Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

senacım nasılsın
benimde çok canım sıkılıyor

ablacım teşekkür ederim sen nasılsın...
ablacım ben şunu iyice anladım ev beni boquyor bana göre deqil..acilen işe girmem lazım...2 işyeriyle görüştüm yazmıştım dün buraya okudunmu ablacım...

bende menümü yazayım. (10da uyandığım için 2 öğün yapıyorum)

1 bardak limonlu su+yarım greyfurt
sabah:
1 ev yapımı peynirli poğaça
1 yumurta
biraz peynir
biraz maydanoz
yarım domates+yarım salatalık

ara:1 elma
akşam: 3 kaşık çorba+pırasa yemeği+salata+1 greyfurt

bide bana da kilo çizelgesiiiiiii:) 103 kioydum şimdi 93 kiloyum. boyum 180 75 kilo olmak istiyorum:) lütfenn

Son düzenleme:

canım öqlen nerde? öqün atlamışsın...menün kilona göre çok iyi canım...yarın bildirim günümüz bildirim yaparsan gurubumuza dahil olursun..kilo çizelgenide aysunayy arkadaşımız yapar..bu konuyla aysunayy ilgileniyor..istersen özeline başlangıç ve şimdiki kilonu ve hedefini yaz o gelince halleder

valla abla benimde canım bayadır istiyo içli köfteyi hatta eşim dün dedi yapsan diye de bende ben rejimdeyim dedimmDyazık ben yemeyince oda az yiyoo

valla abla benimde canım bayadır istiyo içli köfteyi hatta eşim dün dedi yapsan diye de bende ben rejimdeyim dedimmDyazık ben yemeyince oda az yiyoo

ne düşünceli eşin var canım ben diyete başladıqım ilk zamanlar eşim herşeyi benim karşımda yiyordu yarın kaçamak günümüz yapıpı yesekmi ne dersin canım

ne düşünceli eşin var canım ben diyete başladıqım ilk zamanlar eşim herşeyi benim karşımda yiyordu yarın kaçamak günümüz yapıpı yesekmi ne dersin canım

sağolsun bitanedir benim kocam valla olabilir aslında ama bi kaç gündür canım profiterol istiyo napsam acaba

hmmm kaçamk yaptın demek ikisinide yapsam ablacm olmaz mı sütüm çeker sonra mazallah:))

hmmm kaçamk yaptın demek ikisinide yapsam ablacm olmaz mı sütüm çeker sonra mazallah:))

canım 10 gündür toparlanamadım...işten çıkmamla herşey bozuldu...inşallah önümüzdeki hafta düzene giricem...canım çok bişey istiyorsa ucundan tadabilirsin canım..fazla abartmadan

merhaba erginsena cım

topiği ilk açtığın gün seni okudum etkilendim, selintepenin güzel anlatımından bahsetmişsin sonra onun topiğini bitirdim ve geçiş sayfanız 111 den başlayarak karbonhidrat deneyimleri topiğini vakit buldukça okuyorum..arada seni de görüyorum o topikte 1 aylık tatile çıkacağını yazmışsın orada kaldım :)o zamanı şimdiki zamanmış gibi yaşıyorum ve sonra o 89 kg olan o kızın 1 ayı da güzel geçirip 60 lı kkilolara geçeceğini bilmek beni mutlu ediyor. zaten orada başlayanlar 90 kg yim filan diyo aşağıdaki çizelgede 60 lı rakamlar görüyorum o uğraşların işe yaradığını da... :)))

canım sana sormak istediklerim var

ben bu diyetten etkilendim sabah 20 kh civarı ekmek yiyorum akşama kadar meyve filan ile zaten 50 kh hatta dün 65 kh oldu, düşmek için sabah kh kısmalıyım galiba.ama böyle bile çok acıkıyorum..ben öğle akşam tavuk balık salam peynir yediğim için korkuyorum, kolestrolüm çıkarsa diye ve bunun sağlıksız olmasından, sağlık konusunda bana söyleyeceklerin var mı?boyum 158 kilom 58 yaşım 28 bu arada ,, daha soracaklarım vardı unuttum aklıma geldikçe sorarım, gördüm ki 3,,, 5 günde neredeyse 100 sayfa yapmışsınız bile, yrdımların için çok tşk ederim canım

okudum canım
biri uzak birininde ücreti az yazmıştın
ama ümitli değilim diyordun
yaaaaaaa ev benide boğuyor tam 2 yıldır
birde 24 yılsonra eve kapanmak işkence valla

kıyamam çıtırım sana

valla güzel olcak 3 günde bile güzel sonuçlar alıyorum inş böle devam eder

ya bilg göçünce benim çizelgeminde sayfası kayboldu
yani artık değiştiremiyordum
onu tekrar yapmaya çalışıyorum
oldu sanırım
gitmedim burdayım kuzu
ya çocuklara yemek yapmak zor geldi
hamur işi bişiler yaptım
habire tırtıklıyorum
otursam zaten ancak bu kadar yerdim
çok gıcığım çok

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorummm yemeğimide yedim yarın muhasebeden ufak bi sınav olcaz göz atıyım:26: :26: yarın cuma ve tartı bakalım ne dicekkk

slm kızlar bugün yediklerimi yazmadan önce yarın cuma ben hiç kilo vermedim ama çok şükür almadımda yarın sabah tartılıyım kilomu yazıcam ama bidahaki hafta böyle olmıycak bu hafta hep bişeyler girdi araya kendime diyetime konsantre olamadım
sabah:2dilim kepek ekmeği,1 yumurta,kk peynir,5 zeytin,2çorba kaşığına yakın tahin pekmez,2 fincan çay(2.fincanı şekersiz içtim)
öğle:öğle bişey yemedim kahvaltımı geç yapmıştım bol bol su ve form çayı içtim
aksamatates biraz yedim,2 tane but,1 büyük bardak ayran içtim(ekmek yemedim çorba vardı içmedim)
şuandada başım çok ağrıyo nescafe içmedim ondan içmeyince baş ağrısı oluyo dayanamıycam alışkın olduğum için ondan vazgeçemiyorum içicem galiba

[canım öqlen nerde? öqün atlamışsın...menün kilona göre çok iyi canım...yarın bildirim günümüz bildirim yaparsan gurubumuza dahil olursun..kilo çizelgenide aysunayy arkadaşımız yapar..bu konuyla aysunayy ilgileniyor..istersen özeline başlangıç ve şimdiki kilonu ve hedefini yaz o gelince halleder

Ablacım ben saat 10da uyanıyorum.11 de kahvaltı yapıyorum .O nedenle yapmıyorum 3 öğün. sence 2 öğün yeterli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…