- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
ABLACIM menüme yorum yapmamışınn köfte ilgini çekti galiba
:))) canım menün gayet güzel...e artık seni 2 öqün olarak deqerlendiricez..onun dışında sorun yok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ABLACIM menüme yorum yapmamışınn köfte ilgini çekti galiba
senacım nasılsın
benimde çok canım sıkılıyor
bende menümü yazayım.
1 bardak limonlu su+yarım greyfurt
sabah:
1 ev yapımı peynirli poğaça
1 yumurta
biraz peynir
biraz maydanoz
yarım domates+yarım salatalık
ara:1 elma
akşam: 3 kaşık çorba+pırasa yemeği+salata+1 greyfurt
bide bana da kilo çizelgesiiiiiii:) 103 kioydum şimdi 93 kiloyum. boyum 180 75 kilo olmak istiyorum:) lütfenn
valla abla benimde canım bayadır istiyo içli köfteyi hatta eşim dün dedi yapsan diye de bende ben rejimdeyim dedimmDyazık ben yemeyince oda az yiyoo
ne düşünceli eşin var canım ben diyete başladıqım ilk zamanlar eşim herşeyi benim karşımda yiyordu yarın kaçamak günümüz yapıpı yesekmi ne dersin canım
sağolsun bitanedir benim kocam valla olabilir aslında ama bi kaç gündür canım profiterol istiyo napsam acaba
hmmm kaçamk yaptın demek ikisinide yapsam ablacm olmaz mı sütüm çeker sonra mazallah:))
tamam ablacm teşekkür ederimm:))
ablacım teşekkür ederim sen nasılsın...
ablacım ben şunu iyice anladım ev beni boquyor bana göre deqil..acilen işe girmem lazım...2 işyeriyle görüştüm yazmıştım dün buraya okudunmu ablacım...
evet canım gerçekten iyi geldi açıldım iyi oldu...sanırım iş canımı sıkan hayırlı bir yere başlasaydım rahatlıcaktım...dua edin kızlar lütfennn..
sende bi gelip dövemedin beni hee :18:....dövcen dövcemm ne zaman nasip olucak bakalım elinin tadına bakmak
listeye bakk bide bu liste için diyetisyene gitti kesin kilo alıcakk
gayet güzel canım aynen devam....
sen bu işi çözmüşsün canım
hadi bakalım kim tutar seniii :92::92:
canım aramıza katıl düzenli menü ve kilo bildirimi yap gerisi inan geliyor..burası yüksek motivasyon saqladıqımız bir topik...aramzıa katılmaya karar verirsen sana beslenme listemizi yollarız bilgi edinirsin
öylemiii hiç duymamıştım canım 23 ocak unutmamam lazım..bari bir işe girsemde hayırlısıyla devam etsem
seninde menün güzel olmuş..ama şunu ek bilgi olarak eklemek istiyorum..öqünlerinizde nekadar çok az çeşit yerseniz okdadr çok kilo verirsiniz...bilginize
ıspanaklı köfte nasıl oluyor canım :44: tarifini verirmisin çok merak ettim:26: