2 öğün yeterli değil mi?
canım sanki daha önce yazmıştım tahin pekmez sana kilo aldırır hem kalorisi hemde karbonhidratı çok yüksek....nescafe içebilirsin canım ama sakın şeker katma....bende şekersiz içemezdim meqer şekersiz çok daha nefismiş..küçücük bir kesme şker bize çok büyük zarar veriyor....zaman bulursam ayrıntılı yazarım bunları...
11de kalkıyorsan yeterli canım
evet cnm haklısın sabah çayımı şekersiz içtim hiç fena değil bundan sonra şekersiz içicem...nescafe 3ü1arada cnm ama ilaveten şeker katmıyorum tatlı bile geliyo ama evdekiler bitsin 2si 1 arada alıcam ondan içicem....
canım(( öyle yazmana çok üzüldüm Allahım o kadar iyi bir insan lütfen sadece bizden çok sıkıldığı için girmemiş olsunn ((
haberim olursa ben de sana haber veririm canım.biraz bilgim olsun diye okuyorum ama sonuna kadar bitiremem sanırım. ben buraya da gireceğim. şimdi siz tam olarak kh diyeti yapmıyorsunuz galiba, ben de bildirim yapmak istiyorum.ben kh ye devam edip hedefime olaştıktan sonra sizle koruma amaçlı devam ederim.. umarım bunlar hayal olmaz yıllardır olduğu gibi
canım hemen çıktım okumamşım.sehercim geçmiş bitmedimi daha quuuuu
(namaz kılıp geliyorum)
ben de çok severim turşuyu.Allah sabır versin tatlım.shrcimm çok saol canım benimmm..evet uymam gerekiyor en sevdiğim şey turşudan vazgeçmem gerekecek
ilaçlarımıda alıyorum inşalah ağrılarım azalır..,
Rabbim herkese şifalar versin
hımm anladım canım.hayırlısı inşş karşına çok güzelbi imkan çıkr.canım her ne kadar bilsemde bi başkasından duymak ilaç gibi geliyor teşekkür ederim..annemde diyor gel dışarı çıkalım alışveriş yapalım avmye falan gidelim diye...bilmiyorum çıkarmıyız tatsızken dışarsıda kayif vermicek gibi geliyor...kahve iyi fikir tatlım sende eşlik edersen olur
sehercim eve yakın olanı bende daha çok beqendim maaşı az ama sonra artırıcakmış..ama şöyle bişey...muhasebe odası alt katta..aşaqa inen merdiven nanılmaz dar ve sürekl,i dönerek iniliyor..sanırım duvarı açıp küçük bir oda sıqdırmışlar araya..çok dar ve küçük bir oda..masa ve dolap var..ışık almıyor...çık sıkıcı geldi...yoksa evime yakın olması çok güzel...ama ben okadar dar alanlarda yapamam be tatlım...şans işte biyer denk geliyor ama bir nedenden olmuyor
Senin gibi bir arkadaşım vardı o da aynı şekilde çok kısmetsizdi eline attığı işler ya yarı yolda kalıyordu yada hiç cevap gelmiyordu ama demekki bir hayır varmış yada vakti zamanı varmış bilmiyorum artık şimdi bir kamu kurumunda memur değil ama olsun yine de 5 yıldan beri çalışıyor gayette rahat inşallah seninde vaktin zamanın bir şekilde gelir üzme canını her şey olacağına varıyor.
Ayrıca demişsın ya keşke fındık ceviz filan yeseydin diye çalıştığım yerde market bile yok arabayla gittim geldim düşün bunları aldım burda yemek de yemek istemiyorum en kötüsü 15 tl her gün yemek parası vermek zorunda kalıyorum artık canımı acıtıyor bu para mesela dün yediğim çorba+pırasa 15 tl tutmuş birde üstüne yoğurt desem 20 tl bırakacağım off sanki pariste yaşıyorum
canım hemen çıktım okumamşım.
ben de çok severim turşuyu.Allah sabır versin tatlım.
hımm anladım canım.hayırlısı inşş karşına çok güzelbi imkan çıkr.
canım nerde yaşıyosun sen?
slmm kılzar yoğundum bayağı giremedim .herkesler iyidir inşş.şimdi de eşim istiyo kurtlar vadisi başlayınca alırım pc yi öpüldünüz.
sanırım artık benimde bir çizelgem var:) çook teşekkür ederimm aysunayy :)))))))))))))))))))))) her şey gönlünce olsunnnn
kızlar paylaşmak istedim bir topikte okudum 12 saatten fazla sütyen takmak qöqüs kanserine neden oluyormuş..özellikle gece yatarken takılmaması gerekiyormuş..telli sütyenlerin telleri kesinlikle çıkarılmalıymış...ayy kızlarr ben gecede takıyordum birdaha asla takmam..üst kattaki komşumuz geçen yıl bu hastalıktan gögsünü aldırdı neler çekti halada tedavisi devam ediyor...Allah kimselerin balına vermesin....
(önemli bir konu ya... mesaj tekrarı olmuş) :)
aysunayy canım listemizi nerden yapıcaksın..excell kullanıyormusun?
evet canım bende okudum bu konuyu..Allah korusun yaa takmamak lazım demek ki..
bende yeni yeni sutyensiz uyuyorum...bidaha hiç takmam
Öylede yaygınlaştı ki bu hastalık dikkat etmek lazım...Allah korusun:26: